- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Flashget
félisten
Elég sokan használnak 2.5" portable vinyókat a tv-hez és azoknak kell az 5V USB-ről. Különben nem tudnák használni és tömegével írtak volna be, hogy nem működik a külön HDD jelzésű USB-n a vinyó.
Ezért írtam a szervízt. De az is lehet, hogy maga a vinyó nem kompatibilis a tévével valamilyen okból. -
localhost
Közösségépítő
Mert a TV nem ad annyi áramot, mint amennyi a winchesterednek kellene. Ezért kellene külső tápos HDD-ház, marta kkor a konnektorból kap elég áramot.
Pótmegoldás olan USB kábel használata, ami a HDD-nél egy csatlakozója van, de a "túlvégen" kettő.
Ilyenkor MINDKETTŐT be kell dugni a TV-n levő USB-be. Ez nem 100%-os megoldás, de van esély, hogy jó lesz.
PÉLDA: -
sandró60
addikt
Nekem is van ilyen winchesterem ami nem megy az újabb EH tipusú tévém usb-n.Ehez beszereztem egy Coolink tipusú vinyó 2.5"házat amire lehet csatlakoztatni külső 5V tápot.Azért az is érdekes ugyanez a winchester a D-sorozatú tévém usbn nincs problémája.Gondolom a tv.HDD-feliratú usb-re csatlakoztatsz?Ha lehet USB-hosszabbitót ne használj,mert az se biztos az átvitelre
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest