Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• maj-viktor

őstag

válasz kdr730 #5209 üzenetére

Ezt elismerem, hogy a nyers stílusom nem tetszik mindenkinek... sőt senkinek sem, ezen próbáljon az ember túllépni és csak a hasznos információkat kiszűrni a kommentjeimből átlépve a stílusomat! Senki kedvéért nem fogok megváltozni! Én is csak idekeveredtem, mint GoPro alternatíva kereső... és kicsit túlnőtt magamon az egész... én sem gondoltam, hogy ennyire beleásom majd magam az egész SJ4000-be. De mivel jó termék / hasznos / és olcsó (ár-érték arányba), így látok benne fantáziát fotós / videós szempontból is magam részéről!

Pár hardcore-abb fórumtárssal, aki segíti az újakat és tesztelget, csinálja a tesztvideókat - megosztja a tapasztalatait szerintem értékelni kéne, hogy rááldoz az idejéből, nem még "keresztbe tenni neki - elgáncsolni"...

Én pl. örültem más tesztvideójának is, aki áldozott erre az idejéből, hogy csináljon... SJ4000-esek között, meg SJ4000 VS GoPro, stb.

Amúgy csináltam SJ4000 VS SJ4000WiFi teszt képeket / videót... sztem még a héten sikerül talán posztolnom facebook oldalra (SJ4000HUN). Minőségre szinte azonos, minimálisan talán a sima sj4000 jobb, szóval akinek nem feltétlenül szükséges a plusz wifi, az maradjon a simánál még szerintem, míg nem forr ki esetlegesen az sj4000wifis változata! (meg szerény magánvéleményem szerint a wifis rövidebb üzemidővel mehet... persze ezt nem volt időm tesztelni... szóval mivel elég sok embernek inkább az üzemidő hossza a számottevő, annak is a sima eredeti sj4000-et ajánlom)

Neked meg grat amúgy, hogy az egész topikot végig olvastad 5000+ hsz nem kis tétel... én anno itt emlékszem a külföldi rendeléses topikot olvastam végig az elejétől 7.000+ hsz-t kb. 16-20órámba telt minden hsz-t ténylegesen elolvasni az offtopikkal együtt, de sok hasznos infót kitudtam szűtni magamnak, így szerintem te is így jártál most! Sok időbe telt, de sok infóval a kamerával kapcsolatban gazdagabb lettél.

• kdr730

tag

válasz kdr730 #5209 üzenetére

A kamerám kb 1 hete érkezett Kínából, eddig jól szuperál reméljük így is marad! Egyenlőre a kocsiban használom, és még tesztelgetés alatt van. A rajta lévő firmware N20140825V01.

Új hozzászólás Aktív témák