Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
OK, ezt én neked el is hiszem, csak valaki árulja már el, hogyan mehettek ilyen kocsikkal, mióta játszotok vele, mert én csak tegnap este kezdtem,. és ahogy látom, csak karrier mód van, amit egy szintig minimum végig kell vinni, hogy egyáltalán autót vehess?!
A másik kérdésem, hogy Alfát miért nem lehet választani, ha azonos kategóriában már találkoztam vele a pályán?

További kérdésem, hogy az ülés távolságot lehet-e valamivel állítani, vagy várjunk egy FOV unpackolt xml túrásra?Azt sem értem, miért nincs pálya ment (tv) kamera a visszajátszásnál?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- New World - az új Amazon MMORPG
- XPEnology
- TCL LCD és LED TV-k
- Crimson Desert
- Milyen routert?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
- Lenovo L14 G4 Ryzen 5 7530U Gyári Garancia Radeon Vega 16Gb Ram Boltból Számlával
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest