- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
Aktív témák
-
Varszegig
veterán
attól függ, hogy a widget tud-e írni a google-s naptáradba. A teleefon naptárappja egyben kezeli a naptárakat. AMit te "saját naptárnak" hívsz, az a telefon belső nem szinkronizálta naptára, soha nem használom. Amire neked szükséged van, hogy az eseményeket a telefonról is a google naptárba mentse. Ezt azt hiszem megkérdezi, amikor egy újat viszel fel. Ha az általad használt widget ezt nem tudja, akkor az sajnos szar.
-
Jadro
veterán
A szinkronizálásnál be kell állítani hoyg a google naptáradat is szinkronizálja. Amikor a google naptárban a webes felületen írsz bele, akkor az a telefonodra is szinkronizálódni fog. A telefonon viszont az esemény felvitelénél választhatod a saját naptárat is és a google-ban létrehozott naptárakat is. Ha a sajá naptárba teszed az eseményt, azt nem fogja a webes felületen megjeleníteni, lévén ezt nem szinkronizálja. A telefonodban viszont meglesz egyben a google eseményekkel.
-
Jadro
veterán
A telefon naptár mit jelent nálad? Ugyanis a telefon belső naptárjába írt dolgok nem szinkronizálódnak google-ba, csak ha a telefonon a google naptárba írod az eseményeket. Erről feldob egy kis figyelmeztető ablakot is. (Bár ezt talán csak a legelején, amikor belövöd először.)
-
HUTCHDB
nagyúr
itt sokan feleslegesnek tartják friss 3 fájlos pit-es telepítés után a kódos reset-et, de én nem.
korábban kali mester ajánlotta még az sgs1 topicban, de én tapasztalatom is azt mondatja velem, hogy csináljuk meg, hiszen a telepítésnél keletkezett "szemetek", amelyek később esetlegesen problémát okozhatnak, ezzel kiküszöbölhetjük.
nyilván a döntés a te kezedben van... -
Psytech
őstag
No, ezt nem tudom, hogy lehet e köze hozzá.. Semmi sem kizárt... Download módba betudsz lépni? (bár ez hülye kérdés, ha van jiged, akkor gondolom megoldod
) Szerintem download mód be, odinnal valamelyik gyári ICS fel, bebootol, rootold aztán rá amit akarsz
Hosszabb, de a mostaninál eredményesebb lesz szerintem.
-
trobi28
addikt
Én inkább felraknék a helyedbe egy 3 fájlost mondjuk KK5-öt pittel,az gyalul mindent,azon csinálni egy gyári fisszaállítást és akkor formázni az SD-t is,azt root-olni és utána mehet fel a Wanam full Vipe-al.De abbol is inkább a 10.9-est ajánlanám mert az már tuti jó,az LP8-nak szerintem kell még egy kis idő amig finomra hangolja
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Villanyszerelés
- Vicces képek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest