Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 12T - egytucat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ratkaics
senior tag
Végül is, most, hogy feltúrtam itthon mindent. Találtam egy régi 230V-os, adapteres tápfeladót, valószínűleg arról fogom levágni a kábelt, és ráforrasztom az USB kábel megfelelő ereit. A samsung TV USB-portján csak akkor van feszültség, ha a TV bekapcsolt állapotban van, ugye?
-
sonye
senior tag
Helló!
Nem reklám a szolgálzatóm, mert ez a váci kábelszolgáltató. Semmi upc meg tréhóm stb. Mivel a cég tavaly áttért a digitális szolgáltatásokra, gondolom ezért jönnek az ingyenes HD csatornák is. A poén az, hogy a cég erről hallgat, mert settop boxokat reklámoz inkább, hogy vedd meg a drágább szolgáltatást.
-
sonye
senior tag
Helló!
A kábelszolgáltatón jön a jel. Meg is lepődtem.
Látom kínlódsz hangkimenet ügyben. A régi házimozim RCA-n kapta a jelet a TV fejhallgató kimenetén. Stereo jelet adott ki a TV, de a házimozi képes volt 5.1-re alakítani. Mindegyik hangszóró szólt. itt jegyzem meg, hogy a házimozi eladó
-
roberto211
őstag
set top boxrol jön a tv.. thome iptv.. egyébként nem is annyira ratyi a set top box mert van rajta azon 5.1 rca csati, meg optikai, ethernet(ezen jön a tv, IPTV) , stb.. Na és ha pl a set top boxal össze lehetne játszani valahogy hogy pl: xbox használat közben is jöjjön a hang, ne csak mikor azt használom , úgy jó lenne.. Mert svideo is van rajta, meg ilyen coax összekötő kábel, stb..
-
roberto211
őstag
-
roberto211
őstag
Huuha.. Pedig fontos lenne rákötni.. csak rca van rajta s cső.. Semmi más.. Tudod ez igazából szerintem pc re lett tervezve, nem tv-k re meg a régi xboxra.. Mert az igazság az, hogy veszek egy új slim boxot, és azthittem azon még van rca 5.1 Na ma nézem már azon sincs, csak optikai van rajta.. na mondom ezt nem hiszem el, mert azthittem van rajta mint a régi xboxon.. De háát nincs..
Adtak scart adaptert, de most sztereo hangra fölösleges rákötni, a tv hangszórójával meg nem nagyon tudok mit kezdeni, játékra, meg filmre nem a legjobb élvezet azt ugye tudjuk..
Más: egyébként ami nem vészes áron van, és jó is olyan optikai-s hangrendszert tudtok ajánlani??
-
mrzed
senior tag
Mi az, hogy "valamilyen kép sikerül"?
Nem analóg adásról van szó... a digitális vagy jó, vagy nem... nincs kicsit jó, vagy nagyon...Én mezei ablaktisztítóval tisztítom a tv-t és az összes monitort is... egyiknek se lett még soha baja... a lényeg, hogy ne follyon bele a kávánál.
-
Ok,rendben ezt elfogadom. Kifogtál egy olyan led háttérvilágítású tévét ami kb olyan ritka mint a fehér holló.
De tulajdonképpen nem is ez miatt hoztam szóba,hanem hogy olyan különbségek vannak a különböző panelok között(már írtam példákat),amiket nem lehet megkérdőjelezni mert tények. Nem mindegy hogy milyen panel van a tévében!
-
Annak,hogy egy led hátérvilágítású tévé nem felhősödik(bár kétlem hogy teljesen homogén lenne,inkább csak kevésbé felhős ami nem olyan szembetünő) annak mindig örülni kell. Viszont azt se felejsd el,hogy a betekintési szöge és a feketéje tuti hogy nem olyan mintha samu panel lenne benne!
-
cc_rider
csendes tag
A modemről a net egy 4-es routerbe megy, ahonnan oszlik asztali pc, acces point, telefon, nappali C650.
Az acces pointhoz szeretnék csatlakozni.
Egy ilyen kell nekem:
http://infolex.hu/index.php?termekID=IX01685&n=tp-link_tl-wn721n_150mbit_usb_wlan_adapter
vagy ilyen:
http://infolex.hu/index.php?termekID=4970&n=tp-link_tl-wn722n_150mbit_usb_wlan_antenna
-
Cho Simba
tag
Ha ez vígasztal, 32D5000-en sem
A fejhallgató kimenet viszont műxik, ahogy feljebb is írták. Én azt kötöttem a házimoziba.
Lehet hogy az optikai kimenet is megy, de azt nem képes fogadni a házimozim.
Úgy tudtam hogy ez lesz: ha új TV, akkor már kell új házimozi is, meg új router, meg új kábelek, aztán új lakás, új kutya, új feleség... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple asztali gépek
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- 5.0 hangfal szett SVS Ultra Evolution
- Pro-Ject Tube Box S2 Black Phono PreAmp
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Razer BlackShark V2 Pro (2023)
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest