Hirdetés
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
válasz zolimail17 #103168 üzenetére
Én amit láttam eddig ks7000 ks7500 mindegyiknek el alt a hatuja egy kicsit de ku 6450 jobban elalt .ks8000 ilyen nincs .sőt eladó srác hívta fel figyelmemet rá a médiába
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
belan
addikt
válasz zolimail17 #103171 üzenetére
Nézd ez atol is függ mióta van kiállítva fel éve és napi 12 órát mennek igaz akkor se kenne foltnak lennie gariba biztos cserélik ezért van a gari egy tv se tökéletes
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
törölt tag
válasz zolimail17 #103168 üzenetére
Az akkor lehetett hibás, visszavitt termék is, ne vedd meg. 400-500k-ért hibátlant vegyél, ne másodosztályút.
-
Zsorzsi77
csendes újonc
válasz zolimail17 #103258 üzenetére
Fórumokat átolvasva, csakis OLED, úgy gondolom.8
PuMbA: régen rossz, ha profi kalibráló műszer szükségeltetik egy tévéhez.[ Szerkesztve ]
Minden skorpió g.ci. Ja meg rák.
-
Rp526
aktív tag
válasz zolimail17 #103276 üzenetére
Gugli 1sec (egyszerűsítve):
"Az OLED kijelzők – a hagyományos folyadékkristályosokkal ellentétben (LCD) – háttérvilágítás nélkül működnek. Ennek előnye, hogy a fekete színt kisebb fényerővel, tehát nagyobb kontraszttal tudják megjeleníteni, valamint vékonyabbak és könnyebbek is lehetnek a hagyományos, folyadékkristályos kijelzőknél. Hátrányuk viszont, hogy a felhasznált anyagok gyenge hővezetése miatt kisebb fényerősség érhető el velük."[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
válasz zolimail17 #103276 üzenetére
Hát van azért külobseget eleve az nagy külobseg hogy oled tv nek nincs hatervilagitasa ez már elég komoly külobseg ezért kontraszt fekete végtelen ezért színek is szebbek lesznek mint led LCD tvn valaszideje is jobb oled tv mert itt pixel pontok világítanak és nem hatervilagitas Ezáltal kevesebbet is fogyaszt mert feketénél nem világítanak a pixelek .zenelde én biztos nem vennék gyári gari nélkül egy 60ks7000 inkább kiadnek 40 ezerrel többet sokat számít gyári gari ami alapból 3 év de vehetsz hozzá még
[ Szerkesztve ]
-
Hmmm1
aktív tag
válasz zolimail17 #103597 üzenetére
Pontosan. Elég jól leírtad. Nekem az S4-es telefon nem csinált ilyen ronda képeket anno szerintem, mint mostanában. Alig fókuszál, a képek nem élesek stb. a színeket se úgy adja vissza. Nem nappali fénynél, hanem lámpánál csinált képnél (úgy hogy pl auto-n van a vaku és nem használja) olyan pixeles meg ratyi, mintha valami okostelefon előtti időkből származó telefonnal csináltál volna képet, kis túlzással. (előlapit meg se említem inkább) Nem rémlik hogy anno is ilyen lett volna úgy komplett, pedig 2015 tavaszán lett véve. Amúgy a több is jó kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
Pokolika
tag
válasz zolimail17 #103607 üzenetére
Mondhatni fűt ha nagyon közel tartod a kezed.Igen normális.Más technológia még nem néztem de biztos nem annyira mint a tiéd.De gond az nincs vélhetőleg.
-
KD6-3.7
őstag
válasz zolimail17 #104252 üzenetére
Es meg a talpa is szebb, nem az a csirkelab ket oldalt!
-
PuMbA
titán
válasz zolimail17 #105335 üzenetére
40 és 55 ms között van az LG TV-k input lagja 40 ms körül játék módban, de ekkor valamennyi színinformációt kihagy, 55ms PC módban, mert kell a kis szöveghez a 4:4:4 chroma.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz zolimail17 #105339 üzenetére
A panel... ez egy belépő szintű tévé, a KS meg felső kategóriás.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
PuMbA
titán
válasz zolimail17 #105339 üzenetére
Persze. Az LG alsó kategóriás TV, azért ilyen olcsó Ráadásul nem 4K, csak 3K, mert RGB mellett még egy W fehér alpixel is van minden RGB hármas után, tehát a képe rosszabbul néz ki bizonyos távolságból: link. HDR-t nem tudja teljesen és a mozgásfelbontása is kevesebb, mint a Samsungé.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zolimail17 #105335 üzenetére
rtings alapján 18.4 ms az input lagja, de mintha rossz topikot választottál volna, mivel ez itt a Samsung LCD tévés topik, itt többet tudnak erről valószínű.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz zolimail17 #108607 üzenetére
Kalibrációshoz közeli beállítások A KS8000 ne tévesszen meg, mert az USA-ban KS8000-nek hívják. A fényerőt, azaz a Backlight beállítást 4-esről feljebb viheted, mert ez teljesen sötét szobára való beállítás, valamint a kis képeken találhatóakat ne állítsd be, mert ahhoz már műszer kéne nálad is, de ez is le van írva oda. Mindegyik tudja a HDR-t, de konzolt vagy PC-t érdemes a DVI jelzésű HDMI-be dugni és arra a HDMI-re be kell kapcsolnod a a HDMI UHD Color-t Ha a TV automatikusan HDR módba kapcsolt a PS4 Pro miatt, akkor újra be kell állítanod a beállításokat, mert oda valamiért nem alkalmazódnak, de a 20-as Háttérvilágítás értékhez ekkor óvatosan nyúlj, mert anélkül a HDR fényerő része elveszik. Csak akkor vedd lejjebb, ha zavar a nagy fényerő.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz zolimail17 #108610 üzenetére
Szerintem több féle tipp nem létezik
(#108611) ImpersonatoR: Az MU8000 panelja 10 bites, de érdekes, hogy a 49"-os változat nem 100Hz-es, hanem csak 50
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz zolimail17 #110170 üzenetére
Igen, itt látszik az Input Specifications nevű résznél. (Amerikában KS8000 néven van a KS7000 TV) A 4-es HDMI portot kell használnod ehhez és lehet, hogy a TV hangbeállításaiba is be kell nézned:
"Go to Menu > Sound > Speaker List and select ‘Receiver (HDMI)’ for HDMI ARC.
Go to Menu > Sound > Additional Settings and set ‘HDMI Audio Format’ to ‘Bitstream.’
Go to Menu > Sound > Additional Settings and set ‘Audio Format’ to either ‘Dolby Digital’ or ‘DTS.’
For HDMI ARC, go to Menu > General and enable ‘AnyNet+.’"[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz zolimail17 #110172 üzenetére
Azt kell beállítanod, ami fentebb angolul van írva Az Audio format-nál pedig a videótól függően DTS-t kell beállítani, ha DTS hangja van, Dolby Digital-t, ha pedig Dolby hangsávja van.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz zolimail17 #110177 üzenetére
Erősítőn nincs bekapcsolva valami effekt? Samsung ügyfélszolgálatot kell felkeresned akkor
[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz zolimail17 #110181 üzenetére
Nekem működött, legalábbis a legutóbbi alkalomig. Az erősítő kijelzőjén látszik is az audio jel konfiguráció (5.1).
-
Celtis
veterán
válasz zolimail17 #110183 üzenetére
Nem értem a kérdést.
-
Celtis
veterán
válasz zolimail17 #110187 üzenetére
Yamaha HTR-4069.
Most ellenőriztem, működik. Lehet a forrás videó rossz. Nézegettem magukat 5.1 tesztként hirdető YT videókat, mivel nincs kifejezett 5.1 teszt fájlom. Sajnos a legtöbbjük sima sztereó vagy még hitványabb.
De ez tényleg 5.1.
A hang beállítás a TV-n bitfolyam és dolby digital. -
Celtis
veterán
válasz zolimail17 #110199 üzenetére
Amit küldtem videót, az YT és 5.1-es. Próbáld ki. Vagy nézzél rendes 5.1 filmet.
A wav-val amúgy is ki tudja mit kezd a TV. Szerintem csak kreáltál magadnak egy problémát.A demoworld oldalon amúgy van egy channel test nevű videó, de a tök tudja hogy lehet letölteni. Ha rákattintok, úgy nem.
-
Celtis
veterán
válasz zolimail17 #110220 üzenetére
A videó csak mutatja, hogy melyiknek kéne szólnia. És tényleg annak is. Nem ellenőriztem, hogy teljesen csendben van-e ilyenkor a többi hangszóró, de a szoba közepén figyelve egyértelmű, hogy honnan jön a hang.
Ennyi bőven elég,Az erősítőben lévő effektek, ilyen-olyan hangzásmód kicsit belenyúlnak a hangba és kever a többi csatornába is valamennyi hangot. Ez nálam is megvan, ha nem a Straight módot választom.
Egyébként egyszerűen nincs gyakorlati jelentősége, hogy csak 5 centiről érzékelhető áthallás van a csatornák között. Az említett videó végén egyszerre szól az összes csatorna. Na, ilyenkor mondd meg, hogy a géppuska nem csak jobb elől szól, hanem egy hangyányit bal hátul a helikopter zaj alatt is. (nem emlékszem pontosan az effektekre a filmből.)
-
digikábeles
aktív tag
válasz zolimail17 #110238 üzenetére
Te nem ismered a kettős mássalhangzókat?
-
Celtis
veterán
válasz zolimail17 #110238 üzenetére
Na az már baj. Viszont így egyértelmű tűnik, hogy nem a KS7000 általánosan a ludas, mert nálam ugyanaz a videó hibátlanul szól.
Hallasz egyáltalán iránybeli különbséget ha csak az elsőnek kéne szólnia és ha csak a hátsónak?
-
Flashget
félisten
válasz zolimail17 #110249 üzenetére
Megnyugtatlak Magyaroszagon szuletett es iskolaba jart gyerekeknek is pocsek a helyesirasa, mert nem olvasnak konyveket. A fb nem alkalmas erre.
Realme GT Master Edition
-
törölt tag
válasz zolimail17 #110248 üzenetére
Nem olyan rossz az . Ha bekapcsolnád még a helyesírás ellenőrzést a windows-ban, észrevétlenül megtanulnád, ami azért nem egy hátrány.
-
Celtis
veterán
válasz zolimail17 #110249 üzenetére
Erősítő probléma ez. Nézd át a beállításokat, hogy van-e minél egyszerűbb, ami kevésbé avatkozik be a hangba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest