-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
Mustadjoci #13318 üzenetére
De ugyan az. A full hd a 1080p nem ugyanaz?
összefoglaló: Mert el van írva.
Ember írta.
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
Mustadjoci #13316 üzenetére
2K (2560 x 1440) @ 30FPS
1080P (1920 x 1080) @ 60FPS
1080P (1920 x 1080) @ 30FPSÉS 720P 120FPS
FullHD-ban csak 60FPS van és 120 nincs.
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
Mustadjoci #13314 üzenetére
Olvass vissza pár hsz-el előrébb(bár gondolom már megtetted).
-
válasz
Mustadjoci #13297 üzenetére
Hol van ilyen az összefoglalóban?
-
válasz
Mustadjoci #13295 üzenetére
720-ban van 120 képkocka, 1080-ban csak 60.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mustadjoci #6883 üzenetére
De idegesítő tud lenni az a dátum/időbélyegző...
-
fuze
őstag
válasz
Mustadjoci #6696 üzenetére
Persze, igazad van. Ilyenkor érthető a besötétülés. Viszont sok videó alapján jóval kisebb mértékű fényviszony változás elég, hogy ennyire besötétüljön. Majd ha megérkezik az enyém is, kitapasztalom
-
Pompi
nagyúr
válasz
Mustadjoci #5919 üzenetére
A hiba az ön készülékében van.
-
válasz
Mustadjoci #5895 üzenetére
Látod ezért nem töltöttem fel csak ennyit. Ha ezért megszólnak nekem mit mondanának. fú
-
mm89
őstag
válasz
Mustadjoci #5875 üzenetére
Az első vidinél engedélyezve van a youtube kézremegés eltüntető csodatevése. Az csak arra jó, hogy a remegés helyett hullámzik az egész kép..
Ha valakit érdekel, itt az én csatornám, különféle rögzítésekkel készült videókkal:
[link] -
quby
őstag
válasz
Jó kis hideg kétütemü....
mellesleg nekem is átveszi a V2 rezgését csak nekem alacsony fordulaton, ahol keveset megy....
Igen bátran motorozol... -
válasz
Ezt már láttam másik oldalon is.
Valóban kissé más. Nekem 0928-as szofttal jött és mondom fólia raja volt meg napfény üzemmód.
-
válasz
Mustadjoci #5866 üzenetére
Ebből is két féle van, ez a drágább ~3k.
-
válasz
Mustadjoci #5856 üzenetére
[link]
Nem remeg meg semmi. 1x jól kell beállítani és felvétel. -
válasz
Mustadjoci #5856 üzenetére
Ja te nem láttad a minta felvételt. Hm. Nem rakom fel. Keresek valamit amivel megvágom.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Mustadjoci #5850 üzenetére
Én ~2hónapot tippelek neki... ha figyelembe vesszük, hogy annó az SJ4000-et december végén adták ki... január eleje felé jelentek meg a kínai webshopokba... ennek is hasonlót tippelnék!
(pedig több értelme lenne a karácsonyi időszak előtt megjeleníteni) -
maj-viktor
őstag
válasz
Mustadjoci #5840 üzenetére
Egy újonnal érkezőnek fura lehet, hogy az electropointot "ajánlom", de azért aki az elejétől tudja az egész helyzetet annak nem értem miért böki a csőrét... amikor pont az itteni emberek / vásárlók hatására kerestem fel őket... és csekkoltam le a készletüket!
(ez már mindenkinek el lett magyarázva amikor letiltották a kommentemet... PM-be 2moderátornak és nyilvánosan is leírtam mi van / mi volt... érdekes módon még 1-2 embernek azért bököm a csőrét, mert "segítek"... konkurencia? gyere mondtam bárkinek szívesen fogadom a jelentkezését és téged is ajánlak... ahogy GeryGreyhound-al is felvettem a kapcsolatot... csupán neki még nincs készleten belőle! Ilyen egyszerű - tényleg nem értem miért kell összeesküvés elméleteket gyártani! Ha lesz más magyar forgalmazó / kereskedő akkor megbukik az elmélet, hogy electropoint-os vagyok!? Akkor a fox - bang - geek- et miért ajánlottam és ajánlom most is!? Há magamnak csinálom a konkurenciát!? Áhhh röhej tényleg! -
quby
őstag
válasz
Mustadjoci #5834 üzenetére
Valaik dobna egy linket a legfrissebb wifis FW-re. Lehet hogy linkelve van de nem találom
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mustadjoci #5827 üzenetére
Gondolom ha veszel egy táblacsokit a boltban, ott sem hiszed el, hogy a csomagolásban csoki van ugye?
Mit kell itt vészmadárkodni? Majd ha elérhető lesz, veszünk párat és leteszteljük. Telefonból sem 3210-est nyomkod otthon az ember, fejleszteni meg szokás... még ha klón termékről is van szó...
-
Kormi76
aktív tag
válasz
Mustadjoci #5827 üzenetére
Szerintem ha a felét tudja, akkor is jó cucc. Pl. 120 helyett a valódi 60 fps elég valószínű. Még jó, hogy eddig nem rendeltem meg az sj4000-t, pedig nagyon közel voltam hozzá. Várjuk ki mi sül ki belőle, volt már fake sj5000 eddig is.
-
quby
őstag
válasz
Mustadjoci #5772 üzenetére
Melyik fw-t cserélted melyikre ami a belső képet javitott? a 0830-at a 0929-re? (nioncs előttem a készülék nem tudom fejböl a pontos fwvwerziókat)
-
Pompi
nagyúr
válasz
Mustadjoci #5805 üzenetére
Ezzel az fw-vel jobb a beltéri felvétel? Ez most a legújabb wifisre?
-
Kormi76
aktív tag
válasz
Mustadjoci #5804 üzenetére
Akkor tuti, köszi!
-
maj-viktor
őstag
válasz
Mustadjoci #5805 üzenetére
Őszintén!? Lusta vagyok... és mostanában nincs is időm "tesztelgetni" frissen tartani az SJ4000-es tudásomat...
Pedig adott lenne minden - 3féle SJ4000 kam kéznél (sima SJ4000 - SJCAM brandes - SJCAM SJ4000 WiFi)
Most a GoPro HERO összehasonlítás-t is terveztem, de szerencsére fórumtárs megelőzött... mivel venni tutkó nem tudnék, de egy teszt erejéig kölcsönkérni... forgalmazótól kikuncsorogni egyet menne...csomó tervem is lenne, meg minden... csak az a fránya idő... prioritásba fontosabb dolgok vannak most az "életemben"... ez meg marad a szabadidőshobbi tevékenység...
bár pont valamelyikőtök írta, hogy állítólag jobb az újabb WiFi-s fw, mert nem annyira sárgás a beltéri felvétel
fw-eket is összekéne gyűjteni, stb. mostmár ugyebár 3féle SJ4000-es kamhoz.... sőt ha vesszük még a régi OLD LCD/PCB és NEW-osat, akkor 4féle fw típus van
-
Toekie
tag
válasz
Mustadjoci #5767 üzenetére
Ez most az új wifis verzió, vagy a kamu darab?
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mustadjoci #5738 üzenetére
No igen, csak korábban nem ez volt a megszokott. Igaz most már közeleg a karácsonyi dömping is. Ha még azt szeretné az ember, hogy idén ide érjen, akkor kb mostanában le kell adni a rendelést...
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mustadjoci #5735 üzenetére
Ha ebay-es, akkor már kb le is jár lassan a határidő nem?
Én ezzel már úgy vagyok, hogy 1 hónap után reklamálok, aztán ha mégis megjön, akkor kifizetem, de eddig nem volt rá példa..valahol mindig nyoma veszett...
-
akarmi1971
csendes tag
válasz
Mustadjoci #5666 üzenetére
Köszönöm , ez így jó lenne .
-
maj-viktor
őstag
válasz
Mustadjoci #5590 üzenetére
Elég sokat rendelek én is, viszon én mindig figyelek, hogy a jogszabály alatti ~6E Ft értékű csomagok legyenek!
Viszont amikor nagyobb értékűt pl. ilyen kamerát / tablet / mobilt rendeltem, szinte mind 1 szálig megvámolták-megáfázták... (akár saját magamnak - saját címre, akár ismerős - havernak ő címére, stb.)Nagyon régen még nagyobb esély volt hogy átcsússzannak az értékesebb csomagok, mostanában szinte mindet "megfogják"... kérdezz csak rá a külföldi rendeléses topikba (bár tabu a vámkerülés, de hogy %-os arányba mennyi az esélyed... hát nem sok... futárral a 0-hoz közelít, míg lassú postával azért van egy 10-20% esély)
-
mm89
őstag
válasz
Mustadjoci #5599 üzenetére
Mobilon vagyok és nem engedte kiválasztani, pedig desktop nézetet töltöttem be. Ha engedi akkor van
-
mm89
őstag
válasz
Mustadjoci #5593 üzenetére
[link]
De erősítsetek meg, hogy ez eredeti!
Most ahogy nézem, nincs Uk raktárban, legalábbis nem választható. Pár napja még volt, gondolom lesz is.Szerk.: (#5493) mm89
-
mm89
őstag
válasz
Mustadjoci #5590 üzenetére
Az én kamerámat augusztusban elkapták...
Egyébként feljebb volt már linkelve többször is EU raktáros banggod oldal. A wifis kb 27 be jön ki.Csomi3
A garancia szerintem úgy működik, hogy ha baj van, akkor megnézik ők, pl electropointnál, és ha olyan akkor adnak egy másikat, a rosszat meg majd visszaküldik és várnak. De írj nekik, kérdezd meg. -
Real_Necro
veterán
válasz
Mustadjoci #5558 üzenetére
Garancia?
-
mihulino
tag
válasz
Mustadjoci #5521 üzenetére
A PhotoLapse-el csináltam, az utómunkát meg a youtube-al próbálgattam.
-
DreaD88
tag
válasz
Mustadjoci #5418 üzenetére
SGS2
(#5420) maj-viktor
Az így rendben, meg youtube videókból látom hogy kellene, de...Az appot én már letöltöttem vagy 1 hónapja, bár akkor még kamerám se volt, most megnéztem, hátha frissítették és az a baja, de nem.
A beállításoknál a wifinél megjelenik a kamera SSID-je, rákattintok, beírom a jelszót és "Mentve" állapotú lesz.
Aztán az SJCAM HD app-ot elindítva ott is látom a kamerát, de ha kijelölöm és rákattintok a "connect" gombra, akkor csak tölt egy 10 másodpercig, aztán kiírja hogy "Wifi connection failure". -
djfrici
csendes tag
válasz
Mustadjoci #5399 üzenetére
kösziiiiii
-
KeMa
csendes tag
válasz
Mustadjoci #5338 üzenetére
Hopp, Nivás üdvözlet! Épp mostanában tervezek Nivát venni, mert rájöttem, hogy lecsengett nálam a kabriós időszak, most egy mókás terepjárós jön. Budapesti vagy?
-
festool
csendes tag
válasz
Mustadjoci #5345 üzenetére
Nem.Az a titka hogy nem szabad porosnak lennie.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Mustadjoci #5340 üzenetére
Én ma rendeltem egy rakat cuccot (meg akartam várni vele, hogy a kamera megjöjjön
), rendeltem szélvédőhöz is tartót, de hosszabb karral, de ez is szimpi, lehet ebből is kérek egyet.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Mustadjoci #5338 üzenetére
Az anyósülés tetejére, fejtmlájára próbáltam egy Gorillapoddal. Nem lett az igazi, mert beremegett a legkisebb útegyenletlenségre is, de majd kitalálok valamit, mert tényleg jópofa a látvány innen.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Mustadjoci #5332 üzenetére
Nekem egyértelműnek tűnik, hogy ez a videó a legélesebb, sőt kicsit túl élesített is, nem is bírja a tömörítési bitrate szerintem, azért is esik szét a kép, hiába ehhez van az írva, hogy sharpness soft.
Ez, az egyébként sharpness strong jelzésű a leglágyabb.
És szerintem is a köztes, azaz a normál beállítás a legjobb.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Mustadjoci #5323 üzenetére
Nincs ez a soft - strong felcserélve? Mert nekem a soft video tűnik az élesebbnek, a strong pedig a lágyabbnak. (ha jól láttam volt ilyen csereberéről szó már).
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Mustadjoci #5328 üzenetére
Szerintem ez az utóbbi a legjobb, de mindenkinek saját preferenciája van erre. A pixelesedénél én arra gondoltam, hogy valamiért a strongnál "kásás" lesz a kép. Mintha egy random generátorral meglőné a videót fehér pixelekkel, amik szerintem csúnyává, élettelenné teszik a videót.
A blokkosodás meg egyértelműen a Youtube hibája. A műszerfali blokkosodásnak az eredeti videón nem kéne ott lennie.
(#5324) DonDennis: A videón az ollóval fúrás parádés!
Egyébként rendes, hogy van fent videó a menetéről. Kíváncsi lennék egy rendes mikrofonnal mennyivel jobb hangot vesz fel. Elvileg voltak a fórumon, akik már megcsinálták.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Mustadjoci #5323 üzenetére
Szerintem pont a kettő között lenne ideális. A soft szép, csak nagyon enyhén mos, a strongnál pedig megjelennek az értelmezhetetlen random fehér pixelek, amik szerintem elrontják a képet. Az utóbbi miatt a kettő közül amúgy a softot választanám. Egyébként jobb volna tömörítés nélkül látni, mert elég sokat ront a Youtube rajta sajnos.
Egyébként elég régen jártam errefelé, sima SJ4000-re mi a legújabb (tesztelt!) firmware? Mert visszaolvastam és volt itt mindenféle dátummal ellátott szoftver. Érdemes egyáltalán frissíteni? Javítottak a képminőségen, vagy a csak a menü lett újabb?
(#5324) DonDennis: Én egy olyan megoldást láttam itt a fórumon, hogy az alaplapi kondenzátor mikrofon lábaira forrasztva vezették ki a ház oldalára a jack csatlakozót. Szerintem szépen meg lehet csinálni és biztosan működik is.
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
Mustadjoci #5204 üzenetére
akartam már én is írni... csak kivártam. mást figyelmeztetett a moderátor hogy ne reklámozzon eladó cuccokat, mert arra van más topic...
-
mihulino
tag
válasz
Mustadjoci #5097 üzenetére
Androiddal használtam, ios-hez képest nem tudom a gyorsaságát, de egész gyorsan áthúzta a képet, amit fényképeztem. (más kérdés, hogy nehéz volt megtalálni, hova mentette)
Volt olyan, hogy váltottam volna videóról fényképre, és nem mutatta a képet tovább..elfeketedett.
Illetve nem túl érzékeny az app az érintésretöbbször, vagy tovább kell taperolni a képernyőt, hogy felugorjon a felvétel gomb stb.
De szép átlátható a menüje szerintem. -
maj-viktor
őstag
válasz
Mustadjoci #5034 üzenetére
Elsőre:
- nem megfelelő rögzítés... túlságosan rázkódik (kérdés a motor ilyen alapból - olyan úton mentél ami "nem sima"... a rögzítés milyen módon történt, stb.
- máshova való rögzítés ami nem rázkódik ennyire... pl. sisak
- vízálló tokba már romlik a minőség mind video / mind kép... ha vízálló tokba volt / van, akkor maszatos-e a lencse... a vízálló tok lencséje... gyárilag van fólia a vízálló tokon, azt levetted-e!?
- beállítások...Meg alapból még nem kiforrott a WiFi-s fw-je szerintem... idővel finomítják... az én véleményem szerint
De este sajnos továbbra sem lesz csoda... mint a sima SJ4000 esetén se... meg a white balance-t is szörnyű sajnos... de ez sztem szoftveresen javítható lenne... jó lenne bele egy custom WB (ez szoftveresen simán megoldható lenne szerintem)
De röviden Én az SJ4000-et ajánlom mindenkinek, aki már egy "kész masinát szeretne"... a WiFi-s egyenlőre csak vállalkozókedvűeknek...
Viszont ha esti motorozáshoz kell csakis... arra nem fogsz tudni csodát venni... GoPro-s sem fog tűéles képet csinálni neked... de még egy DSLR sem... de természetesen ezek árban már 100k - 200k így látható a különbség, mint ezen 30-40E-s SJ4000 / WiFi esetén!
De amúgy igen... ez a képminőség nem tűnik "normálisnak" egy sj4000-től... sem a sima / sem a wifi-s változattól... de fentebb a megoldások felsorolva!
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
Mustadjoci #5019 üzenetére
amin visszanézte az iPhone 6 volt
lehet azért ment gyorsan. egyébként azt a videós is megjegyezte, hogy androidon sokkal gyorsabban fut már maga az alkalmazás is.
-
szabieable
aktív tag
válasz
Mustadjoci #5019 üzenetére
Nálam mxplayer simán viszi egy s3 készüléken és úgy nagyjából az elmúlt 3 évben gyártott telefonok 99%-a hardveresen viszi a fullhdt megfelelő lejátszóval
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mustadjoci #5014 üzenetére
Szerintem nézz körül hardveraprón, én ott vettem a Samsung EVO 16GB-okat, bár a srácnál már nem lehet kapni...
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mustadjoci #5012 üzenetére
Le kellene formázni az SJ4000-el...
-
maj-viktor
őstag
válasz
Mustadjoci #4536 üzenetére
Szerintem nem úgy értette a mesét... hanem, hogy aki jártas az ebay / PayPal vásárlói védelmével, az nem fog akkorát "csalódni", mert részben védve van vele!
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mustadjoci #4536 üzenetére
Nem vagy egyedül aki már elmúlt 30...
valamint más is ismeri az ebay-t, talán egy ilyen fórumon ez nem
is csoda... csupán olyan információról tartottál "kiselőadást", amit mi is ismerünk... felesleges ezt tovább fejtegetni.Szerk.:
Ja, kimaradt az idézőjel. Lényeg a lényeg, hogy ez nem újdonság itt sokak számára.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mustadjoci #4528 üzenetére
Éppen segíteni akarunk, hogy jobban jársz a már kitaposott úttal.
A kioktatás meg szerintem fordítva történt az ebay-es mesével, de peace...
-
Mustadjoci
tag
válasz
Mustadjoci #4525 üzenetére
Ha megnezed, a kerdesre valaszoltam. De nem ertem, hogy egy forumon, mi ez a stilus, amit egyik-masikotok megenged. Nem problema, csak furcsallom. Idejon valaki tanacsert, es jon a kioktato, lenezo komment. Ahelyett, hogy segitenetek a masikat. Akinek nem inge..
-
maj-viktor
őstag
válasz
Mustadjoci #4519 üzenetére
... "álmodba"... esetleg nettóért - bár azt is kötve hiszem!
Alapból nettó 100$ a foxoffer-es ár... 240Ft-os $-al lehet számolni 24E Ft nettó! +ÁFA-vámkezelés = 32E Ft
De mivel hiánycikk jelenleg... bang-on láttam most épp van belőle, de ott 126$-ért adják...
így ott és úgy: 124*240= 30= + áfa-vám = 39,5E Ftszal jelenleg kb. 40E Ft-os történet a wifi-s verzió külföldi - lassú postával!
/szerk
(#4523) Mustadjoci
Azt hogy te hogy csalsz ÁFA-t, stb. ... No comment! -
Real_Necro
veterán
válasz
Mustadjoci #4525 üzenetére
Ezt most magadnak írod egyébként? Mert itt már mindenki tisztában van vele, aki ebayről rendelt...
Írtam, Te döntésed akarsz e kockáztatni vagy sem...
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mustadjoci #4523 üzenetére
Egy kép alapján én nem ítélném meg. Mi van, ha nem azt küldi?
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mustadjoci #4521 üzenetére
Ha visszaolvasol, szerintem nem találsz infót, hogy valaki is rendelt volna tőle... ergo honnan tudnánk, hogy eredeti e? Vagy most be fogod linkelni az összes találatod ebay-en, amire azt gondolod, hogy eredeti és tőlünk vársz visszaigazolást rá?
Fel lett sorolva jó pár hely, köztük ebay-es is...egyébként ahogy néztem nem nagyon van különbség EU-s vagy kínai rendelés között árban (ha beleszámítod pl extra futár költséget meg vámot+áfat), szóval EU-n belülről is nyugodtan megrendelheted.
Olvass vissza, olvasd el az összefoglalót. Ha nem tetszik az, ahonnan eddig megelégedéssel rendeltek, akkor vállald a rizikót... aztán vagy megszívod, vagy nem...
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mustadjoci #4519 üzenetére
+ szállítás + Áfa és Vám...
-
Boonen007
őstag
válasz
Mustadjoci #4516 üzenetére
Szerintem masikat, de varj meg mas is had szoljon hozza.
-
Boonen007
őstag
válasz
Mustadjoci #4514 üzenetére
Nem, nem is fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest