- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
menyhartlevi #5223 üzenetére
Az egyik ~55cm-re, a másik talán ~110 cm-re kihúzható!
Szerintem felesleges a hosszú! Én a rövidebbet ajánlom, én is azt használom sajátcélra...
(de valaki a hossz-ra izgul.. pedig 170fokos lencsénél már egy 20cm-es monopod is megtenné) -
menyhartlevi
aktív tag
válasz
menyhartlevi #5186 üzenetére
Valaki?
-
szabieable
aktív tag
válasz
menyhartlevi #3558 üzenetére
tech infó alapján igen, viszont ha jön a wifi akkor kérek full refundot és egyből abból rendelek be
@maj-viktor: LCD issue, megpróbálom "vakon" újrarántani az fw-t hátha... de sok reményt nem fűzök hozzá
-
maj-viktor
őstag
válasz
menyhartlevi #3299 üzenetére
Ha "eredeti"... akkor valóban... a free DHL csábító érv lehet!
(viszont az újoncoknak jelzem, ez nettó ár... +ÁFA fizetési kötelezettség vonatkozik rá... +27% ÁFA) -
maj-viktor
őstag
válasz
menyhartlevi #3297 üzenetére
http://www.foxoffer.com/blog/2014/07/05/the-difference-between-original-and-fake-sj4000/
Meg még a vízálló tok-ból, képeken látható a különbség... de fw felrakással igen... viszont azzal "óvatosan"!
Ha nincs gondod a képminőséggel, hagyd a francba csak több kárt okozol vele... téglásíthatod!Amúgy ha kiderült, hogy SJ4000-et vagy SD28-at kaptál - rakd be az eladót / linkjét, hogy ajánlod, vagyha kamu-t küldött, akkor hogy kerüljék az emberek azt...
-
bajaki
őstag
válasz
menyhartlevi #1617 üzenetére
Most akciós, 100$ fölött szokták adni a geekbuyingosok, de tegnapelőtt csökkent az ára.
Nem tudom meddig akciós, szóval ha kell akkor ne halogasd sokáig.
-
bajaki
őstag
válasz
menyhartlevi #1614 üzenetére
Nem sok értékelése van az eladónak. Én nem merném tőle rendelni.
Geekbuying-on is ekörül az ár körül kapható. Akkor inkább innen, ez megbízható oldal.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
menyhartlevi #987 üzenetére
Ha Kínából rendelitek, nem hiszem, hogy sokat tudnátok spórolni vele. Ha 100db-ot rendeltek mondjuk a banggoodról, akkor ~5%-al olcsóbb mint ha darabonként veszitek. Ezzel szemben viszont ekkora tételnél még a matematikai esélye sincs meg, hogy átcsússzon a vámon, továbbá ekkor már nem csak ÁFA van, hanem VÁM is, ami meg el is viszi a hasznot. Talán EU-n bellülről megérné, ha találtok olyan eladót mondjuk Angliában, aki már a vámhatáron bellülre juttatta valamilyen módon és a nagy tétel miatt hajlandó engedni az árból. Ez esetben a postaköltség is több részre oszlik, ami további jó dolog.
Utána kéne érdeklődnöd, hogy a THL vásárlásakor milyen módon és honnan szerezték be. Hátha a forrás SJ4000-el is bizniszel. Nagyon felkeltetted a kíváncsiságomat.
Amúgy nemrég linkelt valaki egy amcsi forrást, ahol szállítással 80 dodó a masina, ami igazan nem eget rengető ár érte...
-
nbence94
tag
válasz
menyhartlevi #987 üzenetére
ha lenne csoportos rendelés, én bennelennék
eddig 2
kérdés, hogy csinált-e már valaki ilyet, és mik a tapasztalatok, jobban megéri?
-
maj-viktor
őstag
válasz
menyhartlevi #952 üzenetére
Item location: North Brunswick, New Jersey, United States
Így szinte tuti megvámolják (megáfázzák), mely +27% ÁFA +1.500 Ft vámkezelési költség lesz...
(USA-s cumókra általában még jobban ugranak a vámosok...)De Top-rated seller, szóval én nyugodtan vásárolnék tőle!
-
OccsE
aktív tag
válasz
menyhartlevi #952 üzenetére
en vettem tole 1et....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Hardcore café
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PlayStation 3
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest