Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kungzi
veterán
Miért nem lehet megérteni, hogy az android rendszernek kell legalább 2-3 merülés-töltés mire megtanulja rendesen kezelni az akkumlátort? Sokan jönnek itt, hogy felraktam ezt meg ezt a romot és nagyon merül...
Teszteljétek 2-3 merülés-töltésig, és ha utána is zabálja az akksit, akkor se biztos, hogy a rom a bűnös, lehet valamelyik app. Szóval tesztelés, tesztelés, olvasás 
(#8596) schulzz
Download mode-ba(hangerő le+home+power) volt a telefon? Ez érdekes, ilyet még nem láttam...

-
schulzz
tag
Sziasztok.
Odin al fel szerettem volna tenni a gyári romot és ezt a feliratot kaptam :S"firmware upgrade encountered an issue. please select recovery mode in kies and try again"
téglásítottam???
-
etooo
senior tag
válasz
zoleeno1
üzenetére
Nem teljesen Alliance rom, de Neat rom 4.2 lite-ra raktam fel az Alliance mod-ot ([link]), és a multiwindow-t leszámítva a többi mod jól működik.
Fogyasztásban eddig csak az alvós részét "teszteltem", az a leakhez képest nálam jó, 15 óra alatt merült 6%-ot (2g-n, sync on, wifi/gps/bt off). -
eladogeppc
veterán
Nekem a Spanyol JB-vel annyi a tapasztalatom, hogy felrakás után 100%-os akkuval reggelre 35% lett....
Futó folyamat: Android rendszer
Azóta újra maxra töltöttem, reboot, most nem látszik hiba.

-
K e n y a
tag
Az "természetes", hogy 20 perce csak előkészíti a bizt.mentést? Vagy lehúzhatom, azt előről...
-
K e n y a
tag
válasz
zoleeno1
üzenetére
ohh, köszönöm! Azért vagyok elbizonytalanodva, mert wifin engedtem neki a szoftverfrissítést, végig is ment látszólag, de semmi sem változott. Gondoltam megpróbálom ezzel a fos Kies-sel... Nem akarok mókerolni nagyon, mert nem az enyém és nem szeretnék papírnehezéket venni x ezerért...

-
K e n y a
tag
Sziasztok!
Van nálam egy S2 és szeretném frissíteni. Telenor függő. Felajánlja a kies, hogy van hozzá frissítés... Ezen még GB 2.3.3 van. Melyiket akarja majd feltenni? Most éppen biztonsági mentést csinálok rajta, azért nem tudom megnézni... -
zoleeno1
veterán
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Csak 32GB-ig kezeli papíron, de haveromnak van 64-es és simán megeszi azt is. - szerk: kungzi kolléga meg is erősítette

(#8570) Muffi: Annyira bírom, amikor ilyet kérdeztek
Erre nem lehet válaszolni, kinek mi jön be. Más a témájuk, kiegészítő appok, stb. Erre magadnak kell rájönni, hogy mire van szükséged. Egyébként a főzöttek közül az AllianceROM i9100 JB V6.0 még az egyetlen, ami tele van már azokkal a futureökkel, amikkel a leak volt, nemrég linkeltem, ott a leírás. Üzemidőről, stabilitásról nem tudni még.(#8573) vrgkrisztian: [link]
(#8575) Weeman1: nem is írtam sehol, hogy Weeman1 neked fel kell rakni!!!
Egyébként mi volt a gond vele? Mert én lehet kipróbálom.(#8576) Szelley: meg tudlak érteni

-
Szelley
senior tag
Asszem read-onlyba teszem magam, nem idegesítem magam az oldalanként 3szor előforduló "felrakta-e már valaki a JB romot" kérdéseken

wanam üzemidővel jövök majd, eddig másfél nap, 2óra+ üzemidő, 46%-on :p -
vrgkrisztian
aktív tag
SoD-okkal mi újság a JBben? remélem kijavították,ha egyáltalán szoftveres/kernel a probléma forrása...
(ebben is visszaolvastam,de több embertől kellene visszajelzés,hogy tudjuk,mi újság) -
Sziasztok!
Valamelyikőtök használ 64GB-os micro sdhc kártyát a szeretett telefonunkban?
Én csak úgy tudom, hogy 32GB-ig kezeli...
Jövőhétem veszek egy 32 est, de ha kezeli a 64-es akkor inkább azt.

-
zoleeno1
veterán
válasz
vrgkrisztian
üzenetére
életlenül benne van

-
vrgkrisztian
aktív tag
az új teljes offical 4.1.2ben nincs benne véletlenül a "water ripple" effekt? az,ami az s3ban is bennevan
nagyon tetszik,és örülnék,ha benne lenne
(tudjátok,a feloldóképernyőn...[link])
valamint megszűnt már a home gomb lag?(igen,visszaolvastam,és tudom,hogy ki lehet kapcsolni a voice talkot,de a lag is eltűnik?
) -
st3
csendes tag
Sziasztok!
Ha esetleg nagyon merül az akkumlátor JB alatt és melegszik a készülék a kamera mellett.
Eddig a Wanam vonalat követtem, nem is volt vele problémám, munkaeszköznek használom a készüléket folyamatos Wifi és 3g –vel.
A 12.8 Wanam -ot használtam már megjelenése óta és gondoltam most felrakom az XWLS8 JB -t.
Természetesen a Wanam –al kezdtem, telepítés után arra lettem figyelmes hogy a kamera mellett melegszik a készülék, ekkor már tudtam hogy a proci, azaz valami fut a háttérben.
800-1200 között ment folyamatosan a proci.
Megnéztem az akkumlátor alatt lévő folyamatokat, ott a Média folyamatosan futott ami ébren tartotta a készüléket.
Feltoltam az Omega_v19.1_XWLS8 is és ezzel is e volt a jelenség.
Ezek után elkezdtem keresni a com.sec.android.providers.downloads –ról mit is írnak, miért fut ez az alkalmazás. Sok helyen azt olvastam hogy TB –vel le kell tiltani és megoldódik a probléma stb, sajnos ez nem igaz, de a lényeg hogy van erre egy megoldás a Rescan Media ROOT apk, ami nálam meghozta a megoldást. -
zoleeno1
veterán
AllianceROM i9100 JB V6.0
[AllianceROM][6.0][26.01]LS8-Make it how YOU want itLatest Official JB LS8
Deodexed, rooted, zipaligned
Ficetos TWRP kernel (you can change to what you like after install)
Stock Themed
Alliance ROM Customizer with root browser from ficeto
AllianceOTA
Alliance Control
6 Lockscreens - Ripple, Circle, Jellybean, Blackberry 10, Acer, LG Optimus
20 optional and orderable dropdown toggles including multiwindow, smart stay etc
4 Lockscreen Shortcuts on Ripple
5 battery options
Information Ticker on Ripple
Ripple Toggle
Choose ANY INK COLOR!!!!
Choose ANY color Toggles
Choose ANY color Toggle Text
Toggle Text On/Off
Toggle Indicator On/Off
Choose ANY color statusbar (Thanks Legendk95 for help)
Choose ANY transparency level for statusbar
Choose ANY color for dropdown background
Choose ANY transparency for dropdown background
Choose ANY color statusbar clock
Choose ANY color dropdown clock
Choose ANY color date
Choose Centre/Right/No clock (Thanks AOKP)
Add small/large AM/PM to statusbar clock (Thanks AOKP)
Add small/large day of week to statusbar clock (Thanks AOKP)
Brightness slider On/Off
5 icon JB lockscreen (added phone and mms) (Thanks atl4ntis)
Toggle for CRT
Toggle for Browser Edge Zoom
SMS to MMS Auto convert - 250
Recipient limit - 400Hide options for:
Statusbar alarm
Statusbar Bluetooth
Statusbar SoundToggle options for:
Low Battery Popup
Full Charge Notification
USB Connect Sound
Lock Screen Torch
Long Press Skip TrackPopup Browser
Long Press back to kill
Disabled Scrolling Cache
Smartstay
Unplug wont wake
4 way reboot
Modded Camera from jobnik
Build prop tweaks for touch and smoothness
Multiwindow with edit apps
4 way rotation
Lockscreen set to 2 way rotation only
Call recording
No home button lag with double tap intact
[ Módosította: mukibuci ]
-
zoleeno1
veterán
PhilZ-cwm6-XWLPW-DBT-2.7.tar.md5 - odinos verzió
PhilZ-cwm6-XWLPW-DBT-2.7-signed.zip - cwm verzióIgen, ez után lesz root is. Amint ez megvan ments efs mappát és tárold több helyen! (mail, felhő, pen, stb)
-
pvt.peter
őstag
Hali!
SGSII (i9100) -on melyik most a legfrissebb gyári ROM?
Kies szerint 4.0.3 -
pavika
tag
válasz
clip086
üzenetére
Itt a link:
Wanamlite_XWLS8_23 toggles
Csak simán cwm-ből felteszed. Lesz egy advanceS appod és itt tudod beállítani, hogy mi és milyen sorrendben kell. Még zseblámpa is van a gyorsgombok közt. -
zoleeno1
veterán
Igen volt/van bajom a SoD-dal. Leak alatt a wake lock megoldotta, több mint 2 hétig nem volt SoD-om vele. 2 napja raktam fel a final JB-t, azóta nem volt SoD-om, de ez még nem jelent semmit, régebben is volt, hogy 1,5 hétig nem jelentkezett. Én is kb azért raktam fel, hogy teszteljem. A wake lockot persze nem használom most. Biztosat 1,5-2 hét múlva tudok mondani ez ügyben.
Odin: Én mindig az 1.85-öt használom.
A wipe-ot én ajánlom... Sokan tették fel nélküle az S8-at, elvileg működik rendesen. De én elfogult vagyok a témában, mindig wipeolok romcsere előtt
Ha biztonságos a chiped, akkor papíron nem brickeled a telódat, gyakorlatban meg 2 perc feltenni mondjuk egy PhilZ kernelt, ami 4.0.4-hez való. Úgy meg biztos nem lesz baj. -
Klarsa
tag
válasz
zoleeno1
üzenetére
Ha jól emlékszem neked is volt bajod a SoD-al a jb óta megoldódott a probléma? Vagy még mindig a WakeLock-ot használod? Igazábol a SoD miatt szeretném kipróbálni a jb-t!
Ha esetleg nekiállnék a napokban a spanyol jb feltelepítéséhez melyik odint használjam? Ez jó: Odin3 v1.3 vagy újjab kell? Most 4.0.4 van fent (eMMC Brickbug check progi szerint bricbug mentes a telóm) kell a jb előtt wipe-okat csinálni? Bocsi a felesleges kérdésért csak nincs kedvem most a fórum keresőt használni, mert nagyon lassú az oldal.
-
nfsu17
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
4.0.3 alatt nincs %-os kijelzés gyárilag, max play-es progi, de az nem pont ugyan úgy néz ki
-
simonlaci55
tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
play aruház --> battery widget
-
Joe Swanson
senior tag
Valaki megtudná nekem mondani, hogy hol tudom beállítani az akkumulátor kijelzését? Sehol sem találom. Gyári 4.0.3
-
turika86
aktív tag
válasz
simonlaci55
üzenetére
Sziasztok! Kérdezném a szakikat akik már felrakták a 4.1.2(Ls8) spanyol régió kódu gyári szoftot, hogy ebben a samsung javíétottam már az emcc bugot, szóval nyugodtan lehet factory resetelni a telót?! vagy jutalmunk megint egy tégla ha megtesszük?!
előre is kösz!

-
Klarsa
tag
Üdv mindenkinek
Azon gondolkodtam ma, hogyha felraknám a telefonomra a Spanyol jb-t odinal és majd amikor megjelenik a hivatalos Ato-s rom (ausztriában vettem kártyafüggetlenként) akkor majd rádobom azt és a telefon gyári állapotra kerül vissza
Vagy ha már odinnal telepítetem rá valamit azt észreveszik a szervízben még ha gyári rom is volt? (a SoD miatt lehet hogy szervízbe kell vinnem ha nem oldja meg jb frissítés)
Csak azért kérdezem mert nincs kedvem a gyári visszaállítással vesződni -
nfsu17
veterán
válasz
simonlaci55
üzenetére
Gyárinak gyári, az tuti, nem custom, van ott 3 szolgáltatós+független. Hogy független-e, vagy sem, vagy később lett az, azt nem tudom, van hogy visszafüggősödik a teló egy romolás után.
SWiNEBoY
EMBER!
Olvass már vissza, az utolsó párezer hozzászólás CSAK erről szól.
-
Sziasztok!
A kérdés az lenne, hogy valaki esetleg felrakta már a hivatalos Jelly Bean rendszert? (I9100XWLS8)
Milyen tapasztalataitok vannak róla? -
-
nfsu17
veterán
válasz
simonlaci55
üzenetére
-
simonlaci55
tag
Sziasztok , lenne egy sgs2-m amin android 4.0.3 van és ezt meg lehetne oldani hogy a sima 2.3.6 legyen rajta? természetesen GYÁRI? előre is köszönöm
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Egy nagy szívességet szeretnék kérni valakitől.
Valaki el tudná nekem magyarázni részletesen, hogy hogy tudnám a még custom 2.3.6-t frissíteni a telefonomon (T-s telefon)? Nem nagyon vagyok otthon a témában, olvastam az 1. hsz-t, de hogyha őszinte akarok lenni, akkor sok részlet benne kicsit homályos, és elrontani semmiképpen nem szeretném a dolgot.Onnantól kezdve szeretném tudni a menetét, hogy mondjuk mivel lenne érdemes lementeni a telefonkönyvet sms-eket a telefonról? Azokat utána vissza tudnám rakni? Gondolom a telefonkönyvet akár visszaszinkronizálni is lehetne, nem?
A nandroid mentés menti a zenéket is? Vagy csak a programokat? Mert mondjuk a 16Gb háttértáron kb 12-13Gb-nyi zeném van, amit nyilván simán rá tudnék újra másolni, nem kellene azt is lementeni.
Esetleg van olyan stabil, jól működő JB, amihez nem szükséges a mentés?
Köszönöm szépen!

-
kungzi
veterán
Valami folyamatosan ebren tartja a telefont. Nem merul jobban, de az akksi grafikonnal azt mutatja, hogy folyamatosan ebren van. Tegnap meg jo volt. Mi az a progi, amivel ki lehetne szurni a dolgot?
-
widi
tag
-
perge666
veterán
válasz
happy555
üzenetére
Nekem elég kényelmetlen lenne állandóan + 2 akksival a zsebben mászkálni,meg azt a nádszál gyenge hátlapot lefelé szedegetni.Amiért nekem nem tetszik,attól még lehet jó megoldás.
Itt nincs olyan tok,amibe+akksi van szerelve?
Nokia N8-nál volt ilyen megoldás,nekem olyan jó lenne,ha merülne,csak bedugnám a tokba,és amíg hazaérek addig kibírná. -
happy555
aktív tag
Akksi ügyben nekem bevált alternatíva az alábbi linkhez hasonló töltő+akksi.
töltő+2akksi
Igaz, utángyártott, de így három akksim van (a gyárival együtt), nem kell izgulni, 10mp és kicserélem!
Jahh, és legnagyobb előnye, hogy sose kell vezetékes telóként használnom, és kecses maradt!!!
Kétezerpárszázforinttééé......
-
okiman
tag
válasz
Richard!
üzenetére
Félreértés ne essék nekem se tetszik, de sokat szoktam navizni és utálom a töltőkábelt a műszerfalon. Meg aztán mikor vettem a telefont, benne volt az árba a 3200-as akksi + a hátlap + kaptam 1 szilikontokot aminek most szabaddá tettem a hátát az akksi miatt. ( megvan az eredeti akksi+hátlap+vettem 1 új szilikontokot )
-
perge666
veterán
Írtam valamelyk nap,hogy a kamerám csak újrainditás után képes elindulni.Megoldottam a problémát,feltelepítettem a paper camera nevű programot,valószínüleg az volt a probléma oka.
Tegnap délelőtt letöröltem,azóta jó.
Gondoltam leírom,hátha másoknak tudok segíteni ezzel. -
pavika
tag
válasz
clip086
üzenetére
Szia!
Wanam 14-et használok én is. Nagyon szeretem, mert csak a felesleges dolgok vannak kiszedve belőle. A lényeg, hogy van rá olyan mód amivel ki tudod választani, hogy milyen gyorsgombokat akarsz és milyen sorrendben. így használom én is. Ha érdekel, akkor megkeresem a linket. -
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Érdekes dolgok.
Nálam a gyári 4.0.3 volt fenn amire wipe nélkül tettem fel az új JB-t az odinnal.
Megmaradt minden ami előtte volt de az egyetlen hiba is.
Mégpedig az automatikus képernyő zárás.
Vagy le zárom a hold gombbal vagy bár elsötétíti a kijelzőt de attól még nyitva marad a teló.
Ez ICS-nél és most JB-nél is hiba.
Bár nincs is rá beállítás, legalábbis nem találtam.
A többi flottúl megy más hibát nem találtam. -
Kékes525
félisten
kb. 3 hete feltettem a 4.12-es androidot (i9100XXLSJrooted.tar), de változatlanul van benne hiba. A 4.03-nál észlelt wifi nem működés majd újra indítás: adatok egy részének elfelejtése megszűnt.
Most viszont a beállított hangerők változnak, az automatikus képernyőzár részben működik, csak ha túl közel vagyok a telefonhoz (akkor viszont nem látok semmit).
Amúgy jobb és szebb mint a régebbi, de NEM az igazi.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Sanci789
üzenetére
Stock Jelly Bean + stock based kernel? Én ezeket raktam fel, mindkettőt Odinnal. Titanium Backuppal meg lefagyasztottam az appokat amik nem kellenek. Eddig jól működik.
-
warezxts
senior tag
Nemtudom az új JB melyik kernellel produkál jobb akkuidőt, a PhilZ vagy DorimanX?
-
eladogeppc
veterán
Na fölraktam a Spangol Jelly Beant. Egyenlőre jóval jobb az ICS-nél. Meglátom mennyire eszi az akkut.
Nenamark2 kicsit kevesebb pontot kapott
-
zoleeno1
veterán
válasz
raven12
üzenetére
"Ez nem túl egészséges, mit tegyek?" - Nem bizony, egyszerű, legközelebb ne használj Kiest, ha ott az Odin

(#8513) clip086: A home gombot passzolom. Custom romoknál lehet változtatni azt is, hogy mit akarsz használni a notification bar-ban, meg azt is, hogy milyen sorrendben pakolja ki őket. A hivatalos JB-ből még nem jött ki ilyen, leak-ből pl: OlloS2 Armageddon, Omega v18.
-
clip086
csendes tag
JB-ben hogyan kell kikapcsolni, hogy dupla home gombra ne jöjjön be a voice command? Azaz ne legyen lag, amikor megnyomom egyből rakjon a launcherbe, ne várja meg hogy nyomok-e még egyet. Ha fagyasztom a Voice Commandot, akkor a Google Now-os cucc jön be, amit viszont egyébként akarok használni, csak nem a home buttonnal.
Valamint a lehúzható értesítéseknél be lehet állítani, hogy milyen gyorsgombokat mutasson? Pl. a Bluetooth, Blocking mode, Power saving teljesen fölösleges. Idegesít, hogy minden lehúzásnál jobbról balra scrollol...
Wanam v14.0-t használok most, de ha tudtok jobbat váltok.
Köszi! -
raven12
senior tag
Sziasztok!
Betettem KIES-be frissíteni a telót, letöltötte a packokat, azután meg "megindult a frissítés", kiírta a teló, hogy Downloading... Do not turn off target; de már 50 perce 0%-on van. Ez nem túl egészséges, mit tegyek? Lehúzhatom, nem fog szétcsesződni? Bár ígyis-úgyis muszáj, csak hogy tudjam, mire számítsak...
Gyári android volt rajt root nélkül. -
tomiii007
senior tag
válasz
killmix
üzenetére
Mobilarena.hu
Sajnos komoly problémáink vannak szerverrel, délelőtt óta keményen dolgozunk rajta, de egyelőre visszafogott eredménnyel. Drukkoljatok, hogy minél hamarabb megoldódjon!
A nyereményjáték emiatt nem fog tolódni, hiszen a kérdésekre utólag is lehet majd válaszolni, azaz a játék február elsején éjfélkor fog véget érni.
-
killmix
tag
Köszi, fel is tettem.

(#8467) Willhunting
Köszi neked is.
Más:
Android mentés root nélkülNektek is sz@rakodott ma a mobilaréna oldala?
-
Sanci789
aktív tag
Könyörgöm valaki segítsen már mielőtt szétb*szom ezt a k*rva telefont, most már nagyon elegem van belőle..
Ma egész nap ezt nyomkodtam A SEMMIÉRT, ugyanis Omega 19.1-el nem jött elő a képernyő, újraindításnál bootloop, és csak factory resettel indult el újra. Nemrég végre belaktam meg mindent beállítottam flottul a Neat 4.1-en, és szarrá fagyott a telefon, muszáj volt újraindítani, ÉS MEGINT BOOTLOOP. Hát ezt nem hiszem el...
Eddig nem csinált ilyet, csak mióta XWLS8-as szoftvereket rakok rá. Lehet hogy a telónak nem fekszik az XWLS8???
Valaki mondjon már egy romot amivel nincsenek gondok és azt csinálja a teló, amit "mondok" neki, mert már azon vagyok hogy eladom a francba. Wanamot meg se próbálom mert azzal állandóan cserben hagyott a teló régebben, mindegyik wanammal újraindult és kb 50%-ot esett az aksi.
A teló kb másfél éves...
Bocs a csúnya szavakért de már nagyon elegem lett belőle a mai napra.
-
widi
tag
válasz
Asmodeus01
üzenetére
Igen, ezt is alig bírtam megírni és elküldeni
-
Asmodeus01
tag
nálatok is c@r az oldal?,,sokszor be sem tölt,,,
-
hr2
őstag
-
zoleeno1
veterán
-
Trolee
aktív tag
Le tudná nekem írni ide vagy privátba hogy hogyan tudnám megoldani hogy a független S2-ön jelenlegi 4.0.4 helyett az új JB legyen? Vissza kell rakom a 4.0.3-at? Köszi.

-
Muffi
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kerdesem lenne hogy a vegleges Jb-t feltettem a telora, de talaltam egy launchert amit fel kell flashelni cwm-bol ahoz hogy mukodjon. Rootom van de az alap recoverym van. Valaki tudna dobni vmi linket hogy hogyan tudnam felrakni a cwm-emet? Köszönöm elore is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Teszteljétek 2-3 merülés-töltésig, és ha utána is zabálja az akksit, akkor se biztos, hogy a rom a bűnös, lehet valamelyik app. Szóval tesztelés, tesztelés, olvasás 

Smoothnak smooth mindegyik.

)