Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihaly13
tag
Segítséget szeretnék kérni , vettem egy 55Q80B tévét és a hangja az borzasztó a mély basszus hangja van és akármit állítok nagyon kicsi a változás , ha valaki tudna egy jómegoldást azt előre is megköszönném ! Az igazság az hogy két év alatt ez már a negyedik Samsung tévém és a hangja ugyan az , az első egy 49Q60R volt két hét után visszavittem mert az gondoltam hogy hang hibája van és kicseréltem egy 49Q70R-e hát nagy meglepetésemre ugyan az a hang fogadott azt már másnap visszavittem a harmadik pedig egy 50TU8502-s dualled volt a hangja pontosan ugyan olyan volt mint a másik kettőnek azt ajándékba adtam a lányomnak és vettem egy Sony 49XH9505-t azt hibás kezelés után betörtem a képernyőjét és pedig vettem ezt a 55Q80B-t a hangja ugyan olyan mint a másik háromnak . Már a kábel szolgáltammal is veszekedtem de a végén rájöttem hogy a Samsung tévémmel van a baj mert a műholdról ugyan olyan hangja van .
-
mihaly13
tag
válasz
horvathpeter #147925 üzenetére
Valószínűleg csak a színe vagy a lábai különböznek a tévé ugyan az . Az AU-t most nem érdemes megvenni csak őszre mert túlárazva van , így jártam én tavaly az 50TU8502-l ami mostan már vagy 200 € kevesebb .
-
mihaly13
tag
válasz
patricking #147900 üzenetére
Nekem van egy 50TU8502-m és nagyon szép színe van , igaz hogy tavaj májusban vettem és az első szériából való , de a fényerő 30-n van az 50-s skálán mert másképen megvakít annyira erős , nem tudom itt a fórumon majdnem mindenki lenézi ezt a típust pedig ez a Samsung LCD csúcs tévéje 2020-n . Nem írtad hogy mekkora tévére gondoltál ! Még elárulok egy titkot hogy van egy Sony KD-49XH9505-s tévém is amely 120Hz és a Sony 2020-s LCD csúcs tévéje , de nekem a Samsung élesseb színe jobban tetszik , pedig a Sony majdnem még egyszer többe került !
-
mihaly13
tag
válasz
Bandesz001 #147133 üzenetére
Hát nekem is van egy 50TU8502-m és mondhatom hogy egy elég jó kis tévé az Eurosport 4K programot nagyon jól adja , nagyon kevés különbség van közte és a Sony 49XH9505-s között , pedig az utóbbi majdnem még egyszer annyiba került
-
mihaly13
tag
válasz
matex #146475 üzenetére
Lemásolod az internetről a ChanSort programot és a PC olyan sorrendbe teszed a csatornákat ahogy neked tetszik . Még adok egy tanácsot amikor a csatornákat keresed ne a Digi opciót vállaszd hanem a harmadikat ( most nem ugrik be a neve de meglátod ) mert különben egy idő után lehet hogy vissza ugrik a Digi által meghatározott formára .
-
mihaly13
tag
válasz
castiels #146269 üzenetére
Nekem egy 50TU8502-m van és a képernyő két oldalán kb. úgy három ujjnyira van egy pár sötétebb folt de ez nem zavar és nagyon jó képe van amivel meg vagyok elégedve , de a hangja az borzasztó pl. ha az M1 egy mélyhangú férfi mondja a híreket akkor egy basszusos visszhangot lehet hallani ami engem nagyon zavart , ezért vissza tettem a dobozába és ott kuksol , helyette vettem egy Sony KD-49XH9505-t ami 120Hz a hangja az kiváló de a képe nem sokkal jobb !
-
mihaly13
tag
válasz
alcapone386 #146155 üzenetére
Hát ezek az alsó szint ,ha nem tudsz legalább egy Q60-t akkor a legjobb amit ajánlhatok az egy 55TU8502-s , de te tudod hogy mennyit engedhetsz meg magadnak .
-
mihaly13
tag
válasz
RAiN91 #145350 üzenetére
Hát ehhez talán szerencse is kell , nekem van egy 32EH5450 ez 2012-s kiadás és még most is jól működik , de már nem lehet telepíteni rá az új Googlet , szerintem megéri egy új tévét venni mint egy három évesett valahogy előkell teremteni a rávalót . A Samsung tévékhez lehet találni a legtöbb alkatrészt !
-
mihaly13
tag
válasz
direwolf #145267 üzenetére
Kell egy normális több gombos Samsung távirányító , a tévét leállítani és akkor sorban egymás után megnyomni - info-menu-mute-power - és belép a szerviz menübe , csak vigyáz hogy csak a factory reset-t hozzad működébe és ne mást és ha belépsz a szerviz menübe minden beállítás vissza áll a gyári beállításra , azért ha nem tudod a kép beállításokat akkor jó ha lejegyezzed ! Tudod hogy ez a megoldás saját feleőségedre teszed !
-
mihaly13
tag
Boldog Újévet kívánok minden fórum társamnak ! Jó tévénézést mindenkinek !
-
mihaly13
tag
válasz
Ryaboss #145096 üzenetére
Hát én pont ezért cseréltem le három Samsung tévét , az elsőt áprilisban vettem egy 49Q60R és amikor egy mélyhangú férfi beszélt egy nagyon kellemetlen basszus visszhangot lehetett halani ezért két hét után már meguntam gondolván hogy hanghibája van visszavittem és vettem egy 49Q70R hát ugyan az a hangja volt mint a Q60-k természetesen sokkal több pénzért három nap után ezt is visszavittem és vettem egy 50TU8502-t azt gondoltam hogy 2020-s valószínűleg orvosolták a hangot , hát nagyot tévedtem . Feltettem ezt a dolgot itt a fórumon is sőt a Samsung-l is veszekedtem sehol semmi te vagy az első aki ugyan ezt a problémát felhoztad , de megoldottam a gondot és vettem egy Sony 49XH9505-t és a Samsung visszament a dobozba !
-
mihaly13
tag
Minden Samsung tévé tulajdonosnak - Boldog Karácsonyt kívánok !
-
mihaly13
tag
válasz
PuMbA #144837 üzenetére
Hát én sima tévé adásról beszélek , a Samsungnak is nagyon szép a képe , úgy akinek nincsen elegendő pénze nyugodttan vehet egy TU8500-s tévét , én az év elején áprilisban vettem egy 49Q60R és nagyon meg voltam elégedve a képpel de a hangja avval nem , két hét után visszavittem az eMAG-a és vettem egy 49Q70R a hangja ugyan olyan volt mint a Q60-é sőt a képe sem volt jobb a Q60-l én nem vettem észre különbséget ( sima tévéadásra mondom ) csak az árában mert sokkal drágább volt három nap után azt is vissza vittem és a végén vettem májusban az 50TU8502-t gondolván hogy 2020 kiadás valószínűleg orvosolták a hangot , hát nagyot tévedtem .
-
mihaly13
tag
válasz
PuMbA #144813 üzenetére
Hát erre én tudok válaszolni , nekem van egy Samsung 50TU8502-m és nagyon szép éles képet tudtam rá szerkeszteni , de egy borzalmas hangja van és ez engem nagyon zavar , ezért egy hónapja vettem egy Sony 49XH9505-s tévét és amint tudjuk a Samsung 50Hz a Sony pedig 100Hz , saját tapasztalatból mondom hogy nekem jobban tetszik a Samsung képe mint a sokkal drágább Sonyé az igaz hogy a Sony hangja az kiváló ! És most fogódzkodjatok meg a Samsung két oldalán van egy nagyon kevés sötéteb folt a drága Sonynak a ball fél képernyője enyhén világosabb mint a jobb , igazából nem zavar , de azért ha az ember kiad több mint 800€ akkor már van egy kisigénye a termékkel szembe nem !
-
mihaly13
tag
Hát az igazat megvallva én sem tudok erre a kérésre válaszolni mert csak magyar szinkronnal ellátott filmeket másolok és ezekben nem nagyon vannak 4K filmek ( legalább is ami engem érdekel ) úgy ha aszt mondanám hogy jól viszi a 4K filmet hazudnák , de a többi filmeket nagyon jól viszi csak attól függ hogy milyen minőségű a film , ha rossz minőségű akkor nem javít rajta ! Annyit mondhatok hogy jól viszi , kivéve az AVI formátumot az a Samsung média lejátszója nem ismeri fel .
-
mihaly13
tag
válasz
Celtis #144750 üzenetére
A kettős led a Samsung új technologiája ami csak ebben az évben jelent meg és csak a Q ledek meg a TU8500-k vannak ellátva vele ! Ahogy én olvastam a technológia abból áll hogy a hagyományos ledekhez még hozzáadtak ledeket amelyet a tévé teljesen ki tud oltani és így sokkal jobb a feketéje ! Az OLED-k nél a ledeket teljesen ki tudják oltani a fekete részeknél a Samsung kettős led technológia valami hasonló . Én csak ennyit olvastam lehet hogy más fórum társ talán többet tud erről .
-
mihaly13
tag
válasz
ibizadance #144729 üzenetére
Vigyázat a Samsungnak a két USB bementének az egyike 1A-s a másik pedig 0,5A-s a külső HDD mindig az 1A-a kell csatlakoztatni és ha éppen az 1A-s a rossz akkor meglehet hogy a 0,5A nem viszi . Különben vannak különféle USB hosszabbítók csak keresgélni kell !
-
mihaly13
tag
válasz
Sirandrish #144618 üzenetére
Hát én örülök hogy kezded megszeretni a tévét az én 50TU8502-l is sokat dolgoztam amig egy nekem tetsző jóképet sikerült előállítanom ! Semmi elnézést nem kell kérjél a fórum társak azért vannak itt hogy egymásnak segítsünk és tapasztalatainkat megosztjuk egymással . Még egy tanácsot adok állítsd be minden képmódot a tetszésed szerint és utána összehasonlítás alapján vállazd ki a neked legjobbat !
-
mihaly13
tag
válasz
So5ika #144612 üzenetére
Nekem egy 50TU8502-m van már május óta és nagyon sokat dolgoztam hogy egy jó képet tudjak magamnak szerkeszteni és a következőkre jöttem rá a fényerővel nem szabad 25-l lejjebb menni mert megszűnik a kettős led hatás a színel felmentem 30-a és a kontrasztjavított nem kapcsoltam ki hanem maximumra tetem . A kép mód pedig filmmarke-e tettem és egy nagyon szép éles színes képem van !
-
mihaly13
tag
válasz
TeebyKay #144596 üzenetére
A hang menüben átkel váltani tv hangszóróról a hangfalra ( a tévé fel kell hogy ismerje a hangfalat és be kell hogy kerüljön a listára ) és átváltani mert máskép nem működik , ha nincsen a hangfalnak HDMI kijövetele akkor optikai kapcsolatot kell létre hozni és a hang módban át kell kapcsolni tv hangszóroról optikaira . Énnálam a 50TU8502-n amikor a hangot állítom kiírja hogy HDMI hangszóró és megjelenik egy plusz és mínusz számot már nem mutat ha optikai kábellel kötöm össze akkor optikai jelenik meg de akkor már két távirányító kell .
-
mihaly13
tag
válasz
Sirandrish #144530 üzenetére
Vigyázat mert az YouTuben lévő klipek mind Angliában gyártott tévék és az nyugati piacra van készítve ezek amit nálunk lehet venni ezek Magyarországon gyártottak és keleti piacra vannak , tehát ég és föld , ha megnézed jobban azok két távirányítóval vannak ellátva ! Ne piszkáld mert nincsen rajta fólia és talán elszúrod és akkor kuka . Az én 50TU8502-n sem volt fólia csak kétoldalt kb. négy únyi vékony fehér karton . És a Faterkám által leírt beállítások szerintem nagyon jok a tévédre .
-
mihaly13
tag
válasz
Sirandrish #144474 üzenetére
Hát igen elírtam , ebben a módban minden fényesebb lesz és utána lehet a fényerőt állítani tetszés szerint !
-
mihaly13
tag
válasz
Sirandrish #144463 üzenetére
Akkor tedd a kép módot " élénkre " és akkor szerintem elég világos lesz !
-
mihaly13
tag
válasz
Sirandrish #144445 üzenetére
Én az 50TU8502-l " Filmmarke " módban használom ( ha nincsen filmmarke mód akkor frissíteni kell )és bekapcsolom a kontrasztjavított a meleg 2 pedig túl sárga képet képez én meleg 1 használok a kontraszt 45 , a szín pedig 30 . Próbálkozni kell az én tévémet májusban vettem és nagyon sokat kísérleteztem ameddig egy tűrhető képet tudtam magamnak alkotni , te is nyugodtan kísérletezhetsz nem tudsz elrontani semmit ha valami nem tetszik visszaállítod és kész és lehet kezdeni előröl !
-
mihaly13
tag
válasz
Sirandrish #144376 üzenetére
Az UE-65TU8502 tévé méretei : 1449,6x918,4x371,4 a talp mérete : 896,5x371,4 . Egy lába van a közepén !
-
mihaly13
tag
válasz
tillatrilla #143384 üzenetére
De van csak " normál " módban elérhető !
-
mihaly13
tag
válasz
Bjoe007 #143121 üzenetére
Hát nekem is van egy 50TU8502-m Filmmarke módon a fényerő 30 van a kontraszt 40 a színek 30 , a kontraszt javíró pedig erősre van állítva és nincsen kikapcsolva ahogy egyesek javasólyák az ECO-n a fényérzékelő be van kapcsolva és egy gyönyörű képem van . A YouTube-t nézem és nagyon jól működik egy 300Mhz internetem van . Nálam ami nem tetszik benne az a hang , ha az M1 mondják a híreket pl. egy mélyhangú férfi akkor egy borzasztó basszus visszhang hallatszik ami engem nagyon zavar a többi OK .
-
mihaly13
tag
válasz
delibab #142921 üzenetére
Nekem egy 50TU8502-m van és én nagyon megvagyok elégedve vele , szép képe van és ha jól beállítod szerintem nagyon jó kis tévé . Digi kábelem van és a YouTubet nézem és nagyon jól megy 300Mhz internetem van és nem akadozik jól viszi a filmeket sőt a Google-n is jól működik de ott nem használom a vírusok miatt . Szerintem a két tévé között nagy különbség nincsen , azt a plusz pénzért inkább vegyél egy 50-t és ne 43-t ,ha van helyed !
-
mihaly13
tag
válasz
Alf25 #142593 üzenetére
Hát ez nagyon érdekes , nem hiszem el . Nekem az utolsó fél évben három Samsung tévém volt egy 49Q60R , 49Q70R és most pedig egy 50TU8502-s mindegyiket így állítottam be - magyar- Magyarország és Digi helyet egyéb és egyszersem volt hasonló problémám - Adás - szakértői beállítások - importálás-exportálás , mindig megjelent és PC-n ChanSort progival állítom a csatornákat már vagy 8 éve !
-
mihaly13
tag
válasz
Alf25 #142590 üzenetére
Tegyed - magyar - Magyarország - a szolgáltatót pedig ne UPC vagy Digi hanem - egyébre - és azután a PC - ChanSort prógival elrendezed a csatornákat és minden úgy marad ahogy elrendezted . Ha pl. Észtországot teszed akkor az Eurospost és sok más csatorna nem fog magyarul megszólalni hanem angolul .
-
mihaly13
tag
A Sony XF9005 egy 2018-s kiadás mindjárt az OLED alatt van VA panelos , a Samsung Q82R az pedig 2019-s kiadás VA panelos mind kettő 100 Hz ! Nekem volt egy Sonym 55XG8505 és volt egy 49Q60R és egy 49Q70R Samsungom a Sony-l nagyon megvolt elégedve gyönyörű képe hangja és annyi beállítási lehetősége volt hogy az nem igaz csak azok az eMAG ban kibasztak velem és egy visszahozott tévét varrtak a nyakamba és én naiv nem gondoltam hogy ilyenre képesek , mert a képernyő meg volt ütve visszavittem és helyette vettem egy Samsung 50TU8502-t ennek is nagyon szép képe van de a hangja az katasztrófa amúgy a Q60R és a Q70R-k is éppen olyan szar hangja van . Ha én döntenék helyetted én a Sony-a szavaznák csak egy újabb modellre egy XG vagy XH-a . Nem írtad hogy milyen méretben gondolkodtál !
-
mihaly13
tag
válasz
spongas1984 #142439 üzenetére
Szerintem inkább gondolkodj egy új tévében mert a végén drágább lesz a leves mint a hús , és a tévéd 2015-s kiadás már egy kicsit elavult ! De te döntesz .
-
mihaly13
tag
válasz
chubby2o6 #142069 üzenetére
Én így csinálom : az internetről lemásolom a ChanSort zip progit és kicsomagolom az USB-e , ugyan arra az USB-e lemásolom a tévéből a csatorna listát ( nem számít hogy milyen formátum ) a kicsomagolt ChanSort-t az USB-l kinyitom és ráklikkelek a ChanSort exe. fajra és a progi kinyílik egy táblázat , fönt a ball sarokba van a FILE aszt kinyitod és az " open tv date filet megnyitod és megtalálod a csatorna csomagot ráklikkelsz 2x és betöltődik a jobboldali részbe , a csatornákra abban a sorrendben ráklikkelsz ahogy akarod azt a csatornát amire ráklikkelsz betöltődik a balloldali részbe , ha valami nem jó akkor fent van két zöld nyíl amivel le vagy föl lehet azt a csatornát vinni , ha kész vagy meg kell menteni fent balloldalon az ötödik ikon a save és a csatorna listát vissza másolod a tévébe és kész .
-
mihaly13
tag
válasz
super dríve #142043 üzenetére
Nekem is pont egy ilyen tévém van és csak annyit szeretnék hozzá tenni hogy ha nem talál csatornákat én így állítom be : kábel , akkor UPC-DIGI- valami más ( valami hasonlót ír ) avval hogy nekem DIGI van mégis a harmadikat választom mert már megjártam hogy elrendeztem a csatornákat a számítógépen és egyszer csak azt vettem hogy újra vissza ugrott ahogy volt , akkor be kell állítani a " modulációt " pl. 64 QAM ,de lehet hogy 256QAM , az után " jelátviteli sebesség nálam pl. 6900 ks\s és utána lehet indítani az automata keresés ,ha tudod a a frekvenciákat be lehet írni a kezdő meg a vég frekvenciát ! A második problémád az sajnos evvel a távirányítóval ez így működik , de nagyon jól működik egy más Samsung távirányítóval is csak azoknak nincsen mikrofonjuk , én is használok egy ilyen távirányítót BN59-01303A .
-
mihaly13
tag
válasz
Rigormortiis #141977 üzenetére
Telefonálsz a Samsung ügyfélszolgálatnak és elmondod hogy mi gondod van ! Azt hiszem hogy a tévét be kell hogy regisztrálni a Samsungnál :
-
mihaly13
tag
válasz
undercover #141947 üzenetére
Szerintem tudod hasznát venni ezeknek a beállításoknak csak a fehéregyensúlyt azon ne állítsál mert azt csak kalibrációval lehet beállítani és minden tévé állítólag mást kér azt tedd " auto-a " !
-
mihaly13
tag
válasz
Rigormortiis #141928 üzenetére
Bocs hogy közbeszólok , de azért nem kell minden kép javítót kikapcsolni . Nekem egy 50TU8502-m van és azt tanácsolom hogy kísérletez vele és meglátod hogy melyik jó és melyik nem ! Egyenként kell ki vagy bekapcsolni nem mindet mert akkor nem jutsz semmire !
-
mihaly13
tag
válasz
ORCA58 #141710 üzenetére
Nekem pont egy ilyen tévém van és nagyon szép képe van a kettős leddel pedig sokkal jobb a feketéje mint a tavalyi gyártmányoknak az interneten is jól mozog , szerintem nyugodtan megveheted nem fogsz csalódni a lába a közepén van egy kicsit mozog de nem vészes , az enyém a falon van !
-
mihaly13
tag
válasz
darius09 #141660 üzenetére
Az igazat megvallva kétoldalt van egy kisebb sötétebb foltok de ez nem zavar a képe nagyon szép , felhősödés nincsen az interneten nagyon jól mozog , én a YouTubot nézem és nagyon jól megy , megvagyok elégedve vele a hangja az nekem igazából nem tetszik a mély hang , ha egy mély hangú férfi beszél az nagyon zavar , de ez szerintem egy Samsung betegség mert az 50TU8502-s előtt volt egy 49Q60Ra-s és egy 49Q70RA-s tévém amiket éppen ezért vittem vissza az eMAG-a a hangjuk ugyan olyan volt , szerintem a Q60T nem jobb a TU8502-l csak drágább !
-
mihaly13
tag
válasz
lordcoyote #141611 üzenetére
Szerintem " szerviz " !
-
mihaly13
tag
válasz
RootOfOrigin #141597 üzenetére
Ha semmivel nem megy lehet próbálkozni egy " gyári visszállítással " ! És ha kábel mással működik és a tévé a visszállítás után sem megy akkor valószínűleg szerviz lesz vagy WiFi !
-
-
mihaly13
tag
válasz
Faterkam #141574 üzenetére
Én tévém most ezzel a beállítással működik :
-Filmmaker mode ( ez frissítés után jelent meg )
-Fényerő 30
-Kontraszt 45
Élesség 0
Szin 30
Árnyalat 0
Képtisztasági beállítások auto
Kontrasztjavító magas
Film mód auto
Színtónus 1.meleg
Fehér egyensúly - ( ezt csak kalibrálás )
Gamma 2.2
Részletárnyékolás 0
Színkőzbeállítások nativEz a beállítás minden ember számára más , tehát kísérletezni kell !
Én mindég rajzfilmen állítom be pl. M2 ! -
mihaly13
tag
válasz
Faterkam #141564 üzenetére
Én az 50TU8502-l kaptam ajándékba egy 32N4302-t és a távirányítójával tökéletesen működik a TU8502 csak annyi hogy nincsen benne mikrofon . Az én távirányítom is játszotta az okosat és kivetem belőle az elemeket és vissza és azután megint jól működött ez három hónap alatt vagy kétszer megcsinálta ! És még egy dolog én már próbálkoztam egy jó pár beállítással és rájöttem hogy nem kell azért minden képjavítót kikapcsolni hogy jó képet kapjál !
-
mihaly13
tag
válasz
horvathpeter #141528 üzenetére
Az Angliában gyártott Samsung tévékhez két távirányított adnak a Magyarországban gyártottakhoz csak ezt a vacakot !
-
mihaly13
tag
válasz
Faterkam #141435 üzenetére
Szerintem nagyon jól döntöttél , meglátod hogy milyen gyönyörű képe van , én a YouTubon nézem sokat és nagyon jól megy egy 300 MHz internetem van és már két hónapja hogy meg van de sohasem akadozott nagyon jól működik a többit nem nézem mert mind fizetős és nem akarok plusz pénzt költeni , a filmeket az USB-l nagyon jól viszi kivéve az AVI formátumot , de tudtommal azt egyik Samsung sem viszi !
-
-
mihaly13
tag
válasz
rainman72 #141089 üzenetére
Csak a 8500-s meg a Qled-k kettős ledek a 8002 már nem , az én 50TU8502-k gyönyörű képe van és a YuoTuben nagyon jól mozog és a 4K-s műsorokat egész nap nézhetem annyira gyönyörűek sőt még a 8K is nagyon szép a többit nem nézem mert mind fizetős és az interneten is nagyon jól mozog !
-
mihaly13
tag
válasz
octopus75 #141076 üzenetére
Nekem is van egy már két hónapja csak 50"-n a képe gyönyörű és a YouTube-n és nagyon jól működik , Kép beállítások amit én használok : természetes , fényerő 40 , kontraszt 45 , élesség 10 , szín 30 árnyalat 0 , képtisztaság autó , kontrasztjavító magas , színtónus meleg 1 . Egy dolog nem tetszik a hangja , ha pl. egy mély hangú férfi mondja a híreket egy olyan basszus visszhangot lehet hallani ami engem nagyon zavar !
-
mihaly13
tag
válasz
Scarletiel #141024 üzenetére
A csatornákat úgy alkotod ahogy csak akarod van az interneten egy progi ChanSort ingyen leszedheted és a számítógépen olyan sorrendbe teheted ahogy csak akarod . Egy USB styck-re lemásolod a tévé csatornákat és a progit kibontod az USB styck-re és ott megoldod a sorrendet és ha kész megkel menteni majd vissza a tévére és kész , én évek óta így csinálom . Még egy tanács az autómatikus hangolásnál van UPC , Digi vagy valami más , vállazd a valami mást és a csatornák ABC sorrendben lesznek és könnyebb lesz dolgozni velük !
-
mihaly13
tag
válasz
Sántha Lajos #140603 üzenetére
Az 50TU8502-z kaptam ajándékba egy 32N4302-t és a BN59-01303A távirányítója mindent tud kivéve hogy nincsen benne mikrofon ! Szerintem akármilyen ujj típusú Samsung távirányító megfelel !
-
mihaly13
tag
válasz
Sántha Lajos #140593 üzenetére
Kel hozzá venni egy normális távirányítót az én TU8502-s tévém remekül megy a régi EH távirányítóval !
-
mihaly13
tag
válasz
Scarletiel #140328 üzenetére
Természetesen mindent megpróbáltam és nem lehet azt a basszus hang uto képződménytől megszabadulni már egy rúdhangsugárzót is vettem hozzá avval sokkal jobb a hang, de ha csatornát váltok a tévén az automatikus hangrendszer nem működik és mindég kel állítani a hangot ! Érdekes az LG tévémen sem a Sonyin sőt ezen a vacak 32N4302-n sem lehet hallani !
-
mihaly13
tag
Kérdezni szeretnék a szakértők közül egyeseket , hogy mi tévő legyek mert az én esetem egy regénybe való , áprilisban vetem az eMAG-n egy 49Q60Ra tévét a képe kiváló volt ,de a hangja az csapni való amikor pl. egy mély hangú férfi mondta a híreket a basszus az nagyon borzalmasan halható volt ,vagy két hétig hallgattam és visszavittem és helyette egy másik 49Q70RA tévét választottam a nagy meglepetésemre ennek a hangja is pont ugyan olyan volt mint a másiknak , három nap után ezt is visszavittem és helyette egy 55XG8505-s Sonyt vettem amelyik minden kategóriában verte a két Samsungot , de egy hét után észre vettem hogy van egy pikszel hibája és egy kicsit túl nagyis volt a helyhez képest ami rendelkezésemre áll a tévének ezért ezt is visszavittem és választottam újra egy Samsungot 50TU8502-t a nagy meglepetésemre a hang pontosan ugyan olyan szar mint a másik kettőnél volt , most már majd meg bolondulok olyan mérges vagyok mi a fenét csináljak vele , másoknak nem tűnt fel ez a jelenség csak ezért írtam ide , ja a TU-l kaptam ajándékba egy 32N4302-t és a nagy meglepetésemre ennek a hangjával semmi baj nincsen , akkor szerintem a másik három tévé csipszett hangjával van a baj , írtam a Samsungnak és a felelet egy nagy semmi , próbáljam a hangtesztet ha az jó akkor a tévével nincsen semmi baj , de a hangtesztben nem jelenik meg ez a basszus fenomén hogy a fene egye meg !
-
-
mihaly13
tag
válasz
NeoExDeath #71047 üzenetére
Az első típust semmi képen nem ajánlom mert túl sok ponton mozog és probléma lesz vele a rögzítésben a második típus már sokkal jobb. Az enyém is falon van és nagyon jó lehet a nézőszöget beállítani .
-
mihaly13
tag
Áldott Boldog Karácsonyi Ünnepeket minden fórumtársnak !
-
mihaly13
tag
válasz
RohamDroid #49408 üzenetére
A DVI-HDMI kábel jó csak a SOURCE gomb lenyomása után megkeresed a HDMI PC bemenetet és a TOOLS gomb lenyomásával kikeresed a PC opciót és akkor lesz a tévében is hang,de össze kell kötni a PC-t a tévével egy jack-jack kábellal a tévén az "DVI AUDIO IN" dugaszt használod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest