Hirdetés
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- One mobilszolgáltatások
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
Aktív témák
-
tucsok.
senior tag
-
R2D20208
addikt
-
Rotate
veterán
válasz
GazRic #33650 üzenetére
olvasd el mit írtam
ha Kiesre vissza akarsz állni, akkor előbb vissza kell majd állnod olyan romra amit itt frissít... pl LP7, szal tök mindegy mit mire raksz... ha akarsz wipeolni, akkor előtte csináld... ha visszamennél LP7-re akkor meg majd megint az LP7-en wipeolj... nem olyan nehéz ez, nem igaz, hogy nem értitek mi a lényeg
C. Brigante:
persze, van megoldás, csak azt mondom, hogy alapból nem csinál semmi ilyet
zack:
persze, az alapból ki van pipálva
pzstm:
mi más lenne?
EU-ban már más nem fog jönni szerintem... sőt, nagyon máshol sem...
-
trobi28
addikt
válasz
GazRic #32406 üzenetére
Véleményem szerin LPO.
Tegnap felraktam,nagyon jó lett
Végre csináltak valamit a GPS-el is mert a lakásba is 2 másodperc alatt fixet fog,felraktam a BeatsAudio-t és valami brutálisan jó lett a hangzás,egyszerüen nem hittem a fülemnek(ezzel csak óvatosan mert valami olyant ír a telepítés végén hogy nem szabad letörölni mert akkor nem lessz audio driver,gondolom lecseréli a régit)
-
Rotate
veterán
válasz
GazRic #17188 üzenetére
jó kérdés, azóta még nem jött frissítésem, nem tudtam kipróbálni, de a Kies minden bizonnyal le fogja frissíteni roottal is, csak a root jogot akkor elveszted majd, de majd akkor megint rootolod az aktuális root kernellel...
zso73:
fél évet leszenvedtem a telefonnal, vártam, hogy megtörténjen a csoda, és ne legyen egy foshalmaz, de sajna ez nem történt meg, szóval írtam egy másfél oldalas hibalistát, ami csak előfordult a készüléken, beleírtam a beígért de sokat késő frissítéseket is, emellett 2 készüléket is kaptam, mindkettő pixelhibás volt, elsőt cseréltettem egyből, kaptam helyette egy tök új pixelhibásat
de a másikat már nem cseréltettem... szal megírtam mindent, aztán 2 napra rá felhívtak a cseh LG-től (mellesleg a szlovák LG-től volt a telefon), aztán felkínálták, hogy panaszt tehetek a készülék minőségére, meg is történt, felhívtak megint, és felkínálták, hogy visszakapom a pénzt... vissza is küldtem a telefont, és az első panaszmailemtől számítva 2-3 héten belül a számlámon volt a pénz
mondjuk nem rossz, mert egy fél évet használt készülékért visszakaptam a teljes vételárat
addigra meg pont annyira le is ment az S2, szóval 0 ráfizetéssel váltottam
-
válasz
GazRic #12444 üzenetére
a gmail web imap beállításában (is) nézelődj;
Egy IMAP-mappában lévő üzenet töröltként való megjelölésekor:
[*] Automatikus megsemmisítés bekapcsolva - A szerver azonnali frissítése (alapértelmezett)
[ ] Automatikus megsemmisítés kikapcsolva - Várakozás a kliensre a szerver frissítéséhezEgy üzenetnek a legutóbb látható IMAP-mappában töröltként vagy megsemmisítettként való megjelölésekor:
[ ] Az üzenet archiválása (alapértelmezett)
[ ] Üzenet áthelyezése a Kukába
[*] Üzenet azonnali és végleges törlése -
ilyen is van;
Hogy működik a Házhozmegyünk szolgáltatásunk?
Kollégánk előre egyeztetett időpontban felkeresi Önt és a helyszínen javítja a készülék hibáját. A javításhoz Önnek csak egy szabad asztalfelületet és áramot kell biztosítani.
Ha kiderül, hogy a hiba csak szervizben javítható, elhozzuk Öntől a készüléket, majd a javítás után ingyenesen visszaszállítjuk. A javítás idejére díjmentesen kölcsönkészüléket* biztosítunk Önnek.
Ha kiderül, hogy a hiba nem garanciális, akkor kollégánk árajánlatot ad a javításra és ha Ön ezt elfogadja, a javítást azonnal el is végzi. A javítás díját a helyszínen kell fizetni.
A szolgáltatás csak Budapest és Pest megye területén igényelhető. -
agabe
addikt
megfelelo launcherrel (nova, trebuchet...stb) elerheto.
mas:
gyari bongeszo erzesre sokkal gyorsabban, battery statot nezegeteve kb 30%-kal fogyaszt tobbet mint opera mobile.
hiaba smooth, ha kozben szetizzasztja a procit...es meg a szovegwt sem meretezi at a megfelelo nagyitasi merethez.
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Apple asztali gépek
- ASUS routerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- EAFC 25
- Autós topik
- Politika
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen filmekkel-zenékkel teszteljünk. -Jó hangzású filmek zenék topikja.
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest