Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
válasz
Rotate #37963 üzenetére
Ezaz. Az ismerose. Nem is lattuk meg soha, gondolom nagy guru lehet.
Ki tudja mit kokanyolt!? Tobb kerdesem nincs!
Szerk.: Ezert nem szeretem amikor ilyen mende-mondak miatt megindul a hulyeseg. Kb 20 szor nyomtam full wipeot 4.0.4 alatt cf roottal, osszesen 4! S2-n. Meg meg kb tobb ezren xda-n.
-
válasz
korpicschess #37686 üzenetére
Tisztában vagyok vele, de ha csak most akarja kipróbálni a JB-t, akkor gondolom nem CM10-en van.
-
válasz
korpicschess #37679 üzenetére
Ha nem wipeol akkor is. Nekem wipe nelkul lett feltéve 4.0.3 ról és nem volt gapps
-
válasz
Rotate #34660 üzenetére
Most a V4-et használom megjelenés óta és eléggé odaver gyorsaságban akármilyen romnak
Stabilitással sincs gond és az akku is egész elfogadható.
#34663: azért van még mit javítani mert pl a project butter sincs még sehol benne. Ennek és alpha létének ellenére nagyon jó. Ha már most ilyen mi lesz később?!
-
válasz
MunezXBK #34397 üzenetére
Látom a szövegértés nem az erősséged, de ha átolvasod párszor amit írtam talán megérted.
Mellesleg próbáltam árnyaltan célozni arra, hogy egy-két rosszabb verzió alapján nem kéne hülyeségeket beszélni. Eleinte amikor még mindenki ilyen szar bétákra építkezett ICS-ből már akkor kitűnt a tömegből a RR, mivel ő tudott egyedül normálisan használható romot összemixelni a betakbol.
Inkább segítek: (írtam, hogy eleinte)
-
Wanam 12.3 semmivel nem gyorsabb mint a stock xwlpg amit előtte használtam.
-
Létezik ICS-re olyan program amivel lehet a képernyő színhőmérsékletével variálni?
-
Nem tudod csak egyesével lecserélni azt is csak akkor ha nem gyári launchered van.
Honnan szedted le? Kérhetek egy linket? Köszi!
szerk.: közben megtaláltam
#21513: Stabil meg minden, de pont ami a lényege ( tablet mode ) használhatatlan, mert akármilyen DPI-t állítassz be használhatatlanul kicsik a betűk.
-
Gondolom nem tetted fel cwm-ből a romhoz megfelelő frameworkot. Ha jól emlékszem a 11.9-es wanamra akarod tenni ami LPF. ITT tudod letölteni.
Szerk.: A Deluxe settings az csak egy app amivel lehetőséged nyílik a feltelepített frameworkot testre szabni. A Deluxe settings nélkül egy fix konfigurációt kapsz ami egy demoval ér fel.
#21408: az milyen verzio? LPD framework Nem tudom Criskelo mennyire nyúlt bele a rom frameworkbe de ha jól emlékszem abban alapból középen van az óra meg ilyenek. Nem tudom mennyire fog működni a dolog. Ja és persze egyelőre gyári redőnyöd lesz gyári samu ikonokkal mert az ikonpakkok/témák még csak most készülnek.
-
válasz
C.Brigante #21262 üzenetére
Szerintem az a gyári google galery. Gapps-ból elvileg ki tudod operálni.
#21263: értem én
-
válasz
edgelaszlo #21260 üzenetére
Hajajj....
-
válasz
edgelaszlo #21254 üzenetére
Nem teljesen vágom, mégis mit vártok ettől?!
Az xda-s fórumban minden ott van elég szájbarágósan.
-
válasz
F-ECT$ #21226 üzenetére
Nem tudom melyik rommer éppen mit hekkelt már bele a saját romjába, így nem is tudhatom mi az amit csak ez tud, de itt van "pár" feature a teljesség igénye nélkül:
+ 18 scrollable quick panel toggles incl:
'Do not disturb' quick settings button (the notification toggle from tablets)
'Screen on' quick settings button (temporary 3 mins of screen on)
'Auto brightness' quick settings button (long press to adjust brightness and auto-brightness using a slider)
'Mobile data', 'Airplane mode', 'Vibrate' toggle, Wi-Fi hotspot, Sync, Flashlight and the 4 reboot toggles
Long press on these toggles to go to settings!+ Original ICS lockscreen
+ Live wallpaper support on lockscreen
+ 6 bars for GSM signal
+ Custom date format on status bar
+ Next Alarm Info on drag bar
+ Transparent statusbar on lockscreen
+ Redesigned Samsungs WiFi icons as I did not like the ICS look from Samsung!
+ Separate Wifi In/out arrows
+ Removed leading zero to hour on status bar (to changed '09:00' to '9:00')
+ Semi transparent connection icons
+ 'Fast screen off' to turn the screen of faster!
+ Toggle flashlight by long pressing Home button on any lockscreen!
+ Toggle sound on/off using volume buttons on any lock screen
+ Disabled 'Battery full' notification
+ Disabled 'Bluetooth' notification
+ Long press volume buttons to skip track (when music is playing and screen is off, and note: this also works when you have set lockscreen to None!)
+ Connection icons are green when fully connected to google servers
+ Battery with percent (100 steps plus 100 steps charging)
+ Added 'Reboot to Recovery' and 'Reboot to Download' to the phone dialog panel
+ Enabled fast double click (350ms instead of 500ms)
+ Enabled CRT off effect when screen offEzek fixek ha csak a frameworkot teszed fel. A 600 forintos Deluxe Settings appal ki-be kapcsolható és testreszabható minden, valamint ezeket csak a programmal lehet bekapcsolni:
* Disable home button double click (lag fix)
* Show/Hide the Quick Settings panel
* Show/Hide the Quick Launch panel
* Show/Hide the Brightness slider panel
* Show/Hide the Carrier panel
* Selectable home button double click action
* Long press back button to kill apk (with customizable timeout)
* The two Deluxe Lock screens with customizable actions and support for missed events, live wallpapers etc...
* Two more buttons on the Quick Settings panel: Secure mode and Power saving
* Possibility to customize and reorder Quick Settings buttons
* Customize and reorder the unique Quick Launch panel
* Possibility to customizable and reorder the Phone options dialog
* Volume lock (Notification volume level follows the ringer volume level)
* Show/Hide asu level above signal icon
* Center status bar clock
* Add day to status bar clock
* Transparent status bar on desktop
* Select stock battery with percentage text to the left (like on the SGS3 or XXLPW)
* Show/hide most of the statusbar icons
* Toggle full charged battery notification on/off
* Toggle USB connect sound on/off
and more....Itt egy csomó videó róla.
-
válasz
C.Brigante #21212 üzenetére
Mert magát a programot meg kell venni Play store-bol. Amit feltettél az fixen tud pár featuret. Ahhoz, hogy állítani tudj mindent, meg kell venni a Deluxe Settings appot. ICS-re már fizetős. 600 Ft.
-
válasz
C.Brigante #21206 üzenetére
De en pl hasznalom. Olvass vissza kicsit.
-
válasz
pestibenji #21201 üzenetére
Bár már válaszoltam neked egyszer, de a téma nem marad meg mert felül írja a SystemUi.apk-t és a FrameworkRes.apk-t is.
Valtoztat, igen.
-
válasz
bruti01 #21182 üzenetére
Az érdekes. IMEI sincs? Szedd le a Play storebol a "Samsung Galaxy S / S2 CSC" programot aztan hátha azzal tudsz választani TMH-t. Csak vigyázz mert ha átállítod akkor az csinál egy wipe-ot a telefonon, azaz mindent töröl!!
Szerk: nekem akkor volt ilyen amikor eredetileg csak O2-re kiadott főzött wanam rom volt fent.
-
A framework-ot mindenképp le kell szedned az xda-ról. A marketes app csak a beállításokhoz enged hozzá. De ezen kívül semmit nem kell mókolni. Lesz egy gyári rendszered amiben te állíthatsz be mindent.
#21145 pestibenji: A témád ugrik mivel átírja a SystemUI.apk-t és framework-res.apk-t is.
#21152 Pontosan.
-
Haszálja valaki az új Jkay Deluxe-t? Wanam féle Stock deodexed LPF-el használom, és azt kell mondjam így jobb bármilyen custom romnál. Gyári stabilitás, minden működik és szanaszét lehet pimpelni
-
válasz
knyitogato #20223 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy mivel úgyis jársz árulkodni a modker topicba akkor tehetsz egy próbát ott is.
-
Pontosan. Annyi, hogy nekem még az 1.1 van, de a másikban már pár hiba javítva lett, ezért értelemszerűen a magasabb verziószámút éri meg feltenni.
#20107: Működik, megy. Kicsit jobban testre szabható mint ami nekünk van gyárilag, meg ez már látszik, hogy nem GB-ről jött.
#20110: Sziami ikrek vagytok, vagy miujsag?
szerk: Megy Stock deodexeden és mindenen ami samsung alapú, tehát nem CM9 vagy akármi más.
-
Az új TW launcher elérhető SGS2-re, ha valakit érdekel.
-
válasz
R2D20208 #15226 üzenetére
Akkor nem olvastad el rendesen a hozzászólást, vagy szimplán nem érted amit írtam. Egy szóval nem mondtam, hogy jobb térerő ügyileg. Máshogy jelzi az erősséget az ikon. Ezért lehet az, hogy nulla vonalnál is tudsz még adatforgalmat bonyolítani. Lehet ugyanez az erősségű jel például még 1 vagy 2 vonal volt GB-n. Pontosabb kijelzést csak akkor lehetne csinálni ha 10 részre osztott mutató lenne. Ezzel így nem lehet dűlőre jutni hiába tologatják az értékeket. Vagy többször lesz maxon a térerőd vagy többször nullán. Nyilvánvalóan egyik sem valós.
-
válasz
R2D20208 #15213 üzenetére
Én ezt mindet értem is, de nekem nem téma kell, hanem működjön gyorsan és stabilan. Próbáltam én már rengeteg romot a héten, de mindig visszajött a 10.9. A térerőt pedig legjobb tudomásom szerint nem rom hanem modem függő (Bár lehet azt is másként kezeli a GB, de ha emlékezetem nem csal csak a kijelzés változott, attól még ugyan olyan erősen fogja a jelet. Ez már csak azért is lehet, mert 0 pálcikával H+ -on még simán csorog 300 K-val a letöltés. GB-n ilyenkor már hívást sem lehetett indítani. )
-
válasz
C.Brigante #15085 üzenetére
Nálam teljesen ok az érintés érzékenysége.
-
válasz
C.Brigante #15012 üzenetére
Nekem még soha egyik rommal sem akadt be. 10.9-et használok és nálam is hibamentes.
futor: köszi nézem.
-
Használ itt valaki minőségi belecsúsztathatós bőrtokot? Most akarok venni egyet, de így képről elég nehéz meghatározni melyik milyen. Megköszönném, ha írnátok tapasztalatokat amennyiben van.
-
Valaki használ BT egeret / billentyűzetet a telefonhoz? Monitorra kötve mennyire használható ezekkel?
Más: Ez a Wanam nem tudom mit csinált ezzel a 10.9-cel, de egyik előző verzió sem volt ennyire gyors.
-
Ha a telefont MHL adapterrel kirakod TV-re megoldható, hogy a telefon kijelzője ki legyen kapcsolva? Másik: A Siyah kerneles dual bootot bevállalta már valaki?
-
válasz
kecsetihunor #13829 üzenetére
Hát ez nem valami álom ha már itt tartunk. Bruttó 4500 ért ingyen beszélek mindenkivel aki számít, van egy vagon ingyen sms amit soha nem használok az előbbi okból kifolyólag, 5 giga net, meg 15 forintos percdíj hálózaton kívül, 10 belül. Mindez másodperc alapon. 560 mega net kb 4 nap nálam.
Shummo: T-mobile flottás csomag. Mellesleg az 5 gigás net csomag a legkisebb választható
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen filmekkel-zenékkel teszteljünk. -Jó hangzású filmek zenék topikja.
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Formula-1 humoros
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- ASUS routerek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A)Éjfekete- 3év garancia
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest