Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
Bilux
veterán
Holland rom XWLP9

-
Kanczy
veterán
Valaki esetleg ezekre?

köszi
-
Barto
aktív tag
válasz
veszter007
üzenetére
Az md5-t file-nak nem tar a kiterjesztése?
Varszegig:
Igazad van. Mert kerestem egy másikat, és azzal ment. De, ott is az egy fontos művelet volt, hogy amikor felvettem az eventet, akkor meg kellett adni neki a gmail fiókot. Ahogy ezt fentebb írták is. Touch Calendar nem tudja ezt...Szerk.:
Jadro:
Ezzel nem is volt gond, minden kombót kipróbáltam, de nem vitte fel, de egy másik már igen, illetve az esemény felvitelekor be kellett lőni, hogy hova tegye.Köszönöm!
-
csabám
addikt
-
pzstm
titán
Hát nekem nagyon szimpi, hogy virtuális gombok is ott virítanak, elfoglalva az értékes pixeleket ;(
-
epakla
tag
válasz
csabám
üzenetére
Bizonyára nálam nem 100-as valami, de a root-filet inkompatibilisnek mutatja az ODIN PDA szekcióba tallózákor, ez eredeti kernelt pedig kicsomagoláskor a winrar sérültnek jelzi.
Ismételten elnézést, bizonyosan én képviselem itt a fórumon az alsó szellemi küszöbértéket, de nem boldogulok. Hogyan is, illetve mivel csináljam a dolgot?
Köszönöm! -
csabám
addikt
-
epakla
tag
*15681* hozzászólás folytatása:
És, hogy teljes és biztos legyen a kép, kérnék még egy korrekt ROOT file-t a Samfirmware-ról letöltött magyar ICS-hez, illetve a sárga háromszög eltüntetéséhez szükséges kernelt.
Elnézést a sok kérésért, nem vagyok túl rutinos ebben a műveletben...
És persze nagyon, nagyon köszönöm!!! -
Varszegig
veterán
attól függ, hogy a widget tud-e írni a google-s naptáradba. A teleefon naptárappja egyben kezeli a naptárakat. AMit te "saját naptárnak" hívsz, az a telefon belső nem szinkronizálta naptára, soha nem használom. Amire neked szükséged van, hogy az eseményeket a telefonról is a google naptárba mentse. Ezt azt hiszem megkérdezi, amikor egy újat viszel fel. Ha az általad használt widget ezt nem tudja, akkor az sajnos szar.
-
epakla
tag
Sziasztok!
Szeretném rootolni a telefonomat (Samfirmwareről letöltött ICS).
Elolvastam a sokat emlegetett 1. hsz-t. "A jelenleg (2012.03.15) elérhető legújabb rom (I9100XXLPQ) letölthető innen. Szükségünk lesz még a rootra, illetve akit zavar a sárga háromszög bekapcsolásnál, annak az eredeti kernelre."
Az "eredeti kernel" hivatkozás nem működik. Tudna esetleg segíteni valaki?
Köszönöm előre is! -
bordi10
senior tag
válasz
-secret-
üzenetére
Szerintem használd a Simi clock-ot, tud magyarul és 200* jobban személyre szabható, az alapkinézete pont olyan, amit keresel...
-
Thaddeuss
tag
Sziasztok!
Szerintetek még meddig érdemes várni a Galaxy S2 árcsökkenésére? Május első hetében szerettem volna venni egyet 90 ezer forint körül, úgyhogy gondoltam megkérdezem, hogy esetleg eshet-e még drasztikusan az ára a közeljövőben?
-
doongoo
addikt
válasz
csaszi7000
üzenetére
töltőcsatlakozó hibája lehet
-
Jadro
veterán
A szinkronizálásnál be kell állítani hoyg a google naptáradat is szinkronizálja. Amikor a google naptárban a webes felületen írsz bele, akkor az a telefonodra is szinkronizálódni fog. A telefonon viszont az esemény felvitelénél választhatod a saját naptárat is és a google-ban létrehozott naptárakat is. Ha a sajá naptárba teszed az eseményt, azt nem fogja a webes felületen megjeleníteni, lévén ezt nem szinkronizálja. A telefonodban viszont meglesz egyben a google eseményekkel.
-
zseko
veterán
válasz
Sanyyka
üzenetére
Amit tehetsz, hogy legközelebb nem nyomkodod a telefont miközben frissít. Egyébiránt szerintem nem sokat. Mondanám a wipe cache, wipe dalvik cache megoldást, de gondolom nem rootolt a telefon, mert felajánlotta a frissítést, így ez nemigen járható. Nem emlékszem, hogy a gyári recoveryben ezt meg lehet-e csinálni. Esetleg nyomsz neki egy gyári visszaállítást és egy SD formatot, ekkor persze veszik minden adat, telefonszám sms, de talán felajánlja majd mégegyszer a frissítést.
-
Barto
aktív tag
válasz
Zsolaf
üzenetére
amuba:
Sajna nem jött össze. A névnapok, szülinapok, ünnepnapok megjelentek, de a fiókba nem ment fel semmi. Kikapcsoltam ezeket, mert erre ott az asszony... :-)
A bejegyzésekre meg szükségem lenne, mert hol a gépet, hogy a telót használom, egyszerre nem kellene mindkettőt. De köszi a tippet.veszter007:
Gondolom ez az egy file-os változat lesz, de dll-re én nem emlékszem, hogy lett volna. Az ODIN szempontjából nem lehet vele kezdeni semmit. Az előttem leírt product code átírásos megoldás is játszhat. -
Jadro
veterán
A telefon naptár mit jelent nálad? Ugyanis a telefon belső naptárjába írt dolgok nem szinkronizálódnak google-ba, csak ha a telefonon a google naptárba írod az eseményeket. Erről feldob egy kis figyelmeztető ablakot is. (Bár ezt talán csak a legelején, amikor belövöd először.)
-
Barto
aktív tag
válasz
veszter007
üzenetére
Egy file-os, vagy 3+1 file-os?
Amennyiben 1, akkor ODIN pda részébe betallózod és ok. Ha 3 file-os, akkor a megfelelő részekre betallózod a file-okat. A pit esetében repart legyen bepipálva. Az első hsz-ben ott van a kép, hogy mit hova kell, illetve ott is ott van az egy file-os leírás is.Lehet buta kérdés, mert nekem független a teló. A PAN végűek (és persze voda és a t esetében) nem KIES-en keresztül elérhető a szolgáltató által kiadott rom? Vagy elérhető külön is?
-
Zsolaf
addikt
válasz
veszter007
üzenetére
simán odinnal, ha a product kódot elállítottad azt állítsd vissza telenorra ha telenor-os vagy.
-
B.Ricsike
őstag
Sziasztok.
Haveromnak feltettem a multkor a Wanam Lite v11-et, de nem tetszett neki. Azóta volt rajta pár Custom ROM, de mindben talált valami hibát vagy valami nem tetszőt!
Kérdésem az lenne, hogy lehet e valamivel állítani vagy változtatni a hívásfogadás módján? Ne az a nagy zöld és piros kör legyen, ami gyárilag is.
Tudom, vannak olyan Custum ROM-ok, amiben másfajta van. de azokban meg más a hiba szerinte!
-
veszter007
csendes tag
Sziasztok!
Biztos volt már róla szó, de sajna nem találom, így a segítségeteket kérem.
Tegnap megjelent a I9100XWLP7_I9100OXXLPH_PAN (magyar Telenoros) ROM. Nekem most gyári LPQ XEH van fent. Hogyan érdemes frissítenem az új rom-ra? Csak simán ráteszem Odinnal és ennyi, vagy valamire figyelnem kell?
Előre is nagyon köszi mindenkinek a segítségét! -
Barto
aktív tag
Jó reggelt!
Tegnap óta kínlódok a telónaptár és a gmail fiók naptár szinkronizációjával.
Más odáig eljutottam, hogy a fiókból leszedi, de a telefonon lévő eseményeket nem tolja fel a fiókba. A szinkronizációban be van állítva, a fiók, a gmail és a naptár szinkronizációja.
Tud nekem valaki ebben segíteni? Előre is nagyon szépen köszönöm. -
Macka
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Teljesen gyári minden.
Megpróbálom a másik gépen is.. -
Sanyyka
aktív tag
Tegnap este kaptam egy push üzenetet, miszerint tölthetem az ICS-t.
Ráindítottam, kb. 70 százalékban lejött, amikor véletlenül rányomtam a „mégse” gombra. :-(
Próbáltam menüből újra, de azt írja, hogy nincs elérhető frissítés!!!(??????)
Mit tegyek? -
derrik
őstag
ICS alatt a.....
Music FX
DSMForwarding
DSMLawmomit csinál?? Fagyasztható?
-
lefkosia
őstag
Android Assistant őt ajánlom. Van widget funkció is.
System Info Widget ez pedig csak widget, de nagyon jó program véleményem szerint.
-
zack
nagyúr
Megpróbálkozom a Nova Prime-mal...
Viszont kellene egy egyszerű progi, amit használtam GoLauncher alatt is, ami kijelzi a szabad RAM használatot, a használt RAM használatot és 1 gombnyomással felszabadítható legyen a memória. Mindenképpen widgetes megoldás kellene.
Van még egy ilyen ami hasonló, ezt is ki kellene váltanom valamivel...WiFi, akksi, BT, adatforgalom kapcsoló, Ebből leginkább az akksi adatokat néztem rendszeresen.
Szóval kellene két ilyen widget.
-
agabe
addikt
válasz
csaszi7000
üzenetére
hat csak annyit irnak, hogy sok keszuleken elofordult, es egy tanacs, hogy (gondolom kikapcsolas utan) vedd ki az akksit 1percer, majd visszatetel utan reboot, es esetleg megjavul. (az akksi kalibralo progit mondjak esetleges hibaoknak ami az akksi kivetelevel ujra kalibralja az ertekeket, es jo lehet a toltes)
-
csaszi7000
csendes tag
http://community.giffgaff.com/t5/Help-Ask-the-community-got-stuck/charging-galaxy-s2-after-ICS-update/td-p/3860847
Itt írnak angolul fórumon a hibáról! Aki tud valamennyire angolul megtenné, hogy nagyjából leírja nekem, hogy mit írnak, mert úgy látom nem egyedi a hibám ICS frissítés után....
Nagyon köszönöm
-
csaszi7000
csendes tag
Sziasztok!
Erre valaki esetleg???
Már a 2. SGS2 csinálja ezt a látókörömben. Más nem tapasztalt ilyet???"
Sziasztok!
3 napja szívok egy furcsa hibával egy teljesen gyári ics-el ellátott gyári független sgs2-vel.
Próbálok már minden szoftveres bug-ot kiszűrni, hátha az okozza... (volt wipe reset minden..)
Szóval 5 töltésre rakásból 3szor kb. elkezd melegedni a proci (a vaku környékén érezni nagyon) és nem tölt a teló. Többnyire még veszt is százalékot.
Próbáltam már a régi gyári 1650-es akksimmal is, mert a 2000-es gyárival kezdte el produkálni, de ugyanaz.
GB alatt soha nem volt ilyen gondom, de érdekes, hogy ics-en sem azonnal kezdte el. Amint kijött, kies-es frissítettem hivatalosan, az már kb 3 hete volt és hibátlanul működött.
Szerintetek mi lehet ez? Tapasztaltatok hasonlót esetleg?
Nem minden töltésnél csinálja az a furi... Lehet, hogy még a szerviz is visszadobná, attól félek, mert nem mindig produkálja, bár szerencsére többnyire igen...
Köszönöm előre is.
" -
Rotate
veterán
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
mindkettő lényegében ugyanarra van...
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Eh... most vettem észre mit írtam. Szóval "... programok között..." akart lenni.

-
Mr.Mercury
aktív tag
Hali!
A Super User és Super SU programok mi a lényegi különbség?
-
ERPY
őstag
Kint van Wanam 11.2-je.
- Blue ICS themed only (PLEASE DO NOT ASK, i will update stock themed one when i get a free time)
- Fixed Hidden SMS on call logs
- Small Call picture on Phone
- Updated Google Apps
- Updated Facelock
- Faster GPS lock
- More battery improvement (enabled SENSOR_AIDING, tweaked on demand gov)
- Unbranded (no Opus boot animation, no CSC, flash you favorite CSC if you need it)
- Unsigned system apps (you can make your mods now
Other things i don’t remember now
-
C.Brigante
veterán
válasz
Leonardo91
üzenetére
már beszéltünk, elég makacs...

(#15635) Macka: óóóó egy régi HD2-es kolléga!
segítenék de nem tudom mi az a kies 
-
derrik
őstag
Segítség!
Mit nem csinálok jól?? Feltettem az LPS-t ez a kib@szott telefon megint nem teszi be a facebook képeket a névjegyzékbe...... -
Macka
veterán
Sziasztok!
Kies-hez próbáltam csatlakoztatni az S2-t, de nem érzékeli, hogy a telefon rá lett dugva a gépre. Win7 64 bit oprendszer van fent.
Lehetséges az, hogy azért nem ismeri fel, mert egy SonyEricsson adatkábellel, nem pedig Samsung gyárival próbálkoztam?Érdekes továbbá, hogy tölteni viszont tölt ezzel a kábellel a gépről.
-
Leonardo91
őstag
C.Brigante: Őt kérdezted már?
hátha a fekete is jó neki 
-
-
Gergőkee
aktív tag
Elindult a google drive. Nyoma sincs app data szinkronizációnak. Gyakorlatilag egy enyhén átalakított Google Documents. Tulajdonképpen az is. Mostantól megszűnt a GDocs, lett helyette ez a Drive.
Szerintem nagyon gyenge...
Ami egyedül tetszik és újdonság, az az OCR. Fényképet és PDF-et is szöveggé tud alakítani. Majd kipróbálom, hogyan muzsikál a magyar karakterek felismerésével.
-
HardRic
addikt
válasz
Psytech
üzenetére
Azt akkor még megkérdezném, hogy a siyah-soknak a system/etc mappában vannak-e "mdnie_" kezdődésű, kiterjesztés nélküli file-ok? Olvastam a siyah change-logban, hogy " adjustable mDNIe settings", hátha ugyanott vannak ilyenek. (Rotate írta, hogy sima kernelnél nincsenek.)
Ha nincs, akkor már vér vizelve is kihúzom Supercurio voodoo display expertjének megjelenéséigm -
belashx
senior tag
válasz
Gergőkee
üzenetére
Tudom miről beszél...

Alapvetően én is max rootoltam eddig S2 firmware-eket, viszont ICS-ben vannak olyan dolgok, amiket bele lehet ugyan mókolni a GB romokba, de nem szeretem az ilyesmit. Ilyen a Talkban az audió és videóhívás, régebben(GB) Exchange-el voltak bajok, azt muszáj volt megcsinálnom, de jobban szeretem már a gyári cuccokat. A témázás egyáltalán nem érdekel, szeretem a gyári kinézetet (utálom ezt a kékséget - és nem a beégés miatt), de a TW a halálom, zavar benne, hogy alig lehet testreszabni, de tényleg az egyik legsimább launcher.Egy szónak is száz a vége, jó ez az ICS szerintem nincs olyan hibája, amivel ne lehetne együtt élni, de ha nem, akkor nem...

(Ez kicsit olyan ide-oda csapongós hsz lett, de remélem elnézed. Lehet belőle értelmes dolgokat is kisilabizálni.)
-
Szakiii
addikt
Ha valaki unja az sgs2-jét evo 3dre lecserélheti

-
Gloob
addikt
Sziasztok!
Ma megjött a telefonom. Feldugtam a KIES-re és mutatja, hogy az aktuális szoftververzió:
PDA: KI4
PHONE: KI1
CSC: KI2 (XEH)
Felajánlja a frissítést az LPQ (XEH) verzióra! Olvasgattam már egy ideje a fórumot, az asszony SGS2-je kapcsán, és azt vettem észre, hogy jobbnak tartjátok az LP7-es verziót! Szerintetek frissítsem a KIES-sel a felajánlott magyar verzióra, vagy töltsek le egy másik romot, és Odinnel tegyem fel azt? Ha igen akkor melyiket? A legfőbb szempont a magyar nyelv!! Az minden képpem legyen bent! A telefon független, samsung garis és 0 napos! Melyik a jobb út? Nincs semmi a telefonon, csak az alap! -
Psytech
őstag
Gyorsjelentés siyah 3.1.2-ről:
cwm-ből nem lehet másik kernelt felpakolni a helyére, próbáltam visszarakni az LP7 cf-root kernelt, de installation aborted... Szóval óvatosan vele... (lehet egyedi hiba, de ha nem, akkor én szóltam
)Bezzeg másik siyah-t enged rátenni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
belashx
üzenetére
1 évig volt spicám. Agyon volt bütykölve. Naponta új yonip kernel került fel rá... Azért csináltam, mert lassú volt, és a módosításokkal gyorsult.
A végén már R2D2-höz hasonlóan saját romot építettem a cm alapokból kiindulva. (Áttémáztam és az általam hasznosnak vélt appokat helyeztem el benne, valamint ismert modokat applikáltam bele.)
Itt most ilyen ingerenciám nincs, mert minden stabil, jó és gyors!
-
HardRic
addikt
Az bizony

-----
Mostanában amúgy ritkábban követem a fórumot, mert már szinte csak ICS-ről van szó. Nem tudtok esetleg ICS-en működő kijelzőkalibráló appról? Supercurio nem képes megjelentetni az övét pedig már hónapok óta működik, legalábbis az a része ami nekem kéne. Ez az egyetlen ami még GB-n tart, nem szeretem a színhűtlen kijelzőt

-
belashx
senior tag
válasz
Gergőkee
üzenetére
Amegoldás egyszerű: Ne válts!
Bánom, hogy Spicával kezdtem, mert akkor én is csücsülnék a gyári - max rootolt - telómon, de ott "must have" volt a bütykölés.

Igazából csak próbaképp tettem fel próbaképp CM9-et, meg most ezt a Wanam 11.1-et, de azt is csak unalomból. Van benne 1-2 praktikus okosság (pl. Mass storage csatlakozás egyszerúbb), de pl. a kamerája az istennek sem oda fókuszál, ahova nyomok, és ez az őrületbe kerget.A lényeg, a lényeg: Ha elégedett vagy, akkor nincs tennivalód.

-
Gergőkee
aktív tag
válasz
belashx
üzenetére
meglátjuk

Az a baj, hogy az ingerencia nincsen meg, mert tökéletesen elégedett vagyok a ki4-el.
Gyors és stabil. Stabilabb nem lesz, gyorsaságról megoszlanak a vélemények. Más feature meg nem érdekel. Adatot mérni nem akarok, face unlock hasztalan, magának a romnak a külalakja irreleváns számomra.
Valami olyan érv kellene, ami valós, használatbeli többletet nyújt. De ilyenről nem nagyon olvastam a témában. (Gondolok itt pl. 20%-al hosszabb akku időre.)
Nekem a legfontosabb, hogy az általam használt appok jól fussanak. A "körítés" hidegen hagy.
-
-
belashx
senior tag
válasz
Gergőkee
üzenetére
Szerintem rootold, és csinálj Nandroid backup-ot. Ha nem jön be az ICS valamilyen okból, akkor még visszatérhetsz a régire.
Ha régen úgy állítottad be a telót 1. indításnál, akkor az appok is visszamásznak, bár a beállítások nem. Mondjuk, amilyen cseréled a romokat, megéri ennyi időt belefeccölni.

Különben is: Az embernek arra van ideje, amire szán.

-
R2D20208
addikt
köszke
Akkor jól tettem . És ennek folyamatosan kell menni ? Tehát jelen kell legyen folyamatosan a notbáran, vagy amúgy is melózik magától ?Onavot meg majd megnézem ha ezt nem ülés
köszönöm Rotate 
Aktív témák
Hirdetés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)