- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
#94529552 #108447 üzenetére
A topikban sokáig nagyon népszerű direkt ledes 55KU6000-es tévéről még nem nagyon volt panasz a focira, vagy senki nem néz focit?
Abban IPS panel van, és az is csak nagysokára derült ki, pedig az azért lényeges dolog. Amúgy nem tudom, hogy a bandingban van-e jelentősége a panel típusának. Jövő héten fogok megnézni egy direkt ledes IPS-es Sony-t. Nekem direkt ledes VA-s Sony-m volt és vissza kellett adnom, mert elviselhetetlen volt számomra a banding. Kizárólag sporton volt észrevehető.
-
Flashget
félisten
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
#94529552 #108087 üzenetére
Igazad van ebben. Az meg, hogy futtatják ki a régebbi modelleket, minden szegmensben természetes.
Nem Magyarország az elsődleges célpiaca egyik cégnek sem nyilván, az meg általános, hogy az összes szutyok 2-3-4 évre készül, utána úgyis kidobják ott, ahol ezt meg tudják engedni maguknak. Azért is nem veszek csúcskategóriásat, mert elavul hamar. Hiába jó, de pár év és már sehol nincs. Ez így működik, és erre is készül az összes. A kétszázezres és a kétmilliós modell egyaránt.Donki Hóte Nyilván egymás után.
szallasi007 Ügyes...
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
#94529552 #107992 üzenetére
Az biztos, hogy nem ugyanaz a panel a kettőben. 55" esetén köze nincs egymáshoz a kettőnek, megnéztem egy rakás specst. Kisebb méreteknél PA paneles a KU6000 is elvileg.
Egyébként neked mi a véleményed? Egy VA paneles H6400 után kihagyós a PLS paneles KU6000?patow Tudnád részletezni a különbségeket, hogy konkrétan mik voltak a KU6000 negatívumai?
Komoly különbségek adódtak a KU6400 előnyére? -
jozsi252
veterán
válasz
#94529552 #107976 üzenetére
A BT meg műholdas toner nem fontosak, igazából a nagyobb méret nyomna sokat a latba. Hogy 40"-ról 55"-ra váltsak. Illetve a 4k tartalom amit ki lehet aknázni pár filmnél.
(#107977) stilo18
Akkor a felskálázás jól meg van oldva ezek szerint.
(#107978) toflehi
Ezeket az akadásokat hogy kell elképzelni, van esetleg róla a neten valamilyen videó? Olyan mintha szgépen laggolna a játék egy kicsit?
-
Ra3
őstag
válasz
#94529552 #107921 üzenetére
Sziasztok, readonlyban követem csak a topicot néha, ez az mm-es akció mennyire számít most jónak? Ez egy kifutó széria, gondolom sokkal már nem lesz olcsóbb.
Az tényleg lehet hogy j6240 van edge és direct ledesben is? Azt hittem hogy a karácsonyfatalp az csak hiba az mm oldalán...
Amúgy a H6400 képminőségét hozza 2d-ben? Az tudom milyen, 3 kollégát is rábeszéltem az itt olvasottak hatására. -
bpmcwap
senior tag
válasz
#94529552 #107921 üzenetére
Nem rossz kocsik az új daciak, nekem is volt, szerettem is mert igénytelen és olcsó, de azért nem mindegy, hogy az ember egy 15 éves opelből ül át bele, vagy egy 15 éves bmw-ből. Én nem mondom, hogy a j6240 ennyiért rossz, de egy plazma után nagyon moslék és azért ezt jó lenne néha megjegyezni, mert tudom, hogy jót akartok és köszönöm én is, mert biztos vagyok benne, hogy ez tényleg egy jó vétel, pláne ennyiért, de szerintem csak annak aki eleve lcd-s volt, vagy esetleg még crt-s. Persze az is lehet, hogy valami újracsomagolt felújítottat kaptam, de ez a TV nálam több sebből is vérzik... Ködös, sport közben szétesik, ha éles akkor dúrva a képe, ha tompa akkor meg mosott, ráadásul ilyen ködfoltok is vannak rajta ami nagyon zavaró ha egy éjszaki filmet néz az ember, amiben sok a fekete. Ne vedd rosszindulatú megjegyzésnek, vagy hálátlannak, csak annyira hájpolva van ez a TV, hogy én simán ráugrottam és nekem nagy csalódás volt, amiről én még nem olvastam senkitől, ezért késztetést éreztem megosztani
-
-
Boost3er
tag
-
darkhorse
tag
válasz
#94529552 #107667 üzenetére
PC módban van kb az elejétől kezdve. Úgy nem próbáltam hogy csak a tv van rákötve a gépre, a monitorral meg magában soha nem volt gond (azzal most sincs, csak a tv-ről megy el a kép egy pillanatra). Pont most csinálta megint. Kb 10-kor kapcsoltam be, eddig bírta.
Sajnos másik tv-vel nem tudom kipróbálni a kábelt és nincs más eszköz amit rá tudnék kötni a tv-re. Csak a gépben lévő 2 hdmi portot próbáltam de azokkal előjön a hiba.
Nvidia vezérlőpultban így van beállítva a kimenet. [link]
Próbáltam más frissítéssel, (pl 50hz) más felbontással, (1280x720) de ugyanúgy elmegy a kép néha egy pillanatra.
-
PuMbA
titán
válasz
#94529552 #107557 üzenetére
Nem is annyira a zajról beszéltem, hanem az általános képminőségről, azaz mennyi részlet látszódik
Az időnkénti meg-meg reccenés a Samsung TV-kre jellemző dolog egyébként, de ezt több tesztben leírják, mert angliai szolgáltatókkal is előfordul.
(#107558) dethroner: Azért a 8-as sorozatú TV-nél nem a TV adástól kell várni a megváltó képminőséget szerintem.
-
bul07
nagyúr
válasz
#94529552 #107360 üzenetére
Nekem is megfordult ez a fejembe csak nem akartam a bolttal ennyire rosszindulatú lenni
Amúgy volt téma a ellenőrzés meg hogy nem várja meg a futár
Na én a Telekomtól vettem a tv-t, és a Debreceni Samsung szerviz embere hozta ki a tv-t , és olyan szerződése volt a Telekommal hogy össze is kelet volna hogy szerelje a tv-t és be is üzemelni, nagy nehezen hagyta nálam a munkahelyen de dobozból kivettük azért
Azóta ha jól tudom már a Telekom is futárral küldi
-
mola21
tag
válasz
#94529552 #107272 üzenetére
Én is bejelentettem azonnal, telefonon felhívtam a céget és jeleztem a hibát. Még a beállításokat sem csináltam meg a tévén, mert akkor már láttam, hogy hibás. Kérték, hogy fotózzam le a tévét és küldjem el emailban. Ez meg is történt, de mégsem hajlandóak cserélni.
-
pw12345
aktív tag
válasz
#94529552 #107237 üzenetére
Nem is neked szólt, csak valamiért ledobta a linket, ezért is volt egy sorköz.
"Ismert, hogy 10kg alatti tévét nem kell bevinni a szervizbe, hozzák és viszik, vagy a helyszínen javítanak."
Csak az elérhetetlen cégek (pl. ED), meg a Samsung szerviz nem ismeri: vagy 5 kg-s, garis készülékre a hölgy válasza nem jönnek sem érte, sem javítani, nyugodtan vigyem be. Ennyi. A maszek, az kijön pénzért, kiszállási díjért valóban, ha erre gondoltál.
Amúgy teljesen igazad van én be is fejeztem, te még irkálj, ha gondolod, de inkább ne nekem. -
pw12345
aktív tag
válasz
#94529552 #107209 üzenetére
Megint hülyeséget írsz nekem, pedig egyszer már lekoptattál, nem tudom mire találsz meg újra???
Újabb kötekedésedre a válasz:
A garis ügyintézés az pont nem a házhoz szállításra vonatkozik (amit én is elolvastam, és, ha Csabán laknék és nem az ország másik felén még el is gondolkodnék rajta), hanem, ha felfedezted a pixelhibát, akkor ott maradsz a xarban (mivel vissza nem viszik ingyen), ami a te dolgod, vegyél ilyet.És a készülék is tudja ezt az opciót? A gépkönyvben meg kellene nézni a net beállításoknál, hogy mit kell engedélyezni hozzá, vagy csak UTP és WiFi kapcsolatot taglal.
-
PuMbA
titán
válasz
#94529552 #106855 üzenetére
Persze, csak a KU6300 tesztben leírtak szerintem igazak a KU6000-re
A kinézet teljesen ugyanaz, van Motion Plus, de csak 60fps-ig interpolál, valamint az amerikai oldalon pont ugyanazzal a specifikációkkal reklámozzák, mint nálunk a KU6000-ret. Amikor a boltban nézegettem a KU6000-ret, akkor minden a helyén volt, ahogy az RTINGS-en írták.
-
PuMbA
titán
válasz
#94529552 #106850 üzenetére
Itt keresd meg a "Differences between Sizes and Variants" részt és minden tiszta lesz. Európában a KU6300 már ívelt modell, Amerikában a KU6300 = európában a KU6000.
(#106852) blt.62: A TV beállításokban lévő HDR+ semmire se való. Sima anyagokból próbál HDR-t előállítani, ami lehetetlen. Másodszor, mivel a KU6000 nem tud megjeleníteni HDR-t, csak fogadni tudja, ezért a menüpont csak annyit csinál, hogy felveszi a kontrasztot meg pár dolgot.
-
Kartács
aktív tag
-
mfranky
őstag
válasz
#94529552 #106396 üzenetére
Szerinted napi használat mellett 2m-ről egy ekkora tv-n látszik valami is abból a 0.02mm-ből? Mindenki eldöntheti mi zavarja és mi nem... engem pl. az jobban zavarna, ha tényleg ilyen sok hibás van a szériában, hogy a 3.-4. csere után visszasírjam azt, amin csak 1db volt...semmi nem látszódik belőle, konkrétan semmi...
Ha több hibája lenne szó nélkül cseréltetném.
Nekem falon van, a hátlappal semmi gondom... -
atom18
senior tag
-
atom18
senior tag
-
Flashget
félisten
válasz
#94529552 #105788 üzenetére
kinézett?? nem azt írtam, hogy venni akarok csak a számozása..6170 ez olyan más megoldást jelentett régen, hogy pl. az alap 6100 vagy 6200 csak DVB-C/T tartalmazott a 6170 már DVB-S-t is mint a 6500. Ezt megfejelték egy 2-es végződéssel..samsung agyon variálja már magát ezekkel.
-
-
-
Flashget
félisten
válasz
#94529552 #103491 üzenetére
azért egy ilyen bejelentést várnék tőlük, mint amit kiemeltem a végén.
-
zolimail17
tag
-
-
Zoli83
tag
válasz
#94529552 #103013 üzenetére
Nem láttam még ezt az Euronics ajánlatot, engem személy szerint az Xbox nem hoz lázba, de ha szinte ugyanannyi, mint ha "csak" a tv-t venném akkor megfontolandó.
Azért írtam a számozásról, hogy szerintem így van mert nekem ez jött le ezekből az rting-es tesztekből és kértem is, hogy cáfoljatok meg, ha rosszul gondolom,mert nem egyszerű kihámozni ezeket a számozásokat.Másrészt engem is érdekelne ez a KS7000 vagy KS8000 kérdés, megéri-e a többletkiadást a 8000, felhősebb a KS7000, "simább" a mozgásmegjelenítés a KS8000-n, jitter?
Nekem már az 55" is nagy lesz (72cm-es képcsöves Sony-ról váltok), egy 55"-os KS8000-től olcsóbban már egy 60"-os KS7000-t tudnék venni.
-
bul07
nagyúr
válasz
#94529552 #102949 üzenetére
Na kaptam én mert le mertem szólni a UE60KU6000 tv-t, innen a fekete péntekes fórumba
Bár az ára jó volt 200e Ft egy 60"-ért
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest