-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
logarithm
őstag
válasz
Sanci789 #38944 üzenetére
érdekes, nekem benne van mind a 3file +1file pit.
név szerint ezek:
1: CODE_I9100XWLSS_1156082_REV00_user_low_ship.tar.md5
2: CSC_OXF_I9100OXFLS3_1156082_REV00_user_low_ship.tar.md5
3: MODEM_I9100XXMS2_REV_02_CL1266580.tar.md5
+pit
1: u1_02_20110310_emmc_EXT4.pitbónuszként még az odin is mellékelve van... Odin3 v3.04.exe
-
porse
őstag
válasz
Sanci789 #14853 üzenetére
szerintem orvosolható, itt volt tegnap a szervizes s néztem ahogy csinálja, az a műanyag resze a hangerő gomboknak külön van, szóval szerintem csak elmozdult.
csak ne mond h koppant egyet.
en is leejtettem amugy, pont miután elment, azt hittem hívhatom is vissza, kb fej magasságból, szerencse szőnyegre s nem lett baja. -
eladogeppc
veterán
válasz
Sanci789 #9129 üzenetére
Térerőt nem csökkent a fém hátlap ezen kütyü esetében ?
Szerk: Valaki igazán megtaníthatna értelmesen, hogy hogyan álljak neki egy ROM készítésének...
Van egy rahedli leírás, de valamelyik buta, valamelyik meg túl van magyarázva....Elsődlegesen biztos van Android emulátor, ahol lehet ezeket tesztelni, nem ?
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Sanci789 #8509 üzenetére
Stock Jelly Bean + stock based kernel? Én ezeket raktam fel, mindkettőt Odinnal. Titanium Backuppal meg lefagyasztottam az appokat amik nem kellenek. Eddig jól működik.
-
zooole
senior tag
válasz
Sanci789 #3984 üzenetére
JIG nem kell ICS bootloaderrel, csak triangleaway. Azzal nullázni tudod a számlálót. Viszont gari ugrik ha van háromszög, vagy nem 0 a számláló, akkor is, ha teljesen más jellegű a hiba.
Bár nem vagyok benne teljesen biztos, olyan 80%. Fölösleges kockáztatni. Szedd le TriangleAway-t és nullázd.
Teljesen le van merülve? Esetleg valakitől kérsz egy másik akksit addig, hogy a számlálót nullázd. Utána vidd szervizbe.
-
zack
nagyúr
válasz
Sanci789 #2263 üzenetére
Tedd vissza Odinnal az utsó magyar régiós 4.0.3-at. Azt hiszem LP7. Semeddig nem tart.
Így a tiszta.
Leak ne legyen rajta ha egy mód van rá.
Egyébként nekem is 1 éves múlt a teló, tehát rövidesen én is meglépem ezt a szinte kötelező USB+kijelző cserét. Nem várom meg míg rottyon lesz.
Szerintem márciusig beiktatom én is. -
Melanor
tag
válasz
Sanci789 #2263 üzenetére
A samsungnál beregisztrálod a telefont és kérhetsz helyszíni javítást is. A beégett képernyőt generálni kell, mert esetleg megnézi és ha nincs beégés, akkor nem cseréli ki.
Vissza kell állítani gyári állapotra, mert a romolás megvonja a garit. A visszaállítással kapcsolatban itt olvashatsz
Ilyen töltés dolog nekem is volt. Az usb csatlakozót cserélték ki.
Az enyénmnél azt jelezte, hogy töltőn van mindig és kiirkálta, hogy feszültség magas, a töltés leáll. -
borsodika
őstag
válasz
Sanci789 #2263 üzenetére
Ha szolgáltatófüggő a telefon akkor tedd fel a legfrissebb gyári szolgáltatós szoftvert. Ha gyári független akkor a legfrissebb magyar régiós független szoftvert. (Mindkét esetben 4.0.3 a legfrissebb). Download módba nézd meg, hogy a főzött rom számláló nullán van-e ha nem akkor azt is nullázd. S2 esetében lehetőség van helyszíni javítást is kérni amennyiben a telefon felvan regisztrálva a mysamsung oldalára. A mysamsungba tudod a helyszíni javítást és a futárt is megigényelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged