Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
válasz
SlyChocolate #7997 üzenetére
tud
szinte az összes európai rom tud
(#7998) logarithm
én várok egy NeatRom Lite-t
-
atiiika
csendes tag
Valaki aki már jobban belakta a JB-t segítsen nekem! Sehol nem találom a hívásbeállításokat! (hívásvárakoztatás, hívószám kijelzés) Előre is köszi!
Megvan! Pancser voltam.
-
SlyChocolate
senior tag
Most olvasom, hogy kinn a JB S2-re.
Kérdeznélek Benetetket, tun Hungarishe? -
proly01
őstag
Na belaktam a telót leszedtem tibivel a sallangot az alkalmazásaimat visszatelepítettem stb...
Akkor jöhet az első aksi teszt
Bár előre látom,hogy jó lesz ez mert 2ó 56p nél járok kijelzőidőben és még így is 20% on van az aksim...hála a jó istennek.Nekem még mikor Ace-m volt akkor bevitem a samuba haverhoz hogy tegye fel rá a 2.3.6 ot asszem.A spanyolt rakták rá akkor az volt a legújabb legelső...vagyis az elsők közt volt.Azzal használtam a telót kb 3 hónapig és teljesen mg voltam elégedve vele.
Remélem ezzel is így lesz és nem kell cserélgetnem már hetente. -
kungzi
veterán
-
porse
őstag
Na feltettem én is, a cwm es rootoltat, cm10.1 re full wipe al, bár nem akartam mert igen jól beállt az akku cm en, de így elsőre ez sokkal vajasabb. Akkura leszek kíváncsi.
-
silvergod
őstag
az mit jelent hogy rádugom kiesre és azt irja ki
hogy az eszköz nem támogatja a kiesen keresztül végrehajtott frissítést?
Ez van rajta:
PDA: LSJ
PHONE: LS6
CSC: LS1(XEH) -
khorvat
senior tag
Hi!
1. Win8 64bit-hez melyik az ajánlott odin verzió, esetleg link is jöhet hozzá!?
2. JB Leak 4.1.2 + Jeboo kernelről menne a váltás mentéseken kívül mire kell még figyelni, menjen a jeboo-s kernel CWM-jéből a full wipe történet?
3. Ezt a fájlt már letöltöttem a sammobile-ról: I9100XWLS8_I9100FOPLS3_FOP.zip
Ebben lévő I9100XWLS8_I9100XXLS8_I9100FOPLS3_HOME.tar.md5 fájlt kell csak az odinba betallózni, ha igen pontosan hova?
A másik fájlnak SS_DL.dll van vmi szerepe vagy ezt figyelmen kívül kell hagyni?
4.Ha felmegy a stock rom, a gyári CWM-ből melyik PhilZ kernel verziót kell feltenni a rootoláshoz, link ehhez is jöhet a biztonság kedvéért! ExFAT támogatást hasznos lenne ha tudná!
5. Ha ez is rendben mehet vissza a gyári kernel hr2 kolléga jóvoltából és marad a rootolás?Ebben a néhány kérdésben kelle egy kis útba igazítás, amíg töltődik a teló van idő kivesézni a lépéseket
-
mycso
veterán
válasz
vrgkrisztian #7984 üzenetére
Szoftveres, de az S3 gyári kamera appjában lévő HDR mód, egy kalap sz@r. Szinte semmit nem csinál a képpel....
Ha HDR-t szeretnél, ajánlom EZT az appot, ezzel elég jó képek lőhetőek, csak érdemes lerakni/letámasztani valahova a telefont. -
vrgkrisztian
aktív tag
egyébként a HDR mód szoftveres vagy hardveres cucc a kamerában?
mert igazán belekerülhetne az s2-be is
véletlenül nincs benne az offical 4.1ben?
meg a zero shutter lag sincs? -
Redplee
senior tag
Sziasztok,
köszi a kiokosító hozzászólásokat, de én nem a JB-re gondoltam, hanem a 4.0.4. re, úgy emlékeztem, azt olvastam.
-
ett
aktív tag
válasz
#03445504 #7977 üzenetére
Az biztos. Nagyobb a kijelző is, meg a wave-en még netezni se tudtam rendesen. A böngésző mindig behülyült 2 lapnál többet már nem tudott megnyitni, a ph fórumára mobilnettel nem tudtam belépni, csak azt írta hogy bejelentkezés és utána kérte megint a jelszót mintha be se léptem volna és ez ment körbe. Ezen legalább megy minden, van egy rakás program hozzá, na meg ennyi pénzért ajándék volt.
-
Gloob
addikt
Sziasztok
HR2
Feltennéd az Offical JB kernelt valahová még egyszer, mert a dropboxodról nem lehet letölteni, vagy csak nekem nem sikerül. Gondolom sokan töltötték már, és nem engedi. Bár semmilyen információt nem ír ezzel kapcsolatban, csak egyszerűen nem indul a letöltés. Köszi! -
perge666
veterán
Ez elég hihetetlen hogy ezt is megéltük
Reggel óta csak olvasgatok.
Máskor is sok a hozzászólás,de most 2 óra hossza alatt van 70,azért ez nem semmi -
silvergod
őstag
sziasztok!
vettem Én is egy ilyen csodát így csatlakoztam a klubhoz
az lenne a kérdésem hogy most a telefonon
az i9100XXLS6 Rom van az jó vagy van jobb ami nem főzött?vannak ezek a szervíz kódok hozzá, tudna valaki egy olyan oldalt vagy leírást linkelni ahol találom őket.
mert pl megnézném mikori, hogy mennyit használták stb.(úgy tudom van ilyen ) konkrétan az melyik ami a telefon adatait dobja ki?
köszönöm -
hr2
őstag
-
gpek
tag
Kérhetek egy leak wallpapers linket?
-
ett
aktív tag
Sziasztok!
Én is csatlakozok a klubhoz. Samu wave-et használtam egy ideig, de nem tetszett hogy alig van rá olyan program ami nekem kéne. Úgyhogy megszabadultam tőle. Aztán pár hónapig visszatértem a jó régi nokiámhoz. Hétfőn viszont sikerült újítani északi szomszédunknál a narancs szolgáltatótól egy S2-őt kemény 1 Euroért. Szerintem jó üzlet volt.
Gyárilag jégkrémmel érkezett. Szeretném rootolni, de nem találtam hozzá xda-n file-t vagy csak hülye vagyok hozzá.Beírtam az 1234-es kódot, ezt dobta ki:
PDA: I9100XWLPZ
PHONE: I9100XXLQ6
CSC: I9100OXXLPVMost akkor milyen file-t kéne leszednem hozzá?
-
-
Redplee
senior tag
Sziasztok,
ma írtátok, hogy kijött egy új SW, nálam a KIES miért nem jelzi? Teljesen gyári a telefon, független.
-
laszlolczka
őstag
Kint van Omega V19.XWLS8 romja.Mindig vannak ügyesebbek
-
gabe96
aktív tag
Nálam olyat produkált most, hogy kikapcsolt a telò mert lemerült, kicserèltem az aksit, bekapcs, ès nem akart bebootolni, csak a galaxy s ii felirat jött be.....
Factory reset recoverybõl, ès most megint megy, de hihetetlen iramban merül, ès melegszik, pedig semmit nem raktam mèg rá, ès csak netezek... -
AlmaZoli
tag
Sziasztok, lehet, hogy volt már: ha sima gyári 4.0.3-ra akarom feltenni a végre most kijött 4.1.2-őt, kell előtte wipe, bármi hasonló? Kösz!
-
denorbi
tag
Sziasztok!
ezt a mostani a JB ha felteszem Odinnal nem ugrik a garancia? mert nem kiessel teszem fel! -
zoleeno1
veterán
válasz
knyitogato #7951 üzenetére
Kulso sd cardra rakod a .zip-es philz kernelt. Van egy ilyen opcio, install zip from sd card, vagy vmi ilyesmi, onnan telepited
-
hr2
őstag
válasz
zoleeno1 #7950 üzenetére
Így van.
Tehát:
Akinek nincs SD kártyája:1. Felteszi ezt Odinnal. Rendszer elindít és ha nincs SuperSU akkor a második lépés, azután majd a harmadik lépés.
Ha van SuperSU akkor a 2.-at kihaggyuk és mehet a 3.-ik lépés.2. Ezt felmásolja a belső tárhelyre és a CWM-ből az install internal-ból felteszi. Rendszer elindit és, újraindít, majd:
-
busman
veterán
Melyik kernelt lehet ráengedni?
-
zoleeno1
veterán
Miutan feltetted a PhilZ-t, lesz kiterjesztett recoveryd, vagyis tudsz .zip-et installalni a belso tarhelyrol is, nem kell kulso card.
knyitogato: Ez azert lehet, mert az odinos PhilZ-t tetted fel, abban nincs supersu. Most tedd fel a cwm-es, zip-es verziot. Ha az megvan, lennie kell supersu-nak. Ezutan mehet fel a gyari, amit hr2 kollega csinalt. Ezuton is koszonet neki.
-
hr2
őstag
válasz
knyitogato #7941 üzenetére
Ne az Odinost hanem a recovery-s verziót tedd fel a gyári recovery-ből.
(#7942) proly01
Igen.(#7945) dbilas
A biztonság érdekében úgy csináld ahogy fentebb írtam, tesztelve működik. -
vrgkrisztian
aktív tag
szeretnék kérdezni valamit ezzel a 4.1.2-vel kapcsolatban:
1,a kamera csinálja már úgy a képeket mint pl a galaxy nexus,vagy s3? (zero shutter lag asszem)
2,az értesítési sávban szerkeszthetőek azok a nemtommik(wifi,bluetooth be/ki,stb)
3,wifi fagyással mi újság?
4,benne van a direct call,stb mósön funkció?és milyen úgy összességében?talátok már bugokat?
-
proly01
őstag
Tehát akkor nekem csak a 2 lépés kell
-
BigT
senior tag
A szem figyelő app (nem tudom a nevét), ami segítségével nem kapcsol ki a kijelző, ha eleget pislogok, benne van alapból?
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
zoleeno1 #7861 üzenetére
egyébként azért lett szürke,mert így nehezebben fog beégni az állapotsor...
régen a plazmatévéknél emlékszem,hogy volt iylen beégés elleni funkció,hogyha a film pl 16:9-esképarányú,a tévé meg nem annyi,akkor a fekete rész helyett szürkével tölti ki a képet.... így sokkal nehezebben ég be,mert így a fenti(állapotsornál)lévő pixelek is "mennek",így pedig nincs akkora kontraszteltérés,mint pl fekete és böngészés közbeni fehér között ...vagy bármi más színnél... szerintem jó ötlet oda az a szürke állapotsor...ezt
már régebben is be kellett volna tenni...végülis anno a SGS1-> 2.1,2.2ben is szürke volt a status bar...
egyébként nyilván így is be fog égni,de sokkal-sokkal nehezebben -
knyitogato
őstag
Fú gyerekek, nekem iszonyatosan szívja az akksit a JB még akkor is, ha az asztalon fekszik a telefon. LPX-re tettem fel, wipeokkal, mindennel, nem értem...
Este újra felteszem.
-
kungzi
veterán
Kivancsi leszek holnap hany orszagba fog megjelenni a jb. Remelem mi is koztuk leszunk egy frissebb verzioval. Nem tudom miert nem rakjak bele alapbol a ripple effectet. Meg a fenykep keszites videofelvetel kozben is jo lenne. S3 miniben benne van.
-
sniphoe
aktív tag
válasz
Grande Ale #7932 üzenetére
És egyébként lehet wipe-olni. nem téglásít?
-
Grande Ale
őstag
Telepítés után kell wipe?
-
proly01
őstag
-
happy555
aktív tag
Sziasztok!
Ezt az idétlen narrátort az oldalak közti váltáskor hol kell kilőni??
Nem találom...
JB -
proly01
őstag
válasz
edgelaszlo #7920 üzenetére
Ebből indultam ki:
"Quote:
Originally Posted by litlnicky View Post
no custom recovery? how can i flash back ? its missing alot of features from biftor rom?Just flash another kernel, like dorimanx, philz, siyah..."
Vagyis elméletileg mindegyik jó....
XWLS8 works fine with Siyah V6.0b4 by the way. In case someone was wondering.
-
csabám
addikt
-
bAtt001
addikt
jöhetnek a főzelékek addig felteszem én is, aztán ha megint idegesít a gyári görgetés letörlöm
jah és 4.2-t holnap mindenkinek
-
proly01
őstag
válasz
edgelaszlo #7915 üzenetére
És mi van ha fel rakom recoveryből EZT!
??? -
sniphoe
aktív tag
A most kijött JB gyári billentyűzetéről dobna fel vki egy képet?
-
proly01
őstag
Jókat írnak erről a rootról...vagyis annyit,hogy működik
PhilZ azt mondja talán estére lesz valami vagy esetleg holnapra csak addig azt ajánlja ami most van.
Most ezt recoveryből kell feltenni vagy fel kell flashelni?Már meg vagyok zavarodva. -
dbilas
tag
-
busman
veterán
válasz
laszlolczka #7907 üzenetére
Nekem teljesen megfelel,ha nem merül annyira mind az eddigi főzetem...
-
nfsu17
veterán
válasz
proly01 #7904 üzenetére
Oké, végülis tényleg nem annyira lényeges.
Én így számoltam:
"És éjjel 3 kor 75% ról indultam..."
A képeiden van 57%. Ez ugye kb 20% esés, és látok 1,5 óra kijelzőt. Én csak ennyiből számoltam. De mondom, az akkuval akkor nagy gond nem lesz ezek szerint.laszlolczka
Ezt is csak azok tudják, hogy mit vettek ki, akik ismerik a leaket, azaz mondhatjuk hardcore használók. A kis-user, aki majd megkapja X idő múlva, lehet csak annyit fog észrevenni, hogy picit máshogy néz ki.
Ettől függetlenül nem szép dolog volt kivenni ezt-azt, mondhatni elhúzták a mézesmadzagot és aztán elvágták. -
kungzi
veterán
En azt olvastam, hogy lehet meg a 4.2-t meg megkapja az S2, de az lesz utolso. Vegul is nem sok valtozas van a mostanihoz. De az 5-t mar nem.
-
laszlolczka
őstag
Hát igen, tegnap ment a sirás rivás mért nincs már hivatalos JB.Erre megjelenik,most meg az a baj-ezt ki vették.azt ki hagyták.Nevetséges az örökös krákogás.
-
crane75
senior tag
Lehet, hogy én voltam figyelmetlen,hogy nem látom, de kaphatnék egy linket, ahonnan leszedhetem a JB-t? KK5-re tenném Odinnal. Előre is kösz.
-
edgelaszlo
senior tag
vizes effekt benne van, másban nem nagyon
-
proly01
őstag
Hát nem....
Valamit szerintem elszámoltál.Mikor feltettem éjjel akkor az új rommal 75% on jött vissza aztán reggel 5 ig tettem bele ezt a másfél óra kijelzőidőt amíg nézegettem állítgattam stb.Ekkora olyan 65-63%% ra merülhetett. Aztán lefeküdtem aludni felkeltem és 61% on volt.Szóval gyakorlatilag másfél óra kijelzőidővel plussz a deep sleep el (7óra) együtt csak 14% ot merült
így már egyből jobban hangzikDe mondom ez még fake mert nem tudtam kalibrálni az aksit fel sem töltöttem még teljesen 100% ra és rá is töltöttem usb vel ment közben míg feltettem a képeket stb stb....
De azt kijelenthetem most jelen pillanatban klasszisokkal jobban bírja szvsz a leakhez képest.Azt feltettem(asszem 96% körül jöhetett vissza) szét nyomkodtam olyan 70%(már ez furi volt) körül lehetett aztán hozzá se értem,egyszer csak hívtak felvettem a telefont beszéltem kb 5 percet és azt látom már 6% ot merült mondom viccelsz bolondozol
Na megyek havat hányni
edgelaszlo
Akkor lehet megy fel....ááááá...de egy PhilZ féle jobb lenne azért szerintem már csinálja
-
busman
veterán
Szerintem,sokkal gyorsabban tölti az akksit...végre nem kell órákat várnom..
-
nfsu17
veterán
válasz
proly01 #7895 üzenetére
ha jól értem, akkor 20%-ot merült 1,5 óra kijelzővel. Tehát ez óránként kb 13%.
Nem rossz valóban és ez még csak az első töltés gondolom, tehát még javulni is fog akár.
Mondjuk én emiatt még nem pattintom föl (amúgy se, várok a XEH függetlenre), mert nekem ennyit az ICS is tud, sőőőt. De ha a SoD megszűnik, akkor mindenképp ajánlós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- PayPal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest