Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajusz66
aktív tag
válasz
knyitogato #6294 üzenetére
http://www.sammobile.com/2013/01/13/samsung-showed-new-mobile-displays-at-ces-gives-us-a-galaxy-s-iv-hint/
-
Szelley
senior tag
válasz
Anno az S3 előtt kijött egy kijelzővédő fólia a megjelenés előtt 2 nappal. Senki nem hitte hogy olyan csuda lekerekített, vékony gombos lesz a telefon. Mindenki azt hitte hogy csak egy szokásos fake hírről van szó. Sajnos mégis olyan lett!
-
kungzi
veterán
nekem kinézetre a htc butterfly J is tetszik, meg a Sony Xperia Z is, csak az a fránya Samsung prémium garancia
én már várom az S4-t
-
knyitogato
őstag
válasz
conanabarbár #6295 üzenetére
-
conanabarbár
aktív tag
válasz
nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél......
az összes szivárgáson kerekített volt.... -
knyitogato
őstag
válasz
conanabarbár #6293 üzenetére
Honnan tudod, milyen lesz az S4?
Semmi hivatalos nincs a szokásos fake szivárgásokon kívül.
-
perge666
veterán
válasz
conanabarbár #6289 üzenetére
Nem túl nagy az S3?Mármint nincs olyan érzésed mintha egy tepsü lenne a kezedbe?
Unokatesómnak S3 van,de nekem az volt az érzésem
Telefonálás közbe meg el sem tudom képzelni
Nekem az S2 is nagy volt N8 után,de ehez már hozzá szoktam,meg ez még nem az a vészesen nagy telefon szerintem. -
edgelaszlo
senior tag
válasz
HOX-ot nem nézegetted?
-
Szelley
senior tag
válasz
"mondjuk az S2 szögletessége hiányozni fog,mert azt szebbnek tartottam"
ez már elég sajnos ahhoz, hogy sokunk nem rohant megvenni az S3-mat
-
conanabarbár
aktív tag
válasz
bajusz66 #6287 üzenetére
köszönöm
hát még nem nagyon tesztelgettem,de a kijelzője nagyon bitang!!! a zenelejátszás (hang) az űberbrutál!fényévekkel jobb mint a kistesó!!
mondjuk az S2 szögletessége hiányozni fog,mert azt szebbnek tartottam,de megpróbálok együtt élni vele!
úgy gondolom,nem fogod megbánni Te sem!!! -
Szelley
senior tag
válasz
knyitogato #6249 üzenetére
Nekem a Nexus4 is akkor lenne 'instant-get' , ha Samsung lenne. Legyen inkább "recés" levehető műanyag hátlapja, ugyanúgy bővíthető akksival mint az S2 vagy GalaxyNexus, minthogy óvni kelljen mint a hímestojást nehogy eltörjön
Valamint volt a döntő ok, hogy nem kell az a N4 inkább! Ha Samsung lenne, 26hónapig nem is néznék rá más telefonra. Az elkövetkezendő 2évben fele annyi ÉRDEMLEGES dolgot nem tudnak már fejleszteni a hardveren, mint az elmúlt 2 évben. A Nexus4 hardverére nem lehet kifogásuk 20hónap után hogy "nem bírja a hardver", max azt mondhatják hogy "ha kell az új szoftver vegyél újat!"
-
bajusz66
aktív tag
válasz
conanabarbár #6286 üzenetére
Gratula,és különbségek?
Én is affelé hajlok -
edgelaszlo
senior tag
felpattintottam az Omega v18-at, első órában két lockscreen fagyás
foságyú
-
pzstm
titán
válasz
conanabarbár #6281 üzenetére
Engem is érdekelne mi lett az utód?
-
Weeman1
veterán
válasz
Üdv
Mi lett az utód?
-
istvan47
senior tag
válasz
Sok sikert hozzá!
