Hirdetés
Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz
rankesz #21606 üzenetére
Az pláne zsír.
Amikor én letettem,akkor már jó ideje 72% volt. picit nyomkodtam,és közben ürítetttem a memóriát. Aztán még mindig 72%-nál letettem. Aktív ,GSM üzemmódban,ébresztéssel.
Ébresztéskor 69%-on volt.Tehát olyan 2-3% az alapmerülés tök gyári alapon(rootkernel).
Ez a 0 elég atom -
Arween
senior tag
válasz
rankesz #20759 üzenetére
köszi:-)tényleg nem lestem ezek szerit eléggé.Még 1 kérdés a telefon adatainál miből látom,hogy gyárilag független-e a telefonom?kód,számsor akármi?
Rotate
okés,felteszem,de miért is jobbak,másabbak?
nekem kicsit bele kell még rázódnom az s2 pörgős életébe tudod w-vonalon nem volt sok opció.jelenleg tanuló fázisban működöm -
Rotate
veterán
válasz
rankesz #20642 üzenetére
mondom az lesz szép ha
még csak tesztek vannak, ilyen dolgok csak a userektől szoktak előjönni... és ha a fókusz ugyanolyan szar, akkor nem lennék meglepve a framedropon sem...
más téma:
eddig ez az LPW az első olyan rom a telefonon, ahol a képernyő felélesztése pöccre történik... megnyomom a gombot, és abban a pillanatban
ez most nagyon tetszik így, sőt összességében is gyorsabb mint az LPS
pedig április 30-i build... az LPF meg majd 3 héttel újabb, biztos az még jobb... C. Brigante nyomj valami véleményt, eddig milyen?
-
cultfeca
tag
válasz
rankesz #16273 üzenetére
Nem panaszkodok csak megosztottam a tapasztalataimat hátha valaki "tanul,okul" belőle.Vagy aki gondolkodik a cserén (mint én,mert nem ugrottam egyből rá) az lásson egy képet a csere utáni állapotról(igaz ez sarkosított kép,mivel mindenkinél más). Simán visszarakom a jól bevált romot és használom majd boldogan mint eddig.
-
mycso
veterán
válasz
rankesz #16273 üzenetére
A wanamban akkor lehet valami babrálva van, de a tárcsázó és a névjegyzék, az összes ICS romban lassan jön elő. Ha rányomok, kb. 2 másodperc, addig fekete háttér.
Viszont, ha már megnyitottam, akkor hiába lépek ki, bent marad a futó alkalmazások között, és ezután már valóban villámgyorsan nyitja meg.
mod.: ez nálam így volt a béta ics-ektől kezdve a mostani véglegesekig, mindegyiknél
Siyah 3.1.2, csinált egy olyat, hogy ma reggel nem tudtam feléleszteni a telót...
-
mogyesz
aktív tag
válasz
rankesz #15429 üzenetére
"Összegezvén: /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf törölve, /data/wifi/bcm_support.conf törölve, restart után (wifit bekapcsolva) csak a wpa_supplicant.conf jön létre újra.
1előre minden működik, jelenleg wifi ki/be akadást nem tapasztaltam, de még nem rég megy így a rendszer..."Rotate: tényleg, most már emléxem. Aszem ERPY nem törölte csak az 1iket. De már ebben sem vagyok biztos :-)
Akkor beragadás után ment, nem kellett restartolni, ha jól értettem? Tuti nem más "kavart" be? (Ezzel nem védeni akarom a megoldáso,m nem biztos, hogy 1000%, eszemben sincs, csak kíváncsi vagyok...)
-
ERPY
őstag
válasz
rankesz #15431 üzenetére
Az van fönt, de nem tesztelgettem még a wifit. Nemsok időm volt ma, haver Defy-ját kellett megcsinálnom, mert olyan romot tett rá ami nem rá való, szal se kép se hang. Szerencsére sikerült megjavítani. Aztán kicsit moziztam.
(#15434) rankesz:
Az akksiidőről nemigen tudok nyilatkozni, szinte hozzá sem nyúltam a nap folyamán.
Az egeret szépen kezeli, azt megnéztem még reggel. Most meg család rulez, fürdetés, birkó, palacsintazabáló verseny, szal ma már nem hiszem hogy foglalkozok vele.Azért remélem más is feltette és tud nyilatkozni róla.
-
-
-
-
-
turika86
aktív tag
válasz
rankesz #13788 üzenetére
Én mindig szoktam mindkettőt törölni... abból baj nem lehet... szerintem is többet kajál meg gáz, hogy nem lehet visszavenni 100mhz-re pihenéskor... nálam ment is vissza a beta 3ra... én ezt javaslom... nem hiszem, hogy annyi újítás lenne a másikban... beta 3 ba csak egy problémám van ,hogy minden indításnál dual bootot néz és visszaszámol 3sec-ről... dehát ez legyen a legnagyobb baj... cserébe akksi kb 30-40% jobban bírja mint eddig....
-
ERPY
őstag
válasz
rankesz #13689 üzenetére
Én gmaps-al mentem pár napja 110km-t, az út volt kb. 2 óra. Nagy része (60%) kikapcsolt képernyő mellett, a többi autómata fényerőn. Mobilnet persze ment, de csak a sima nézet, nem a domborzat. 90-95%-ról az akksi lement 35-re a 2 óra alatt.
Nagyon tetszik az ICS, nagyon jók a lehetőségek benne, atomstabil, de mocskosul nincsen optimalizálva. És ez utóbbin van a hangsúly. Aki nem annyira mozog távol a töltőtől, annak persze kevésbé probléma, na de hogy lassan itt a nyár, akár kirándulás, akár strand, bármi, ha nem csinálnak vele valamit húzok én is vissza GB-re. Netezgetéssel egy sörözőben mobilnettel 2 óra alatt kilehet nyírni a tellát, mindezt úgy hogy vissza van fogva minden.
Tegnapi GB visszarakásom óta nagyon hajlok affelé, hogy igencsak elgondolkodtató a visszatérés.
Reggel 100%-os akksival megnézem a főbb oldalaimat, és 9-10 perc után már 95-96%-on van az akksi. Délelőtt 10-re már 70% körül jár, és általában délután derekán már érdemes töltőre dugnom, mert messze van még az este. Azt tudni kell hogy erről netezek, ezt használom mindenre. Ugyanezt atomlazán 1 napig bírta a GB úgy, hogy 40%-nál dugtam este töltőre. Gyári akksiról van szó. -
Rotate
veterán
válasz
rankesz #13571 üzenetére
én olyat nem találtam amilyen a szövegben ír, nekem itt volt a file: etc/wifi
nem töröltem, mert átbaszott a root jogomnak, leginkább nem működik
valahogy már nem akar működni a recoverys megoldás
azért is vicces, mert fagyasztva van pl GetJar is, és nem tudom kiolvasztani, sem használni, sem törölni, sem visszatelepíteni
-
Caaabi
senior tag
válasz
rankesz #13539 üzenetére
mind a két trükköt megcsinálom
köszi
nekem a fasterfixben volt customra állitva europe.pool.ntp.org-ra asszem, de átírom ittis letöltöm a gps testet és lefuttatom amit mondtál, és átírom ottis ahol kell még a google segítsége alapján hogy mindenhol tuti legyen
Aztán majd ha engedi a 10.7 et felpattintom a vasra wanamlite bol de még mindig ezt a hibát írja sajnos :S nembaj frissítgetek aztán egyszer csak engedni fogja már leszedni
vagy máshova nincs feltöltve esetleg ?
-
Psytech
őstag
válasz
rankesz #13326 üzenetére
(#13327) zack és (#13326) rankesz
Este, vagy inkább majd holnap délelőtt megírom, hogy mit alkotott így egy nap alatt... Első blikkre nem rossz, bár akksival ez sem bánik kesztyűs kézzel, de ezt nem kiabálnám el, nem árthat neki fullra töltésből egy-kettő
Szóval majd holnap lesz reális tapasztalatom róla
-
Psytech
őstag
válasz
rankesz #13312 üzenetére
Szerintem cserélj elsőre csak kernelt alatta. Nekem is művelt ilyet stock LPS-en, hogy mondjuk siyah rc4-el tökéletes volt és aludt rendesen, de ezzel a 3.0.1-el már nem, volt amikor fel-fel ébredt. Pedig sem app sem beállítás nem változott a kettő között. Most abyss-t használok, de egyelőre még erre sem merném rámondani, hogy tök jó... Az új neak lehet még érdekes esetleg
-
-
-
maki12
senior tag
válasz
rankesz #13064 üzenetére
Szervizben én nem bizok,volt már velük durva összetüzésem...Már 1x kicserélték a kijelzõt,hát csupa karc lett a hátlap,az optika,minden...ês volt 2 kis beégêsem,nem is volt észrevehetö,de biztos ami biztos mondom kicseréltetem..1hét mulva visszamentem 5(!) Nagy beégéssel,ês hát ök azt nemlátják...Aztán járkáltam egy kicsit,ês kicseréltêk...Most van egy nem vészes beégêsem..
Hát köszi ebböl a garibol én nem kérek... -
-
cassius.clay
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest