Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sprite75
tag
Sziasztok
Felraktam Odinnal ez a spanyol JB-t de a root-al nem boldogulok
Ebből
a CWM-est próbáltam de a recoery-ben azt írja hogy nincs mount-olva SDkártya. Ennél a módszernél csak belerakott kártya számít SD kártyának vagy a telefon tárhelye is?
Aztán mivel így nem ment próbáltam az Odin-ost, az lefutott rendesen, van sárga háromszög induláskor de nincs új ikon és pl a rendszer mappákat sem látom. File kezelő sem dob fel olyat hogy root jogot kérne.
Mi lehet a gond?Raknám vissza a progikat a Titaniummal de így nem megy

-
logarithm
őstag
Most tesztelgettem a gyári zenelejátszót, meg kell mondjam meglepődtem, és ezt pozitívan kell érteni.
Picivel jobbnak érzem a poweramp-nál azért ez durva, samsung oda rakta magát, a rossz hangchip ellenére olyan funkciókat raktak a lejátszóba, hogy simán feljavítja minőségi szintre.Egyedül a cue file kezelést hiányolom, de nem akkora tragédia. Az eq igen jól szabályozható az extended eq-val meg hibátlan zenei tisztaságot lehet varázsolni

-
joy_k
tag
sziasztok!
valami uj JB-s miui nincs meg? engem nagyon erdekel mert meg azota is azt hasznalok
koszi -
AlmaZoli
tag
-
laszlolczka
őstag
[link].Turkbey V2-es romja.
-
Land
veterán
válasz
Szelley
üzenetére
Használtam S2-t, aztán Nexus-t 4.1.2-vel és most ismét S2-t használok.
A ROM-ok arra nagyon jók, semmi csicsa. A jelenlegi JB-vel a mi S2-ünk és gyors ugyanannyira, mint a Nexus.
Kamerában kicsivel jobb az S2, tárhelyben biztos, hogy jobb. Nekem 16 Gb kevéske.
De a lényeg: gyengébb a Nexus hardvere (CPU-GPU) és a komolyabb játékok láthatóan gyengébben futnak rajta. Egyébként pont ezért vannak Nexus-ra GPU tuning kernelek... Kevéske az 540-es GPU...
S2-esünk nagyon erős a mai napig! Ezért nem indokolt 4 magosra váltani jelenleg erről a telefonról szvsz. Volt HOX-om és S3-am is, így tudom mit beszélek.
-
F-ECT$
titán
Volt egy nagy esés üzemidőben gb -> ics váltáskor, és még egy ics -> jb leak váltáskor. Remélem a végleges jb legalább az ics idejét hozza.
Btw számomra az 1% / órás fogyasztás az, ami bekapcsolt wifi/3g mellett folyamatos gmail szinkronnal még jónak mondható. Ekkor egy reggeltől-estig tartó kb 16 órás időszakban eszik magától 16%-ot, olyan 10-15% vésztartalékkal érdemes számolni, és effektív 70-75% akksi kapacitásod marad a tényleges használatra.
Nekem ics óta kb 2% / órás fogyasztásom van, így nem 70-75% akksival tudok számolni csak 55-60%-kal és így a korábbi 4-5 órás képernyőidő is lement 3-4 órára. (Sőt ha játszok is, akkor inkább 2-3 óra.)
-
hdekakas
senior tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Én is azt használom, bár azt mondták, inkább régebbi verziót érdemesebb.
Mindegy, legalább már a böngésző nagyobb lett.
Még a navigáció sem ártana, de ne legyünk telhetetlenek. 
-
Linkin
senior tag
odinból melyik kell 1.85 vagy 1.83
-
pzstm
titán
sziasztok!
Főnököm azt mondja, hogy felrakta a spanyol 4.1.2-t, és most a telefonja azt kéri, hogy hálózatfeloldó kódot adjon meg...gondolom mókolva volt a függetlenítés és visszazárt ugye? (remélem ez még nem a függetlenítés dologba tartozik bele...)
-
khorvat
senior tag
-
hdekakas
senior tag
A status bar-t valahogy nem lehet eltűntetni?
A főképernyőn meg az alkalmazásválasztóban el tudtam és teljes képernyős lett, de mondjuk böngészőben már nem tudom eltűntetni... Nem lehet valahogy azt is teljes képernyőssé varázsolni?
-
nfsu17
veterán
válasz
TheBomberman
üzenetére
ne keseríts el, arra várok

900MB-ot OTA-n?
3 perc. mi a gond?
a spanyolokat kéne megkérdezni
-
SsPL711
őstag
900MB-ot OTA-n?

Vagy valamit én nézek el és nem így kell értelmezni.
De korábban valami ilyesmit olvastam, már nem tudom hol, hogy a méret miatt nem lesz OTA. -
tresh
veterán
válasz
TheBomberman
üzenetére
Nem változott a partíció kiosztás én úgy tudom és így OTA is van.. vagy tévedek?

-
Rebell
senior tag
válasz
TheBomberman
üzenetére
"nem lesz OTA frissítés" ez hivatalos infó? miért ne lenne,?

-
TheBomberman
tag
-
Plumpy
aktív tag
válasz
khorvat
üzenetére
Én meg csak annyit csináltam, hogy betallóztam md5 végződéssel együtt a PDA részhez, pit-hez a pitet, többi üres maradt. Re-Partition nem volt, csak az auto reboot és f. reset time volt bejelölve. Frissít, mikor végzett szépen elindult, azt azóta is üzemel. Na jó, ma reggel gyorsan rootoltam, külső sd-re rátoltam a zip-et, gyári bootmenüben feltelepítettem, és mindenki happy. Semmiféle wipe nem volt. Se előtte, se utána.
-
Klarsa
tag
Érdeklődnék, hogy teszteli-e valaki a jb-t SoD ügyben? Vajon sikerült-e megyszüntetnie a Samsungnak ezt a jelenséget

Én megvárom az OTA frissítést, mert ha nem szűnt meg a jelenség akkor rohanok is szervízbe. És nincs kedvem a gyári állapot visszaállításával bajlódni, hogy ne ugorjon a garim. -
-
busman
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ilyet kijelenteni egy nap után...

-
futor
aktív tag
válasz
SsPL711
üzenetére
Omega v19.1 - [link]
New version Omega v19.1:
Based on XWLS8 Final JB Android 4.1.2 (Date: 23/01/2013)
Kernel PhilZ Latest
Added Mods:
Multi Windows
AccuWeather.com logo removed from lockscreen
No MMS/SMS Log In Call LOG
No sms to mms conversion + Unlimited contacts to sms - mms
Email with Exchange Security Disabled
Media Scanner Fix - credits to shoman94
Fix the USB OTG Unmount Wakelock - credits to jazzk
Disabled Scrolling Cache
Home Button Lag fix
RippleEffect on - off
SmartRotation on - off
5 shortcuts on lockscreen
Camera Mod v8 > Power and Volume buttons as a shutter and more by jobnik
Rom is Deodexed + Rooted + Zipaligned
Rom is No Full Wipe -
khorvat
senior tag
Odin-ban az egy fájlos I9100XWLS8_I9100XXLS8_I9100FOPLS3_HOME.tar fájlt tallózuk be a PDA-hoz vagy maradjon meg az .md5 végződés is? Az a baj, hogy már mind 2 verziót olvastam pl. 1.hsz .md5-ről regél igaz ICS esetén, itt a fórumon pedig a sima .tar-t is olvastam már hogy az kell! Most akkor mi a tuti ez ügyben?Feleslegesen nem próbálkoznék a 2 verzióval, mert gondolom az egyik úgyis kapufa!
Az Odinozás előtt ezek kellenek a recoveryből:
a., CWM főmenü:
- „wipe data /factory reset”
- „wipe cache partition”b., CWM advanced menü
- „wipe Dalvik cache”c., CWM "mount and storage" menü:
- format cache
- format system
- format datad., "+++++Go Back+++++"
e., power off
???
-
bulikavagyok
nagyúr
Ilyen üzemidőt nekem még nem sikerült elérnem egyetlen rommal sem, de meg sem közelítettem... A 3-4 óra kijelző mellett bekapcsolt wifi-vel, meg 3g-vel jó ha reggeltől estig elment. Bár igaz, én csak stock romokat használtam eddig root nélkül. így gondolom nem is lehet. Viszont nekem így is tökéletes, mert simán elmegy két napot, és ami a lényeg, a leak-hez képest sokkal jobb lett...

-
nfsu17
veterán
biztos nem lesz jobb.
a csak gsm mód nem fogyaszt sokat, persze repülő üzemmódban lehet még picit javít a dolgon.viszont a wifit én is úgy használom, hogy bekapcsolva tartás: soha. ez annyit tesz, hogy 40 perc után, ha nem megy a kijelző, kikapcsolja a wifit. És innentől kezdve javul az üzemidő.
Tegnap éjjel így ment a telóm, azaz ugye egész éjjel wifi off, és ilyenkor alig pár %-ot csökkent az akku.
Ma éjjel végig ment a wifi és 9%-ot esett.Valamit biztos tudott az a GB, én sosem használtam, de ezek szerint ICS, meg JB-től ezt már nem lehet elvárni.
-
F-ECT$
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
igaz éjjel repülő üzemmód, és wifi bekapcsolva tartása letiltva
Próbáld ki ezek nélkül. A legjobb GB romok nálam úgy mentek el 2-3 napot 4-5 óra kijelzővel, hogy nem kellett ki be kapcsolagatni sem a 3g-t, sem a wifi-t, repülő módot meg pláne nem.
-
kungzi
veterán
a gyári bootanimation sound az hol van? mi a neve és hova kell másolnom?
-
noxon
őstag
Tud valaki linket ahol leìrjàk miben màsabb, mit javìtottak leakhez képest?
-
bulikavagyok
nagyúr
Sokan írják, hogy nem történt javulás az akkuidőben. Nálam viszont jelentősen javult a leak-hez képest. Ez kb a régi szép LPX-es időket idézi
24 óra alatt fél óra kijelzővel 71%-on vagyok, igaz éjjel repülő üzemmód, és wifi bekapcsolva tartása letiltva. Ja és kb 25perc hanghívás, plusz az akksim több mint másfél éves. Ezzel így tényleg kihúzom az S4-ig 
-
SsPL711
őstag
-
kungzi
veterán
-
busman
veterán
Jah,bennem van a hiba,a jó nem volt elég jó....

A sok xarakodás a romokkal,mikor megvolt eddig is a jól bevált .. -
khorvat
senior tag
Ha egy 32GB-os memóriakártyát a telóhoz exFAT fájlrendszerre formázunk, mi legyen a lemezfoglalási egység mérete? "Alapértelmezett lemez foglalási egység"-re jó tenni és csókolom? Vagy vmi más az ideális ebben a használati környezetben?
-
Szelley
senior tag
válasz
Goldmen75
üzenetére
A Nexus az nexus! Azon úgy néz ki az android, ahogy a googlenél megálmodták! A GalaxyNexus szarabb hardverrel nevetve fogja futtatni a KeyLimePie androidot hivatalosan, mikor mi hozzászokunk az S2-vel a JB-hez.

Valamint Nexus nincs telerakva felesleges ram zabáló appokkal, meg nem holmi kókány touchwiz, sense, stb. kezelőfelülettel van ellátva.
-
-
nfsu17
veterán
válasz
üzenetére
a használat az maga az ébrenlét...nevezzük 1 pálcikának...ilyenkor a kijelző is kap 1 pálcikát.
ekkor van szinkronizálás. Biztos félreérthető voltam, nem azt akartam mondani, hogy az ébrenlétben, ha van pálcika, akkor szinkronizál, hanem a szinkronizálás (vagy egyéb más androidos okosság) miatt lett pálcika, azaz képernyő nélküli ébrenlét (felkelés) lett az eredmény. ok-okozat."És miért nem kell ezt GB-n csinálni?"
Nem tudom, nem volt sosem GB-m. -
törölt tag
Fogalmazok egyszerűbben: a képen látható ébrenlét intenzitás a 20 órás etapban egyszer sem fordul elő, még használatban sem, kizárólag akkor, amikor a telefonnak aludnia kellene.

Én elhiszem, hogy ez wifi, meg bármit elhiszek, egyet nem: hogy ez így normális
-
törölt tag
Szerintem nem érted amit mutatok.
Használat alatt nincsenek/minimális az indokolatlan ébrenlét. Tehát a sűrűbb használat alatt miért nincs szinkron? Miért az elalvást követő 1-2 óra után indul be a nagyüzem? Mit kell olyankor szinkronizálni, amit nem kellett ilyen ütemben napközben, és miért akkor kell ezt csinálni? És mi köze van mindennek a wifihez? És miért nem kell ezt GB-n csinálni?
Folytassam? -
nfsu17
veterán
válasz
üzenetére
pont az ébrenlét az (a kotta), amit okoz a wifi...ha ki lenne kapcsolva, sokkal kevesebb eltérés lenne a 2 sáv között, azaz kb egyezne a képernyő bekapcsolva csíkokkal.
látod is, mivel éjjel a képernyő sávban nincsenek kék csíkok, de fölötte van ébrenlét, ez az, amikor szinkronizál a wifi miatt....mondom, ha a wifi off lenne, nem lenne ilyen sűrű az ébrenlét rész
qpek
valóban van"És mér nem akkor szinkronizál, amikor ébren van? Namerhogy olyankor kottázni lehet az használat/ébrenlétet
"Ha összetolod az ébrenlét pálcikákat, meg a kép.bekapcs.-ákat, akkor lehet, hogy kijön 2x annyi ébrenlét, mint kijelző
-
törölt tag
"Az 53% nem azt jelenti, hogy annyit csökkent a 100%-os akkuból. Azt hiszem azt jelenti, hogy a fogyasztásból (lehet az 20% akkuesés is akár) ennyi a része a kijelzőnek."
Ezt pont így értettem én is. Csakhogy ez az alant látható diagramból nem jön ki, az általam ismert matematikával legalábbis nem. Ehhez olyan beszakadásoknak kéne lennie az a néhány képernyőhasználat alatt, mint a grandcanyon. De olyanok nincsenek.
-
nfsu17
veterán
válasz
üzenetére
huh, az kemény. Meglátjuk több töltés után, több forrásból, de ez így mellbevágó adat.

Mivel a wifi on, ezért állandóan szinkronizálni próbál (tud is, mivel a wifi on) a szerverekkel és nagyon sok wakelock-ot (felébredést) csinál. Ilyenkor kilép deep sleepből (ez fogyaszt legkevesebbet), ezáltal többet is eszik. Gondolom ugyan ez igaz folyamatos 3G-re, ha mindig neten van, szóval ez nem csak a wifi kiváltsága.---
Az 53% nem azt jelenti, hogy annyit csökkent a 100%-os akkuból. Azt hiszem azt jelenti, hogy a fogyasztásból (lehet az 20% akkuesés is akár) ennyi a része a kijelzőnek.
-
törölt tag
30-at biztos. Én nem látom az összefüggést, vagy nem akarok evvel foglalkozni, hogy a wifi bekapcsolás milyen összefüggésben van avval, hogy végig ébren volt a telefon. Én mindösszesen azt tudom, hogy ez GB alatt nem így van, nem is merül a telefon éjszaka mint a barom*, és nekem tonképp ennyi információ bőven elegendő.
*A képen az látszik, hogy éjszaka jobban merült a telefont, mint napközben minimálhasználatban. Mindenesetre azt csuklóból kiírja, hogy 53%-ot a képernyő fogyasztott el. A diagramot elnézve a jellybeannek azért van gondja a matekkal, nem is kevés...

-
Plumpy
aktív tag
válasz
schulzz
üzenetére
Nekem egy darab függőleges csík volt a kijelzőmön, ami világos háttéren látszódott, leginkább szürkén. Gariban cserélték, mondta a srác, hogy ilyet még nem látott, vízszintesen szokott csíkozódni, azt írja a papírra indoknak... Hát jó...
Írd. Szóval a ez a csíkozodás nem volt neki ismeretlen... (A szolnoki Samsung szerviz) -
busman
veterán
-
csabám
addikt
válasz
schulzz
üzenetére
Nekem ilyen problémával volt kétszer is javításon. Először kijelzőt cseréltek benne, másodszor pedig visszaküldték, hogy ők nem tapasztalták a problémát, így nem csináltak semmit vele. De hamarosan igényelni fogok megint helyszíni javítást. . .
Szóval a kérdésedre a válasz igen: garanciális probléma és remélhetőleg a cserével megszűnik (nem úgy mint nekem).
-
Tbs82
tag
Nekem eddig nagyon smooth minden csak a telefonkönyv megnyitásakor meg a hívás felvételnél gondolkodik kicsit a stock 4.1.2 erre valami javaslat ?

-
schulzz
tag
Sziasztok.
Tanácsot kérnék. A telómon észrevettem, hogy hidegbe vízszintesen becsíkozódik, de csak nagyon hidegbe. Most viszont, hogy jobban megnéztem a kijelzőt a világos képeknél is jelen van a vízszintes csíkozódás de nagyon halványan. Ez garanciális probléma lesz?
A segítséget előre is köszönöm. -
kungzi
veterán
Omega v19.1 Jelly Bean 4.1.2 (24/01/2013)
Based on XWLS8 Final JB Android 4.1.2 (Date: 23/01/2013)
Kernel PhilZ Latest
Added Mods:
Multi Windows
AccuWeather.com logo removed from lockscreen
No MMS/SMS Log In Call LOG
No sms to mms conversion + Unlimited contacts to sms - mms
Email with Exchange Security Disabled
Media Scanner Fix - credits to shoman94
Fix the USB OTG Unmount Wakelock - credits to jazzk
Disabled Scrolling Cache
Home Button Lag fix
RippleEffect on - off
SmartRotation on - off
5 shortcuts on lockscreen
Camera Mod v8 > Power and Volume buttons as a shutter and more by jobnik
Omega Settings and the mods included in the app are not included
Rom is Deodexed + Rooted + Zipaligned
Rom is No Full WipeMég nincs letöltő link!
-
kungzi
veterán
- Firmware: XWLS8 NeatROM Lite v4.1 (23 January 2013) (4.1.2)
- Build date: Mon Jan 14 16:51:42 KST 2013
- Modem: XXLS8
- CSC: FOPLS3 Multi
- Change List: 816988
- Kernel: XXLS8-PhilZ_v4.00-b22
- Available languages in Rom: Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, English (Australia), English (United Kingdom), English (United States), Espanol, Estonian, Euskara, Francais, Galego, Hrvatski, Icelandic, Irish, Italiano, Kazakh, Latviesu, Lietuviu, Macedonian, Magyar, Nederlands, Norsk bokmal, Polski, Portugues, Romana, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Turkce, Uzbek, Greek, Bulgarian, Russian, Ukrainian, Serbian, Korean
- Fully Deodexed
- Zipaligned
- Rooted
- BusyBox
- SuperSU
- EFS auto backup
- NO WIPE
- Disabled boot sounds
- Black Status Bar
- Increase Contacts adding for the message (1000 contacts instead of 10 contacts)
- No Auto Converting messages to MMS
- Disabled Home Button Lag
- Enabled Camera Sound Menu
- No Call Ring Delay
- 4 Way Reboot
- Enabled All Languages For Samsung Keyboard
- Faster GPS Lock
- Enabled Sensor Aiding For Fast GPS Lock
- Ripple Lockscreen
- Enabled More Contacts (999)
- Disabled Scrolling Cache
- Large Apn List
- Removed Bloatware
- Init.d Support
- Init.d Tweaks
- Build.prop Tweaks
- Added DropBox
- and many more...
- I probably forgot somethingLetöltő link
MD5 Sum: fff53c102dd4a1f3a53850c4d5068e7d -
Grande Ale
őstag
válasz
Goldmen75
üzenetére
Kijelző, akkuidő, stabilitás, támogatás. Az S2 - nél volt, hogy ki kellet vennem az aksit, úgy lefagyott, pedig nem mokolok, erdeteti, gyári 4.0.4 volt rajta. Hozzáteszem, nem sűrűn volt ilyen, de előfordult. Nexust akkor indítom újra, ha néha eszembejut... Ettől függetlenül jó választás az S2 is, de ha most vesz telefont, akkor már csak az új android verziók miatt is nexus. S2-re valószínűleg ez az utolsó frissítés....
-
gps76
őstag
Sziasztok!
Megint s2 tulaj lettem,tudtok abban segíteni,hogy mit csináljak?
Odinnal valamelyik nap felraktam az xxlsj-t,rootoltam,recoveryt tettem fel.
Recoveryből a philz kernelt akartam feltenni,status 7 hibaval leall.
Tegnap az új JB-t akartam felrakni,és download módban azt írja a gép,hogy usb eszközt nem lehet felismerni.
Elindítva a "régi" rendszert pendrive-ot rádugva kiírja,hogy usb csatlakoztatva ,de a fáljkezelő nem látja.
Mi "mászott" el,vagy mi lett? -
törölt tag
A hivatalos JB első éjszakája.

Legalább olyan jó lett mint a leak, de nem kizárt, hogy sikerült tovább emelni a minőségen
Új hozzászólás Aktív témák

Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Riasztó topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest