- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
válasz
Bati0501 #14351 üzenetére
T-home-nál sincs sokkal jobb kínálat. Épp most jártam körbe a dolgot. Van egy SatTV HD minicsomagjuk, havi 1990 ftért, 3 csatorna van benne. Hát nem egy kedvező ajánlat.
Arról nem is beszélve, hogy a hozzáértésük az ügyfélszolgálaton kicsit mókás.
Olvassátok el, ha röhögni akartok.
Ettől függetlenül megrendeltem végül (telefonon egy másik illetőnél), azt 1 hónap múlva lemondom - mer egy HDMI-s beltéri mégiscsak jobb, mint egy scartos, neme? -
pluhi
tag
válasz
Bati0501 #14351 üzenetére
http://www.upc.hu/televizio/digitalis-kabeltv-alapcsomagok/hd-dvr/
Tányéros verzió:
http://hu.upcdirect.com/muholdas-tv/direct-hd/Nem nagy pukk, de mondjuk az ESPN America HD-től beindul a nyálelválasztásom. Amerikai foci meccseket jó lenne így nézni. Asszem elő lehet fizetni a netes HD streamre is, az olyan 20 rugó lehet egy évadra vagy ilyesmi. Persze ott már minden meccs archiválva elérhető, több kameraállás, stb.
-
Bull Boss
őstag
válasz
Bati0501 #14103 üzenetére
ahol én vettem tegnap a 40D5000-et ott pont volt mellette egy 551es és szemmel láthatóan szebb képe volt az enyémnek.. csupán ezért vettem inkább a ledest és nem lcd-t. idáig meg vagyok vele elégedve, bár még zavar egy kicsit a fejek elmosódása tv alatt jah meg hogy szélesvásznú filmeknél a sarkokban erősen világitanak a fehér foltok ha fekete a háttér..
Engine: nekem ajánlottak a 2+1 év helyett 5 év garanciát (törés esetére is) 11.500ft-ért de amikor a pénz az úr akkor...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest