Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
maki12
senior tag
válasz
conanabarbár
üzenetére
A hydrog3n es rom nagyon jó,4.0.4-es androiddal!Arrol nem tudok nyilatkozni h miben jobb a 4.0.3-asnál,azt csak nagyon rövid ideig használtam.
-
pergabb
senior tag
letezik,hogy van game ami megizzasztja a mobilt? defense zone hd durvabb pillanatokban kikesziti,de ez talan tort verzio, gangstarMV viszont samsung appos es autokazas kozben minimalisan odaizzad
-
charlie1975
aktív tag
sziasztok linkeltetek korábban egy dlna apk t de nálam az nem akar működni foxhound rom alatt tudnátok másikat linkelni ami esetleg működhet köszi előre is
-
Zin
őstag
Sziasztok!
2011.6. hónapban sikerult vennem egy S2-t t-mobáj. alitolag 3 het mulva kijött egy uj szoft-rá.
Nekem azota akit hivok alig hallanak elmegy a hang soxor de én hallom őket.Egy frissités segithet?Gyári minden rajta sose piszkáltam csak félek hogy elveszik sms,hivasnaplo amit nem szeretnék a frissités miatt elvesziteni... -
Barnes
aktív tag
hello!
Frissítettem a telefonom lpq-ra odinból, a sammobileról letöltött fájllal.
Előtte wipe és a többiek..
Minden lefutott, a végén PASS és most csak annyi jön be, hogy kiírja a Samsung bootlogót...
Nem jön be semmi ezen kívül. Mi lehet a gond? -
Shummo
senior tag
A home gombra nekem nem reagál. Hiába állítom be a Go launcherbe hogy a HOME-ot jelenítse meg. nem csinál semmit. Vki tud rá gyógymódot. Vagy hol kell keresni?
-
zseko
veterán
LPQ-tól van újabb rom? Vagy a Sammobile-on fent lévő I9100XWLP4/I9100LUXLP1 az jobb mint az lpq? Ha egyfileos, fel lehet úgy tenni hogy minden megmaradjon?
Marhára dühít, hogy a market esetlegesen működik mobilhálózaton
Ugyanígy az ADFree progi is
Wifin működnek, mobilhálózaton nem. -
zelma
aktív tag
Hogy milyen nehezeket tudok kérdezni...
-
Rudee80
csendes tag
válasz
derrik
üzenetére
Kiessel nem tudok frissiteni.Eddig sem frissitett.Igy marad az Odin.Legutóbb is azzal frissitettem,csak azt nem tudom hogy rárakhatom e erre( I9100XXKI4) a H3G-s ROMot a sammobileról.Gyárit szeretnék természetesen.
HUTCHDB: Én Adownloadert használok.Majdnem mindig 3G-n.Ha van seed akkor szépen jön a cucc lefelé.Nekem a max kb 1.1Mb volt másodpercenként.Elég gyors.Én sokat töltöttem már vele.
-
srq
tag
Gondolom mindenki el tudja dönteni maga, hogy mennyire zavarja, vagy mennyire felel meg neki egy félmegoldás, esetleg egy másik programmal egy másik beállítás. Én senkit nem gondoltam pánikoltatni, sem terelni semerre (bocs a szóhasználatért, jobb most nem jutott eszembe
, csak leírtam, hogy nekem ez van, engem zavar és van egy ilyen félmegoldás rá, ha valakit érdekel - ahogy engem is érdekelt, csak én az xda-n találtam. Kipróbáltam, tök jó, de azért néha jobb lenne, ha mégis lenne fény a videónál, úgyhogy szerviz a minimum 24 fps-ig, ennyi
-
srq
tag
Nem rizikós egyáltalán. Én végig próbálgattam majdnem mindet, bármikor vissza lehet tenni a gyárit. Ha nem a gyárit teszed fel, akkor vagy nem működik a kamera, vagy nincs fókusz, vagy nincs videó- és fókuszfény. De amint teszel fel egy gyárit, már működik is minden. Csak éppen szaggat, ha nem vagy elég szerencsés, és nem a legjobb kamera-modullal kaptad az S2-t. Úgyhogy egy ideiglenes megoldásként én el voltam a "nincs videó- és fókuszfény" verzióval. De a valódi megoldás az az, hogy szerviz! Engem legalábbis nem elégít ki, hogy egy másik appal egy akármilyen beállítással talán nem szaggat annyira, talán eléri azt a szintet, mint a haveromnak alapból a gyári appal - ugyanis ugyanannyira kifizettem a telefont, mint ő és neki nem megy 24fps alá, nekem meg bizonyos szituációkban kb. olyan 15 fps..
Különben nincs sok értelme próbálgatni, csak én kíváncsi voltam (gondoltam hátha - de nem). SCEF02-re az SIEG03 a "jó", SBEF02-re az SDEH0D. De olyan nem lesz, amivel 100%-osan működik. Olyan lehet legfeljebb, hogy nem szaggat egyáltalán, tényleg nagyon szép, viszont akkor nincs videó és fókusz fény, csak a fényképezésnél marad meg a villanás.
Különben meg, ha nem firmware gond, akkor miért van az, hogy ha ráteszem a gyárilag SBEF02-es firmware-rel ellátott kamerámra az SDEH0D firmware-t (ami amúgy az S2 Skyrocket kamerájához való), akkor ugyanazzal a gyári Samsung kamera appal, ugyanazokkal a beállításokkal, egyszerűen nem tudom szaggatásra bírni? Szerintem meg egyértelműen firmware gond, és az xda-n is ez az uralkodó vélemény. Arra pedig hiába is várunk, hogy lesz rá új firmware: jó ez a telefon, de azért nem tegnap adták ki. Legfeljebb, ha tömegesen vinnék vissza azok, akiknek olyan kamera modult raktak bele, amihez nem írtak megfelelő firmware-t. Akkor lehet rájönnének, hogy egyszerűbb lenne javítani a firmware-en, és otthon frissíteni, mint mindenkinek szervizelni, kamera-modult cserélgetni.
Bocs ha csapongó voltam, fáradt vagyok, és nem értek hozzá

-
zelma
aktív tag
A NEAK kernelről tud valaki valamit?
Új romot tettem fel, és abban már nem siyah van, ezt nem ismerem (még). -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
conanabarbár
üzenetére
igazad van, lehet rosszul kérdeztem:
androidon ki és milyen torrent kliens-t használ? -
conanabarbár
aktív tag
látom már adtak ki 4.0.4 es szoftvert is.arról tudnátok írni tapasztalatot?(aki használta is) miben jobb mint a 4.0.3?és ebből készültek főzött romok?
(#12971) HUTCHDB : utorrentet használom a számítógépen,évek óta,és nagyon elégedett vagyok vele elvileg van androidra is(azt még nem próbáltam)
-
Rudee80
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék 4.0.3ra frissiteni.
Nekem most ez van fent:
I9100XXKI4
UK-s a telom 3G-s (szolgáltató).
Erre odinnal rárakhatom az UKs H3G-s ROMot ami a sammobilon van?
Ja és elötte mentsem névjegyzéket ,képeket stb?Vagy milyen extra teendöm van?(nincs rootolva) -
törölt tag
Feltettem a za ICS-t és meglepetés ért. A Google+ gyárilag úgy van benne beállítva, hogy feltölti a telefonomon lévő fotókat. Az másnál is ilyen?
-
zack
nagyúr
GoLocker-t használja valaki ICS alatt? Minden okés vele? Működik?
-
zack
nagyúr
-
the radish
senior tag
válasz
Leonardo91
üzenetére
Köszi, nagyon tetszik!
-
zseko
veterán
És ha rosszat teszek rá akkor az nem gyilkolja ki a kamerát?
Nálam:Cam FW: SCEF02
Phone FW: TBEC28
ISP: Fujitsu M5MOLSGondolom a második menüponttal lehet frissíteni.
Leírásod alapján nekem nem a Sony hanem a másik, az a SystemSLI. Egyébként ha leveszem a fényértéket -2 értékre jobb lesz a felvétel (nég ha nem lesz is tökéletes).
-
zack
nagyúr
Ha ki szeretnék menteni a Go Launcher-ből egy témának a hátterét azt merre keressem a fájlkezelőben?
-
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Van valami megoldás a FAT32 által okozott problémákra? (Mi a fenéért nem támogatja az ICS (sem) az NTFS-t???

-
djapor96
senior tag
Adott egy gyári odexed rom,ami cf-roottallet rootolva.... meg akarom szüntetni a rootot... ha csak rádobom a kernelt, akkor is rootolt marad.... hogy tudom unroot -olni?
-
zso73
veterán
válasz
Leonardo91
üzenetére
Kint a frissítès ?
-
tamasgal
senior tag
Wanamot használok de ebböl ki van gyomlálva a tw launcher és most kedvet kaptam hozzá. Már vagy 20 perce probálom valahonnan letölteni de nem tudom. Nincs valami tuti tippetek?
-
pergabb
senior tag
ismeri valaki ezt a kamera progit? Van több Lg is vagy csak ez?
-
kecsetihunor
aktív tag
-
Leonardo91
őstag
Lehet hogy már volt.. [link]
Nekem tetszik

-
zack
nagyúr
válasz
Leonardo91
üzenetére
Mindenképpen. Az LPS sokkal jobb.
-
zack
nagyúr
válasz
Leonardo91
üzenetére
RedPill kernel... De még várni kell rá.
Az biztos jó lesz. -
F-ECT$
titán
válasz
Leonardo91
üzenetére
Stock vagy cf.
-
rankesz
veterán
válasz
Leonardo91
üzenetére
Egyelőre semmit, én is stock LPS kernelt használok, ezzel most nagyon jó az üzemidőm, egyedül a BLN hiányzik.
-
turika86
aktív tag
Kint az új siyah kernel...ha valakit érint...
-
clip086
csendes tag
válasz
dancsuri
üzenetére
Én is kipróbáltam a CM9 nightly builded, 2 problémán van vele. Az egyik, hogy nem találom, hol lehet némává tenni a kamerát. A másik, hogy a Facebook-szinkronizálás nem működik, settings -> accounts -> add account -> facebook -> nem történik semmi. Endomondo pl. működik ugyanígy.
-
migabi24
nagyúr
-
dancsuri
veterán
-
zelma
aktív tag
Jkay 13.6.4-et honnan lehet letölteni?
CWM-ből kell telepíteni? -
zack
nagyúr
válasz
C.Brigante
üzenetére
Nálam is még ez van. Hihetetlen jó ROM.
Majd cserélek, de nem hinném hogy 10.6-ra, talán majd a köv. verziók egyikére. Nincs okom cserélni, pedig az új Turkbey-t is leszedtem, de nem hiszem hogy kísérletezni fogok vele.
Sokaknak kitapostuk a romolgatás időigényes és kellően ingoványos talaját, így aki custom ROM-ot akar, és nem akar szívni, felrakja a Wanam-ot, és enjoy.
Kernel Cleaning Script mit takar pontosan a Turkbey ROM-ban?
-
plejik
addikt
Skacok, melyik ICS romot/romokat érdemes kipróbálni ami stabil és nem laggos???

-
kriszpowa
tag
Srácok, ICS 4.0.3-mon (LPQ) még mindig behal bekapcsolt wifinél képernyőzárás után a telefon? van már valami megoldás?
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
remélem az megoldja a problémám, mert most halott a telefon :S

Ugyanígy az ADFree progi is
Wifin működnek, mobilhálózaton nem.