-
conanabarbár
aktív tag
Eljött az idő,hogy búcsúzzak eme remek közösségtől! Tegnap eladtam az s2-esem! már az utódot nyúzom!
a Jelly Bean legyen veletek! -
GUGU69
csendes tag
Sziasztok! A múltkor mondtam, hogy az akksim halálán van. (Felpúposodott... -.-') Volt már valakinek ilyen? Lehetséges, hogy ezért kapcsol ki a telefon, ha vmi "megterhelőbbet" csinálok vele? (Pl: Netezés, fényképezés, stb...) Ilyen létezik?
-
laszlolczka
őstag
Valóban a NELP4-es modemmel kristálytiszta a hangminőség.Kiváncsi leszek Turkbey romjára.
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
laszlolczka #6275 üzenetére
THX
-
laszlolczka
őstag
válasz
laszlolczka #6272 üzenetére
[link]edgelaszlo-ezekről van szó.
-
laszlolczka
őstag
válasz
edgelaszlo #6268 üzenetére
OlloS2 Armageddon ROM 4.1.2 AED - XDA Developers.[link]
-
kano
nagyúr
válasz
kenwood #6261 üzenetére
42MB-ot kis sem küld a Gmail azt hiszem.
Upd.: Látom már mások is írták...
Egyébként nem értem, hogy mit sírtok. Megvan a 4.1.2? Igen. Igaz, hogy nem végleges, de tökéletesen használható. Ha nem jön hivatalos akkor sem szólhatunk semmit. Annyi újdonságot kaptunk ezzel a verzióval, hogy egy szavunk sem lehet.
Én egyébként imádom az S2-met és nem válnék meg tőle (csak, ha valami szemérmetlenül jó ajánlat nem érkezne). Egyszerűen ilyen árban nincs jobb teló jelenleg. -
warezxts
senior tag
Végre megvagyok elégedve a telefonommal úgy hogy a leaked rom van rajta. Előtte levettem töltőről és ha hozzá sem nyúltam este tölthettem újra. Most már második napja megy. Tegnap este ahol a VK6.4 Jeboo kernellel már lemerült, az OlloS2, DorimanX, Nelp4 modem 78% (!!!) durva....
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Cm 10.1 van a telómon és olyan gond van vele, hogy minden tökéletesen fut aztán egyszer felteszek egy új nightlyt (előtte wipe cache és dalvik) és mikor elindul a titanium backup hibával leáll felirat fogad. Azután leszedem a titaniumot és onnan nincs elég hely hibaüzenet újratelepítéskor. Minden mást tudok telepíteni playről is meg máshogy is kivéve a titaniumot.
Segítsetek mi lehet a gond.Köszi előre is!
Sziasztok!
-
kenwood
veterán
nem tudna vki segiteni a gmailben (SII-n) ?ha sima levelet kuldok,minden oke.ha csatolok egy allomanyt,berakja a kimenobe es nem tortenik semmi.egy 42 megas pdfrol van szo.probaltam zipbe tomoriteni.ugyanaz a helyzet.
-
kiskacz
senior tag
válasz
kiskacz #6257 üzenetére
Ja, és még egy.
Megvettem és szívesen használtam Jkay Deluxe settings-ét. Átállt az S3 vonalra - mi meg le vagyunk sz@va. HIÁBA jelent meg a GYÁRI leak. Tudomásul kell venni Pont Kérdőjel Felkiáltójel - de ez van.
Ha bírja az S2-m, kibírom az s4-ig, de egyre több az 5 colos többmagos
Jobbnál - jobb és REÁLIS áron - és ott majd nem romolok, hanem készüléket cserélek. Árban még mindig ugyanott leszek.... Hánnem?
-
Kleroo
veterán
Köszi srácok
-
kiskacz
senior tag
válasz
"Én erre azt mondom,úgy lehet a legjobban büntetni őket, ha nem Samsung telefont vesz az ember az S2 után."
MAXIMÁLISAN egyetértünk - csak - .... azabbaj' (Belga után
), hogy a márka a szívemhez nőtt és ha körülnézünk, a többi típusnak is elég vacak a a támogatottsága. Itt inkább az a hiba, hogy vedd meg a -2-3-4-5-stb. fejlesztésüket, különben LEMARADSZ - és ezt éreztetik is.
Érdekes, korábban ugyanezt műveltem a számítógépemmel - évi - 20 - 100,000-t, mikor, hogy "szórtam rá" és most néztem, hogy lassan fejleszteni kellene - közel 5 éve nem nyúltam hozzá - kb. ennyi ideje van egyre okosabb telefonom és tevődnek át a mindennapi cselekvéseim gépről a telefonra...
(Tulajdonképpen egyre kevésbé hiányzik az asztali gép - már csak szövegszerkesztésre, precízebb -képes, stb. levelezésre, és video editálásra (hobby szinte, ezért elég a régi gép) használom.)Ki van ez találva
-
zoleeno1
veterán
Törölni kell azt a programot, ami spammeli a telódat. Azt, hogy melyik teszi, ezzel a programmal tudod megnézni: Addons Detector
-
kasee
aktív tag
válasz
Weeman1 #6244 üzenetére
Az Omegára gondolsz pl?:-)
Bocsi tudatlanságért 1 hete van meg a telefon.Egyenlőre Cm10.1 et próbálok ki, milyen custom kernelt javasoltok hozzá?
Galaxy S en nekem mindig a cm + custom kernel kombó vált be.
Az melyik program is amivel olyan a névjegyzék hogy lehet balra-sms , jobbra hivás húzni?
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
erősen kacsingatok másfelé én is, sajnos csak a T-s kínálatból tudok választani, ott meg mostanság nem sok újdonság van
-
Kleroo
veterán
Srácok! Jó ideje cm van a telón. Elég régóta kapok reklámot. Értesítési sávban zöld csillag. Már nagyon idegesít. Hogy lehet kigyomlálni?
-
mgTerminator
veterán
TWRP recoveryt tud linkelni valaki? Köszönöm!
-
kasee
aktív tag
Hello
Én felraktam a Resurrection Remix JB v3.1.3 -t.
Hát nekem nagyon nem jött be, pedig full wipera raktam, a Chrome sokszor lefagy, és maga a telefon is.
Nem tudom mit rakjak fel:-) -
crane75
senior tag
Sziasztok, ma fel szerettem volna tenni egy progit a Play-ről,ami egyszer már fenn volt. A telepítés leáll azzal,h nincs elég memória. Persze van bőven. Próbálkoztam dalvik cache stb,mégsem sikerül.Gondolom valami beragadt az előző telepítésből... Próbáltam rákeresni,hátha megtalálom valamelyik rendszermappában de semmi. Az app neve Hungifungi-bár asszem ez most nem lényeg. Gondolom más is járt már így,ti hogy oldottátok meg?
-
Szelley
senior tag
Nem sok pozitív hírt tudtam hozni JB-re nézve...
Jelenleg S2 frissítési időpontja még cégen belül is ismeretlen.
S Advance-ra ma kapták meg a magyar sw-t tesztelésre. no comment... -
kungzi
veterán
Amire neked kell arra jo lesz. Neked csak azert kell, hogy fel tudj rakni uj romot. A cm es a masik rom ugyis felrakja a sajatjat majd.
DE2JAY
-
hr2
őstag
-
bee_jay
tag
Ezt próbálta már valaki?
-
kungzi
veterán
válasz
McDeath123 #6225 üzenetére
nincs az SD kártyádon egy olyan mappa, hogy external_sd?
a jb óta elég hülyén van megcsinálva ez a külső és belső sd a fájlkezelőkben
(#6226) Picco
jb leak minden napos hibáit?
nem tudom milyen romot használtál, de hogy a cm-nek több baja van, mint a leak-nek az hót ziher
-
zoleeno1
veterán
-
Picco
addikt
hello mindenki, reg voltam erre.
tegnap feltettem a cm10.1-et, mert mar untam a jb leak mindennapos hibait....DE a hangminoseg(zenehallgatas, fulessel) valami botranyos, a hangerovel egyutt.
erre van valami gyogyir?
zenehallgatasra hasznalom a legtobbet, tehat tehetek fel valami mast sajna ha erre nincs fix -
McDeath123
csendes tag
http://kepfeltoltes.hu/130113/Screenshot_2013-01-13-00-09-41_www.kepfeltoltes.hu_.png
Ez micsoda?És miért foglal el ennyi helyet az SD-kártyámon? esküszöm nektek eddig ez nem volt itt
Képen a legfelső dologra gondolok(external_sd)
-
Kerio
őstag
De durva, hogy van amelyik ROM-ban még google play sincs. Ez miért jó?
-
-
r4pid
tag
Üdv!
Tegnap behalt a GSM a telefonban, mobilnet megy, hívni viszont nem tudok (más kártyával ugyanez a probléma)
Használtan vettem, és csak egy jótállási jegyet kaptam (WARRANTY CARD)
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek gáz ha számla nincs meg hozzá csak a jótállási jegy?
Ráadásul az sincs teljesen kitöltve, modellszám, vásárlás dátum, pecsét+aláírás van rajta.
Hiányzik a kerekedő telefonszáma, ill a gyári szám helyén egy vonalkódos cucc van, rajta az IMEI kóddal. Telefon akksija alatt van egy S/N (gondolom ez a serial number) viszont az nincs ráírva garanciajegyre.Vajon így tudom érvényesíteni a garit? (camponába vinném)
szerk.: bocs új hozzászólásnak ment volna csak félrenyomtam, ezért válasz lett belőle
-
Kerio
őstag
Mitől írja ki, hogy "Touchwiz kezdők. leállt" ? Már több ROM-al kipróbáltam...
-
kungzi
veterán
válasz
dbalazs123 #6210 üzenetére
-
dbalazs123
aktív tag
Sziasztok! Egy ismerősömnek feltettük az S2-esére a CM10-et. Tudtok ajánlani ehhez valami custom kernelt?
-
zoleeno1
veterán
Lehet írni is kéne a szerzőnek, hogy egészítse ki a cikket az appal
waddafaq: Az 1.1c verziónál panaszkodtak sokan újraindulásra, nekem is volt egy, de "d"-nél még nem írta senki. Első körben szerintem nyomj recoveryben egy wipe cache+wipe dalvik cache-t. Ha nem segít, tedd fel még1x. "c"-nél a reinstall sokaknak megoldotta ezt a problémát.
-
waddafaq
tag
Ma feltettem az új jeboo kernelt. Nektek nem csinált olyat, hogy random újraindul a teló? Egyszercsak fogja magát, kikapcsol és újraindul. ez azért kellemetlen, mert ha zsebbe van nem veszi észre az ember, és nem tudnak elérni. ja a másik.. Még régebbi kernelen voltam és mondták ismerősök, hogy nem tudtak felhívni mert azt jelezte mintha ki lennék kapcsolva, pedig nem voltam. Ez milyen gyakorisággal fordulhat elő vagy volt már ilyen valakinek? Mert én biztos vagyok benne, hogy a telefon ment, térerőm is fullos volt mert csak itthon voltam, itthon pedig mindíg full... gyakrabban szoktam rebootolni, csak így tudok védekezni ellene, de akinek van valami ötlete az megoszthatná.
-
zoleeno1
veterán
válasz
McDeath123 #6205 üzenetére
Ha nincs JIG-ed, a számláló nullázására használhatod a Triangle Away appot is, ha gyári visszaállítást csinálsz.
-
kungzi
veterán
válasz
McDeath123 #6203 üzenetére
elveszett, de bármikor visszaállíthatod gyári, garanciás állapotba
-
McDeath123
csendes tag
Egy gyors és egyben hülye kérdés...
Galaxy s2-m van. Rootoltam. De nem jelzi a kernel hogy frissült illetve változott volna , de a háromszögem megvan... és a 2 plusz alkalmazás is.
Mind ezek mellet a kérdésem az lenne , hogy a rootolás garanciavesztéssel jár? Még van majd 1,5 évem a garanciából , akkor az most meg van még , illetve elveszett mert "rootoltam"?! -
kungzi
veterán
válasz
unrealnoise #6200 üzenetére
nincs mit
ezért van a fórum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Last Epoch
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest