Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gti16v
őstag
(kell mert összesen 4 akkum,van és egy külső tok-akkum az S2-höz :-)
-
killmix
tag
Kéne egy kis help!
2.romként akartam updatelni a JellyBam-ot 5.0.0-ra, de FC-zett, úgyhogy megpróbáltam egy dalvik-cahche törlést, nem javított semmit. Feltettem a 4.0.0-t, nem bootol be csak a bootanimációig megy el.
(Vártam 10-15 percet minimum) Majd megpróbáltam a 3.3.0-t az sem ment fel. Wipe data cachet nem akartam nyomni, mert akkor nem maradnak meg a progik, beállítások. (ugye?
) Viszont a másik rom működik, csak ez nem akar bootolni...JA és nyomtam fix permissionst is, attól sem lett jobb.
Mit javasoltok? -
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
Butcher-HUN
üzenetére
szia!
nem tudsz ellene tenni... maximum akkor,ha van eredeti samu garid,és az utolsó éveiben elviszed a szervizbe a kijelző beégések miatt...(annyi idő alatt biztos,hogy beég pl az állapotsor) akkor cserélik az üveget is,meg a krómozott keretet(ez együtt van)
egyébként érintésbe asszem nem korlátoz(nekem tapasztalat) Anno,az sgs1-emen olyan mély karcok voltak,hogy rossz volt a kijelzőt nézni...és én nem vettem észre,hogy zavar keletkezne
de tudományos-számítástechnikai alap hiánya nélkül nem igazán tudom megmondani pontosan
-
DBC
tag
válasz
Butcher-HUN
üzenetére
csiszolópapírral egy perc alatt lejön
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Hiaba a szilikon tok es a vedo folia a munkam reven meg is csak sikerult egy kis helyen megkarcolnom a kijelzot. Kormommel neztem es igen melynek tunik. Pedig ugye a Gorilla Glass birja a gyurodest... A kerdesem az lenne az erintesben es mukodesben nem korlatozz a karc? Ki lehet valamivel szedni belole egyaltalan erdemes?

-
zoleeno1
veterán
válasz
tomi7711
üzenetére
Telepítsd fel a Wake Lock alkalmazást és használd Partial_Wake_lock módban. Mindig legyen bekapcsolva, ha nincs töltőn a telefon. Az akksit ugyan szívja, de tűréshatáron belül szerintem. Van itt aki több mint 1 hete használja (.zSoLTi.), azóta nem volt SoD-ja.
(#6744) .zSoLTi.: Igen, én is így vagyok vele, inkább ez mint a SoD.
(#6789) Hina: Gyári, és nem beta romot kell használni - semmi köze hozzá (legalábbis a legtöbb esetben), full gyári rom/ok mellett is csinálja...
-
vrgkrisztian
aktív tag
Tegnap este sikerül megint előhozni ezt az akkuszint hirtelen esését...
Méghozzá úgy,hogy kinthagytam a teraszon a hidegben... kb 2 percig volt kint,mert egyből feltűnt hogy "HOL A TELÓM?"
aztán behoztam... és csak úgy kedvtelésből újraindítottam,hát 45%ról 22%-ra esett az akksi szint.... aztán vártam,hátha megmelegszik bent picit,és akkor feljebb pumpálódik...de nem... úgymaradt...
Ennyire nem bírják a mai akksik a hideget?
-
kungzi
veterán
Valaki tudna nekem olyan töltőt ajánlani, amivel a telefonból kivett akksit is tudnám tölteni? Dokkoló is jó, ilyen 2 in 1 megoldás, tehát telót is dokkol + van rész akksi töltésnek is.
-
törölt tag
Most készülnék venni gyári független S2-t, de olvasva a fórumot, az utóbbi időben mindenhol a Sod-ba futok. Szóval elbizonytalanodtam, nem kicsit. Igaz a legtöbb boltban nincs is a feketéből már jó ideje, de eddig azt hittem, hogy év végére kifogytak és még nem jött új szállítmány a nagykerekbe.
Lehet, hogy nem véletlen?!
-
kungzi
veterán
Na srácok!
Ezt a gyári 2000-es akksit rendeltem meg pénteken reggel, ma délben hozta meg a postás! Bontatlan, hibátlan csomagban! Ajánlott eladó és piszok gyors!

-
nggabi
félisten
válasz
knyitogato
üzenetére
nem ez az? [link]
-
Dongatto01
tag
sikerült
köszönöm mindenkinek aki segített
remélem most nem fog sokszor kikapcsolni 
-
gti16v
őstag
sziasztok,még nem olyan rég hagytam el a symbian süllyedő hajóját :-),és csak kb fél éve van androidom,illetve S2-őm így még nem vagyok sajnos guru....
ebből adódóan volna egy két kérdésem .....valamelyik nap egy ismerős fel tett az ICS mellé másod rendszernek egy Főzött JB-t
eléggé tetszik,már át is költőztem bele,de egy két dolog nagyon hiányzik amiért még nem tudom használni.-pl a gyári jegyzet/teendő
-és az ébresztő óra nem olyan fejlett mint az ICS-ben,,,,(intelligens jelzés hiánya)van még,de ez a 2 jut most az eszembe,,,
mit tudok tenni
-
logarithm
őstag
dorimanx kernel 7.39 All included letöltés
Change Log:
*With GM help fixed the Volume Boost in STweaks for JB SAMMY ROMS.
*Nightmare GOV fixed and tuned by Alucard24 now works much better.
*ZenX GOV fixed and working, but need more testing.
*Added tuning for JB SAMMY ROM to use AFTR only to fix sound on screen off.
*Added new TAB in STweaks for I/O tuning. + rearrange by Alucard24.
*Fix for RAM leak by VOKU! works great and now allot free RAM always.
*Restored Control of TouchScreen CPU freq Boost, it's was 500Mhz and now user can control it.
*Me And Voku made more Code Sync with latest RAM code from 3.8.RC3 Kernel!
*Kernel patched with 3.0.58 Main stream by Voku.
*MMC code updated by Voku.
*Voku added LOW MEM debug in kernel LOG + Check if new kernel uploaded to FTP serversHave FUN and update us!
Known BUGS:
*WIFI hot Spot not working for JB SAMMY and CM10.1
we need to work on it.Más:
Macskások figyelem
Ha a srác megcsinálja igen csak jó miui jöhet ki belőle [link] -
Hina
aktív tag
válasz
Dongatto01
üzenetére
igen, bizonyos verió alatt megy, felette csak a dowload módba lépteti a gépet..
-
laszlolczka
őstag
válasz
Dongatto01
üzenetére
Maradhat,*2767*3855# beütöd a tárcsázóba.Factory Format.
-
dbilas
tag
válasz
Dongatto01
üzenetére
Szerintem igen!
Ezt megcsinálod kivéve a nyolcadik lépést...
Odinnal felteszed ezt: "PhilZ-cwm6-XXLSJ-OXX-3.81.tar"
Ugye van recoveryd!
Onnan felteszed ezt! "PhilZ-cwm6-XXLSJ-OXX-3.73-signed"
REBOOT
Látod SuperSU-t tehát sikerült a dolog!
Igaz a sárga háromszög megmaradt, de arra ott a Triangle...Ha más kernelt szeretnél akkor ismét vissza recoverybe.
Innen azt a kernelt rakod fel amelyiket szeretnéd...
Nekem jelenleg ez van...jeboo_kernel_i9100_v1d
Remélem sikerült jól összeszedni a dolgokat és tudtam valamennyit segíteni...
Hozzáértők szóljanak hozzá, ha valami hiba van benne!

-
Dongatto01
tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
köszi szépen a segítséget akkor máris nekilátok
-
-
laszlolczka
őstag
válasz
Dongatto01
üzenetére
Elméletileg nem kell mégegyszer fizetni.
-
Dongatto01
tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
sim meg memokártya maradhat benne?? a full rsetet hogyan tudom megcsinálni?
gyári beállítások visszaállítása ?? az a full reset?? -
Dongatto01
tag
meg még egy kérdés amiket playen pénzért megvettem azok elvesztödnek??esetleg le tudom tölteni ismét majd öket vagy ujból fizetnem kell??
-
laszlolczka
őstag
válasz
Dongatto01
üzenetére
Ajánlatos elötte full reset,és mehet fell a JB.A EFS.mappát több helyre is elmentheted,mert olyan adatokat tartalmaz,ami a későbbiekben nem pótolható.Ha elakadsz irj.
-
Dongatto01
tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
sikerült lementenem az efs mappát most már nekikezdhetek a jelly bean frissítésnek?
vagy van e még fontos dolog elötte?? -
Fuji82
tag
sziasztok!
Kérdezni szeretnék.
Megjött a gyári 2000 mAh-ás akksi. Hogyan vegyem használatba az akksit? Kell olyasmit tenni, hogy ha betettem akkor először teljesen célszerű lemeríteni és utána teljesen feltölteni kikapcsolt állapotban tölteni...stb?
Köszi
-
Prof01
veterán
válasz
killmix
üzenetére
SuperNexus 2.0-m van. Szép letisztult JB felület.
Eddig elég gyorsnak és stabilnak bizonyul. Az akku idő is kb. annyi, mint a gyári ICS-vel, szóval elégedett vagyok! 
-
killmix
tag
válasz
McDeath123
üzenetére
AZt nem tudom, hogy mi, de nekem is volt ilyen. De ha összeadod az adatokat, akkor több az adat, mint az összes. (Legalábbis nekem így volt.)
Az exdialerre gondolsz?

(#6656) Prof01
Ilyen nekem is van.(A viber fenn van, valaki írta, hogy az miatt lehet, még nem próbáltam.)Áh szóval akkkor a Viber lesz a hibás, mindjárt megnézem én is, csak épp a JellyBam 5.0-t tettem fel.
JellyBamon vagy?Más:
JellyBam 5.0.0 nekem FC-zik, de úgy, hogy semmit nem tudok csinálni rajta. Feltettem a 4.0.0-ra (mindenféle wipe nélkül, mert azt írta, hogy nem kell), és most folyamatosan FC-zik a Rendszer UI, és a com.android.phone folyamat. De a bootnál is már a logó eléggé laggolt...
Szóval ment is vissaz a 4.0.0 -
laszlolczka
őstag
válasz
Dongatto01
üzenetére
Igen root szükséges,szintén 1 oldal. Én sose szoktam kivenni.
-
Dongatto01
tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
ahoz hogy az efs mappát lementsem root jogosultság szükséges?
mert a telo gyári nincs rootolva?? hogyan tudom lementeni? -
laszlolczka
őstag
válasz
Dongatto01
üzenetére
Javaslom az első oldalon lévő leirás figyelmes tanulmányozását.FONTOS:az EFS. mappa lementése.
-
SsPL711
addikt
válasz
Dongatto01
üzenetére
A leírás szerint megcsinálhatod.
Ha vannak fontos adataid a telefonon, SMS-ek, fiók beállítások...stb.
Akkor azt mentsd le PC-re.
Fontos, hogy a megfelelő USB driverek fent legyenek a PC-n az Odinnal való frissítéshez.De a frissítés nem feltétlen garancia az általad említett problémákra.
JB alatt is van, akinek van SoD. -
Dongatto01
tag
Üdv mindenkinek.
Hozzáértő androidosoktól kérdezném hogy fel szeretném frissíteni a t-mobilos s2 ömet jelly bean-re,mert mostanába sokszor lefagy meg kikapcsól magától,és olyan kérdésem lenne,hogy az [itt] leirtak alapján ezt megtehetem esetleg elötte érdemes valamit csinálnom a teloval? -
crane75
senior tag
Sziasztok, gyári visszaállítás után eltűnt az a beállítás, amellyel rezzent egyet a teló ha a hívott fél fogadta a hívást. nem emléxem, hol kellett beállítani
vki esetleg 
-
Carline
őstag
Pendrive csatlakoztatásához gyári OTG kábel szükséges, vagy megfelel az utángyártott is?
Árban majd 5-8x a különbség. -
tresh
veterán
válasz
unrealnoise
üzenetére
akkor a másik oldalon volt user error
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
unrealnoise
senior tag
úgy, hogy az MMS beállítással bejött az Edge jel, amúgy nem. és be van kapcsolva, szóval nem user error.
viszont most beraktam egy haverom simkártyáját, és neki egyből volt net.
szóval valamit fent basztak el, mert a számlák is be vannak fizetve, meg minden...most telefonálok egyet. ICS nem tudtam, hogy ennyire automatikus, ezt azért jó tudni.
porse: köszi neked is, biztos ez is működne, csak a t-mobile valamit nálam nagyon benézett.
nemrég előfizettem plusz 1 Gb netre (az 500 MB mellé) és azóta, hogy ezt visszamondtam, jóformán halott a telóm internet terén. szóval most 1430.felhívtam őket: mivel az önkiszolgálón mondtam le, nem kapcsolták vissza az alapnetem. magyarul tényleg miattuk nem volt internetem. Ezt nem is értem miért kell így megoldani. :/
de mindegy, legalább azonnal felvették, és már kész is. bocsi mindenkitől a nyavajgásomért, de nem gondoltam volna, hogy ez a probléma oka...
-
knyitogato
őstag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Ígéretekkel tele a padlás. A sammobile az "órákra vagyunk a frissítéstől" óta nem túl hiteles nálam sajnos

Minden, Leak+PhilZ kombóval én elégedett vagyok, csak a lockscreen ne fagyna. -
hdekakas
senior tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
-
nfsu17
veterán
válasz
laszlolczka
üzenetére
ICS-en ilyen nincs. Tudom Neked JB-d van, csak azt nem tudjuk a kérdezőnek mi van.
-
hdekakas
senior tag
A naptárt hogy lehet használni?!
Elindítom, azt írja hogy a helyi naptár nem használható a google naptárral. Google fiók szükséges.
De hát be van állítva a google fiókom... És nem enged semmi eseményt beírni, csak azt írja rá hogy naptár cseréje. -
laszlolczka
őstag
válasz
McDeath123
üzenetére
Beállitások-kisegitő lehetőségek-minden hang kikapcsolása pipa ki,és lessz hangod.
-
kano
nagyúr
Az alkatrészeknek is van tűrésük amit tesztelnek is. Elviekben nem lehetnek nagy különbségek az alkatrészek között. 1-1 hibás pedig nem okozhatna ennyi gondot. Szerintem valami bonyolultabb probléma lesz itt...
nfsu17
Elképzelhető, hogy a felébresztésnél tekeri a CPU-t is rendesen és ezért esik az akku. A felébresztés nem feltétlen jelenti a user általi ébresztést, lehet ez akár egy prg általi is.Hamarosan jön a Disaster ROM v6.5.
Én nagyon szeretem ezt a romot és semmi bajom vele. -
nfsu17
veterán
válasz
McDeath123
üzenetére
nincs 20 perce, hogy feltetted a kérdést.
azért nem találod, mert nincs zárhangra beállítás. akkor lehet kikapcsolni, ha néma módba teszed a telót...lehet abban van, máskülönben kell lennie hangnak. -
McDeath123
csendes tag
Sehol senki meg semmi?

"HELP!

Telefonomon rendszer visszaállítást csináltam a fényképezőmnek most nincs hangja se amikor exponál se amikor fényképez. És sehol nem találom hogy hol lehet beállítani. Valaki ötlet?" -
nfsu17
veterán
nem a felébresztésbe hal bele szerintem, már jóval előtte lefagy, mert akkor csak lenne max 1 perc fagyi, de itt órákon át van fagyi, ha nem veszi észre a user...az akkugraf szépen megmutatja azzal az eséssel.
nálam meleg volt a teló hátulja a wifi körül (flash alatt szokott ennyire melegedni, mikor pörög a proci) és gyanús volt mert készenlétben olyan hűvös általában, hogy gyanús volt ez a melegség. és persze nem is kelt föl, sod volt a javából. BBS-ben néztem, mondjuk volt 55% X órakor, és 20 perc múlva meg lett hirtelen 50%. Köztes érték nem volt. normális esetben minden %-ot feljegyez a stat. Szóval ebből szépen ki lehet derítenki kb mikor ment sodomába, hány perc alatt esett X %-ot. -
laszlolczka
őstag
Főzőcskézek én,de azt mondom legjobb a leak+jeboo+lp4 modem.Nálam ez a párositás bug nélkül teszi a dolgát.Már már azt mondom az üzemidő is elfogadható.Már sok főzeléket kipróbáltam,de mindbe van valami bug.Ha kijön a végleges,bizom benne nem b@ssz@k el.Mert már ilyenre is volt példa sajnos.
-
Nimda
addikt
Adott egy kernel,ami eltéröen viselkedik ugyanolyan tipusú telefonon.Ez arra utal,hogy a felhasznált alkatrészek,különböznek egyes tipusoknál.Gondolok itt gyártóra,türéshatárra,minöségi gondokra...ezért is nehéz javitani a hibát,hiszen nagy a "szórás".Ha lehetne javitani,már rég megtették volna az xda-s fiúk.Egy efféle módositott kernel lehet,hogy pont a "jó" telefonoknál okozna panaszt...de mindez csak elmélet egyelöre.
-
Weeman1
veterán
-
McDeath123
csendes tag
HELP!

Telefonomon rendszer visszaállítást csináltam a fényképezőmnek most nincs hangja se amikor exponál se amikor fényképez. És sehol nem találom hogy hol lehet beállítani. Valaki ötlet?
-
zoleeno1
veterán
-
kungzi
veterán
hátha érdekel vkit

-
Feenyx
aktív tag
Az enyém 2012. augusztus környéki (akksin 2012.08.21. van) És nincs semmi SoD, Wifi bug (le is kopogom gyorsan
) Novemberben cserélték ki a vodánál erre az előző s2-t. Jah és Made by Samsung.Amúgy ez nagyon elszomorító, hogy ilyen sokan ezzel a problémával küzdenek
Főleg, hogy olvasom itt, hogy az s3, és note 2 tulajok is szívnak az alaplapi hibával. Hihetetlen, hogy egy gyártó ekkora baklövéseket követ el a fő irányvonalú telefonjaival. -
BloodRay
veterán
válasz
laszlolczka
üzenetére
Ízlések és pofonok persze.
A frissítés csúszása engem nem zavar a leakből főzött rom-ok között vannak igen jók. A lényeg szerintem, hogy adják majd ki azért a hivatalosat is belátható időn belül, hogy még több és jobb rom készülhessen. -
porse
őstag
válasz
unrealnoise
üzenetére
Ha még ezt nem próbáltad volna.. Én ezt szoktam beállítani abban a kevés esetben amikor nem lövi be magától a netet:
név: T-mobile
apn: internet
hitelesítés típusa: nincs
apn típusa: internetMáshoz nem nyúlok. Több telefonon is jó volt mindig, nekem.
-
laszlolczka
őstag
válasz
BloodRay
üzenetére
Igen tudom gyengébb,de valahogy nagyon megfogott.Meg ez a frissitési mizéria az S2 körül már az agyamra megy.Mért nem merik bejelenteni,hogy február vége vagy március eleje.És akkor mindenki nyugton lenne.Kósza hirek terjengenek mindenhol,amik eddig sajnos nem voltak igazak.
-
tresh
veterán
válasz
unrealnoise
üzenetére
MMS-nek semmi köze ehhez nem is értem hogy jön ide
Plusz az ICS automatikus felismeri a szolgáltatót és lekéri a hálózatról a beállítást és azt használja... Csomagkapcsolat használata be van kapcsolva mert anélkül nem fog menni 
-
Nimda
addikt
válasz
BloodRay
üzenetére
A 2011-es telefonok nem panaszkodnak hibára,ez inkább a 2012 Q4 -re jellemzö.
Annyit sikerült kideritenem a SoD-ról,hogy nem a CPU/GPU frekivel,hanem a kernel által kiosztott feszkóval lehet a gond,ami nem minden telefonnál viselkedik egyformán (pl.eltérö gyártmányú alkatrészek) Ha valaki undervoltolt már procit,hasonló hibákat tapasztalhatott,pl.el sem indult vagy lefagyott a gép.A telefon esetében ez menet közben történik.Persze ez még nem zárja ki a hardveres hibát...
Az enyém tavaly márciusi T-s és semmi baja...
-
BloodRay
veterán
válasz
laszlolczka
üzenetére
Cserélnél gyengébb hardverre és pentile-os kijelzőre?
Gondolom az újabb szoftver miatt. Sokkal tovább mondjuk az sem lesz támogatva szerintem, max egy 4.2-t kap még majd meg. Ez nekem személy szerint nem érné meg.
Majd ha lesz hd kijelzővel, erősebb 2 magos cpu-val és friss szoftveres minőségi telefon akkor cserélek majd csak. Vagy max nexus-ra ha elérhető lesz és nem lesz nagyon kényelmetlen a nagyobb kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Jogász topik
- Mozilla Firefox
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Epic Games
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Vártam 10-15 percet minimum) Majd megpróbáltam a 3.3.0-t az sem ment fel. Wipe data cachet nem akartam nyomni, mert akkor nem maradnak meg a progik, beállítások. (ugye?
) Viszont a másik rom működik, csak ez nem akar bootolni...JA és nyomtam fix permissionst is, attól sem lett jobb.

aztán behoztam... és csak úgy kedvtelésből újraindítottam,hát 45%ról 22%-ra esett az akksi szint.... aztán vártam,hátha megmelegszik bent picit,és akkor feljebb pumpálódik...de nem... úgymaradt...

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)