-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tresh
veterán
válasz
Redplee #10040 üzenetére
Nem tudom ez előtt semmi ilyen baja nem volt...elvittem kijelző cserére majd mostanába kellett néha a fényképező része és akkor most figyeltem hogy mi a franc ez ott..nem tudom hogy cserélik e vagy sem mind1 holnap beugrok itt vannak 1 utcányira
bár előtte jó lenne tudni nem felesleges kör ez..
-
-
zoleeno1
veterán
válasz
Redplee #7570 üzenetére
Mondjuk azért, mert szeretnénk a legtöbbet kihozni belőle, saját képünkre szabni, stb? Nem pedig ülni rajta, ha már egyszer ilyen lehetőségek vannak (mivel az egyik legjobban moddolható teló), mint nagyanyám a mamafónon...
(#7576) Oldman2: banális dolog tudom, de ugye sim ki-be megvolt?
Nekem akkor csinált ilyet, amikor GETril-el módosítottam a RIL-t, arra amit ajánlott a baseband-hez, de gondolom te nem használtad most... -
zack
nagyúr
válasz
Redplee #2309 üzenetére
Ok. Értem. Ezzel csak az a gond, hogy addig lehet nem áll össze rá a pénz. Az a másik fele, hogy a support még erősen kérdéses, és így nem merek belevágni. Nem az aggaszt, hogy gyári hibás lesz, de ha a későbbiekben lesz bármi nyűgje, lehet alkatrészt sem fogok találni hozzá itthon.
Tehát minimum egy EU-s garancia kellene ahhoz, hogy biztonságban érezzem magam, de ehhez hivatalosan is meg kell hogy jelenjen az EU-ban.(#2303) kano
Nem próbáltam, de sztem az ICS+ -nál nincs jobb jelenleg. Ha nem vetted még meg egyiket sem, akkor megveheted a JB verziót, aztán beszámolsz róla. Én az ICS+ vettem meg, és nem akartam a JB verzióra pluszban költeni. Max. ha akciós lesz.
(#2299) F-ECT$
Én is így tervezem.
Ha nem áll össze addig a pénzem, akkor fél évig simán meg fog felelni még az S2+JB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- 3 NAPIG AKCIÓ ! Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB újszerű, dobozában.
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged