- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Az a helyzet, hogy a beltér nagyon jól meg lett csinálva a Shift2-ben. Minden eddigi játéknál részletesebb, aprólékosan kidolgozott! Mondok egy példát, amit az életben is volt időm sokat nézegetni, és még rF modot is készítettem, igyekeztem a lehető legtöbbet kihozni belőle...
Lancia Integrale Evo II: hogy azt mondjam, a kartámasz az ajtónyitóval együtt, plasztikusan meg van formálva és nem csak rajz, mint a többi játékban (azt hiszem NFS Most Wanted óta kering különböző konverziókban). De ami a legütősebb, mitől hanyatt vágtam magam, az a night vision effect. Az Integrale esetében még a kilencvenes évekre jellemző óra előlapi világítás is létezett, ami itt szépen ki is van dolgozva, nem csak hátulról világítanak a műszerfal lapok, hanem ha megnézitek éjjeli futamon, látszik a két felső izzó is!
Akartam róla videót rögzíteni, csak mindig elfelejtettem
Fura lett azzal együtt a Shift2, hogy sok mindenben fejlődött (irányíthatóság, beltér, light glow), sok minden pedig leegyszerűsödött (pálya elemek, AI)
Nekem olyan, mintha egy másik fejlesztői társaság készítette volna, felhasználva az előd stíluselemeit...
Új hozzászólás Aktív témák

- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PR-Telecom
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest