Hirdetés
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Aktív témák
-
Szelley
senior tag
válasz
WaterWave
üzenetére
Tuti nem cserélném le az S2-t sem, nemhogy a Noteot! Ami vonzóbb számomra, az a komolyabb kijelző lenne S2-vel szemben. Még nem esett szó a hiper szuper brutál sok gigagertzes prociról, de szerintem kevesebb S2-es vált S3-ra, mint anno S1-es S2-re!
jah, és ez is Pentile matrixos kijelző! -
R2D20208
addikt
válasz
WaterWave
üzenetére
Sikerült ? Nem tudod véletlenül milyen menüpont az, hogy HangDroid ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
R2D20208
addikt
válasz
WaterWave
üzenetére
Felrakok most egy go t és megnézem megvalósítható - e. Ezt csak elképzeltem... Mindjárt tellán kivitelezem, és jelzek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igen. Menü / Tulajdonságok / Műveleti beállítások / Home billentyű művelet / Alkalmazás indítása / Screen off and Lock ( az apk ) Működik.
(#14602 ezzel rövidre nyomva van zárva. Alapértelmezett Launcher kell legyen, mert amúgy röviddel nyom a Launcher választás.
-
R2D20208
addikt
válasz
WaterWave
üzenetére
Attól függ milyen Launchert használsz. Én el tudom képzelni, de pl csak Go Launcherel, mert Nova a home gomra érintésre 5-6 műveletet enged, de Go Launcher, amit kiválasztasz. Pl van ez , ezzel ha az ikon ki van rakva pl asztalra, és ráböksz akkor is zár. De. Ezt kiválaszthatod alapértelmezett home gomb parancsnak is az appot. Más 5 letem nekem nincs.
-
-
R2D20208
addikt
válasz
WaterWave
üzenetére
Napi szintű már
)csabicska (#14349) próbáld ki ha valamelyik akksi bejönneked. CWM ből. Az a legegyszerűbb. Ha összejön, jössz már egy képzeletbeli sörrel

(#14303) futor próbáltam, összedobtam próbából valamit, de LP7 szint sztem...
Syiahh : [link] ma nem 04.16 van Rankesz ?

-
-
pergabb
senior tag
válasz
WaterWave
üzenetére
Én ezt értem, de ha GSM boltokat nézel akkor mindig van egy alap csomag. 1 év bolti gari. Aztán van kicsit drágábban 2 éves, majd még drágábban elvileg hivatalos samsung garis, de ez még mindig ezerszer olcsóbb mint pl egy extrem digitalban. Engem mások óva intettek, hogy az még mindig lehet valami függetlenített turpisság. Szóval ezért keresem a megfelelő helyet. Ahol nem media markt-os 165k-s ár van.
-
Wisdome
tag
válasz
WaterWave
üzenetére
Nekem a témázhatósága miatt jön be nagyon.
Minden egyes alapdologot (tárcsázó, névjegyek, boot anim., statusbar, lockscreen stbstb.) át tudsz témázni kedved szerint, van egy app, tele ezekkel a dolgokkal, letöltöd, apply és már rajta is van a neked tetsző.
E mellé társul még a gyorsaság és a "smooth"ság. -
válasz
WaterWave
üzenetére
Nagyon szép meg gyors, de sose volt olyan megbízható mint a gyári samsung romok. Én ezt még sgs korszakból mondom, nem tudom itt milyen lehet már. Ott anno gyengébb volt a kamera ette az akkut, fm se volt jó sokáig, de ha minden igaz ez lpq-ra épül nem portolt rom, de majd HUTCH elmagyarázza ő a nagy miui fan.

De biztos ki fogom próbálni ha romolhatnékom lesz egyszer.
-
zack
nagyúr
válasz
WaterWave
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy mivel ez egy fórum, itt teljesen másképpen tudod kifejteni bizonyos tagokkal szemben az ellenszenvedet.
Tudtommal R2-ön kivül nincs senkivel sem hasonló jellegű gondom, és a modker-be menetelem is vele kapcsolatos volt. Ha te ezt mint hű követője magadra veszed, igazán sajnálom.
Ezt van aki megemészti, és van aki nem. Egyébként amióta R2 nincs itt, egész jó a hangulat...Ha már itt tartunk.
Ebből következik, ha visszatér,én ismét "read-only" leszek. -
znagy69
őstag
válasz
WaterWave
üzenetére
Nem tudom, hogy ettől valaki tényleg jobban alszik. Én nem gondoltam volna, hogy ha valamit írok, akkor azt gondoljam át 20*, hogy arra "illetékes" bele ne kössön. Bakker tiszta előző rendszerbeli érzésem lett.
HUTCHDB Azon gondolkodom, hogy ICS MIUI-t kipróbálom még ICS alappal, ha marad ilyen egyenlőre régi MIUI lesz. Laggol, lassú. FC az semmi, de ...
-
samui
csendes tag
válasz
WaterWave
üzenetére
Nincs itt, probléma csak arra akartam utalni, hogy a homokszemek nem tréfálnak! Egy darabig használtam fóliát, de le ejtettem a telefont és egy kiálló vasdarab lyukat ütött a fólián! Először örültem, hogy nem lett baja a telefonnak, még jó hogy volt rajta fólia. Aztán meg annak örültem, hogy Új telefonom van és milyen csodálatos kílezője van! Szóval inkább használom fólia nélkül!
-
samui
csendes tag
válasz
WaterWave
üzenetére
„és hogy ha megkérdezhetem? odin és egyébb dolgokon kívül”
ezt igy nem igazán értem, de megpróbálok válaszolni. Már mint az odin és egyéb dolgokon kivűl-tA Jig működik! Beteszi alapjáraton is download módba! A háromszög eltüntetéséhez meg Odinba fel kell tenni Old bootloadert mielőtt használod a jig-et!
-
csabám
addikt
válasz
WaterWave
üzenetére
Nem hiszem.
Miért nem a TriangleAway - t használod erre a problémára?
-
agabe
addikt
válasz
WaterWave
üzenetére
attol holo, hogy ez az eredeti google kinezet (vagyis ugy nez ki)
most letoltom a telora, aztan lehet meg felteszem megnezni, bar nem hiszem, higy az ami a mostaniban hiba (nekem) az mas lenne, mert ahhoz pl. a naptart a GB-bol kene atportolni ICS-re, mas bongeszo kene bele...ezeket nem irta a changelogban.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
WaterWave
üzenetére
Nem erre hivatkoznak a mérnökök. Azt mondják, hogy a kék szín idő előtt tönkreteszi a kijelzőt (ugye az amoled sajátsága, hogy a kék organikus led hamarabb degradálódik. A beégés is ettől van). Ezért vicces pl azt látni, ha valakinek a status baron csupa kék ikonok vannak

Zack, de amennyiben kikapcsolod a backup/restore opciót, úgy a teló nem installálja vissza a programjaidat. Nem?
-
mZoleee
senior tag
válasz
WaterWave
üzenetére
okés, azt megvárom még 1 órát itt vagyok tutti

gyári tényleg úgy néz ki mint ahogy itt a képeken van vagy ez is valami külön szoft már?
http://andro-id.info/2012/03/14/kicsit-bovebben-az-sii-re-erkezett-ics-rol/
-
-
Kapanyél
őstag
válasz
WaterWave
üzenetére
A Tab túl nagy, még a 7"-os is. A Note meg jó felbontású, netezéshez kiváló, a mérete is pont jó hozzá, de még nem fordul ki a kezemből, ill. telefonálni is lehet vele a hagyományos módon.
A kijelzőjével kapcsolatos hibák nem érdekelnek. Vagy jó, vagy nem. Menet közben nem szoktak beszarni. Pont, mint az SGS2-nél. -
mycso
veterán
válasz
WaterWave
üzenetére
Erre írtam, hogy egyén függő (valaki mutogatni(is) veszi, valaki meg használni).
Nem azért van S2-m mert jól néz ki. Előtte LG O2X volt (nekem az sokkal jobban bejön kinézetre), viszont 2 is megdöglött és utána erre tudtam becserélni...(az LG-t sem mutogatni vettem amúgy) -
Gergőkee
aktív tag
válasz
WaterWave
üzenetére
Hááát... nem tudom, hogy te milyen körökben mozogsz, hány éves vagy. Én az ismerősöknek inkább a falfűtést, meg a geotermikus rendszert szeretem mutogatni. A telefon (nekem) egy tárgy, munkaeszköz. Mint a notebook, a fax, a fénymásoló stb.
Már az autót sem tekintem státuszszimbólumnak (tán 20 évesen gondoltam másképp), pedig egy viszonylag fiatal, felsőközép prémium autót biztosít a cég. Sokkal fontosabbnak tartom, és büszkébb vagyok arra, hogy kívül-belül mindig tiszta.
Ja... gyülölni fogsz érte: nekem az sgs2 nem tetszik. Előtte htc desireS volt, az nagyon tetszett, de lecserélte a cég és ez lett. Első napokban ping-pong ütőnek meg tepsinek hívtuk a kollégákkal. Párom azóta is mondogatja...
-
-
conanabarbár
aktív tag
válasz
WaterWave
üzenetére
mélyen szívemből szólt

a munkahelyen a "főnök kedvence" a gigaseggnyaló!! itt ez miért működne másként??
pedig jobb lenne a szakmai résszel törődni!én új s2 felhasználó vagyok,és égek a vágytól,hogy tőletek,nagy "öregektől"el lessem a csínját-bínját a galaxy s2 nek!!! tehát kedves uraim,térjünk vissza ahhoz amiért ez a topic él,és virul!!

-
R2D20208
addikt
válasz
WaterWave
üzenetére
HUTCHDB is mellettünk van, vagyis mellettem. WaterWave : NAGYON Tökös csávó vagy , és nagyon köszönöm ! Őszintén ! És mindenkinek, aki szólna az "érdekemben" Erpy, neked is ! MIn tökös csávók vagytok ! Nem szeretnék itt háborút. Teljes visszavonulót fújok. És nem azért, mert gyenge jellem vagyok. Hanem mert háborúellenes...
Sokotokban nagyon kellemesen csalódtam, eme pár perc alatt, és ez jól esett. Már ezért is megérte skacok ! Komolyan !

-
F-ECT$
titán
válasz
WaterWave
üzenetére
-böngésző: nagyon sokat eszik az akksiból, így marad az opera, és max 1-2 oldal kedvéért lesz érdemes elővenni
-kezdőképernyő: valóban, de ezt a launcherek is tudják
-arcfelismerő: 1-2 napig jó poén, nem több
-adatforgalom: ahogy írod is, ezt tudja a watchdog
-kamera: ez tényleg előrelépés
-beam: nekünk ez nem játszik
-szövegbevitel: ez miben jobb?Akksikezelés nálam alapvetően nem változott, idleben is kb ugyanannyit evett és a progik alatt is. A jól megírt progik hoznának sokat a 2 mag energiahatékony kezelésével, nem az ics.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

( és csak akkor köszönd, ha sikerül is a csere a battery linkekkel
Ha nem, írj PÜ . t nyugodtan.
)