Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gpek
tag
Képzeljétek spanyol rom óta JB van a telón most Baltic de volt Nordic meg a spanyol is. De egyikkel sem megy normálisan a Gps IGO alatt. Ti tapasztaltátok? A gyári Telenoros rom sokkal jobban muzsikált. Mit tudok tenni? A Jb amúgy tetszik csak kéne a Gps...
-
gpek
tag
Jött OTA most egy 23 Mb frissítés a spanyol jb re
-
gpek
tag
Kérhetek egy leak wallpapers linket?
-
gpek
tag
válasz
laszlolczka #7695 üzenetére
Így van, csak ha már másik kernel van fent akkor, már nem gyári és az sokunkat zavar.
Ezért várjuk a megváltó JB-t
-
gpek
tag
válasz
knyitogato #7663 üzenetére
Érdekes hogy ugyan ez a baja a GIO-knak csak ott fordítva működik kell a Wifi, hogy ne fagyjon. Ja és azon GB a hivatalos.
-
gpek
tag
Na én is...
Ugyan ez volt anno az LG black fórumba. Jöttek, hogy ez hogy van meg az hogy van 5-6 geek válaszolt nekik folyamatosan minden 20. post ugyan arról szólt. Aztán egy nap elkezdték hogy 1 hsz minden le van írva, meg olvass és látni fogod. Erre az egypontnullások, akik vettek egy font és nekik kurvára kell romolni elkezdtek fikázni dettó hogy ez egy fórum azé van hogy így meg úgy. Szépen elkussolt az 5 geek aztán utána ment ám az igazi rinyálás. De már előre várom itt is...
-
gpek
tag
Jó műsor....
-
gpek
tag
Volt már ez? [link]
Természetesen, bőven lehet vitázni azzal az érv rendszerrel amit a Sammobil felhoz. Adobe-al hasonlítani vicc, olyan mint motort hasonlítani autóval...
-
gpek
tag
Nekem volt előtte pár okos fon de ez a legjobb lg volt még jó bár az anyaga annak is tróger volt.
-
gpek
tag
-
gpek
tag
Én nem vittem el a 800-at futni mert egyszerűen a zenelejátszótól Zune vagy mi a szar hülyét kaptam. inkább hagytam a fenébe. De biztos jól szól
Szóval én inkább nem megszoktam hanem leszoktam mindenről amit nyújt egy okosteló. Egy LG black-re vissza térni kész felüdülés voltTöbbször írtam a Noklinak Facen is E-mailt is hogy mi nem megy WP-n. TLSel védett mailt pl. nem lehet beállítani
-
gpek
tag
Ha jól logikázok a következő JB frissítés SII lesz!
Mivel az utolsó az Advanced volt és mintha timeline-on vissza fele mennének a frisszítések. Az advanced és SII között már nem volt JB-re érdemes fon talán az ACE II de azt nem tudom megkapja-e egyáltalán.
GIO tuti nem kapja meg mert azon 4.0 sincs...Samu Svéd oldalán is az updatedet januárra írják.
-
gpek
tag
válasz
edgelaszlo #6442 üzenetére
Hát nekem a Lumia 800 nem volt gyere be, kb 3 napig bírtam 2 hetes volt a fon mikor eladta előttem 2 tulaja volt, és utánam amíg követtem az életét 3 volt szal úgy egy hónaposan megnézték már pár napra 6-an
A kezdő ára akkor függetlenbe (2012 tavasza) olyan 140.000 volt én vettem meg 30+Szép Defy az olyan 70 volt annó, és 65-ért fülig ért a szám, hogy valakire ráterheltem
Egy Androidhoz képest akkor eszement nehézkes volt a használata. Sőt inkább nem is lehetett használni. Alap funkciók nem működtek, vagy is hiányzott a mangóból. Talán olyan Iphone 1 feeling volt.
PL: A programok menüben soha nme találtam semmit, néhány nap alatt kilométeresre duzzadt a lista. A csempéket 1 óra után meguntam hiányzott a scroll statusbar. A böngésző akkor katasztrófa volt. Rengeteg alap weboldat nem töltött be jól (Netvibes) Nem kezelte jól a jelszavak mentését, így pl a fórumba feszt be kellett lépni. A programok katasztrófálisak voltak annó. Microsoft mintha kihagyta voltna ezt a részt. Ami androidon remekül ment itt kín szenvedés volt. PL fájlkezelés. Vagy Remote dekstop (nem lokálon). CM-en felnőtt user eszement kevés beállítást tapasztal a menüben. a Programok nagytöbbsége is paraméterezhetetlen. Nem ritka a több 1000 Ft-os progi. és rengeteg a szemét a marketen. Vagyis azt mondták MS checkolja mi kerül ki na hát nagyobb a szemétkupac mint a Play-en... Stb stb
-
gpek
tag
Nem szeretném a telefonos huszárokat védeni, csak inkább arra a tévhitre szeretnék rávilágítani hogy mindenki megélni szeretne. Tehát ha úgy tetszik az edigital is olcsón vesz és drágán ad. Ez a kereskedelem.
A mobilüzleteknek a modora az ami inkább kiakasztó a kopasz fej néz nagyon, majd lesütött szemmel oda vakkant hogy mivan köcsög bejöttél a BOLTBA? azt mid van? Ja pff az szar...
-
gpek
tag
válasz
zoleeno1 #5803 üzenetére
Úgy értem az értelmes fejlesztéseknek.
Nem viccelek, de bárkit megnéznék szoros helyzetben egy note 2 használatára félkézzel... Az meg hogy a fogyasztókon mit akarnak lenyomni a gyártók más tészta, a 3D sem érdekelte a kutyát sem. Megint megjegyzem mert biztos valaki beírja. Nyílván megvan az a pár geek meg pár amcsi demokrata aki megveszi a lányának az iphone-t ha 43" lenne akkor is. De majd leszoknak róla és beáll minden ebbe a méretbe. Újdonság ereje...
300ppi felett meg szinte hulla mindegy, bár tudom vannak vájt szeműek akik a pentitle-re is köpködnek
Az aksi meg katasztrófa. -
gpek
tag
Úgy látom hogy kb. a fejlesztéseknek itt van vége, úgy a teljes mobil cuccokat beleértve. A Tablet minimum 10" a mobil max 4,3 - 4,7 már az ICS is két magon közel "vaj sima" (a 4,2 sebességéhez is a googlenak egy lassítótt felvételre van szüksége a prezentálásra). Inkább az aksin agyalnának hogy elmenyjen egy ilyen vacak 1 hetet és ha kicsit is esik az aksi kapacitása idővel ne kelljen újat venni mert még mindíg bírja 3-at.
-
gpek
tag
válasz
killerjohn #5156 üzenetére
Alkoholba áztasd a főpanelt meg esetleg kontakt sprét használva puha vattával esetleg wd40 - el áttörölgetni.
-
gpek
tag
Bocs téves
-
gpek
tag
Másik forrás
Kína
Itt mondjuk azt írják már volt 2012 novemberébe is ez a verzió -
gpek
tag
Tényleg volt egy aláírásban január 21. De most nem látom sehol. még néztem is hogy mi az....
Szerk: megvan
-
gpek
tag
Két és fél évesen így kell kezelni a Galaxy S2-t :-) Állat jó...
-
gpek
tag
válasz
istvan47 #2660 üzenetére
Olvass vissza kicsit
, nem mellesleg kiakadásról szó sincs. nem volt más, mint egy helyzet jelentés amivel nem értünk egyet.
Org:
Szerintem a nyomás erőssége indifferens, hiszen egy kapcsoló, vagy zárja az áramkört vagy nem. kicsit nem zárja.. max. a nyomás hossza az ami befolyásol valamit is.
Amúgy vidd vissza.lehet valami gond a mostani szériával, gyanúsan sok a probléma
-
gpek
tag
Sajnos volt tapasztalatom más gyártóval is, HTC, LG, Moto, dettó ez a helyzet. PL 2.1 Eclair szinte egyik telefonon sem volt jó.
Autó ipar dettó, simán van hogy az első 20.000 Km-nél viszed vissza hogy a péntek délutáni műszak nem olajozta meg ezt vagy azt és cserére kopott, és ugye ott 5 évente van egy új széria.
Az egész iparra, világra ráül a userek mint béta teszterek.
Én már nem lepődök meg semmin.
-
gpek
tag
Ajánlom ezt, komolyan:
Bemutatkozott az Oppo find 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest