Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
crane75
senior tag
Sziasztok, lehet h furcsa kérdés de hogyan tudom tutira téglásítani a telót?
-
zso73
veterán
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Kijelző baloldali sárgulással lehet mit kezdeni? Teszem azt garanciában cseréltetni... vagy bánom is én.
-
Rotate
veterán
mellesleg kijött az ingyenes SamMobile app

-
rankesz
veterán
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
újraindítás sem segít? Utána is üres a Saját alkalmazások?
-
Mr.Mercury
aktív tag
Hali!
Az a gondom, hogy idáig úgy frissítettem a programjaimat, hogy a play-t indítva a saját alkalmazások menüben láttam, hogy mihez van frissítés. Viszont most volt egy cache wipe és ugye tök üres a lista. Erre van valami mód, hogy akkor a jövőben hogyan tudom megnézni melyik alkalmazásomhoz van már frissítés?
-
válasz
Rotate
üzenetére
Halihó!
Köszi.
Pedig elvben pannonos telefon volt. Ismerve az előző gazdáját, nem hiszem, hogy sunyiban függetlenítette volna. Az lehet, hogy a hivatalos függetlenítés után ez az állapot áll elő?Kérdés továbbá, hogy így akkor tényleg lesz-e 4.0.4.
Meg az is, hogy rootoljak-e.
Nehéz az élet...

Üdv: MaCS
-
-
ERPY
őstag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Én csak netet kalibráltam, az fél óra volt, evett 9%-ot.
-
rankesz
veterán
- increased min_free_kbytes to 16384 to see if it fixes wifi toggling issues (thanks to wjchen)
-
Rotate
veterán
másodszor is beakadt a WiFi... 1 nap alatt... lehet restartolnom kéne...

ha sokáig nem bántom, nem fogy le, hanem jó sokára elindul a WiFi, most is így volt... hát egyel jobb

-
zack
nagyúr
Lehet adok majd még egy esélyt a Nova-nak...

-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére
detto... emiatt vártam az ICS-t, mert végre lett rendes launcherem, ami nem akad + szép és egyszerű, ennek ellenére minden számomra fontos beállítás benne van
tökéletes számomra 
-
Psytech
őstag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Néztem is, inkább majd csak holnap ülök neki

zack ebben nem tudok hitelt érdemlően nyilatkozni... nekem a go az annyira nem jött be, hogy max fél órát töltött még régen a telefonomon. Azóta kerültem, nekem nem tetszett...
Nekem pedig a Nova az ami eddigi best launcher, előtte adw-t használtam sokat (cm7-ből ragadt rám) De persze kinek mi jön be 
-
C.Brigante
veterán
arra számítsatok majd, h több mint 2 óra lesz a kalibrálás, nekem csak a zenét 1:28-ig csinálta, plusz utána a net..
(#15476) zack: a nexus-nak a méretét is elnézem, pedig nem komálom a 4.3-nál nagyobb kijelzőt!

Én meg egyszerűen nem tudok más launchert megszokni a prime-on kívül!
-
zack
nagyúr
válasz
C.Brigante
üzenetére
+1
Max. 4 col bőven elég lenne mindenre.Egy 4,7+ colos telót hova a bú bánatba fogok rakni nyáron a rövidgatyás időszakban? Még arra is figyeljek, hogy olyat vegyek, amibe belefér?
Meglátom mi lesz, aztán lehet maradni fog az S2 és fosni fogok a 4 magra meg a csili-vili fícsörökre.(#15475) Psytech
Megérdemlik, ez kétségtelen, bár eddig jó ha 2 percet használtam.

Egyszerűen jobb a GoLauncher.
-
Psytech
őstag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Ez kedves tőlük...
Megnézem, aztán ha nagyon király, úgyis lesz donate... Nova-ból sem azért van meg a Prime mert olyan nagy szükségem lett volna a funkcióira, hanem mert megérdemlik 
ERPY köszönet, akkor először az

-
Psytech
őstag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Van bármi különbség a sima és a pro között? nézegettem, de play leírás szerint nincs... Esetleg kalibrálni csak a pro tud? Egy próbát megérhet..

-
C.Brigante
veterán
én kipróbáltam most ezt a progit! lekalibrálta a telefont és mint azt írják a feedback-ben is valóban 1:30p telefon használat (kijelzőzés stb.) után a telefon -11% esett! Ilyet se tapasztaltam még, kiváncsi vagyok mit hoz majd. Azért az az értékelés ráta mond valamit...
-
cundeyy
tag
válasz
Rakeem
üzenetére
Annak idején még az S1-hez vettem ilyen aksit.
Valóban többet bart ki, igaz csak 2x vagy 3x használtam.
Viszont marha gány lett a telefon tőle. Vastag, idomtalan, stb stb.
Nem akarok hazudni, de nem került többe mint 800ft. Vagy abban már benne is volt a fali töltő is?
Itt a ph-n adtam el annyiért, amennyiért vettem. 1000-1200ft volt postával, minden carral együtt.
De vicc azért, hogy egyesek elkérnek ennyit érte.
Nem néztem meg, hogy mennyibe kerül most egy "3500"-as aksi kint, de sejtem hogy nem 4900ft-ba.
-
zack
nagyúr
válasz
C.Brigante
üzenetére
Én elérem, de így már bizonytalan a fogása.
Ezért sem örülnék ha a 4,7 col lenne a felsőkategória kijelző mérete.
S3 is minimum ekkora lesz, az iPhone mérete is hasonló lesz...Szép kilátások.
Az a telót fogom megvenni, amelyik a legkompaktabb lesz nagy kijelzővel. -
mycso
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére
Nekem egy kézzel jó az s2, a bal felsô része is, pedig nincs nagy kezem.
-
belashx
senior tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Nekem az sima ügy. Igaz balkezes vagyok.

-
C.Brigante
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
az a baj, h az s2 se! bal felső sarok felejtős...

-
horvathkrisz
addikt
válasz
C.Brigante
üzenetére
viszont ezt mar tenyleg nem hasznalod egy kezzel, ezt leszamitva nekem is jobban bejön mint az s2...
-
Rakeem
aktív tag
Értem én...
De eddig 3,5Ah-s aksit nem láttam még. Csak 2Ah-sakat békasegge alatti árakkal, Istán háta mögötti származási helyekkel.
Nálam nagyon kiverte a biztosítékot amit linkeltem... Túlmutat már a vicc kategórián is.
Persze lehet csak engem érintenek túlzottan felháborítóan a gagyi cuccok. -
Leonardo91
őstag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Na meglátjuk akkor..elbizonytalanítottál

Lehet felrakok én is valami hasonló hirdetést mint te
-
Bali12
csendes tag
Sziasztok, melyik a legjobb Rom most az S2-re ? Mire érdemes frissiteni?
-
C.Brigante
veterán
válasz
Leonardo91
üzenetére
az 5 megapixel nem oszt/szoroz nálam! viszont láttam a kijelzőjét ami nagyon megfogott (pedig pár hónappal ezelött nem hozott lázba) és maga a forma is bejön, nincs hw gomb, csak egy nagy buta hd kijelző!
MUST HAVE!!!ja, és a kissé ívelt forma..... 5*
-
Leonardo91
őstag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Az sem rossz viszont "csak" 5 mp és drágább az S2nél
Az XL egy árban van vele -
C.Brigante
veterán
válasz
Leonardo91
üzenetére
a sensation(xL) minden formában az! Én nexusra váltanék, ha megvenné vki végre az S2-met!

-
Leonardo91
őstag
Mostanában én is valami mást szeretnék kipróbálni.. szerintetek a Sensation XL visszalépés lenne az S2höz képest?
-
-
dancsuri
veterán
-
-
Gloob
addikt
válasz
W.a.T.T.O.
üzenetére
Sziasztok!
Én ill. az asszony ennek a rom-nak egy régebbi verzióját használja, a --VK--ICS-XWLP7-V4.5.2-Multi-Language-t. Erre fel lehet tenni az újabbat wipe nélkül? -
mogyesz
aktív tag
válasz
rankesz
üzenetére
"Összegezvén: /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf törölve, /data/wifi/bcm_support.conf törölve, restart után (wifit bekapcsolva) csak a wpa_supplicant.conf jön létre újra.
1előre minden működik, jelenleg wifi ki/be akadást nem tapasztaltam, de még nem rég megy így a rendszer..."Rotate: tényleg, most már emléxem. Aszem ERPY nem törölte csak az 1iket. De már ebben sem vagyok biztos :-)
Akkor beragadás után ment, nem kellett restartolni, ha jól értettem? Tuti nem más "kavart" be? (Ezzel nem védeni akarom a megoldáso,m nem biztos, hogy 1000%, eszemben sincs, csak kíváncsi vagyok...)
-
agabe
addikt
volt mar valaii, aki huzamosabb ideig ( aza nem1-2 ora) hasznalt galaxy nexus-t?
gondolkodom egy cseren (pontosabban veszek nexust, es ha bejon eladom az s2-est) , mert bar osszteljesitmenyben nem varok tobbet, de megis hd kijelzoje van ami azert nyom a latban.
olvasom a forumat, meg kulfoldi oldalakat is, de nem tudom jelenelg....az egyertelmu, hogy a kamerat elbenaztak benne (nem az 5Mpixel miatt, hanem mert gyengebb kepek keszit mint az s2-esunk), meg nincs benne radio...de a hd kijelzo vonz. sxs-re nem valtanek, one x meg valahogy nem tunik (jeleneleg) annyival jobbnak, hogy erdemes legyen...egyedul csak a hd kijelzo birizgalja az agyam, de sgs3 is bizonytalan...hacsak nem raknak bele cortex a15-ot (akar dualban is lenyomna a 4magosokat) mali600t-vel...akkor nincs igazi hajtoero arra varni....
szoval valakinek ertekelheto tapasztalata a nexus, es az s2-es egymashoz kepesti hasznalatarol? -
ERPY
őstag
válasz
rankesz
üzenetére
Az van fönt, de nem tesztelgettem még a wifit. Nemsok időm volt ma, haver Defy-ját kellett megcsinálnom, mert olyan romot tett rá ami nem rá való, szal se kép se hang. Szerencsére sikerült megjavítani. Aztán kicsit moziztam.
(#15434) rankesz:
Az akksiidőről nemigen tudok nyilatkozni, szinte hozzá sem nyúltam a nap folyamán.
Az egeret szépen kezeli, azt megnéztem még reggel. Most meg család rulez, fürdetés, birkó, palacsintazabáló verseny, szal ma már nem hiszem hogy foglalkozok vele.Azért remélem más is feltette és tud nyilatkozni róla.
-
mogyesz
aktív tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
ERPY, Rotate, C.Brigante:
Rossz hír! Nálam még nem jött elő, igaz nem csak 1 file-t töröltem. Ettől függetlenül még Nálam is elő jöhet...

-
Rotate
veterán
igazából azt sem tudom, hogy emiatt volt-e jó egy hétig... lehet enélkül is jó lett volna... eddig is olyan volt, hogy 1 hétig semmi gond, vagy 3 napig, vagy így... szóval ez van...
de heti egyszer még talán elviselem... mert minden más része jobban bejön az ICS-nek, mint a GB... csak megjavítják már lassan... hetente 10-esével jönnek az új romok...
-
Rotate
veterán
bár a szükséges fájlok törölve vannak... megvolt az első wifi beragadás... 1 hét után... de legalább nem fagyott bele, és 2 perc után bekapcsolt a wifi is... de azért nem örülök

-
Caaabi
senior tag
Jólvan köszi
legközelebb így lesz! de így hogy megkérdeztem mégegyszer egyből 2 en is irtak rá
spóroltam majdnem egy napot :$
Holnap sajnos amúgysem tudok lenni, meg holnap után se nagyon azért volt "sürgös" de legközelebb várok türelmesen 
Erpy neked is köszönöm, kipróbálom amit mondtál

-
ERPY
őstag
válasz
Caaabi
üzenetére
Sztem a kamera appot simán áttudod vinni másik romba.
De nagyon egyszerű. A jelenlegit kimásolod, a VK-sat bemásolod, ha jó örülsz, ha nem visszarakod azt ami benne volt. 3 perces művelet, már rég túl lennél rajta ha kipróbálod, minthogy várod hogy valaki megoldja neked. -
zack
nagyúr
válasz
Caaabi
üzenetére
JKay állítólag készül...Ha lesz infó meg fogod találni, mert úgyis mindenki erről fog beszélni.
Ha pedig volume up/down kamera gomb kell tegyél fel hozzá másik kamera szoftvert.
Vignette pl. tudja.De egy 3 órával ezelőtti kérdést ne tegyél már fel újra, amikor a topik egyébként sem aktív.
Majd jönnek, és válaszolnak akik hozzá tudnak szólni.
Ha nem jön rá válasz, másnap érdemes lehet feltenni megint, de nem 3 óra elteltével. -
Caaabi
senior tag
erre valaki ?
-
pestibenji
senior tag
..... ez a legújabb siyah kernel szörnyű, 2 óra készenlét, 30perc kijelző és 71%on vagyok 2000es aksival!
-
csabicska
senior tag
CM9 felhasználóktól kérdezem,nálatok is lassan reagál az automata fényerő szabályozás?
Hogyan lehet esetleg vmilyen beállitással ezen segíteni?
Köszi. -
kungzi
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére

-
Rotate
veterán
megnéztem a videót
jó nagy semmi, mint ahogy várható is volt
május 3...az tény, hogy szép videó... de fontos volt a teaser előtti teasert teaselni...
-
Caaabi
senior tag
5 perce frissitgetem de semmi.. lehet majd ránézek egy 20 perc mulva, addig megkajálok legalább

-
pzstm
titán
thenextgalaxy.com bejön....szép a videó az űrről...
"Truly smart technology becomes a natural part of life"
"here a galay fits perfectly into your hand" kezedbe...vagyis SGS3 szerintem
YOUTUBE LINKC. Brigante:

-
C.Brigante
veterán
nálam bejött!!! nagyon komoly....S4-el jöttek, nem gondoltam volna!
-
Zsolaf
addikt
megállt mint a szög

-
kungzi
veterán
sztem ez a felirat lesz olvasható: You're idiot!

Aktív témák
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- További aktív témák...
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezért sem örülnék ha a 4,7 col lenne a felsőkategória kijelző mérete.