Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romeo619
senior tag
Szia,
ha bemegyek, hol találom ezt a kapacitív dolgot? Ezt így most nem értettem
Sorry
Itt nekem csak általános beállítások vannak amiben auto lépegetés, üzenet előnézete, email fejléce, meg osztott nézet van.a ROm android 4.0.3 hátha ez a baj
de akk se értem miért váltott magától hangot.
-
M.A.Z.
aktív tag
Azt egyébként észre vette más is, hogy az értesítési panel gyorsgombjai már a hosszú nyomást is veszik? (olyankor az adott funkció beállító menüje jön be) Ezt ugyebár eddig a stock romok nem tudták!
(#9186) csabám: a leak alatt CM10-et használtam... :-) viszont nem olvastam említést erről
(#9188) widi: ott valószínű nem próbáltam... biztos amúgy? -
zso73
veterán
Bocs elbénáztam az előzőt, mert siettem....Galaxy S2 Spanyol rom, és odin direkt link
-
robyg
senior tag
Üdvözlet Skacok.
Léne egy kis segítség.Most akarnám életem első rootolását csinálni.És mielőtt nekikezdenék meg akarom tőletek kérdezni,hogy fájlt szedek-e le.
A telómon ez van:
PDA: I9100XWLP7
Phone: I9100XXLPS
CS: I9100TMHLP2
Build info: Tuee Apr 3 19:44:49 KST 2012
És ezt szedtem le hozzá amivel rootolnám.
Ez jó lesz hozzá? -
kelzsoca
félisten
(#9174) BigT
(#9175) MuffiMivel nincs készülékem, segítség nélkül nem tudom mi lehet a probléma.
Elsőre annyit kérnék valakitől, hogy tegye bele a friss nightly-ból a boot.img-et a romba, és így flashelje fel.
(#9176) Weeman1
Köszi, de még nem indul.
-
zso73
veterán
Samsung galaxy S2 Spanyol rom, és odin Mostantól kb. fél óra, és elérhető lesz itt a rom. Még szinkronizál a DBox.
-
Romeo619
senior tag
Itt tényleg nem tudja senki, hogy kell az email csengését megváltoztatni
-
BigT
senior tag
válasz
denorbi #9171 üzenetére
akkor válassz neki egy 4.04-es stock romot. ott szerintem még root nélkül is korrekt üzemidőt fog elérni és szerintem azok az ICS romok már rendben vannak. Biztos lesz olyan, aki GB romot is tud javasolni, én azt sosem használtam (csak a vásárlás után 2 percig)
(#9171) denorbi csak 20-30 bejegyzést olvass vissza!
-
denorbi
tag
Sikerült valakinek feltenni ezt ? [link]
-
BigT
senior tag
válasz
killerjohn #9139 üzenetére
én azt használom egy másik kernellel, mert nekem merült, mint a titanic, de a kernel csere (vagy egy rakat cucc fagyasztása és a rescan media app telepítése) megoldotta.
-
ZGO
tag
válasz
eladogeppc #9167 üzenetére
Ezért nem járunk késdobálóba
jah, és igen, köszönjük a segítséget azoknak, akik veszik a fáradságot!
Szerencsére, ha valami problémába ütköztem eddig, akkor már jó előre leírták itt, mi a teendő adott szituációban -
eladogeppc
veterán
Kicsit átmentem az SGA2 (Ace2) topikba, hogy ébredjenek... Sikerült feszültséget generáljak, pedig csak rosszul néztem utána dolgoknak. Érdemes nézni, hogy leölik az embert érte.
Itt ha hülyeséget mondok, vannak értelmes emberek akik segítenek is !!!!!!!
Riszpekt !
-
Doosa
aktív tag
Ez nem tudom itt mennyire OFF, de nekem JB előtt 2.3-től kezdve 4.0.4-ig az alap e-mail kliens-sel (nem a Gmail), megkaptam az e-maileket anélkül, hogy be lett volna kapcsolva a szinkronizáció. Ráadásul az real-time volt, tehát ahogy bejött az e-mail fiókomba a levél a telefon egyből jelzett. Most pedig csak folyamatos szinkronizációval működik és akkor is csak 5 percenként frissíti a leveleket (ez volt e leggyakoribb szinkronizáció, de ezt régen nem kellet beállítani). Én rontok el valamit, vagy ez csak engem hat meg?
-
eladogeppc
veterán
Tiszta Alcatel stratégia. Fél évvel előtte kihozták az ICS könyvet, aztán lett csak ICS.
Amit elbáztak OT-995-nél, mert a fényképező gép villantóját nem tudta kezelni normálisan.Szerk:
Fingom sincs, hogy tudok JB alatt képernyőképet készíteni, ezért:----== Stock LS8 spanish ==----
15ó 16p 59mp használat alatt. Akku 65% Lemerítés
Hanghívás: 41% - 1ó 9p
Kijelző: 32% - 33p 12 mp
Készenlét: 9% - 14ó 43p
Cella készenlét: 8% - 15ó 16p
Térkép: 17mp
Bekapcsolt Wifi ideje: 35p 23mp!! Bekapcsolva: Wifi, Mobil adatkapcsolat, Energiatakarékos üzemmód !!
Exchange szinkron: PUSH, GMAIL nincs szinkron.Ez nem tudom jó-e ??
-
resist
tag
válasz
laszlolczka #9158 üzenetére
Szerintem nemsokára hozzánk is jön a frissítés, a szlovák oldalról pl. már letölthető a JB angol használati utasítás
[http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201301/20130129214430769/GT-I9100_UM_EU_JellyBean_Eng_Rev.1.0_130128_Screen.pdf] -
Muffi
aktív tag
válasz
laszlolczka #9154 üzenetére
Ja de igen! Bocsanat, csak ugyanaz az avatarotok es csak azt neztem
-
joy_k
tag
Sziasztok!
Odinos Pliz kernelt folraktam, de nincs super user-em ez termeszetes? -
zso73
veterán
válasz
TheBomberman #9077 üzenetére
Ezt utáltam én is...Próbáld meg a bt keresés előtt a felvevő gombot megnyomni.Azt hiszem ezzel győztem én is.
Killerjohn: Nincs mit. Tegnap 1,5 órát vártam a romra. Akkor elhatároztam,hogy ez lesz. -
Nimda
addikt
válasz
laszlolczka #9151 üzenetére
Nem birná a szerver?Na ne már,hogy egy ilyen volumenü cég ne rendelkezzen a szükséges eröforrásokkal.Vicc...egyébként meg,ha ez igy is van,én inkább arra lennék kiváncsi,hogy mi alapján élvez elönyt némelyik régió?
A második gondolat hihetöbb
bár én akkor sem venném azt a
bumfordikinézetü S3-at,ha lenne rá pénzem... -
Muffi
aktív tag
válasz
laszlolczka #9150 üzenetére
Sztem nincs koze h 2. Romkent raktad fel...tell mi van azzal a miui rommal amit tegnap linkeltel?? Letoltottem de nem tettem meg fel..
-
skylinelaca
senior tag
itt a nagy várakozásban egy amatőr kérdés: nekem most az XWLP7-es galaxy s2-m van ehhez való root file birtokában. Ha lesz gyári jb, azon a rootolás menete változik valamiben? Értem ez alatt ,hogy a meglévő root file-om jó lesz-e hozzá. Illetve másik kérdés: várva a jb-t visszaraktam a teljesen gyári 4.0.3-at, root nélkül. Ha rootolnám , az befolyásolná az OTA vagy a Kies-en keresztüli frissítést?
-
Draken
őstag
Valaki válaszolja meg, hogy miért nem lehet 1 hét alatt kiadni az összes régióra szánt frissítést ota-n? (függetlenekre persze)
-
zso73
veterán
válasz
killerjohn #9133 üzenetére
Ha hazaérek felrakom a drpboxomba a jó romot. Onnan gyorsabban fog jönni...8 óra 54 perc volt az üzemidő 10% akksiig. 75% kijelzővel.
-
Szelley
senior tag
Wanam 12.3 üzemidő:akksihasználat ; készenlét; kijelzőidő
Asszem a képek magukért beszélnek, remélem egyszer JB-n is elérünk oda hogy azonos, vagy legalább hasonló üzemidőt produkáljunk -
Takika14
aktív tag
Van már valakinek tapasztalata a v19.2-vel kapcsolatban?
Stabil, gyors?
Érdemes felrakni?Meguntam már, hogy várok a magyar JBre, meg ahogy olvasgattam sok mindent kivettek belőle, úgyhogy lehet nem is érdemes megvárni a hivatalost.
-
BigT
senior tag
válasz
killerjohn #9133 üzenetére
-
killerjohn
addikt
Sziasztok!
Feleségem S2-jét szeretném újrahúzni valami gyári EU független ROM-al - semmi csilivili, kizárólag stock érdekel. Tudnátok adni egy linket vagy az aktuális verziót, hogy megkeressem XDA-n?
Picit instabil lett a teló a múltkori ázástól, és megnézem, hogy egy ROM frissítés segít-e...
-
eladogeppc
veterán
válasz
Sanci789 #9129 üzenetére
Térerőt nem csökkent a fém hátlap ezen kütyü esetében ?
Szerk: Valaki igazán megtaníthatna értelmesen, hogy hogyan álljak neki egy ROM készítésének...
Van egy rahedli leírás, de valamelyik buta, valamelyik meg túl van magyarázva....Elsődlegesen biztos van Android emulátor, ahol lehet ezeket tesztelni, nem ?
-
Sanci789
aktív tag
Nem tudjátok, hogy ilyen hátlapokat lehet-e kapni Magyarországon? Mert nincs kedvem várni több hetet mire megérkezik
-
kelzsoca
félisten
Igen, ha nem probléma, mert a saját szerverre/fórumra tettem fel ezt is, mint a többi készülék szoftvereit.
150MB gapps nélkül, illetve azért ilyen karcsú még, mert az Angol és Magyar nyelven felül a többi nyelvet forrás szinten kiszedtem.
(#9125) eladogeppc
Köszi, csak induljon is, mert "vakon" készült.
-
GazRic
senior tag
LS8-at használok!
Akku használatom furcsa megint. a leak leszivta egy nap alatt se, LP7-et majd 1,5 - 2 napot birt. LS8-al viszont nem drasztikusan de rohamosan fogy az erő belőle.
Egy "wipe battery stat" segíthet a dolgon szerintetek? -
busman
veterán
Omegában nincs arra lehetőség,hogy a galéria ne tallózza be az összes képet ami a telón van?
"Szintén fontos megjegyezni, hogy a. Nomedia a mappák úgy tűnik, nem működik már, mint közzétette Koushik Dutta (Koush) CWM: https://plus.google.com/u/0/10358393...ts/Ntgmq2oniA5"ez úgy tűnik nem működik már...
-
A hivatalos JB-ben működik az intelligens képernyő zár? Mert az omega v17 van egyenlőre fent, abban nem igazán tudom működésre bírni (esetleg v19.2-ben?)
-
csordi
csendes tag
Sziasztok!
Ha felteszem a Spanyol ROM mellé recoveryből a PhilZ-cwm6-XXLS8-FOP-4.00-b22-signed.zip
kernelt, akkor lesz sárga háromszögem bekapcsoláskor és léptetni fogja a számlálót?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS 18W USB ADAPTER
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest