Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
volt it szó nemrég egy appról amivel, a képernyőforgatást lehet beállítani melyik app forduljon el és melyik ne, pont ilyenre lenne szükségem, de nem emlékszem a nevére :-(
-
quest8
csendes tag
cf-root 5.4, Wanam 10.6 LPS-en vagyok.
Gondom, hogy teljesen időnként kiakad. Sajnos csak akkor veszem észre, mikor unlockolni akarom, semmit nem csinál.
Kipróbáltam, rá lehet hívni ilyenkor is, van csengetési visszhang, de a telefon nem reagál.
Reboot után oké. Tapasztaltatok ilyet?
Érdemes próbálkoznom más rommal (CM9 jó?) vagy másik kernel kellene?
A céges APN-em sem jön össze, valszeg inkább visszatérek GB-re.
Ebből csak gyárim volt. Viszont valszeg jól kiforrt nem gyáriak vannak.
Melyiket ajánlanátok ezek közül és mi lenne a legjobb módszer a downgrade-re? Mire kell figyelni?
kösz -
zseko
veterán
válasz
F-ECT$
üzenetére
1. Ez jogos, úgy tűnik félreértelmeztem a mondandót. De a 'ki-mond-nagyobbat-egy-töltéssel-mennyit-megy-a-telefonom' e-penis növelő versenybe belefér
Kb. annak is szántam, voltak itt ugye akik betettek 5-6 napos használati időket, mások meg mondták, hogy fiókban jóhogy bírja. Én meg megnéztem meddig
Azért nem az SII-t, mert az kb. csak akkor nem nyomkodom mikor alszom 
2. Ezen természetesen sehol nem látni. Ám a mondatodban a létezik=látni, vagy hol létezik=nem hiszem?
De mint írtam, ez használat nélkül és repülőmódban ennyi. Egyébként 3/4 nap az én használati szokásaim alapján. -
Rotate
veterán
válasz
trobi28
üzenetére
akkor így lesz, köszi

XXKI3 volt rajta gyárilag mikor megvettem, valahonnan úgy rémlett az nem egyfájlos, úgyhogy azt töltöm most... remélem ez 3+1es, fakó is a Kies logo SamMobile-on a Download link mellett, szóval ha nem Kies-es ROM akkor valszeg sokfájlos... (valaki írt itt ilyet korábban, van is benne logika)
erről jut eszembe, hogy érdekes dolog ez, ezek alapján akkor elvileg hivatalosan nem lehetett XXKI3-ra frissíteni Kies-szel, mégis nekem azzal a dobozban érkezett... akkor egy nem hivatalosan kiadott ROM-mal árulhatták? mondjuk nincs jelentősége, csak mint észrevétel...

szerk. akkor ha simán újraraknám az LPS-t, elvileg az is segítene? fene tudja mit módosított az a recoverys zip, de biztos annak a hibájából vannak most a gondok... (jobban jártam volna, ha eleve úgy rootolom, mint most
)ja és a legviccesebb fordulat, ugye van ez a van is meg nincs is root helyzetem, de a system mappába be tudok jutni, és a triangleaway is működött... appeket fagyasztani/ olvasztani viszont nem enged...
-
Rotate
veterán
válasz
trobi28
üzenetére
az az érdekes, hogy most már restart, és SU binary update után ott tartok, hogy bár van root, de még sincs
szóval az alkalmazás azt írja, hogy van, viszont ennek ellenére nem tudja végrehajtani a műveletet, mert azt írja, hogy nincs...akkor mit tanácsolsz?
valszeg nem ma fogom megcsinálni, de hátha van ötleted 
rakjak valami 3+1 fájlosat reparttal? arra meg vissza az LPS? minden ötletet szívesen fogadok

-
-
Rotate
veterán
valamit megkavarhatott a recoverys root megoldás, amit múltkor csináltam, mert most felraktam a root kernelt Odinnal, és ugyanazt csinálja mint eddig... elindítok egy root jogot igénylő alkalmazást, megadom a root jogot, és lefagy az alkalmazás... bármelyik amelyiknek root kell...
ezen wipe/factory reset vajon segíthet?
-
Kanczy
veterán
Van esetleg valakinek ötlete, hogy miért nem tudja betölteni a telefon a névjegyeket és a telefon részt? Szürkeséget mutat, majd elsötétül teljesen feketére, végül egy "A(z) Névjegyek leállt" hibaüzenettel bezár, miközben a notification bar fent működik. Minden egyéb funkció tökéletesen megy.
WanamLite Stock Odexed ROM 3.0.15 kernellel. Próbáltam az alap-, a Go-, és a Novalaunchert is, egyik sem hozza be ezt a két modult.
köszi

-
thedriver
tag
Buta kérdés a szakiktól, de nincs időm több ezer hozzászólást elolvasni.

Csak egy egyszerű kérdés: Érdemes Ice cream sandwich-re váltanom az SII-n, vagy maradjak a jelenleginél?
-
Gloob
addikt
válasz
Rotate
üzenetére
Tényleg fura, mert engem meg jelenleg ez az üzenet fogad:
click to Refresh this page ...
Sorry , There is an error in mysql , error : we can not connect to the server ...[1203 : User gimmebri_admin already has more than 'max_user_connections' active connections]
Script: Kleeja
Kleeja Website -
Hobbbyt
őstag
-
C.Brigante
veterán
válasz
kecsetihunor
üzenetére
huu de finom teccik lenni hírtelen Kecseti úr! Így kellett volna kezdeni a társalgást és megkímélted volna magad ettől a kisebb esszétől! Foglaljon helyet a hátsó sorban!
-
Gloob
addikt
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Szia!
Most megint próbálkozom vele, elég lassan jön. Eddig sem volt gond elindult a letöltés, de egy idő után belassul, és megszakad. Változó, van hogy lejön 120 mega és utána szakad, de volt, hogy már 50-60 mega után megszakad. Az a link amit adtál, nálam be sem jön, csak keres. Az eredeti oldal linkjét adtad?
Miközben írtam ismét megszakadt 65 megánál, és most látom, hogy az eredeti oldalt linkelted, de jelenleg nem elérhető. Persze ez változik folyamatosan.
Ahová érdemes lenne az az Upload, de oda reg kell! Esetleg a dropboxod publikus könyvtára, priviben link hozzá, és a letöltést visszajelzem, és törlöd. Ha neked megfelel! -
rankesz
veterán
-
synar
őstag
Sziasztok!
Most először írok ide. A Blade topikból vágyódom már el egy ideje felétek. Olvasgattam a hozzászólásaitokat, néztem a teszteket és a sample videókat, amiktől leesett az állam. Mi tagadás, megnőtt az étvágyam és egyre inkább meggyőztök, hogy vegyek végre egy S2-t. Tudtok-e némi tippet, hogy hol érdemes vásárolni, esetleg újszerű, használt is érdekel. Van-e valami buktató, ami típusfüggő és érdemes figyelni rá, a vétel előtt? Köszi a válaszokat előre is, privátban is jöhet, nem akarok offolni. -
ERPY
őstag
Amíg itt ölitek egymást....

Mi a tök@m van ma mindenkivel? Ne veszekedjetek. Bár Gizmonak nagyon sokmindenben igazat adok, vagy legalábbis egy véleményen vagyok vele, amit még lentebb írt.Kint van Wanam V10.8.1-e.
-
Bilux
veterán
cián 9-ben hol van a rádió? Valaki azt mondta itt a fórumon, hogy már van benne... én nem látom.

-
Rotate
veterán
az nem úgy működik
az az elfogyasztott százalék 40%-a... tegyük fel 65%-on állsz valamikor, és azt írja, hogy Kijelző 50%, az azt jelenti, hogy az elfogyasztott 35%-nak a felét a kijelző fogyasztotta el, és nem pedig azt, hogy abból az x órából amit ment a telefon, annak a fele alatt be volt kapcsolva a kijelző... -
ERPY
őstag
Nem egészen úgy van az.

R2, gyakorlatilag a képen látszik, mihelyt csináltál valamit esett is a töltöttség. Egyáltalán mit csináltál vele? Zenét hallgattál csak?
Azért mondtam, hogy nem a kijelző ideje számít, abból alap akksival is kilehet 7 órát hozni. Azon van a hangsúly, hogy ha valami fut rögtön esik az akksi ereje mint a kisangyal. És ez nagyon trágya az ICS-be. -
Gloob
addikt
Sziasztok
Kérnék valakit, aki letöltötte már a [ROM MIUI][GB|ICS][ | WIUI | ][2.4.13] - MULTiLanguage ROM ICS V4 verzióját, hogy tegye fel valami normális tárhelyre, ahonnét esetleg le is lehet tölteni, mert a fórumba adott linkről lehetetlen! Már vagy 10X futottam neki, de mindig megszakad valahol a letöltés. Van amikor a szerver sem elérhető, hivatkozva arra, hogy a felhasználó szám túllépte a maximumot! Köszi előre is, és esetleg aki tudna, válaszolhatna a mai nap már kétszer feltett kérdésemre! Azt is köszönöm! -
zso73
veterán
Akksi idő ICS LPQ
18 óra 20 perc. 44% kijelző, és 10% környéki többi használat. -
zseko
veterán
Csinálhatna a Goolge egy normális frissítést a Marketre, hogy ne kelljen hatmillió telepített alkalmazást végignéznem a megvásároltak után
Hogy dolgozhatnak ott ilyen barmok, hogy ezt nem tartják fontosnak külön beletenni, mint a régiben volt??? 
-
trobi28
addikt
válasz
kecsetihunor
üzenetére
Ilyenkor örül a szívem hogy vannak még "normális",művelt emberek is köztünk

-
Hazaértem a veletechről összehasonlítottam nagyon sok készüléket az S2-vel kicsit leírnám a lényeges tapasztalatokat:
HTC One X: Nagyon gyors érezhetően smoothabb a főképernyő lapozás ez már tényleg IOS szint máshol kb uaz a sebesség mint s2, de ott nagyon veri és nagyon tetszett is ez a smoothság. Kijelző na itt már más a helyzet hiába a HD kijelző nem akkora nagy durranás mint vártam nem voltam lenyűgözve ettől függetlenül szép a kijelző, de pl a fekete még mindég nem éri el a super amoledet meg a színek is szebbnek hatnak S2-n ez viszont biztos azért van mert ehhez szokott hozzá a szemem már, szal tuti megszokható az slcd 2 is.
HTC One S: Szintén nagyon gyors a főképernyő lapozás uaz mint az X és érvényes rá a véleményem is. A Sense mind2 készüléken gyönyörű.

Sony Xperia S: szintén smoothabb a főképernyő lapozás és eszméletlen jó animáció társul mellé az egész rendszer nagyon jól néz ki, viszont az alkalmazások lapozása már nem volt olyan gyors a böngésző is akadozott GB van még csak rá kijelző szintén alul maradt az S2-höz képest hiába a HD ettől független szép, de a feketéje kevés...
Huawei Ascend D quad: Nagyon gyors HTC szintet hozza...mást nem is nagyon tudok róla mondani nem rossz, de nagyon s2 klón...
Huawei Ascend P1 S: Na ez valami bődületes fos volt így laggolni készüléket még nem láttam nem akartam elhinni.
Mást nem is írók róla szörnyű volt.
Motorola Razr XT910: Nem tetszett laggolt a kijelző se volt az igazi.

Megnéztem még a Lumia 900-at is gyors nagyon de ugye wp7, alapjába a készülék nem rossz kicsit nagy...viszont a lumia 800 mintha jobban tetszene.

A kinézetekről nem írok azt mindenki eltudja dönteni kinek mi tetszik viszont ami fontos volt számomra, hogy a HD kijelző miatt teljesen felesleges lenne váltani egyáltalán nem nagy szám, viszont az S3 felkötheti a gatyát remélem jól fogják optimalizálni, mert azt hittem hogy S2-től ezek nem lesznek gyorsabbak egyáltalán aztán még is.

-
kecsetihunor
aktív tag
Helló mindenkinek.
Remélem moderátor alatt tudok maradni. Először is, elszámoltam 10-ig, 15-ig, gondoltam oké, maradj okosabb és mindenki boldogabb lesz.
Ma benézek a fórumba, és látom, hogy kedves C. Brigante fórumtárs ismét rasszista megjegyzéseit kell olvassam, ami maradjunk annyiban, hogy bárki számára is sértö, felháborító.
Én hozzá 1 rossz szót nem írtam, visszaolvasva, válaszoltam egy hozzászólására, amelyben kifejtette, hogy mennyire utálja a telefont, és hogy mindig felvillan a képernyő, amire adtam is egy talán megoldást, mert nálam bevált a módszer.
Aztán jött a parasztozás, de engem arra neveltek, hogy maradjak tisztelettudó.
Elismerem, volt 2 hozzászólásom, amit átgondolva finomabbra is vehettem volna, de én is emberből vagyok, hibázhatok, de amit kaptam az szerintem nem fair.Amiért nem böfögök be a fórumba mindenért, nem jelenti, hogy nem olvasom, és szerintem a háttérben segítek egyeseknek elég sokat, de nem akarom részletezni, vannak itt olyan emberek, akikkel igenis érdemes beszélgetni, na mindegy. Nem ez a lényeg. (Többek között neked is C. Brigante csak nem tudsz róla, jól látod én le tudom írni a becsületes felhasználóneved)
Ami "kicsit" sértő:
Mit ittál? Lehelj rám.. villany van arra felétek?
Ez mi? Nem hiszem, hogy ennyire por lennél... Én megértem december 5-ét, de szerintem a kölcsönös tisztelet legyen meg egymás között.Ide nem kell szólnia! Nálam alapelv, h amilyen az adjon isten... kecses hunorhoz (vagy mi a neve) egy szót nem szóltam, ennek ellenére arogánsan reagált egy hsz-emre. Elfelejtette a srác, h pár hete, hónapja érkezett a topikba tele kérdésekkel, hogy hogyan kell a telefont bekapcsolni stb. mostmeg kis Einstein lett belőle és cirmog jobbra, balra.
Igen, Kecseti Hunor vagyok, másodéves matematik-informatika hallgató, ez a nevem. Remélem nem okoz neked gondot.Továbbá, biztos összetévesztesz valakivel, mert én a 3000. hozzászólás után elolvastam a hozzászólások 95%-át. És ez a 3000 a régi fórum, úgy május elejétől kezdődően, kezdve onnan, hogy egyesej a május 23-i szállítást várták, aztán volt a lilásodás, a melegedés, amit megoldott a KF3, stb, stb.
DE. Hozzám a telefon 2011-09-19-én érkezett, hozzád meg 2011-10-27-én, ami akárhogy is egy bő hónap (nem kellett megkérdezzem tőled hogyan kell bekapcsolni), és nem kizárt, hogy akkor nem volt szükséged a segítségemre, mivel én Criskelo v18-tól kezdődően (KH3) végigjártam az újonclétrát.
Én a részemről a témát lezártam, ez a fórum nem erről szól.
Én végzem a munkám továbbra is, igyekszem jó társa lenni egyik fórumozónknak érdeketekben, és továbbra is írni fogok, ha valami érdekes dologgal találkozok.Én nem haragszom senkire, nem vagyok az a fajta, és mindenkit tiszteletben tartok, legyen itt 1 éve, legyen itt 1 hete, számomra ez nem lényeges.
Szép estét.
-
tomi6600
tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni?
Olyan problémám lenne,hogy Romolni szeretnék csak ami most van nekem az szuper
És akinek a Remiy 1.3 van fent attól megkérdezhetem,hogy a beállítások biztonságon belül van-e olyan opció,hogy vezérlés távolról és sim kártya csere opció.
Előre is köszi! -
Motyi
senior tag
válasz
the radish
üzenetére
Ezt sasold meg : [link]
-
Motyi
senior tag
válasz
the radish
üzenetére
pl. újrarakod a romot odinnal , tolsz neki egy hard resetet és minden "garikész"

-
the radish
senior tag
Sikerült h.szög nélküli rootolást különösebb buhera nélkül az általad linkelt módon végrehajtani?
Őszintén megmondom, nem akarom túlbuherálni a készüléket, de a KIES frissítette ICS-re, de Odinnal vissza kellett tenni a gyárit a sok fagyás és egyéb hiba miatt.
Viszont TB-al szeretnék jó pár alkalmazást "hidegre" tenni az akksi idő és az adatforgalom miatt, de ugye ehhez root kéne.
Ezért is kérdeztem, mert Te dicsérted.
+1: Van arról info, hogy gariztatás esetén hogy lehet unrootolni?Köszi előre is.
-
agabe
addikt
válasz
Rotate
üzenetére
q2-ben erkezik meg nem osszel.
csatlakozom r2-hoz...nem gyozott meg igazan, raadasul videofelvetel is akadozik !!
ha ez nem valtozik drasztikusan, es s3 tud jobbat nyujtani sebessegben, folyamatossagban, s2-nel (amire azert csak-csak torekednek) , akkor megint nincs mirol beszelni mit erdemes venni.
htc one x is akad videofelvetel kozben...nem is ertem.
sxs-nek szerintem jobb a kijelzoje, bar az sima menuben sem olyan folyamatos mint s2 (persze sokkal jobb a felbontas)
kivancsi leszek wp8-ra...a vegen semmi haladast nem erunk el a 4maggal androidon (talan majd jatekoknal...de azert nem az a fo funkcioja, hogy xbox720-at kivaltsa) es wp7 egy magosokon is jol fut (meg a tqvalyi elso geneseken is)...jobban ra kene fekudni az optimalizaciora, es eleg lenne ket evenkent kiadni vmi ujat, mert ha evenkent jonnek tovabbra is, akkor optimalis sosem lesz igazan.
mindezeket figyelembe veve nem tudnam mire lecserelni s2-est jelenleg. sxs kijelzoje szep...az meg vonzana, de annak mar gyenge a hardver sztem (most rendkivul kritikus szemmel nezem) -
dancsuri
veterán
válasz
R2D20208
üzenetére
[ROM][GT-I9100][4.0.4] CyanogenMod 9 nightly builds | DISCUSSION THREAD
a fájl valószinü sérült mert a méret sokkal kevesebb mint kéne

-
dancsuri
veterán
-
-
R2D20208
addikt
válasz
Rotate
üzenetére
Kint volt. Hát vegyes érzelmű vagyok nagyon... A faszikám azt mondja a világ legerősbb telefonja ami létezik.....Szeptember, Október kiadás. De...Menübe lépéskor rángat, laggol, mint a párom Galaxy Ace - je. ( bár azt már sikerült megcsinálnom ) Kellemes gép, de fura. Kérdeztem ez csak egy teszt FW ? Válasz . Nem . Akkor viszont 4 mag valahol az éterbe.
2 Kamera volt a telóba. Ugyanaz az app :-D . Persze nincs kizárva, fejlesztik még , és akkor jó lesz. Sony Xperia S t nyomogattam, az kellemes, de nincs magyar szervíze. Hmm. Htc One is kellemes, viszont 180 K ért....Hát röviden összefoglalva. Még ezeket az "erőgépeket " kipróbálva is azt kell mondanom Jó a mi telefonunk nagyon !(#14012) redXIII ez így nagyon nehéz. GB t akarsz vagy ICS - t ? MIUI vagy cm9 esetleg ? ICS Wanamot dícsérik, többen csalódnak benne. VK Stable jó, de szintén valakinek nem. Te kell sztem tesztelj Romokat, és amit a te telód "szeret", azt hagyd fent. Itt keresgélj, és te dönts sztem, mert ami másnál tuti jó, nálad lehet nem okés.
-
redXIII
senior tag
Sziasztok.
Ajánjatok már valami jó gyári romot,most szolgáltatós 2.3.5 van fenn,de szeretnék valami mást,mert van pár gond vele. -
frigoo
aktív tag
Sziasztok.
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy ha mailem jön, akkor lezárt telónál ne az értesítési sávban jelenjen meg, hanem a zárolt képernyőn olyan formában, mint a nemfogadott hívások meg sms-ek. Itt olvastam korábban, hogy valakinek akkor működött, ha exchange fiókból jönnek a mailek. A gmailes címemet betettem egy exchange fiókba, de így is ugyanúgy az értesítési sávban jelez, ha mail jött. Valaki pls.....
-
besko65
tag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Pár hónapja, mióta wajk MIUI romját használom, nem éreztem szükségét romolásnak, mert szerintem szinte tökéletes.
Érdemes feltenni a V4-et, vagy várjak vele inkább? Szívni nagyon nem akarok a bugos ICS-el, inkább kivárok, de mivel te is nagy miuis vagy, ha azt mondod nincs vele már gond, szívesen kipróbálnám
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kb. annak is szántam, voltak itt ugye akik betettek 5-6 napos használati időket, mások meg mondták, hogy fiókban jóhogy bírja. Én meg megnéztem meddig

),pedig már egy-kettő hónapja probálgatom őket...

Hogy dolgozhatnak ott ilyen barmok, hogy ezt nem tartják fontosnak külön beletenni, mint a régiben volt???