Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hr2
őstag
válasz
nababika #9699 üzenetére
Tedd fel ezt recovery-ből, sárga háromszög sem lesz.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Egy kis segitseg kene, vettem az asszonynak egy s2-t es szeretnem rootolni. A telon 4.0.4 van bulid xwlpy alapsav XXLQ6. Olyan root kene ami nem csinal sarga haromszoget es pc odinnal felteheto. Csak a root kene a progik miatt pl. adfree stb.... Nem igazan tudom eldonteni melyiket kene hasznalni. Ezt talaltam az xda-n CF-Root-SGS2_XW_NEE_LPY-v5.6-CWM5.zip a telefon az Norveg ami NEE csak megerosites kene, hogy nehogy elrontsam. Elore is koszi.
-
Takika14
aktív tag
S3hoz hasonló téma nincs? Amik playen vannak elég trék.
A Leak-ben benne volt ha jól tudom de a full-ban már nincs.
-
smooh
csendes tag
Üdv.
Gyári xwls8 JB van fent Philz kernellel.A szoftverfrissítésnél azt írja, hogy nem az eredeti szoftver van fent így nem lehet még keresni sem frissítést.
Gondolom ez a philz kernel miatt van.
Van erre valami patch, hogy azt higgye hogy eredeti?Sajnos nem tudok angolul egyáltalán, így az xda-n se tudok rá keresni, pedig jó lenne valami megoldás.
-
Jessus81
tag
válasz
laszlolczka #9681 üzenetére
a CRT-Off(odex only)...
a neat meg deodexed
-
eladogeppc
veterán
Hali !
Ezek a MIUI-k milyenek ? Jól mennek ?
Napi használatra feltehetők ? -
kona005
senior tag
Helló mindenkinek
Segítséget szeretnék kérni , ugyanis mostanában jutottam hozzá egy ilyen telefonhoz. Jelenleg 4.0.3 van rajta de le szeretném frissíteni 4.1.2 -re. Nem tudom hogyan kell , soha nem volt még Androidos telóm. Tudna esetleg valaki segíteni?
Előre is köszi -
hr2
őstag
válasz
Depyangel #9682 üzenetére
Ha még nincs fent akkor letöltöd, felmásolod az SD-re és a recoveryből ezt. az update external-al felteszed. (Philz kernel + CWM recovery)
Belépsz a recovery-be (első hsz.) és:
Mount and storage alatt: format system/data/preload/cache, az advanced alatt pedig wipe dalvik cache
Download módba teszed a telót és mehet fel Odinnal a ROM.
-
Nimda
addikt
Valaki tud neatromra CRT effektet?
-
hr2
őstag
válasz
laszlolczka #9677 üzenetére
Jó lenne.
Ha már Ő is ezt a Neat ROM-ot használja, akkor csak jó lehet, lehet meglesem.
-
hr2
őstag
válasz
laszlolczka #9673 üzenetére
Na az frankó, ki is próbálom.
Annak idején Omnia (i900) -on is az Ő ROM-ait használtam, kítűnő volt mindegyik.
Most nézem Neat ROM-hoz csinálta.
-
kungzi
veterán
válasz
laszlolczka #9673 üzenetére
Ez mi lenne?
-
laszlolczka
őstag
[link].Mivel Anzo mester vissza váltott S2-re készitett a JB-hez egy tökéletes modot.
-
hr2
őstag
válasz
eladogeppc #9669 üzenetére
-
eladogeppc
veterán
Tudom, hogy nem témába vág, de nem tudom hol érdeklődjek:
Párom el van szanatóriumban, beteg. Én itthon sínylődök.
Tudnátok ajánlani nekem multiplayer játékot, ahol mind a ketten ugyanavval a játékkal tudnánk neten keresztül játszani ?
Amőbát találtam, de hátha ismer valaki valami normális játékok.
Adatkapcsolata van, így olyan kellene, amit neten tudunk nyomni akár egymás ellen.....Köszi !
-
Klarsa
tag
Üdv mindenkinek
Az itt lévő Ripple effect, Crt-off és 4-Lockscreen-Shortcut feltelepíthető a Sammobile-ról származó gyári 4.1.2 XWLS8-ra? Ez a rom egyántalán Odex-es nek számít?
-
slimshady
senior tag
Tudna esetleg valaki SGSII-höz jófajta, megfizethető kijelzővédő fóliát ajánlani. A lényeg, hogy tükrös nem kell, de hogy matt vagy fényes az nem számít, csak legyen elég ellenálló, mert a 100 Ft-osak 2 hét után még zsebben is karcosak lesznek.
-
Takika14
aktív tag
Olvastam itt 1-2 hete, hogy a Stock spanyol JB-be belehet tenni valahogy a ripple effect-et és a többi gyári S3-as témát. Én emlékszem rosszul vagy tényleg meglehet oldani?
Kerestem keresővel is meg lapozgattam, de nem bukkantam rá.
-
demyen
tag
Végeztem, fent a spanyol magyar JB-m, tökéletes.
Köszi mindenkinek aki segitett.
-
HELLAFLUSH
őstag
üdv mindenkinek
ma én is SGS2 tulajdonos lettemkellene egy kis segítség
4.0.3 van rajta IML74K.XWLP7 build, hogyan tudok ext4-re particionálni?
illetve elfelejtettem már, hogy odinba mit kell csinálni főzött romhoz.
(anno volt már SGS-em, de már nem vagyok benne biztos, hogy mit hogyan kell)
a pdaba kell a kernelt betallózni és a pitfájlt beilleszteni, na meg re-partition nélkül ha jól tudom, aztán szokásosan agyon wipeolni a recoveryben és mehet az install ?!mi a legjobb kernel most?
segítségeteket előre is köszi
-
demyen
tag
odinba a re-partition -t mikor kell kipipálni??? erről semmi nincs az első Hsz-ba?
raknám a JB-t, de mondom még megvárom az mire jó ha kipipálnám?
köszi
-
Jessus81
tag
NeatRom Lite 4.2 + PhilZ 4.00-b34 + Nelp4 tegnap este óta elég szépen muzsikál
az omegánál mérföldekben jobb... -
nfsu17
veterán
válasz
Sandormaster #9643 üzenetére
"Viszont ezek szerint a független Magyar már itt van a nyakunkon.."
Elkezdtem írni, hogy ezt miből szűrted le, mert sem a telenor nem írt ilyet, sem én, de közben "leesett". -
nfsu17
veterán
válasz
Sandormaster #9633 üzenetére
Vicces is lett volna, ha előbb. A március még tök reális is. Simán akkor fog jönni a magyar független is. Előbb a telenor sem adná ki szerintem, mint a független magyar...ami még sehol nincs.
-
clip086
csendes tag
válasz
Rototti #8542 üzenetére
Jajj, csak most látom a hozzászólásodat, amikor újra rákerestem a topicban a témára. Köszi, a megoldásod működik!!
Szóval a home button lag eltüntetése JB-n a legegyszerűbben: el kell indítani a Voice Commandot (elfogadni a szerzősést), majd egyszerűen a az app beállításaiban ki kell kapcsolni (Launch Voice talk pipa ki + én az Auto-start listening-et is kiszedtem). Köszi még egyszer Rototti! -
randras
veterán
Tévedtem, 4$. Csak ilyen egyszerű. Nem fekete, inkább 50%-ig transzparens sötét barnásszürke színű, de jól néz ki. Az eladó németföldről postáz, nem Hong Kong-ból, a tok pedig tökéletes a nagyobb akksival.
-
kungzi
veterán
válasz
peterpal12 #9635 üzenetére
szerintem nincs
-
peterpal12
csendes tag
Sziasztok,samsung galaxy s2-n android 2.3-as hivatalos szoftver alatt,root nélkül,van lehetőség élő háttérképet lockscreenként beállítani?
-
Sandormaster
aktív tag
"Köszönjük, hogy levelével hozzánk fordult, és ezzel lehetővé tette számunkra, hogy tájékoztatást nyújtsunk.
Információink szerint, a Samsung Galaxy S2 típusú készülékre, az Android 4.1.2-es szoftververzió előreláthatólag, márciusban lesz elérhető."
Telenor
Nem bírtam már ezt a várakozást a hivatalos Telenor JB-re, így írtam nekik egy mailt, ezt a választ kaptam -
Mikso
tag
Szokásos hülye kérdésre, okos választ kérnék
Jeboo kernelt a stock recoveryből istall, vagy rakjak fel cmw-t? Cmw-ből van JB, ICS változat külön..?
-
logarithm
őstag
Jeboo kernel
v1.3
-- Added undervolt(UV) support, 5-steps (andip71/Simone201)
-- Updated CWM; added tweak in CWM to clear init.d voltage script (in case of no boot from low V)
-- Reverted initramfs to XXLSJ, hopefully stabilizes things
-- Matrixified CWM (thanks to jank4u)! -
Magga
aktív tag
válasz
Peter.Kalasz #9622 üzenetére
Szia!
Nagyon felkapott lett a Viber, de nekem rengeteg próbálkozás ellenére is a Skype a befutó!
Jobb hangminőség, kevesebb adatforgalom szól mellette nálam, illetve az, hogy megbízhatóbban működik!Szvsz próbáld ki mindkettőt (vagy használd mindkettőt)!
-
logarithm
őstag
Aki dorimanx kernelt használ mennyi szabad ramot, lát a telefon vele?
Philz-el most 826MB felhasználható.(#9622) Peter.Kalasz
Mind a kettő jól megy, ez attól függ az ismerősi köröd melyiket használja jobban stb. -
Peter.Kalasz
tag
Sziasztok! S2-ön hogy megy a Viber? Jobb a Skype helyett? Köszi!
-
Land
veterán
Dorimanx Kernelnél Resurrection ROM mellé 2. ROM-nak felraktam a NeatROM Lite-t, de Bootloopol. Wipeoltam utána is. A ROM nem szereti a Dori' Kernelt?
-
kecsetihunor
aktív tag
Jeee, feldobtam a DIsaster v8-at.
Éjjel 30-ról lemerült
Már böngészem is az ebayt egy 2000-es akksi után, mert a gyári azt hiszem meggyengült -
vrgkrisztian
aktív tag
ez a kijelző felébredés előtti csíkozódás biztos,hogy hiba? mert eddig kb úgy 5féle s2 kijelzőt láttam,és ahogy néztem,mindegyik csinálta... szerintem ez gyárilag ilyen...
szvsz engem is zavart,de már valamennyire beletörődtem...(szerintem ez is az oled miatt van,és nem mindig csinálja) na mindegy,ha hiba,és emiatt is cserélik,akkor lehet,hogy élni fogok a lehetőséggel -
widi
tag
Továbbkutakodva a 2000 mAh-ás akku használata tokban kérdésre az XDA-n találtam ezt az ötletes megoldást: [link]
Látszik, hogy a nagyobb akku majdnem egy szintben van a gyári hátlappal, így csak kell hozzá egy hátlap (pl. utángyártott) amit nem sajnál az ember kivágni
-
belashx
senior tag
válasz
McDeath123 #9612 üzenetére
Van. Mindig az adott alkalmazáson belül lehet állítani.
-
McDeath123
csendes tag
Galaxy S2 ben van lehetőség minden értesítésre külön hangot beállítani? (pl: Sms-re csengőket Facebook értesítésre kalapácsütést , emailra meg mondjuk sikitozást , hülye példák de a lényegét remélem értitek)
-
Draken
őstag
válasz
tomiii007 #9610 üzenetére
Igen, házhoz jöttek és kicserélték, eredetileg csak a usb aljzattal volt probléma, hol azt jelezte töltőn van, hol nem, miközben a zsebembe volt. A hibaleírásban megemlítettem a kijelző problémát is,hogy nem mindig érzékeli a lenyomást (persze ez kamu volt), nem volt beégésem, de miután kicserélték csak lestem, milyen színek vannak, mintha eddig ezeket nem is láttam volna a telefonban, aztán most sajnos újra ki kell őket hívnom mert a cserekijelző problémás - mikor felébresztem, hosszanti irányba megjelenik pár csík egymás mellett és csak aztán a kép.
-
killmix
tag
válasz
eladogeppc #9132 üzenetére
Rom készítés engem is érdekelne!
-
tamasgal
senior tag
Köszönöm, akkor nem idegeskedem túl!
-
tamasgal
senior tag
Kihivtam a javítós futárt, az mennyire gáz, hogy nincsen meg a számla?
-
zso73
veterán
Fölötted egyel ott van,amit én tettem fel a gyors letöltés miatt. Ha visszakeresel megtalálod a csomagot, amit használtam. Spanyol rom+ odin keresendő......
Megkerestem. Spanyol rom + odin -
istvan47
senior tag
NeatROM Bootanimation [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- PayPal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest