Hirdetés
Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
Meg a battery low-os iphone. Nem tudom ide linkeltem-e, vagy az S3 topikba.
Ez is kemeny lehet. -
rauley
tag
A fene tudja miért ilyen olcsó,de mindenesetre van paypal fizetési mód,ami azért ad egyfajta biztonságot,mert ha nem kapod meg a cuccot,visszaadják a pénzed.
Kérdés az,hogy azt kapod-e valóban,ami a leírásban szerepel....
Mert olyan esetben nem tudom mi van,ha nem.Mindenesetre fura,hogy a képen,ahol az Antutus adatok vannak,2.3.6-os Android verziót ír ki,meg 1998Mhz-es CPU frekit,na meg a RAM mérete sem stimmel igazán.
Meg dual SIM? És a képernyő felbontás stilmmel egyáltalán (nem tudom az eredetit). -
-
HardRic
addikt
Csak akkor adta ki ezen a néven, ha átállítottam a telefon nyelvét magyarra, az angol neve Magnificent Magnifier.
Redditet használók: tudtok valmi jó, telefonos, vagy appokkal foglalkozó felhasználót amit érdemes követni? Most kezdtem el használni a redditet, mert a telós alkalmazás tökéletes, a webes oldal hányinger.
-
C.Brigante
veterán
csak óvatosan, körültekintően!!
(#32704) Muffi: semmi gond, már megszoktuk!!
-
Rotate
veterán
hát, várd meg biztos ami biztos, de nem érzem fontosnak... egyébként biztonságosnak kell lennie, nincs benne wipe
ha eleve a Siyah-ot teszed fel, akkor a procedúra nagyját ki is hagyhatod... a Siyah eleve rootolt, nem kell külön rootolnod előtte, főleg, hogy ezzel a root módszerrel nem lesz állandó CWM-ed... tehát elég elindítanod ezt az ideiglenes CWM-et, és felrakni belőle a Siyah kernelt... szóval akkor így csináld:
- letöltöm clockworkmod oldaláról a recovery-clockwork-touch-5.8.1.5-galaxys2.zip file-t
- bebootolok a recoverybe.
- kiválasztom, hogy apply update from external storage.
- kiválasztom a letöltött clockworkmod file-t, és várok amíg az jön elő(!)
- felrakom belőle a Siyah-ot
- rebootolok, éstáncolokbalotellilajki7:
igen, jól, csak épp a fele felesleges
-
doongoo
addikt
XDA-n írják, hogy a brickért felelős rész: emmc_cap_erase vagy a micsoda benne van, azaz ugyanúgy lehet veszélyes. Amúgy állítólag tök ugyanaz, mint az XWLPM, csak eehhz más a CSC a más régió miatt.
Azaz ugyanúgy lehet elkerülni is a téglásodást szerintem, mint XWLPM-nél... -
Rotate
veterán
szerintem simán odinnal rárakni... nem tudom a mobile odint mennyire szeretné... adatok megmaradnának... bár előtte érdemes lenne wipeolni, de hát ha nem akarsz akkor nem akarsz
csak utána ne wipeolj
C.Brigante:
én sem csinálnám, de ha nem akar wipeolni, akkor kényszerítsem?
más téma:
ez az Xposed Framework-ös, Tweakbox-os CRT megoldás mindenhogy fagyassza az Instagram-ot
kár mert szerettem használni... de leszarom, akkor nem lesz Instagram
-
rauley
tag
Mivel így a teló csak mint rögzítő eszköz funkcionál, ezért abszolút a mikrofonon múlik a minőség,na meg persze a teló konverterein.
A teló saját mikrofonja hangos helyen pillanatok alatt betorzul,külső mikivel sokkal-sokkal jobb a helyzet. Én gitár alapot szoktam néha felvenni vele,közeli mikrofonozással. -
Gloob
addikt
Nézd meg a spamok között is. Hátha odakerült. Ha nem, akkor ebéd után felteszem neked a komplett telepítőt, ami már semmilyen kódot nem kér.
Sn00k!
Ébreszteni biztosan fog, hiszen működik. Az más kérdés, hogy 0 hanerőnél Te mit fogsz hallani abból az ébresztésből? Szerintem semmit. Írták már neked, hogy tedd rep. módba és biztosan ébreszteni fog. Rep. módban pedig nem leszel elérhető, így nem fognak zavarni éjszaka, ha azért akarod a hangerőt levenni. -
Rotate
veterán
Play Store-ból úgy nézem eltűnt, de innen töltheted
root kell neki, T-Mobile USA nekem jó szokott lenni benne
-
Rotate
veterán
hosszú story, a lényeg, hogy egy esetleges wipeolásnál, jó eséllyel tönkremegy az emmc... de csak az adott rom gyári kernelével... most ez jelen van az LQ5 és az LPM esetében, CF-Root kernelben már javítva van, az alól elvileg mehet simán a wipe is
arra is figyelni kell, hogy a pit ami az LQ5-höz van, az nem jó, helyette a régit kell használni...
viszont fel lehet rakni óvatosan, használni nyugodtan, illetve továbblépni róla óvatosan...
én az LQ5-öt használom, saját életveszélyes kernelével, de mivel nem fogok wipeolni használat közben ezért nincs mitől félnem... ha meg majd váltani akarok, előbb reparttal valami régebbi 4 fájlos, ott wipe, és utána megy fel az új...
-
Rotate
veterán
-
Badboys
őstag
Azzal semmi gond,de Én az írtam HTC HD2 Igo primo 2.0 teherautós program wm 6.5 Energy rom ez így együtt volt a gáz.Mert ugye a Német többség nem mókol ahogy megveszi az úgy végzi.PDA ra sosem volt hivatalos Primo meg egyáltalán semmilyen Igo.Ők amit lehet megvesznek hivatalosan márt mint a nagy többség.Ő megveszi a PNA is hivatalos szoftverrel max néha frissítteti.Ellentétben az itteni sokasággal aki mindjárt gyalul és mindenféle trükkel próbálkozik jobbá tenni a ketyerét.Ott más világ van a rendőrök is másként állnak hozzá sajnos egyre több az olyan kontroll ahol sok az olyan rendőr aki képzett a trükközők kiszúrására.
hdman: Amikor Te is 58 leszel 30 év nemzetközi tapasztalattal különböző országok törvényeivel a hátad mögött megkérdeznélek,hogy ez tényleg hülyeség vagy a VV.1-2 hónap múlva megyek Austráliába tanulom az ottani dolgokat hiába van 1975 óta jogsom arra ami a földön gurul újra kell vizsgáznom ott szerinted ez is hülyeség?
Elnézését kérem mindenkitől a nem ide való témáért.
-
pestibenji
senior tag
Én egyetértek a Gamekapocs-al szerintem atom lett, mondjuk nem egy Max Payne 2 szint, de közel van hozzá
-
ERPY
őstag
Egyetlen megjegyzés, a saját tapasztalataim alapján ami a videón is látszik mint hiba. Nem okoskodni akarok egyébként, hanem segítő szándékból írom. Ez pedig a fókusz. Ha az én beállításaimmal dolgoztál, akkor ott fixre van állítva a fókusz. Vagyis egy bizonyos távolságon belül kell maradnod a kristály tiszta éles képhez, ha ezt a távolságot növeled a tárgytól vagy csökkented, elveszik az élesség. Ez makró esetén nagyon fontos, nagyobb távolságú dolgoknál nincs jelentősége. A méhecskédnél látszik, hogy van hogy nagyon szép éles a kép, és ahogy közelebb mész vagy távolodsz tőle, az élesség elvész.
Autófókusz esetében pont ezért is jön elő, hogy folyamatosan fókuszálgatna a készülék.
Főleg makrónál és 1080p-nél ez az egyik legfontosabb dolog, és hogy minél kevésbé remegjen, mozogjon az ember keze. Én a hangyánál pl. az alkarom teljes felületével felfeküdtem a földön, a telót pedig minél kényelmesebben, de nem görcsösen megtartva hosszabb távon is lehet tartani.Kamerára a camera ICS+-t használom, ezt is szoktam ajánlani. Van benne egy számomra atomfaxa beállítási módszer, amit már írtam, és ha azt megtanulja megszokni és használni az ember nagyon baba makrókat lehet vele lőni.
Itt van pár képem, direkt csak linkek, hogy ne terheljem a fórumot, és nem a teljes felbontásban, de akiknek mutattam nem akarták elhinni hogy ezek telóval készültek.
-
-
Rotate
veterán
nálam semmi gond vele... nyugodtan menj rá... sztem csak a címe miatt, vagy már hozzáfér a Samsung szerverekhez.. vagy ilyesmi... szal lehet ez kívülről a Google "szenzorainak" úgy jöhet le, hogy gyanús tevékenységet folytat
oldalon lejjebb rámész, hogy Preset, alul kiböngészed melyik teló melyik régiója kell, és kidobja a letölthető romot
szerintem jó cucc ez hotfile helyett
mondjuk az oldalon a letöltést nem találom... :S de a progit ha letöltöd az ugyanígy működik, és ott van Download gomb is... próbáld azt
-
F-ECT$
titán
De hogy? Túl sok mindent szinkronizálsz, vagy zenét/rádiót is hallgatsz? Esetleg gyenge a 3g jel? Facebook app?
Az első romokkal még 2011 nyarán (KE, KF), és alap akksival is megvolt a 2-2.5 óra, azóta meg már a 3-4 óra eléggé alapnak mondható egy reggeltől - estig tartó időszakban.
Én most tartok pl 19 óra, 2ó 33p kijelző, van még 46%, pedig volt ebben játék, hallgattam róla zenét, rádiót, és a youtube is ment kijelző nélkül egy picit. (Criskelo V10, 2Ah)
-
zack
nagyúr
Azért nálam sem ez van, ha célzás akart lenni.
Pl. GPS progit még nem vettem, és ilyen áron nem is fogok. Ha iOS-re az iGo Primo-t tudják adni 17€-ért, itt is lehetne akciózni. Amig nincs akció, addig marad a triál.
Ezen kívül viszont csak megvett progim van, de ezek is csak azért, mert a telefonom részei, amiket napi szinten használok. Most ne vegyek meg egy ExDialer-t holott 100% elégedett vagyok vele és ez a része van a legjobban kihasználva egy telefonnak? Jó az ingyenes is, nem vitás, de minőségi korrekt cucc, lelkiismeretes fejlesztő csapattal.
Egyébként ami olyan visszaigényelem én is. Sokszor volt ilyen. Max. 5-6€ amire azt mondom a nagy számok törvénye alapján, hogy elúszott hülyeségekre.
Aki nem volt iOS-en annak ez is sok lehet, de nálam ez még mindig nagyon jó arány.(#21358) zso73
Nálam eddig mindig pontos volt, de a nagyon felhős időjárás nem kedvez a GPS vételnek. Ilyenkor szerintem minden kütyü hibázhat.
-
Gloob
addikt
Szerintem az USB driver kell hozzá. Az üzemben feldugtunk egy Xperia Arc S-t egy olyan gépre ami még nem találkozott a telefonnal, és meg sem mukkant a sz.gép. Érzékelte ugyan hogy van valami, de nem tudott mit kezdeni vele
Az LPW-hez: már volt szó róla a mai nap, de újdonság, hogy a gyári tárcsázóba visszakerültek a névjegyek egy negyedik fülön. Tudom sokan ExDialert használnak (én is), de most már ez is meg van oldva.
-
Gloob
addikt
Te írtad:
#20889) Gloob: Minek kivenni a kártyát a telefonból?? Kaptál hozzá egy usb kábelt, vagy nem(?), egyik végébe be kell dugni a telefont a másik végére meg a pc-t, és lehet másolni a fileokat - Ezt gondolom a telefonra értetted és nem a pendrive-ra
Erre válaszoltam:
No akkor most ragozhatjuk még egy darabig, bár értelme nem sok lesz. Mondjuk egy olyan PC-re akarod feltenni a képeket, hogy csak ennél maradjunk, amelyiken nincsenek rajt a driverek, és nincs net sem! Akkor dughatod a kábelt ahová akarod. Esetleg a préripuszta közepén egy laptopra, amelyiken nincs mobil net, vagy éppen nincs lefedettség. - Ezt én a telefonra írtam és nem a pendrive-ra
Erre jött ez a válasz:
(#20895) Gloob: Milyen driverek? Pendrivehoz mióta kell driver? És minek a másoláshoz net?
Magyarul nem a pendrive-hoz kell driver, hanem a telefonhoz, hogy a PC felismerje, és nem a másoláshoz kell a net, hanem a telefon driverjeinek az esetleges letöltéséhez
Ennek a kiküszöböléséhez pl. nagyon jó szolgálatot tud tenni egy OTG kábel.
No de én itt befejeztem -
Gloob
addikt
No akkor most ragozhatjuk még egy darabig, bár értelme nem sok lesz. Mondjuk egy olyan PC-re akarod feltenni a képeket, hogy csak ennél maradjunk, amelyiken nincsenek rajt a driverek, és nincs net sem! Akkor dughatod a kábelt ahová akarod. Esetleg a préripuszta közepén egy laptopra, amelyiken nincs mobil net, vagy éppen nincs lefedettség. Csak egy lehetőség volt az OTG kábel használatára, de mindegy ám!
ERPY:
Azért a telefon talán még egyelőre nem okosabb! Legalábbis nagyon remélem. -
pestibenji
senior tag
-
Rotate
veterán
de most azért lepontozod, mert van benne lehetőség syncre meg hasonlókra?
mert azokat a cuccokat azért kéri
nem hogy örülnél, hogy mindenféle funkciót tud...
persze ha fapados twitter klienst akarsz az nem gond, olyan is van, de most ezért lepontozni a többfunkciósat? érdekes hozzáállás
-
Aktív témák
Hirdetés
- Windows XP
- Ukrajnai háború
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Videó stream letöltése
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest