Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NOD
    senior tag

Mr.Csizmás: Nem, az azért bukott meg, mert a vezetés helyett szemöldök kiszedésen van a hangsúly :DDD

NOD: persze, "százzal", "közepes kanyart" , ezeket a vicces dolgokat nem én mondom :D

Szerintem aki szerint mintha tükörjégen menne, azok szoktak hozzá az unrealistic NFS gámákhoz, ahol mint a sínen vezethetnél, és 1 mp alatt lefékez nullára a kocsi, legyen szó akármekkora sebességről :) Ajánlom, próbálj ki egyszer egy ősrégi RBR-t

Érdekes, én szimulátorozok, és végig tudtam vinni íven az összes eddigi pályán (illetve a kitalált helyszínek nem olyan jók, de amiket ismertem szimekből, Brno, Suzuka), azoknál rendben volt teljesen

Enyhe kanyarban is olyan mintha taknyon mennél. Érdekes módon autopályán nem csuszkálnak a kocsik:D
    Nekem min1, ha tetszik akkor toljad. Csak ne mondj olyanokat hogy a dirt ilyen szempontbol szarrabb mert ott homokon-kövön egyéb vackon nem csuszik igy a kocsi mint itt.
    Mintha senki nem ült volna még autoban a fejlesztők közul.

unrealistic NFS gámákhoz, ahol mint a sínen vezethetnél, és 1 mp alatt lefékez nullára a kocsi

Még az is közelebb áll a valosághoz mint ez a szar.

Új hozzászólás Aktív témák