Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
beast27
senior tag
Valaki küldene egy MIUI v5 linket? És egy kernelt hozzá? A dorimanx jó hozzá? Melyik gapps kell hozzá?
-
kasee
aktív tag
Sziasztok
Ez jó gyári T-mobilos készüléknek?:-)Megy holnap szervízbe a kicsike:-)
pda: i9100xwlp7
phone: i9100xxlps
csc: i9100tmhlp2Download modeban:
Custom binary download: No
Current binary: Samsung official?
kösz
-
padi68
senior tag
Sziasztok, megrendeltem a galaxy SII-őt, ha valakinek kell szívesen átadom/ edigital akciós + ajándék/ még nem vettem át így új lesz ha kell valakinek.
privát üzenetet küldj légyszi!
-
demyen
tag
sziasztok.
Valamiért április 4 óta nem tudom frissiteni az időjárás widgetet.
elötte is előfordult már 1-2 napig, de most már majd egy hete nem megy.
Mit tudok tenni?
JB spanyol gyári -
Mogcaa
aktív tag
erről valaki tud valamit? jó az s2-be?
-
D-Phrag
senior tag
FElajánlotta a készülék a szoftverfrissítés lehetőségét Wifin, elfogadtatta a feltételeket, de mivel moddolt ROM van írta, hogy sikertelen. Ebből baj nem lehet ugye? Mármint jogilag értve..
-
logarithm
őstag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Philz kernel nem változtatja meg a kernel névnél a nevet [mivel ez gyári kernelre épül csak lesz cwm meg root], ha van superuser, illetve cwm-ed, akkor fent a philz.
Egyébként is ne odinnal rakd fel, hanem recovery alól külső sdről a zip file-t ha nincsen külső sd-d, akkor előbb odinnal, és majd utána még egyszer cwm-alól a zip file.Ha odin nem látja gép restart, majd másik usb port, lehetőleg alaplapi közvetlen.
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
-
GrooveHero
addikt
Samu driver telepítés után sem látja a gép a telefont, pedig download módban van. Csak egy PhilZ kernelt akartam feldobni a root miatt, na meg a ripple effekt miatt is. CWM-ből nem tudom telepíteni. Végigfuttattam, oszt mikor restartolt a telefon a kernelnél még mindíg a gyári volt kiírva. Na ez miért van? Gyári 4.1.2 XWLSN
-
D-Phrag
senior tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Elismerés, aki megcsinálta, de mi a lótúrónak ha szabad érdeklődni. Értelme van?

-
beast27
senior tag
Használ valaki aokp-t? És tudna írna róla pár szót?
-
laszlolczka
őstag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Kijelölöd,és keresés Első találat.
-
GrooveHero
addikt
válasz
laszlolczka
üzenetére
Azt hol látom?
-
beast27
senior tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Egy linket esetleg?
-
laszlolczka
őstag
Basz@rás: Windows XP on Samsung Galaxy S II.
-
beast27
senior tag
Mi az a ripple effect?
-
ntomi0730
senior tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Hát Én már nem hiszek senkinek

-
Magga
aktív tag
-
csenor
senior tag
Csatlakozom!

-
nggabi
félisten
válasz
Sandormaster
üzenetére
nem kell izgulni, már az üzbég note-osok is jb-vel nyomulnak

-
ntomi0730
senior tag
Van egy ismeretlen áprilisi 4.1.2 a Sammobilen. Ugyan az mint a Skandináv. Lehet hogy a milyénk, csak nem ismerik kis hazánkat

-
Sandormaster
aktív tag
Úgy OFFban megkérdezném, hogy van-e még olyan csendes óceáni sziget vagy banánköztársaság ami nem kapta még meg a jelly beant előttünk?

-
Grande Ale
őstag
válasz
csabahorti
üzenetére
Hívj házhoz jövünk szervizt, nem érdekli egyáltalán, hogy mi van rajta. Megcsinálja és kész.
-
-
havri1
félisten
Kaméleont le is cserélem most cm10.1 -re, 3 appot telepítettem playről, és 11 azaz tizenegy százalékot esett az akksim

-
D-Phrag
senior tag
Idézet: This is a trial version with 7 days trial period. When the trial period expired, you will be asked to buy PRO version. You can still keep trying if you haven't decided to buy
Ez alapján szerintem idegesíteni fog minket!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem elég az alap tudása. Skin-ezni így is lehet, missed call plugin pedig talán nem is kell, ha meg igen van rá alternatív megoldás.
Én is ezt használom number one! -
kano
nagyúr
válasz
havri1
üzenetére
Az Exdialerben pedig az idegesít néha, hogy ha 1 kontakthoz több telefonszám tartozik, és Te nem az alapértelmezettet hívod és az bekerül a híváslistába, majd azt újra hívod akkor mindenképpen az alapértelmezettet hívja.
Ezt kellene még javítani benne, de nem volt még kedvem írni a fejlesztőknek.űbeast27
Viszont itt is létrehozhatók kappák és abba bele lehet pakolni az összetartozó appokat. -
beast27
senior tag
Még soha nem volt miui-m de az normális hogy nincs benne menü?
-
beast27
senior tag
A miui alá fel kell dobni gapps-t? Úgy döntöttem adok neki még 1 esélyt. A múltkor az nem tetszett hogy nem volt benne play, gmail, youtube, stb. És milyen kernelt ajánlotok hozzá? A miui alá is mehet a dorimanx?
-
havri1
félisten
válasz
D-Phrag
üzenetére
Működik a free persze, én már vagy 1 éve ezt használom, gyakorlatilag MIUI korszakom óta.
Ennél jobb tárcsázó sztem nem létezik. Én már csak ezért is megvettem. 1k körül volt a donation pack amikor néztem, az se sok, de annyit nem akartam érte kiadni. Ennyit már jónak láttam.
Ezen felül már leírták. Pár plugin, és ikon van hozzá, meg azt hiszem a teljes képernyős mód. -
Magga
aktív tag
válasz
D-Phrag
üzenetére
A pro verzióban tudsz csak plugin-eket használni!
- A geocoder pl kiírja, ha vezetékes számról hívnak, hogy az melyik körzethez tartozik, ez nekem a munkámhoz jól jön
- A connectosat is használom, ez rezegteti a telefont ha felvették és/vagy letették (ezt az általam használt rom nem tudja)
- A missed call-ra van más alkalmazás is, az kell mindenképpen
- A negyedik meg csak egy ikonpack -
csabahorti
csendes tag
Olyat tudtok-e hogy szoftver nélkül beveszik-e gariba? Mert most nem gyári szoftver van rajta és fosok hogy nem csinálják meg így :/
-
Jó napot mindenkinek!
Jó rég jártam itt!
Érdeklődnék: melyik a legjobb ROM manapság?
Omega v20-ast használok! érdemes 23-asra váltani, vagy van más jó, jobb?kösz

-
hr2
őstag
válasz
csabahorti
üzenetére
Ha van garancia akkor szerviz, ha nincs akkor fagyalllo.
Első hsz.-ben megtalálod a gyári szoftver visszaállítását. -
csabahorti
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám van amit már haverom le írt nektek de nem nagyon jött válasz ezért leírom én is. SGS2-m olyan problémával küszködik,hogy nem kommunikál egyik géppel sem usb-n keresztül,töltés is lassan megy és ha rárakom töltőre se pittyeg hanem csak egy vilám jelenik meg az aksi ikonján és ennyi ami a töltésről való lehúzáskor is rajta marad olya 10-20 percig.Ezt megelőzte egy olyan probléma hogy a hangvezérlő össze vissza pittyeget és belelépett majd ki nem lehetett leállítani így vissza állítottuk alap szoftverre és azután jött az usb gond.Nem gyári szoftver van rajta valahogy azt kellene rá rakni úgy tudnám vissza vinni gariba. Van még rajta durván másfél év. Am tudok telefonálni meg tudom használni de azt nem tudom mikor adja fel a töltést végleg mert akkor nem tudom mit tegyek. Jah és ha aksit kiveszem és rárakom gépi usbre akkor megjelenik az akssi töltés a képernyőn. Ez akkor is megjelenik ha csak simán ki van kapcsolva. PLS írjatok bevagyok pánikolvaaa!!
-
Magga
aktív tag
válasz
havri1
üzenetére
Néhány hete, mikor neked is fennt volt, írtam, hogy én is azt használom, nekem azóta is fennt van és csupa jó tapasztalatom van vele. Jeboo 2.1 van mellé, nekem nagyon bejött!! :-)
Régebben elég sokat telepítettem és ezért tele volt szemetelve a telefon, úgyhogy most hétévégén formáztam mindent és újra feltettem egy teljesen lepucolt telefonra, azóta még kevesebb ébrenlétet produkál a telefon és ez jótékony hatással volt az akkuidőre is. Igaz, most 2ah-s akksit használok és nem megy folyamatosan a telefon, de jelenleg 1,5-2 napot bír, ez nemrég 1 nap körül volt!
Próbáltam speedmodal is, de szerintem a jeboo jobb hozzá...
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok.
A Mobil ODIN mennyire hatekony avagy biztonsagos?Egyenerteku a PC-s verzoival?
koszonom elore is,
Adam
-
havri1
félisten
Az ExDialer Pro most akciós.
-
Rotor82
aktív tag
Mdnie sharpness-t próbálta már valaki stweaks alatt?
Van értelme bekapcsolni? -
Jumbozorz
senior tag
Jo reggelt mindenkinek.
Melyik Stock ROM-ot ajanljatok a telefonra? Szempontok:
-stabilitas
-figyasztas
-hozzavalo custom ROM
elore is koszonom, annak aki valaszol.
Új hozzászólás Aktív témák

Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

téged ne zavarjon mi mit használunk ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)