- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
saltanus #155480 üzenetére
Igaz nem TV-t hanem telefont rendeltem onnan, de nekem gond nélkül megjött 4 napon belül. Először a Samsungtól jött email hogy elhagyta a termék a raktárat, majd másnap a Raben-től hogy átadták a Sprinter futárszolgálatnak, majd másnap a Sprinter írt hogy következő nap szállítják ki.
-
falabu88
aktív tag
válasz
saltanus #155378 üzenetére
120Hz nagyon jó dolog, főleg ha sok sportot (foci, f1) nézel. Q70-ig edge led van, ezeknél oldalról lehet bevilágítás sötét jeleneteknél. Nekem Q80A van (innentől felfele direct led vad), előtte TU8500-as volt edge leddel, van összehasonlítási alap. A mostaninál foltokban nem egyenletes a kép, de élhető.
Mindenképp neten rendelj, bármi is a döntés, ha nem jó a panel akkor csere -
Marci112233
addikt
válasz
saltanus #155035 üzenetére
Ronda nem lesz az biztos.
De pont leírtad hogy PS4 játékok, ha lesz akkor PS5. Az általam is linkelt QLED alapból jobb játékra, ezt szépen mutatja a Samsung saját oldalán is, de más dologban is többet tud.
Viszont mint már említették 14 napon belül úgy is meggondolhatod magad.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
saltanus #155035 üzenetére
ha nem most azonnal kell az új TV én azt mondom, szépen kezd el böngészni itt a Best Buy topic-ot, a Samsung oldalát hogy Q60 Q70 Q80ból mikor lesz újra készlet és onnan húznám be jobb áron, mint az MM-ből. Viszont ha nem akarod egyösszegben és van elég keret, akkor az MM-ből lehet 65" vagy nagyobb TV-ket kamatmentes 22-hónapra kihozni.
-
válasz
saltanus #155031 üzenetére
Ha 65-öset szeretnétek, akkor lehet érdemesebb pár hónapot várni és még hozzárakni az erre szánt összeghez. Majd venni egy 65-ös QLED-et. Nektek kell eldönteni minőség vagy képméret vagy várakozás. Talán Black Friday alkalmával lesz 65-ös jóféle QLED elérhető áron. Igaz az idei BF állítólag nem a nagy leárazások napja lesz idén. Addig is nézegethetsz 65-ös QLED-et ami esetleg 20%-30%-os leárazásnál már elérhető kategória.
-
Marci112233
addikt
válasz
saltanus #155030 üzenetére
Neked kell eldönteni mire is lesz használva a TV, így az alapján választani. Én nemrég rendeltem az általam linkelt TV-t de csak 43-ast. Nekem az is elég lesz 32-es után. Másik alternatívám a te általad nézett lett volna de 43-as méretben az is. Árba ott is van difi, de inkább veszek most egy komolyabb példányt, amivel évekig el leszek, és nem fogok később azon agyalni és mérgelődni miért nem egyből vettem meg a jobbat.
-
Flashget
félisten
válasz
saltanus #97117 üzenetére
M1 már reklámozta az MM-t..éppen Piroska néninek romlott el a régi tévéje pont a foci eb előtt, ezért aztán a család ment venni egy tévét az MM-be, majd kapura is rúghattak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest