Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz
WaterWave
üzenetére
Attól függ milyen Launchert használsz. Én el tudom képzelni, de pl csak Go Launcherel, mert Nova a home gomra érintésre 5-6 műveletet enged, de Go Launcher, amit kiválasztasz. Pl van ez , ezzel ha az ikon ki van rakva pl asztalra, és ráböksz akkor is zár. De. Ezt kiválaszthatod alapértelmezett home gomb parancsnak is az appot. Más 5 letem nekem nincs.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Hali!
Ha valakinek esetleg meglenne ez a Mobile Odin-os add-on és el tudná nekem küldeni, akkor azt megköszönném! Sajnos a marketről már törölték...
-
fecs
senior tag
Ics alatt valahogy abc-be lehet rendezni az alkalmazásokat? A kedvenc luncher-eü nem működik ami tudja ezt.
-
WaterWave
veterán
szevasztok...
Tudtok mondani nekem egy olyan alkalmazást amivel megoldható hogy a home gomb hosszan nyomásával lekapcsoljon a képernyő?
tehát a power gombot váltanám fel a home gombal.
mivel ha egyszer megnyomom a home-ot akkor a képernyőzás megjelenik, gondolom visszafelé hosszan nyomva is megoldható, csak így ugye a feladatkezelő jelenik meg, ami nekem nem kellMár ha ven erre megoldás, köszi
-
Rotate
veterán
jött update a Chrome Beta-hoz

hohóóóó... lehet váltani Desktop User Agentre

-
zseko
veterán
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Ezt tettem fel
esurrection Remix ics v1.4[4.0.4]
[link]
Gondom a következő :az érintőgombok nem világitanak.
Ha bekepcsolom is őket a képernyő lezárása után szintén megint nem.
Ha vki esetleg használ ilyen romot adhatna tanácsot.
Vagy ez bug?
Köszi. -
szasza87
tag
válasz
knyitogato
üzenetére
Bízom benne hogy minél hamarabb mert én is t-s vagyok!
De azért feldobok egy független romot és aztán majd rátolom a T-set ha megjelenik!
-
Zsolaf
addikt
válasz
knyitogato
üzenetére
Szerintem napokon belül, jönnek sorba a szolgáltatós romok

-
-
futor
aktív tag
SiyahKernel v3.1 - alakulóban !!!
Changelog:
changed “format /emmc” and “format /sdcard” to “format internal sdcard” and “format external sdcard” to prevent confusion. In CWM Recovery, /emmc is internal sdcard and /sdcard is the external.
added back the vibration level setting (thanks to myfluxi for the fix)
fixed ntfs automount for usb sticks. it will be mounted to /mnt/ntfs -
Varszegig
veterán
válasz
Halmos
üzenetére
1. akár t-s vagy akár nem a kies vagy sikerül vagy nem
de ha nem sikerül, akkor még mindig segíthet az odin. A legjobb az ota frissítés szerintem.
2. Kiessel datot menteni nincs semmi értelme. Egyszerűbb törölni mindent, az nem tart annyi ideig, és az eredmény ugyanaz (adatvesztés)
Viccet félretéve: root, és backup -
Leonardo91
őstag
a 11 es wanamból nincs is még kék témás?
-
Altair77
tag
válasz
sippet
üzenetére
Alapvetően elégedett vagyok vele mondjuk kernelt lecserélem
Viszont ott van a tény,hogy szeretek több fajta romot is kipróbálni már az i9000-nél is végigjártam nagyon sokat és igy lett a végén a CM7 aztán a CM9 itt is majd meglátom mi az ami tetszik
A válaszokat pedig köszönöm! 
Közben lenne egy problémám feltoltam a dropboxot amivel nincs is baj mobilnetről nagyon szépen szinkronizál viszont ha a wifimet használom(gépben lévő wifi kártyával van kiosztva) nem akar szinkronizálni ha van valami ötleteket annak örülnék! -
Halmos
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne. 1: T-s létemre lehet valami bajom, ha kiessel frissítek, amit felkínál?
2 Ha lehet vele, akkor elég az ott felkínált biztonsági mentéssel menteni, vagy rootoljam inkább és titanium backuppal csinálja a mentést? -
pzstm
titán
XEU = Europe I9100XWLP7/I9100XEULP5
bár van már ugyebár LP8 is

elnézve twitteren a sammobile listáját, LP7-et jópár helynek kiosztanak

-
HUTCHDB
nagyúr
az uj (rc5-os) siyah kernelben a tweek-ek kozott mit jelenthet a "performance" ?
(szerintem ez lenne a "szelsebes uzemmod", de nem erzek kulonbseget ...
)
van aki hasznalja ezt a funkciot?
most battery-re allitottam, gondolvan arra, hogy ez lenne az "uzemidot hosszabbito" allas. -
kecsetihunor
aktív tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
A belső memórián? Mármint telepített appok, wifi jelszavak, beállítások, hátterek stb.?
Amikor első boot volt, akkor kellett nyelvet váltsál, bejelentkezz stb?
Amúgy nekem is volt olyan, hogy 1+1 fájlos telepítés után be kellett lépjek a google accountba, de pl a wifi jelszavát megjegyezte... (minden cache megvolt)
-
bulikavagyok
nagyúr
Sziasztok!
Most látom mennyi új rom jött ki a Samfirware-on. LP3 stock romot (O2) érdemes cserélni LP7-re? Igazából elvagyok ezzel is, csak a gyári böngészőm működik tragikusan (kb 2percenként lefagy, és szinte teljesen használhatatlan) Ez remélem nem csak nálam gond, mert már LPQ-nál is ilyen volt..
Köszi a választ előre is!
-
F-ECT$
titán
Azt írja, hogyha nem csinál semmit a telefonnal (tehát elvileg végig aludnia kellene), akkor is lemerül 20 óra alatt, ami gondolom azt jelenti, hogy egy kis nyomkodással már nem bírja ki azt a 10-12-14 órát, amit kellene neki.
A 20 óra alatti lemerülés miatt, tuti van valami app/akármi, ami beakadt, mert 20 óra alatt idle módban olyan 15-20%-ot szabadna csak merülnie.
-
C.Brigante
veterán
az mekkora flash, h feltettem a KK5-ös re-partos romot (tisztaság érzet miatt) majd mindenem megmaradt a belső memórián
ilyen azelött nem fordult elő... végig csinálta pedig a telepítést. érdekes. -
pzstm
titán
sziasztok! felraktam az LP8-as stock wanamot, és most nézem, hogy nincs CWM programom (legalábbis ikon...hova tűnhetett el?)
SuperSU az van, illetve CWM-be is be tudok lépni kézzel (hangerőfel-home-power)vissza lehet hozni valahogyan?

-
GazRic
senior tag
Itthon nem várható hivatalos (KIES) frissítés S2-höz? (LP7 vagy ilyesmi)
-
half333
őstag
Vélemények? :
Water Test
S GS2 vs 64 GB micro sdXC -
Apakara
csendes tag
válasz
charlie1975
üzenetére
Nee telepítsük fel vééletlen
Wanam oldalán minden infót megtalálsz. Letöltési linkek is vannak minden mennyiségben.Tessék:[link]
Kezed elengedve.Ügyes légy
-
Ironing
tag
válasz
bence007
üzenetére
Én szerintem nem számítok ide, valószínűleg magas órajel (valami beragadhatott 1200-on) miatt ugráltak töltés közben a %-ok fel le, meg én nem is v11-re hanem v10.9re frissítettem. Az szerencsére elmúlt, és most tölt szépen.
Rotate, köszi a tippet, hazamegyek megpróbálom összedobálni

-
Zsolaf
addikt
Ömlenek megint a romok

-
charlie1975
aktív tag
sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a wanam11 ben milyen a kinézet samsungos vagy alap ics?ha van belőle különböző kaphatnék egy holos linket?
köszi előre is
-
TazLeacher
nagyúr
Hi,
Gyári Gmail widget-et át lehet valahogy méretezni? Ennyire elb@szott egy mértet...

-
Ironing
tag
válasz
Rotate
üzenetére
Próbáltam feltelepíteni, a mellékelt ZIP-ből, a hidden Apps-okkal (LP8-Hidden-Apps) nem is volt gond, de a SamsungApps(WanamLite.XWLP8.SamsungApps) mappából egyet sem sikerült. Gondolom ott a mappákkal is kell valamit szotyizni, nem csak az APKra rábökni. Majd hazaérek beleásom magam szerintem.
-
Bilux
veterán
Ma rengeteg LP7 rom jön ki. Végre a független angol SGS2 tulajok is megkapták az ICS-cset.

-
R2D20208
addikt
válasz
bence007
üzenetére
Tegnap egy haver hívott, milyen tünetei vannak. Nem tudtam neki tanácsot adni. Kernel / FW csere stb stb. Felhívtam, ahogy ezt az üzidet olvasom. 2 perce hívtam. Megkérdeztem mi volt a telóján. Azt mondja amit ott nagyon slágerelnek fórumon. ( ő nem ért nagyon a nevekhez ) Kérdem Wanam ? Azt mondja azaz. Nem hiszem, hogy Wanam, de FW is lehet. Vagy a fene tudja...

-
hunbalu
csendes tag
válasz
half333
üzenetére
Nekem SE X8-am volt, kb. 1-2 hétig tűnt nagynak az SII, de aztán, mikor eladtam az x8-at, és már csak ezt használtam, nagyon hamar megszoktam. Most már szinte kicsinek érzerm, mikor filmet nézek rajta

Ha kezembe veszek egy kisebb telefont, csodálkozom, hogy mit lát azon a gazdája, és hogy milyen apró, főleg az SII-höz képest, és hogy én hogyan bírtam ki annyi ideig az x8-at
Kijelzőjén 1 hét után akkora karcolás lett (pedig 1 hétig nem is igazán használtam, csak a zsebemben hordtam), hogy megtörte a kijelző fényét, és szivárványszínűnek látszott a kis csík. Felmérgesedtem, és fogtam a kezembe egy ollót, és megpróbáltam a hegyével megkarcolni valahol, de nem sikerült. Lehet, hogy hibás volt a gorilla glass. A fekete színt is rosszul jelenítette meg néhány hét után, voltak itt-ott foltok a kijelzőn.
Garanciában kicseréltettem, és az új kijelzőre tettem fóliát, hogy véletlenül se legyen karcos.
1 hét használat után megint lettek foltok, de most még nem zavaró. Ez az amoled kijelző hibája, szerintem mindenkinek van ilyen, ami pl. akkor látszik, ha egy film közben elsötétedik a kép, vagy mikor elindul a telefon, és az S2 jelet kitakarod az ujjaddal a kép közepén. Akkor észrevehető, hogy néhol nem tökéletesen fekete, hanem vannak szürkésbarnás foltok, sávok, pöttyök általában a kijelző széle felé.
Nincs kedvem megint garanciában beküldeni pár napra, mert még nem zavarók a foltok. Majd ha esetleg valami sérülés lesz rajta, vagy nagyobb/több folt lesz, akkor elvitetem. Jön érte futár, és 2 nap múlva visszahozza, úgyhogy nem kell sokat várni rá, csak az a gáz, hogy Ace-t adnak helyette cserekészüléknek, ami elég gagyi, még a kijelző fényereje sem állítódik magától...Töltés közben kicsit melegszik, ha közben használod is (net, film, játék, stb.)
Nem recseg, nem ropog, nagyon jó anyagokból készült.
Amit nem értek, hogy a menü gombot miért nem gorilla glass fedi. Ha leszeded a pici fóliát, ami rajta van, akkor az ujjadtól olyan karcos lesz 1 hét alatt, hogy az siralmas...
Ugyanez a kamerát takaró piciny üvegdarabka, ami szintén hajlamos a karcosodásra, bár azt nem nyomkodod napi ezerszer, úgyhogy az annyira nem lényeg, de nem hiszem, hogy sokba került volna törés- és karcálló üveggel befedni. Ez szerintem smucigság és/vagy hanyagság, nemtörődömség... -
bence007
tag
válasz
Ironing
üzenetére
Nekem tegnap ugyanez a jelenség volt!Utána jöttek a hibaüzenetek , hogy a töltés megszakadt,stb..Nekem is az új Wanam rom felrakása után jelentkezett addig hibátlanul üzemelt a telefon!Azóta volt szemvíz és az alaplapnak lett baja!

Nem lehet , hogy ezzel a rommal nem stimmel vmi????
-
Barto
aktív tag
válasz
half333
üzenetére
Én egy Nokia 6300-ról és egy Samsung s5230-ról mentem Az S1-re. Elsőre nagynak tűnt, de hamar belesimul a tenyeredbe. Majd jött az S2. Nem sokkal nagyobb, így nem érzékeltem a méretbeli váltást. Szerintem még pont jó.
Nekem nem repedt meg sehol. Egy Bugatti tokban tartom, ami sima szövet (kívül bársony, vagy mi a fene, enyhén tapad). Tokkal együtt többször volt esése, de megvédte. Akkor kell aggódni az esését tekintve, ha nem puhára (szőnyeg) esik. Ropogás nincs, az S1 néha ropogott. Melegedés? Csak játék, vagy net közben, akkor is inkább, ha 3G-n neteztem.
Karc? Tettem rá egy CaseMate fóliát. Az van rajta tavaly augusztus óta. A tok miatt az is nagyon jól bírja. Nincs karc. -
-
half333
őstag
trobi28
znagy69
Barto
Zack - kösz szépen a válaszokat!
És mennyire strapa,ugy értem ejtette már le valaki,könnyen reped,anyag használata idővel meglazul,recseg ropog? Melegedik zsebben? Mennyire karcálló? Akinek ezelőtt jelentősen kisebb telója volt,annak nem túl nagy most ez a készűlék? -
chros
őstag
Es NFC van a telefonban? Ha igen, hasznalhato ez a mindennapokban?
Koszi -
nma kinvolt nalam a szerviz futar... gyakorlatilag a hatlapon kivul minden egyebb resz kilett cserelve... rendesek gyorsak, ez a samsung gari meggyozott

-
F-ECT$
titán
válasz
turika86
üzenetére
Egy ideig én is bln párti voltam, de erősebb fénynél kicsit nehéz észrevenni. Azóta NoLed-es vagyok 15 percnyi kikapcsolási idővel, ehhez legalább kernel támogatás sem kell. Ha ennél tovább van magára hagyva a telefon, akkor meg úgyis felébresztem, hogy lássam mi a stájsz.
-
turika86
aktív tag
Nekem 36perc alatt merült 17%-ot... szerintem az sem kevés...
-
Jól látom, hogy nem én vagyok az egyetlen akinek nagyon merül a telója ICS alatt??
Még ha hozzá sem nyúlok a telóhoz akkor is lemerül max 20 óra alatt, android operációs rendszer szívja le 80 %-át ak akksinak.Ha kinyomom a wifit és a 3g-t akkor már egész jól bírja, de úgy meg nem sok értelme van egy okostelefonnak...
Stock rootolt kernel, Wanamlite Stock Deodexed LPQ Rom és Vertumus féle Domination 4.1 téma van rajta.
Létezik olyan rom vagy kernel amivel esetleg nem kéne nap közben is töltenem??
Vagy ez a rosszul megírt ICS miatt van, és amíg abból ki nem jön újabb verzió addig ne is reménykedjek ebben?
4.0.4 nem jobb ilyen szempontból??
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viccet félretéve: root, és backup
Viszont ott van a tény,hogy szeretek több fajta romot is kipróbálni már az i9000-nél is végigjártam nagyon sokat és igy lett a végén a CM7 aztán a CM9 itt is majd meglátom mi az ami tetszik

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ilyen azelött nem fordult elő... végig csinálta pedig a telepítést. érdekes.

Nem tölt a telefon valamiért. Se USB, se hálózati, csak melegszik. Tegnap még ment. Lehet, hogy a Battery Calibration rontott el valamit?