Hirdetés
Aktív témák
-
knyitogato
őstag
Felraktam a telefonomra az LPX-et Speedmoddal. Eltekintve a sistergéstől hívás közben és az itt is undorító módon akadó Telefon/Névjegyek párostól (számomra felfoghatatlan) tényleg mintha új telefonom lenne. Költői kérdés, de miért nem kapja meg ez a régió is ezt, miért kell ügyeskedni hozzá? Egyszerűen nem értem...
-
knyitogato
őstag
válasz
maggi1886076 #45061 üzenetére
Nyilván senkinek nem ugyanolyan, de tényleg nem rossz ötlet egy olyan leírás, amilyet gaben1117 tervez.
-
knyitogato
őstag
válasz
zoleeno1 #44987 üzenetére
"2 napja olvasgatom mit hogyan mókoljak vele, mert teljesen hülye vagyok a romoláshoz, az 1. hsz-t ha 5x nem olvastam el 1x se
bújtam a fórumot és arra jutottam, hogy gyári LPX+Dorimanx lesz első körben."Mi lenne, ha akkor kipróbálnád a gyári cucokkal inkább első körben?
Tökéletesen használható. Ha nem jön be, elég akkor mókolni szvsz.
-
knyitogato
őstag
válasz
GrooveHero #44146 üzenetére
Én úgy tudom, hogy kell a bélyegző.
-
knyitogato
őstag
A gyári Swype-ot rá lehet valahogy varázsolni a telóra? Hiányzik.
-
knyitogato
őstag
válasz
knyitogato #43957 üzenetére
Válaszolok magamnak
visszaraktam a 13-i nightlyt, azzal már jó...tudnak róla, majd javítják, gondolom
-
knyitogato
őstag
Másnak is rendszeresen újraindul random a CM10?
Pedig úgy szeretem...
-
knyitogato
őstag
válasz
vrgkrisztian #43706 üzenetére
Kérhettél volna szervizfutárt (ad cseretelót) vagy helyszíni javítást is...my.samsung.hu
-
knyitogato
őstag
Tudnátok ajánlani egy stabil, jó kis gyors miui romot? Mintha kezdene kimenni a divatból
-
knyitogato
őstag
válasz
vscotina #43207 üzenetére
Ez nagyon gáz....magyarul elegük van a fóliafelrakásból. Megértem, én is sokat szöszöltem ma vele, de 99,99%-os lett. Viszont így nem tudom, mikor ugrom be legközelebb hozzájuk...ugyanennyiért vagy valamivel olcsóbban házhoz jön a cucc. Nekem eddig teljesen kiestek a napi rutinomból, mindig külön "program" volt odamenni. Árban sem veszik fel a versenyt senkivel sajnos. És hát köszönni meg normálisan viselkedni (esetleg mosolyogni) sem erősségük.
De, miközben feltették a fóliámat, vagy utána, mindig körülnéztem, hogy milen a választék, mit érdemes esetleg vásárolni ott a jövőben. Hát, ők tudják.
-
knyitogato
őstag
A Speedshopban már nem ingyenes a fólia felpakolása...500 HUF...
-
knyitogato
őstag
válasz
Grande Ale #42986 üzenetére
Nem tök mindegy, milyen oprendszer van a telódon, ha szereted használni és kiszolgál?
-
knyitogato
őstag
Ma letoltott a telefonom közel száz megat a megkerdezesem nélkül. Az "Android operációs rendszer". Ez mitől lehet? Majdnem elajultam, amikor meglattam a 3g watchdog adatát... A havi 500as limitem mellett...
-
knyitogato
őstag
Lehet vhogy blokkolni azt a készenléti képernyőt, ami a gyári asztali töltőbe helyezéskor jön elő? Én nem szeretem. A dokkolót viszont igen
-
knyitogato
őstag
Tök jó, a harmadik szervizelésem idejére már nem Ace-t, hanem egy Nexus S-t kaptam, Jelly Beannel
-
knyitogato
őstag
Üdv!
Mi oka lehet annak, hogy ha előlapi kamerára váltanék, akkor kamera hibát jelez? nem megy a skype-ban sem a videó persze emiattGyári lp7. Hard reset után majd, majd letöltöttem néhány appot (egyik sem kapcsolódik a kamerához sehogy), és újra...majd mindent letöröltem, de továbbra sem megy a előlapi kamera. "Kamera hiba" és ennyi
-
knyitogato
őstag
Eszerint lesz JB, de szerintem ez már volt is itt linkelve.
Ha meg mégsem, az sok mindent megkönnyít majd, már ami a következő mobilvásárlásomat illeti.
-
knyitogato
őstag
Tudna valaki T-Mobile-os KI4 elérhetőséget mondani?
-
knyitogato
őstag
No hát a szerdán mára megrendelt szervizfutár ma nem érkezik meg
Három ügyintézővel is beszéltem pénteken, és mindenki leokézta...a bizt. kedvéért ma felhívtam őket, de sajnos már csak holnap tudnak küldeni. (ha nem hívom őket, ez mikor derül ki?) Szerdán rendeltem meg, hogy legyen idejük, mert holnap már neccesebb, hogy át tudom adni futársrácnak rendben... Sajnos ez most kevésbé jó tapasztalat, mint legutóbb márciusban, akkor is kijelzőhiba miatt... -
knyitogato
őstag
Nna, néhány hónap után megint megy a szervizbe a teló, kék folttal a sarokban....
Oké, hogy szuper a szervizszolgáltatásuk (legalábbis először az volt), de azért ez már sok egy telónál, ami egyéves sincs
-
knyitogato
őstag
-
knyitogato
őstag
Legegyszerűbben talán: korábbi gyári romot tegyél vissza rá (GB-t), utána használd a jig-et, utána frissítsd újabb gyári romra, KIES-szel.
-
knyitogato
őstag
Nahh, visszaraktam mindent gyáriba, most már mehet bármikor szervizbe. Soha többé Amoled
-
knyitogato
őstag
Létezik, hogy a JIG nem nullázza a számlálót?
Úgy csináltam, ahogy itt le van írva: [link] -
knyitogato
őstag
válasz
C.Brigante #30144 üzenetére
thx
a .tar.md5 kiterjesztésú file-t ugyanúgy kell használni odinban, mintha .tar lenne? pda-ba kell betallózni? -
knyitogato
őstag
válasz
C.Brigante #30140 üzenetére
C.Brigante, köszi, akkor helyette megteszi a recoveryben a factory reset, ha gyári állapotot állítok vissza?
-
knyitogato
őstag
Cyanogenmod alatt nem megy a hard reset kód a tárcsázóban? *2767*3855#
-
knyitogato
őstag
Most bejött a download mode. Nagy nehezen...ezt ki akarom használni. Mit tegyek? Érdemes megpróbálni rárakni Odinnal a T-Mobile-os rom-ot, vagyis visszaállítani gyári állapotba?
-
knyitogato
őstag
Sziasztok. Elnézést a zavarásért, de ezt hiszem, elkövettem a kezdő customromolók hibáját. Se download mode, se recovery, és persze el sem indul a cucc.
Rootoltam, feltettem a XW_XEN_LP7-v5.4-CWM5 kernelt, utána pedig a Cyanogenmod 7.2-t. Minden rendben is volt, de a wifit gyengébbnek találtam, mint eddig, és ezért, meg egyébként is nézegettem stock ics-hez hasonlító romokat. Egyet találtam is, ami syah kernelt ajánlott, ezért először feltettem a kernelt odinnal (gratulálok magamnak így utólag...). Utána még bejött a köszönő anim és a syah üdvözlőképe, de utána semmi. Aztán ugyanez párszor még bejött recovery vagy download próbálgatásra, de azóta már ez sem jön be. No reax. Mit lehetne tenni?
Most kivettem és visszatettem az akksit, erre megint bejött az S2 üdvözlökép és a syah üdvözlőkép...és ennyi.
-
-
knyitogato
őstag
-
knyitogato
őstag
válasz
Rotate #19992 üzenetére
Hát épp ez az, hogy nekem meg icsen tök smooth...se az apex, se a nova, se a nemus nem volt ilyen tökéletes. Gb-n nekem tökéletes volt a touchwiz, de sajna icsen nem az igazi.
Nekem nem kell semmi csicsa, csak hogy minden akadásmentesen szaladjon. Én se hittem volna, hogy egy egy évvel egy ezelőtt frissített launcher lesz a megoldás :-)
-
knyitogato
őstag
válasz
pestibenji #19982 üzenetére
Érdekes, nem értem, hogy nálam miért pont ez a nyerő, apexnél, novál is gördülékenyebb a launcherpro..
-
knyitogato
őstag
Az eddigi legjobb Launcher szerintem ICS-en: Launcher Pro. Nálam egyik korábban feltett (belevéve az ICS-re kiadottakat) sem hozta ezt a szintet. Szuper gyors, smooth. Meg is vettem.
-
knyitogato
őstag
Van itt olyan elvetemült, aki gyári Touchwizt használ ICS alatt?
-
knyitogato
őstag
A ExDialer totál összezavarta nálam a NoLedet
Repült is. Marad az akadós névjegyzék. Nektek is akad? Lehet, hogy egy hard reset megoldaná a problémát? De frissítés előtt is csináltam...
-
knyitogato
őstag
Egyelőre még az alapfunkcióknál ragaszkodom a gyári cuccokhoz, ez tudatos. GB alatt az sms-sel volt súlyos gond, ICS alatt meg most van ez a (z annyira súlyos) dolog. A lepotyogó térerő 3g alatt sokkal gázabb, bár legtöbbször elég neki az újraindítás, és nem zárom ki, hogy csak a lakásom fekete lyuk
a Vodától azért mentem el, mert pl nem értették, amit beszélek otthon...
-
knyitogato
őstag
Apró észrevétel ICS 4.0.3. alatt, a névjegyzék akadva indul el task kill után. Ha már "benne van a memóriában", ez nincs, de azért ez furi. Nektek is?
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tárhely szolgáltató választás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Revolut
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Ha megbízható,bővíthető házat keresel !
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest