- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
proly01
őstag
Hát nem....
Valamit szerintem elszámoltál.Mikor feltettem éjjel akkor az új rommal 75% on jött vissza aztán reggel 5 ig tettem bele ezt a másfél óra kijelzőidőt amíg nézegettem állítgattam stb.Ekkora olyan 65-63%% ra merülhetett. Aztán lefeküdtem aludni felkeltem és 61% on volt.Szóval gyakorlatilag másfél óra kijelzőidővel plussz a deep sleep el (7óra) együtt csak 14% ot merült
így már egyből jobban hangzikDe mondom ez még fake mert nem tudtam kalibrálni az aksit fel sem töltöttem még teljesen 100% ra és rá is töltöttem usb vel ment közben míg feltettem a képeket stb stb....
De azt kijelenthetem most jelen pillanatban klasszisokkal jobban bírja szvsz a leakhez képest.Azt feltettem(asszem 96% körül jöhetett vissza) szét nyomkodtam olyan 70%(már ez furi volt) körül lehetett aztán hozzá se értem,egyszer csak hívtak felvettem a telefont beszéltem kb 5 percet és azt látom már 6% ot merült mondom viccelsz bolondozol
Na megyek havat hányni
edgelaszlo
Akkor lehet megy fel....ááááá...de egy PhilZ féle jobb lenne azért szerintem már csinálja
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Vicces képek
- VR topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged