- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
regos
tag
-
-
maj-viktor
őstag
válasz
Zozzer888 #5279 üzenetére
A kupon amit konzultáltam az electropoint-al, szerintem év végéig fog tartani, de talán még tovább is... egyszóval amíg látható a facebook-on, addig biztos érvényes... egyszóval visszavonásig!
(ám nemsokára lehet lesz újabb akciókörük, kaptam erről egy sejtést tőlük...)
Illetve még mielőtt valaki újra "leelectropointozna", én továbbra is szívesen veszem a magyar forgalmazók "megkeresését"! (nem célom egyedül az electro-t ajánlani, célom összegyűjteni a megbízható helyeket, aztán a piac úgyis eldönti, hogy a vásárló hol veszi meg)
Itt leírva a "garanciával - magyar boltból kuponozás" részletei:
https://www.facebook.com/SJ4000HUN/posts/1489635614618956
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_5197-5197.htmlEz annak alternatíva, aki azonnnal - garanciával szeretné megvenni... ez természetesen drágább (bár szerintem nem sokkal, ha belevesszük a magyar garanciát), mint a már felemlegetett külföldi shopok!
Amúgy én nem értelek titeket, akik a 10.000-15.000 Ft-os ali-s beszerzéseket keresi / preferálja...
Vagy 20x leírtuk a külföldi lelőhelyeket, ahonnan sikeresen EREDETI SJ4000-et kaptunk!
Leírtuk, hogy magyarba hol kapni sajnos "hamisat" és szintén magyarba hol kapni eredetit (pl. electropoint)Meg külföldi esetén számolni kell az esetleges ÁFA-zással (vámolással), mely ~+30%-al megdobja a külföldi nettó árat, így már nem is tűnik olyan drágának a magyar források garanciával ~35-40E Ft-ért szerintem! Bár kinek a papp, kinek a paplan!
Szóval van aki boltból akarja venni, annak ott az electropoint-os alternatíva, aki meg szeret kockáztatni, próbálkozhat a külföldi rendelésekkel... (ajánlottunk már jópár helyet... ha nem hiszel nekünk akkor meg vedd meg az ali-s 50$-os verzió-t, csak aztán ne itt sírj, ha átvernek...)
ÉN csak olyan oldalt / shopot ajánlok itt, akit leellenőriztem... így pl. az electropoint ilyen!
De külföld esetén a: fox-bang-geek-ebay-es eladó, stb. de ha ennyit nem vagy képes visszaolvasni, kár rád pazarolnom a karaktereket... -
nrk
tag
válasz
Zozzer888 #4656 üzenetére
Nálunk valaki megfogta reggel a kamerát és az egész napot végig videózta, kisebb nagyobb kihagyásokkal, így sok spontán dolog is megvan, vagy nem kellene, hogy meglegyen. xD
Meg igazából tényleg mindig volt valakinél kamera, meg elég fura videók is születtek, mint pl a csatolt kép is.
-
szabieable
aktív tag
válasz
Zozzer888 #4390 üzenetére
Miert hiszi azt mindenki, hogy letezik tuti beallitas. Ha igy lenne akkor a menuben csak a felbontast lehetne allitani
nincs ket egyforma helyzet, megvilagitas. Ha nem jon ossze akkor meg szerkesztovel utomunkazni kell. De az, hogy xy idoben ez a beallitas alkalmas nem tul helytallo sajnos.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Zozzer888 #4292 üzenetére
Rendereld tömörítetlenül, csak így akkor több tíz-száz gigás anyagot fogsz kapni, így megoldás egy ~15MBit-es videó tömörítés x264-el... ennyit amit tehetsz...
Youtube meg mégjobban lerontja majd... használj vimeo.com-ot, az kicsit jobban tömörít (az én szemem / véleményem szerint) -
RunTimeError
tag
-
mizsemizse
csendes tag
válasz
Zozzer888 #4221 üzenetére
Ha lepattintod az előlapot, akkor láthatod, hogy a bekapcsoló gombja elég olcsó megoldás. Nem a szokásos micro kapcsoló van benne. 3 érintkező felület van rajta, két szélén egy polaritás és középen meg az ellenkező. Erre van ráragasztva egy vékony kör alakú domború lemez. A gombbal ennek a közepét nyomogatod. Lehet félre csúszott a lemez és nem zárja rendesen az áramkört. Egy kés hegyével kipróbálhatod, hogy rövidre zárod a piros és a fekete kábelek végét a forrasztásnál, nekem így bekapcsol, meg ki is.
-
mm89
őstag
válasz
Zozzer888 #4221 üzenetére
Vedd le az akksi fedelet, vedd ki az akksit, akkor óvatosan a körmöddel le tudod körbe feszegetni az előlapot. Out találod a bekapcsoló gombot. Tedd be az akksit tövig. Nyomd meg a gombot. Működik? Ha igen akkor annyit kell tenned, hogy teszel az előlap alá,a gombhoz valami kis darab valamit (
), hogy könnyebben elérje a kapcsolót az előlapi gomb.
Szabie93 ez neked is szól -
Zozzer888
addikt
válasz
Zozzer888 #4186 üzenetére
Fel is töltött, viszont ahogy levettem a töltőről, nem tudom bekapcsolni. Egyszerűen nem reagál a bekapcs gombra. Pedig érzésre kattan és ahogy PC-re dugom ott is aktív, felajánlja, hogy webcamként vagy háttértárként akarom-e használni
Visszaküldés, vagy lehet vele valamit kezdeni?
SZERK: Ha berakom a vízálló tokba, abba bekapcsol...
-
Mikee868
tag
válasz
Zozzer888 #4103 üzenetére
Sajnos én se kaptam, igaz nem is írja hogy Track ID-s a szállítás viszont eléggé aggódom mivel 07.29-én rendeltem 2 napra rá adta fel és azóta semmi. Postán rákérdeztem persze ID nélkül ők se tudnak semmit(annyit megjegyzett a postás hölgy hogy Angliából érkező küldemények néha elvesznek...).
Nyitottam case-t heavends türelmemet kérte... -
mm89
őstag
válasz
Zozzer888 #4076 üzenetére
Nekem nincs bajom a rezgéssel, bár hosszabb túrákon már szokott zsibbadni a jobb kezem... A fejlesztésekről meg folyamatosan beszámolok majd
Tervezem még, hogy valahova a hátsó villára teszem a kamerát, hogy a lábtartót vegye, ahogy karistolReal_Necro
Már mióta megrendeltem a kamerát, azóta agyalok rajta, hogyan is kéne Mayára (kutya) rögzíteni..
OccsE
Igen, eredeti. DX.com 06.11.-én rendeltem.
Amiket a banggodról rendeltem plusz tapaszokat, meg kapcsokat, azok szorulnak rendesen. Sőt, fentebb írtam, hogy összevegyítve a kettőt, alig bírtam szétszedni..repvez
Jaja, elég szar a YT ilyen szempontból. Az is lehet hogy alapból valamit rosszul tömörítek, ezek az első videóim amiket vágtam
A többi videóm ami fent van, azok nyers felvételek különféle mobiltelefonnal (Defy, Acro S, Nexus4)Más:
Jó ideig nézegettem, hogyan is kéne lecserélni a vízálló hátlapot a kivágottra. Már próbáltam mindenfélével kitolni belőle a fémrudat, de semmi. Na gondoltam beírom már google-be. Hát még jó, hogy nem szedtem szét -
maj-viktor
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Suzuki topik
- Opel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest