Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
válasz
Grande Ale
üzenetére
MIben jobb a nexus s2-nél??
-
Grande Ale
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
S2-ről váltottam nexusra, tehát tudom mit beszélek:az S2 nagyon jó telefon, imádtam, tegnap is frissítettem egy rokonét, szuper a JB - vel. A nexus viszont nexus. Azzal nem egy kategória. Hónapok óta 4.2 (!) van rajta, S2 - re meg most jött a 4.1... De te választasz.
-
kungzi
veterán
-
busman
veterán
-
balees
tag
PhilZ rootolt kernel a Spanyol XXLS8 JB-hez:
[link]
Nálam működik
-
bAtt001
addikt
nem jó ez az omega 19, hát nem megadta magát nekem?
lehet nem kellett volna a phone apk-t piszkálni, törölni, fagyasztani
valaki aki ért egy picit a romok lelki világához segítsen 5 perc erejéig. a phone app-ot akarom lecserélni gyári androidosra, de nem úgy megy ahogy elképzeltem (régit törlöm újat felteszem). van ennek valami profi módja vagy ne szenvedjek vele? 
(#8088) kungzi gondoltam apk, akkor benne van minden ami kell hozzá
de akkor holnap feltúrom az internetet és megkeresem a varázsmozdulatot 
-
F-ECT$
titán
Azt hiszem várok egy jó főzöttet, amibe beleteszik, ami kimaradt.
-
Szelley
senior tag
És ismét tele a fórum "hogy kell odinozni", meg a "hogy kell rootolni" kérdésekkel...
és akkor ne is legyek ideges?! 
Viszont ilyenkor tűnik fel, mennyi embernek is van S2-ese
-
ett
aktív tag
Screen adjuster nevű progit, amiben lehet állítani az rgb értékeket, mivel sajna olyan zöldes/sárgás a kijelző. Főleg fehér színnél látszik. Mintha egy halvány sárga szemüveggel nézném. Ezzel a progival egész jó lett. Ennyiért meg nem akarom visszaküldeni, mert egyrészt csak 300 forint volt a telefon, többe kerülne az egész dili körülötte, másrészt lehet hogy kapok másik szart. Úgyhogy marad ez. Létezik hogy ez a progi bezavar neki? Addig lőjem ki és utána kapcsoljam vissza?
Bakker és létezik. De jó hogy megkérdezted. Magamtól az életben nem jöttem volna rá. Köszi!

-
ett
aktív tag
Nem jól értetted.
Ezt lökte ki az 1234-es kódra:
PDA: I9100XWLPZ
PHONE: I9100XXLQ6
CSC: I9100OXXLPVElvileg hozzávaló volt a root file. Megcsinálta. Újraindítottam, aztán annyi.
Na de hogy lehet akkor megoldani ezt hogy végre rakhassak fel progikat? Újra kell rakni az egész romot? És ha újrateszem, akkor utána megint rootolom ezzel a file-al, akkor lehet hogy megint rossz lesz. Pedig elvileg hozzávaló. Áhhh

-
redXIII
senior tag
Sziasztok. Kellene 1 kis segitség. 4.0.4-es ICS-nél akarok kernelt cserélni odinnal,most a gyári van. Hanyas odin és melyik pit kell,mert má elég rég odinoztam.Ja,és unrootoljam elötte a cuccot?
-
eladogeppc
veterán
Srácok ! Segítsetek legyetek szívesek dönteni.
Galaxy Nexus, vagy S2.
Akkumulátor hogy bírja ? Nekem általában 1-2 óra 2G beszélgetés, folyamatos 2G bekapcsolva/Wifi.
Netezni nem netezek sokat.
Fontos a fotó minősége is számomra ! -
kasee
aktív tag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Én korábbival, most 18.i van fent is tapasztaltam
-
proly01
őstag
-
ett
aktív tag
Nimda:
Azt nem tudom hogy előtte jó volt-e, mivel előtte marketről szedtem le azt a párat és ott pont az idegen forrás lenne a lényeg. Amiket marketről szedtem: viber, mx player, dolphin browser, x-plore filemanager. Aztán rootoltam hr2 kolléga által a 7973-as hozzászólásban linkelt file segítségével. Aztán raktam rá a pár nem marketes progit a külső kártyára. Elindítottam a filemanagert és ekkor jött az, hogy hiába nyomom a telepítés gombot, semmit nem csinál rá.
-
happy555
aktív tag
válasz
proly01
üzenetére
Igen rootolt a cwm-ből tettem fel.
Play-nél nem lehet törölni.
Csak engem szivat?
Tegyem fel a samfirmware-st és rootoljam? Az nem ugyanaz?
Sok progim van fenn, de kerülöm ezeket a "beszélgetőseket"...
Erre most kommentel nekem minden lapozást, pfffffffffEzt tettem fel a hard resetelt, friss repartos kk5-re:
GT-I9100-XWLS8-FOP-deodexed-by-tedascuen.zip -
ett
aktív tag
Ismeretlen források: Nem market alkalmazások telepítésének engedélyezése: és ott marad a pipa. Nem tudom mi van ilyenkor. Gyári rom van rajta, az egész telefon 2 napos, még csak pár progit töltöttem le playről. Annyi hogy ma rootoltam. Nem tudom miért csinálja ezt, de nagyon idegesít.
-
eladogeppc
veterán
válasz
eladogeppc
üzenetére
Ez vicces ! Nexus a jobb ?
Akkuidőben ? S2 nem jobb ? -
kungzi
veterán
- XWLS8 NeatRom Full (23 January 2013)
- Firmware: I9100XWLS8 (4.1.2)
- Mon Jan 14 16:51:42 KST 2013
- Modem: XXLS8
- CSC: FOPLS3
- Change List: 816988
- Kernel: XXLS8-PhilZ_v4.00-b22
- Available languages in ROM: Cestina, Dansk, Deutsch, English (Australia), English (United Kingdom), - English (United States), Espanol, Estonian, Euskara, Francais, Hrvatski, Icelandic, Irish, Italiano, Kazakh, Latviesu, Lietuviu, Macedonian, Magyar, Nederlands, Norsk bokmal, Polski, Portugues, Romana, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Turkce, Uzbek, Greek, Bulgarian, Belarussian, Russian, Ukrainian, Serbian, Korean
- Fully Deodexed
- Zipaligned
- Rooted
- BusyBox
- SuperSU
- EFS auto backup
- NO WIPE
- Disabled boot sounds
- Init.d supportLetöltő link
MD5 Sum: 5af854597356231984ce3c0da1d921b8 -
silvergod
őstag
sziasztok.
tudja valaki mi az a szervízkód amivel, megtudom nézni hogy mennyit használták a telefont mikori stb.
köszönöm
-
ett
aktív tag
Egy kis segítségre lenne szükségem megint. A rootolás simán ment. Szedtem le egy két progit, rámásoltam a külső sd kártyára. Filemanagert elindítom, szeretném telepíteni, előbb engedélyezni kell a külsős alkalmazások telepítését. Ok, megcsináltam. Utána próbálnék rányomni a telepítés gombra, de semmi nem történik. Kipróbáltam több filemanager-rel is, egyikkel sem történik semmi. Mi a lósz*r van ilyenkor? Nagyon idegesítő. A mégse gombra bezzeg reagál.
-
nggabi
félisten
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
kb jah, max kapsz pár spanyol appot, azokat kigyomlálod.
porse:
hámostmiva
nekünk már a leakekben is benne volt 
-
nggabi
félisten
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
megáll egy fekete autó a házatok előtt és elvisznek narancsot szedni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
grat a hivatalos romotokhoz. akksi milyen? van multi view?

-
kungzi
veterán
PDA-ba kell tallózni, de előtte factory reset nem árt(ha 4.0.4 rom van fent, akkor gyári kernel alatt ne csináld)
(#8049) vitezlejszlo
felrobban a telefon

mi történne? semmi se történik, elveszted a garit, de bármikor visszaállíthatod(#8047) busman
itt az LJS böngésző
ES File Explorer-t letöltöd, felrakod, beállítod a rootot a programban a beállítások menü és legalúl a root menüben mindenhova pipa.
utána megkeresed a gyökér könyvtárban megkeresek a preload mappát, symlink, app és ott kicseréled a két fájlt és kész
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Nem tudok dönteni !
Galaxy SII vagy Nexus ? Melyiket választanátok ?
S II erősebb, Nexus szebb, jobb kijelző.... -
vitezlejszlo
őstag
Mi tortenik, ha T-s telefonra felteszem ezt a spanyol JB-t?
-
happy555
aktív tag
válasz
vrgkrisztian
üzenetére
Az a k..t Talk Back ki van kapcsolva, és hiába is kapcsolgatom, csak pofázik .....

-
Doosa
aktív tag
-
-
busman
veterán
Ejj de hiányzik az egy ujjas nagyítás. .
-
vitezlejszlo
őstag
Szia
Nem csinaltam semmit, egszer csak mar ilyen volt. Feltettem a gyari kernel helyett a DorimanX-et, es a reboot utan mar nem votl ilyen gond... elozo nightly-val sem volt ilyen problema, utoljar a CM10 bugzott igy nalam. Lehet, hogy atemeltek valamit, ami elohozza ezt a bugot...
laci
-
noxon
őstag
Kint van a JB???
honnan lehet leszedni az Odinból telepíthetőt? 
-
Sanci789
aktív tag
XWLS8 Omega v19 iszonyat álladék smooth, ajánlom mindenkinek

-
logarithm
őstag
-
porse
őstag
válasz
bAtt001
üzenetére
Nekem meg tetszik, amúgy.
cm en is tácsviz témát használtam, meg a popstylet 
logarithm
MItől v7 azaz acid, meg hol?

De ez az ls8 még anélkül is elég jól szól így cm után, bár megvettem a ezt a voodoo loudert, picit dob rajta.(#8026) vitezlejszlo
Nincs kikapcsolva hívásbeállításoknál?
-
Kerio
őstag
Nektek is recseg a HOME billentyűtök? Mert ha csak a baloldalát nyomom, fura recsegő hangja van.

Inkább akkor hallani, ha csak kicsit nyomom meg. -
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok 2013 01 22-es CM10.1-nél találkoztatok már olyannal, hogy telefonálás közben nem kapcsolja ki a képernyőt? Simán beállítok egy naptár bejegyzést a fél arcommal, amíg beszélgetek valakivel

Köszi
laca
-
proly01
őstag
Ami engem iszonyatosan zavar benne az a gyári qwerty billentyűzet.

Mi a szarárt nem lehet benne hagyni a qwertz-t?
Havonta meg kell szoknom és 4-5 napig össze vissza írok mindent
-
logarithm
őstag
-
balees
tag
Végre JB. Tényleg gyors! Eddig az akkumulátor %-os kijelzése opció, az intelligens képernyőzár, a megújult notification bar, az új galéria (szupergyors) ami szembetűnő.
Ha nem fagy be a Wifi (mint 4.0.3 alatt) és az akksi idő is jó lesz, akkor nagyon megérte várni.
Ti megtaláltátok az összes új feature-t? -
Doosa
aktív tag
A kernel cseréjét a gyári recovery-ből el tudom végezni? Milyen kernelt ajánlotok, ha csak a brick bug elkerülése miatt akarom elkerülni?
-
okiman
tag
Üdv! Mivel még teljesen gyantaszűz vagyok JB frissítés témában ezért kérdésem lenne.
Telefonom adatai:
4.0.3
Alapsáv verziója:I9100XXLPQ
Kernelverzió:3.0.15-I9100XXLPQ-CL223505, se.infra@SEP-94 #3
Build száma: IML74K.XXLPQ
PDA: LPQ / PHONE:LPQ / CSC:LPD (COA)
Függetlenített készülék(infom szerint T-Mob volt), nem root-olt készülék.
Kérdés: Fel tudom rá rakni a frissen kijött spanyol JB-t? Vagy várjam meg az eredeti magyart?
bocs ha láma voltam.
-
bAtt001
addikt
nem rossz ez az omega 19, de ezt az ocsmány tácsvízt sosem fogom megszokni, egy kicsit használom most megnézem akkuban mit tud, de utána menekülök vissza alap android kinézetes romra
nem értem miért nem kukázzák ezt a felületet 
-
AlmaZoli
tag
OK, köszi. Utolsó, "blőd" kérdés: Odin-ba ez egy file-os vagy 3+1 file-os módon kell feltenni (ha egy file-os, az pontosan hogyan is megy? Már rég használtam Odin-t
) -
happy555
aktív tag
HELP!!!
Valaki segítsen nekem hol kell keresnem a kikapcsolását ennek a dumáló asztalváltásnak!??
Vagy ez jár a JB-vel és ki sem lehet kapcsolni?
Baromi idegesítő.....
"page 1 of 2...." stb....
-
Barto
aktív tag
Írták korábban azt és még egy másik effektet vagy valamit szintén kivettek, ami leakben volt. Lehet azok okoztál a Lock Screen fagyást.
Szerk.: Nem itt, hanem az xda-n volt. De innen keveredtem oda egy link által root miatt. Bár nekem Sennsation van fent a 4.0.3-as. Bevált, jó akkuidővel. Ami nagyon tetszett az az Avatar rom volt még, de az Android keyboars feszt crashelt, nem lehetett tenni semmit, így leszedtem.
-
kungzi
veterán
válasz
knyitogato
üzenetére
igen elég
-
nfsu17
veterán
Ki szerint lenne jó ötlet frissíteni az első hsz-t a köv. szerint?
Pl:
-Kijött a JB, de nem találja a KIES, sem OTA. Válasz: mert még nem Mo-ra jött ki.
-Hova tűnt a LEAK-ből ismert....ez meg az.
-Szépen kitenni a spanyol link letöltőjét.
-Pár nap után egy kis élménybeszámoló, hogy milyen sima, mennyit bír az akku, milyen újabb bugok vannak benne.
-
seger
addikt
Hova a picsába tűnt az egy ujjas nagyítás????? Nem lehet azt valahogy vissza varázsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

lehet nem kellett volna a phone apk-t piszkálni, törölni, fagyasztani
valaki aki ért egy picit a romok lelki világához segítsen 5 perc erejéig. a phone app-ot akarom lecserélni gyári androidosra, de nem úgy megy ahogy elképzeltem (régit törlöm újat felteszem). van ennek valami profi módja vagy ne szenvedjek vele?

és akkor ne is legyek ideges?! 
WTF?
nekünk már a leakekben is benne volt

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)