Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
mrThomi #130665 üzenetére
Pontosan értem amit írsz. Én sem adnék 1.5 millát egy TV-ért az biztos. Nem tehetem meg. Viszont ha megtehetném valószínűleg többet is adnék érte. Mert hifi és műszaki cikk buzi vagyok, mint itt oly sokan. Csak én itthon élek, itthoni tetves fizetésből, így nem sűrűn cserélgetem a megjelenítőket. A plazmám 8 évig húzta nálam és hibátlanul adtam el. Eljárt felette az idő meg a felbontás, de nem szálltam ki rosszul belőle azt hiszem. De az egy plazma volt, nem egy tucat/tömeg LCD, így az írásodnak ezzel a részével egyetértek : nem mindegy mit veszünk ha előre gondolkozunk egy lehetséges eladásról. De ezek a TV-k amik most mennek nem értéktartók. Se a kétszázezres se a másfélmillás. Ez a technológia nem éri meg az értéktartást, csak tömegcucc. Ez van sajnos, szerintem a mosta 65Q6F-em is meglesz nagyon sokáig, ha csak nem sz@rik be idő előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest