Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jessus81
tag
válasz
Jessus81 #9497 üzenetére
első hiba:
videólejátszó nem megy...
Flashed 7.45.............Video player no longer works......back to Philz new one......all fine again
Just had a look through the fix-permissions.log and found this.........
(660)
/system/app/VideoPlayer.apk does not exist (226 of 246). Reinstall...
Changing permissions for: /data/data/com.sec.android.app.videoplayer from 'rwxr-x--x' to 'rwxr-xr-xmegcsináltam ezt, de semmi...
-
Jessus81
tag
felpakoltam az omega alá a dorimanix 7.45-t
kíváncsi leszek rá -
kungzi
veterán
válasz
eladogeppc #9494 üzenetére
felrakod odinnal, majd belépsz recovery-be, ott Philz settings/Custom backup and restore/Custom backup job/Backup EFS - itt átvált YES-re és utána Start Custom Backup Job - Backup to External sdcard(így a külső SD-re menti az EFS-t)
utána mehet a full wipe és fel a rom
-
kungzi
veterán
PhilZ-cwm6 - Safe Stock Based Kernel v4.00-b34
Changelog:
- fix preload was again processed on each nandroid backup
- fix nandroid backup name was exiting on first checked missing key and using default noname
- fix output log for backup rom name was wrongly reporting error to open build.prop(#9492) DeathAdder
felrakod a romot, újra indítod a telefont, utána megint recovery wipe cache/dalvik cache és fel rakod a most linkelt legújabb kernelt
(#9491) eladogeppc
a most linkelt kernelből letöltöd a cwm-set, SD kártyára mentsd ki, belépsz a gyári recovery-be, és felrakod kernelt. Újra indítod a telót, majd belépsz a CWM recovery-be, nyomsz egy full wipe-t és mehet fel a NeatRom utána megint újraindít, majd vissza recovery-be megint fel a legújabb kernel és kész is
nem olyan bonyolult
-
eladogeppc
veterán
-
kungzi
veterán
válasz
DeathAdder #9483 üzenetére
full wipe, format data/system/cache
és utána mehet fel a cucc
(#9487) eladogeppc
milyen rom van fent most a telódon?
-
nexusking
aktív tag
válasz
vrgkrisztian #9486 üzenetére
Nemtudom, nekem a hangja ökre tetszik a gyárinak is. Playerpro-t használtam még, de az equalizerrel sem volt jobb mint a gyári lejátszó. Poweramp-t meg nem szeretném meg venni (nem is tudnám, mert nincs berakva bankkártya az accountomhoz)
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
nexusking #9484 üzenetére
anno nekem is csinált valami hasonlót...nekem újraindítás segített rajta általában....de egyébként nagyon ne használd a gyári zenelejátszót 4.0.3 alatt,mert a hangzása egy hulladék
használd inkább a poweramp -ot,ha jobb hangzásra vágysz... meg úgy egyébként is(témázható,nagyon részletesen be lehet állítani)...+ezzel nem fog akadozni a zene
-
nexusking
aktív tag
[link]
Válasz?Van itt egyáltalán még valaki aki a gyári rendszert használja?
-
kungzi
veterán
válasz
eladogeppc #9481 üzenetére
minden működik
ez a gyári hivatalos JB-re épül
-
kungzi
veterán
válasz
eladogeppc #9478 üzenetére
mire gondolsz, hogy működik-e?
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Milyen stabil 4.1 (vagy feletti) romot ajánlanátok?
Sammobilen néztem az WLS8 -at, de láttam többen linkelték mondjuk a 4.1.2 vanilla root boxot..
Esetleg valami egyéb? -
vrgkrisztian
aktív tag
én egyébként a gyári 1650mah-al is több,mint elégedett vagyok....nagyon durván jól bírja(a többi androidos htc,sony kütyühöz képest!!!!!)ettől függetlenül lehet kéne az a kétezres,mert azért ez is hagyott már cserben...
mondjuk nap végére még nem sikerült lemerítenem teljesen,1-2%a legrosszabb esetben is ált. marad benne
a baj inkább azzal van,hogy úgy kb 30%alatt már nincs gyári kamera app
-
nexusking
aktív tag
Mi annak az oka, hogy 4.0.3 gyári romnál az alap zenelejátszóban néha beakad egy-egy szám, mintha fél másodpercenként megállna meg újra elindulna? Előfordul ha magától léptet, és ha én léptetek a következő számra, akkor is.
-
Weeman1
veterán
VK-ról senki nem tud semmit?
Nagyon régen nem adott ki semmit. -
busman
veterán
Mennyibe fáj egy ilyen akku,és honnan érdemes?
-
robyg
senior tag
-
widi
tag
Köszi! Tényleg nem vészes.
Engem az tart vissza elsősorban, hogy amiket csinálok, és amilyen helyeken használom sajnos muszáj tokban tartanom, ezért egy fekete szilikontokom van, abba nem hiszem, hogy beleférne vele, vagy van olyan tok is ami a vastag akkuhoz van?#9457 Weeman1 közben gugliztam is: [link]
-
kungzi
veterán
szerintem aki teheti mindenképp nevezzen be egy 2000-as akksira, mert iszonyat jól bírja, vagyis én teljesen elégedett vagyok vele
-
Jessus81
tag
ahogy olvasgattam az Xdan az omega v19.2 nagyon sok embernél fagy és bootol random, mint nálam csinálta... indie még nem reagált rá...
-
porse
őstag
válasz
vrgkrisztian #9445 üzenetére
Esetek 80% ban amúgy ezt a 4.0.3 as wifi bugot restart nélkül is megtudtam oldani. memóriaürítéssel + futó alkalmazásoknál kilőttem a beállításokat így 1-2 percen belül megint kapcsolható volt a wifi.
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
bajusz15 #9444 üzenetére
factory reset
(Beállítások>Mentés és visszaállítás>Gyári adatok visszaállítása>tovább már tudni fogod)
De azért óvatosan,mert minden beállítás,általad feltelepített app eltűnik,és egy majdnem gyári telefont kapsz... asszem a képek,zenék megmaradnak,de nem árt,ha előtte lemented őket gépre/felküldöd felhőbe
szvsz más ötletem nincs,de én tuti ezt tenném -
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
hdekakas #9438 üzenetére
ez a 4.0.3 hibája...nem tudsz ellene mit tenni,amíg nem jön meg az újabb rendszerfrissítés(4.1)
ha független vagy,akár napokon belül is megjöhet(vagy hónapokon belül,még semmi info nincs)
ha szolgáltatós,akkor ha kijött a függetlenre,onnantól számítva 1-2hónap...
vagy frissíted odinnal akár most...ha pedig nem akarsz bűvészkedni,meg téglát csinálni a telóból,akkor vársz az ota,vagy kies frissítésre -
bajusz15
senior tag
A(z) com.google.process.gapps folyamat leállt. Továbbá telefonáláskor ~ 1 perc elteltével folyamatosan eldobja a térerőt, majd visszajön. Ezt kb 15 próbálkozásig végig megcsinálta, szerencsére ingyér hívtam a félt, de nem kicsit volt idegesítő percenként újrahívni
Eddig nem csinálta ezt, ma délután jött rá ez a hülyeség, és az előbb a soundhound zenekeresés alatt is com.google... leállt.
Valaki tud rá megoldást akinek már volt hasonló jellegű problémája? -
hr2
őstag
válasz
GrooveHero #9436 üzenetére
Save mappa törlése volt már?
-
nfsu17
veterán
válasz
Esetleg ezt próbálja meg házon kívül, nyílt ég alatt.
"Try to reset A-GPS data in the App's tool menu."Ha így sem megy, lehet kell neki egy factory reset.
hdekakas
Mitől lehet? Hát attól, hogy ez egy BUG a 4.0.3-ban.Nem kell kivenni az akksit, nyomd 8-10-12 sec-ig a power gombot és újraindul.
-
widi
tag
válasz
Egyáltalán nem megy a GPS, vagy csak egy adott programmal nem megy?
-
hdekakas
senior tag
Mitől lehet az, hogy elég sűrűn nem tudom bekapcsolni a wifit? Rányomok, és csak kiszürkül hogy se nincs bekapcsolva, se nincs ki... Utána még legtöbbször ki is fagy, hogy csak akksi ki-be segít. ICS van fent...
-
GrooveHero
addikt
Szóval akkor senkinek nincs ötlete a 4.03-as ICS+GPS problémára?
-
csabám
addikt
Akkor a gyári romoknál ez volt a gond (mindig bekapcsoltam).
Átböngésztem most mindent a sb-ben, de nem találtam se az egyik, se a másik beállítást. . . pedig ma reggel is csinálta a vibrálást!
Köszönöm azért az ötletet. Ha esetleg visszaállok gyárira, akkor lövöm is kifele azt a csodás energiatakarékos üzemmódot -
Land
veterán
A spanyol JB alapu ROM-okban javultak-e ezek a dolgok:
- A beallitasok 1 mp gondolkodas utan indul el
- A futo alkalmazasok ful gorgetes kozben akadozik
- A programok nagy resze sem jon be egybol. Pici gondolkodasi ido van
- Gondolom ez csak a mostani ROM-omnal van, de kamerabol kilepve villan egyet a vaku.
- Aksi igy birja: 12 ora uzemido, folyamatos 3G, Gmail sync, 2.5 ora kijelzo, ebbol fel ora film es 2 ora Operan valo bongeszes, esetleg fel ora zene fulesen. Ekkor all 35% korul az aksi 2k-s aksivalHa van javulas csak akkor valtok.
-
Weeman1
veterán
Remélem nem volt még.
-
Klarsa
tag
Tudna valaki ajánlani egy olyan progit mint ez a Better Battery Stat ami ingyenes és kijelzi hogy melyik progi tartja folyamatosan ébren a telóm már pár órája?
-
slimshady
senior tag
Igen, kért root jogot és kapott is. Látszik SuperUser-ben is. A TriangleAway indításkor kiírja ki is írja rendelkezik root joggal. Amúgy ez csak egyszeri dolog lenne, azaz feltelepítem, eltünteti a háromszöget majd uninstalállhatom vagy fenn is kell hagyni a teleofnon? Gyári kernelt honnét tudok letölteni?
-
csabám
addikt
Persze, csak "poénnak" szántam.
Engem is zavar, de leginkább az, hogy nem mindig hanem alkalmanként és akkor sem mindig egyforma erősséggel.
Aszondom gariztatni kő ezeket a dógokat iziben.
Mindjá lejár a garim is (aug. elején), aztán csókolom.Slim bean előtt gyári jb leak volt fent és ott sem volt az energiatakarékos üzemmód bekapcsolva, csak az auto fényerő illetve még valami energiatakarékos mód (de nem az az energiatakarékos mód ami a beállításokban volt külön pontként, hanem a kijelzőnél volt egy kipipálási lehetőség).
Tisztázzuk akkor, melyiket kapcsoljam ki illetve melyiket keressem fel eme csodás romban?slimshady: Akkor elméletileg működnie kell. . . Legyen net a telódon, mert onnan szedi le a telefonhoz a szükséges fájlokat.
Egyébként igen, ha eltüntette, akkor le is lehet dózerolni a telóról. -
bAtt001
addikt
-
csabám
addikt
-
Zsoó
tag
válasz
bAtt001 #9393 üzenetére
Én próbáltam mindkettőt, de most a WanamLite JB van fent. Tetszik a gyári kinézete, míg a ReVolt és JellyBam ronda kék JB kinézete valahogy nem jön be, és nincs benn pl. a jegyzet, a rádió stb. Viszont tetszenek bennük a rengeteg beállítási lehetőségek.
Azt meg tudnád esetleg mondani mi a különbség a Nightlies és az Official Releases verzió között? -
csabám
addikt
Érdemes kicseréltetni mindenféleképpen.
Egyébként u.a. a cipőben járunk, nekem is vibrál a kijelző. Van mikor kevésbé, van mikor annyira, hogy zavarja a szememet. Viszont nekem már cserélték a kijelzőt, de a helyzet változatlan maradt.slimshady: Jól tudod. Ha visszateszed a gyárit akkor marad a root. Viszont a háromszög eltűnésben nem vagyok biztos.
A program kért root jogot indításnál? -
slimshady
senior tag
A telefonomat pár hete root-oltam, majd feletelepítettem a Triangle Away appot, de sajnos nálam nem működik.
Honnét tudnék egy megfelelő gyári kernelt szerezni a teleofnomhoz? Ha jól tudom a root-olt kernel feltolása után, ha visszatesszük a megfelelő gyárit akkor a háromszög eltűnik bekapcsoláskor, de a készülék mégis root-olt marad, jól tudom?
-
logarithm
őstag
Kérdeztétek páran és engem is érdekel természetesen a miui téma.
Szóval: -"I have a question. When expected the jelly bean based miui v4.1 in samsung I9100 international edition ?
"-3-6 weeks. (around MIUI v5 would be guess)."Minimum február 15. fele lesz csak, és már miui v5 formában eléggé várós
-
dbilas
tag
normális dolog, hogy vibrál a kijelzőm a fehérnél??? mondjuk vibernél...
screentestnél pedig a pirosnál veszem észre... -
nfsu17
veterán
1. Beviszed a szervízbe és kérsz rá GB-t.
2. KIES nem tudom tud-e visszafelé frissíteni, ha igen, akkor még az marad, mivel azt lehet használni egyszerű usernek, garivesztés nélkül is.
3. Megvárod a JB-t, németbe szerintem még előbb jön, mint hazánkba. Nálunk még 4.0.4 sincs. Már nem is lesz valószínű.
Mókolás nélkül nincs sok lehetőséged.tango12
Évek óta minden telót itthon bekapcsolt állapotban töltünk. Nem hiszem, hogy ez sokkal rosszabb lenne neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Steam Deck
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Reklámblokkolók topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest