Hirdetés
Aktív témák
-
zso73
veterán
A cimbim SII -je nyári kiadású. Neki az ICS lpq hibátlan. Nekem nem. Mi lehet az oka ?
-
manokaki
addikt
egy kérdés :
Létezik hogy 4.0.3 alatt nem megy a TinTin játék ??
Attila
-
hdman
őstag
válasz
kecsetihunor
üzenetére
Kb. 15-20%-ot esett, és 5 perccel a bekapcsolás után 3-4%-ot mászott vissza...
-
Rotate
veterán
próbáltátok már a Panoráma felvételt?
marhajó 
Itt az egyébként rohadtul rendetlen szobám panorámában, a minőség nem a legjobb mert szar fényben fotóztam vaku nélkül...
-
futor
aktív tag
TurkbeyRom Ics V4
-
Rotate
veterán
-
ERPY
őstag
Na, ami tuti hogy a gyári ICS-be nem kerek. Feltettem kipróbálás gyanánt valami CM9 romot, és 800mhz-en megy a böngésző mint a kisangyal, míg ICS alatt ezen az órajelen szinte megdöglik. Nemtudom a fogyasztással mi a helyzet, mindenesetre tetszik.
Mivel lusta voltam és csak tesztelni akartam, rányomtam no wipe az aktuális romomra, és szépen maradt mindenem. -
mutyi
senior tag
válasz
Rotate
üzenetére
Egy mobil boltban vettük, használtan néhány hónaposan vitték tán be,mert még több mint másfél év a garancia rá.
Független a készülék tudomásom szerint, viszont honnan lehet tudni hogy tuti független, nem-e valaki buherálta. Egyáltalán függetleníthetőek ezek z S II-es készülékek?
A másik,hogyan ellenőrizhető, hogy gyári firmware van rajta és nem valami főzött dolog?
IMEI szám alapján esetleg lekérdezhető ilyesmi infó a Samsung oldaláról? -
Rotate
veterán
ha szolgáltatós, vagy kétes eredetű telefon, akkor nem lesz még 4.0 egy darabig... rá lehet tenni, de a megfogalmazásodból az jött le, hogy annyira nem vagytok képben, szóval én nem bántanám... gondolom nem kell a haverodnak egy drága papírnehezék...
de ha mindenáron ár akarjátok erőszakolni, akkor az LP3/LP4/LPS közül rakjátok valamelyiket, és kezdetnek ajánlom áttanulmányozni az első hsz-t.
-
mutyi
senior tag
Sziasztok!
Haverom most vett használtan egy Galaxy S II-t.
Mondom neki,hogy van már a 4.0-as ICS,ha nem az van rajta,akkor jó lenne frissíteni. Meg is néztem,asszem 2.2 vagy 2.3-as rendszert láttam.
Na gondoltam ez is úgy működik,mint pl. Iphone-nál vagy pl. egy Archos Tabletnél, hogy wifin keresztül simán letölti a friss rendszert és frissíti.
A kérdésem az lenne, hogy egy gyári firmware-t hogyan kell frissíteni,hogy egy 4.0-as ICS kerüljön a helyére??
Nem kell totál részletesen,majd utána nézek,de jó lenne ha nagyvonalakban átlátnám ezt az Androidos frissítgetést.
Jah és ha lehet,akkor egy linket egy dobjatok pls,ahhoz a firmware-hez amit fel kellene dobnom. Nem akar semmi extrát, annyit szeretnénk, hogy mivel hivatalosan van hozzá 4.0, így az kerüljön fel.
Köszi előre is! -
manokaki
addikt
Én mondhatni az összes jelenlegi telefont kiprobáltam ,már mint a felső kategoriában , de valahogy még mindig ez a leghasználhatobb és leggyorsabb telefon, és a kijelző szingazdagsága is a legjobb még ha a felbontás ugye már nem a csucs ....
Én várom nagyon az SIII-t !!!

Attila
-
pergabb
senior tag
MX Video Player-t használok, hardveres kezelésnél csúszik minimálisan a hang. Ez miért van? Szoftveres kezelésnél már jó, de igazából azt sem tudom mi a kettő között a különbség

-
dancsuri
veterán
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a készülék MAC adress-ét hol lehet megtalálni? 2.3.6 van rajta, ha ez számit.
Köszönöm!

-
Fail3D!
addikt
-
zso73
veterán
Volt a kezemben egy példány. Nem rossz. Ami nem tetszett, hogy a kis pöcköket, ami a menüket vezérli, elég nehéz megtalálni. Persze biztos meg lehet szokni, de sokkal rosszabb használni, mint az S2-t. Amúgy elég smooth.
Rotate: Nekem az a tapasztalatom a wifivel, hogyha az adatkapcsolat is be van kapcsolva, akkor nem fagy meg az ikon.
-
ERPY
őstag
Csak nekem gyenge az érintés az új Siyah kernellel? Sokkal tompábban érzékel.
-
vagyula
senior tag
Miuisok szomorú hír: Galneték nem készítenek több romot

-
agabe
addikt
válasz
Fail3D!
üzenetére
hasznaltban most is van egy par napos 130ezerert...es konnyen lehet, hogy az ar emelkedni fog (volt ilyen tavaly is, raadasul eur arfolyam is elszallhat mostanaban) szal konnyen lehet ha varsz meg, akkor csak dragabban jutsz hozza...persze nem tuti de van ra esely, viszont olcsobb nem lesz az valoszinu.
-
Fail3D!
addikt
mindenkeppen fogok irni ha lesz, de meg szerintem legalabb 1 honap a valtasig... kiveve ha nem birok magammal es belemaszok abba hogy 20-30 k rra fizessek... de remljuk annyira nem leszek hulye... a foruman azt irjak nagyon smooth, de meg olyan nem irt aki s2 rol valtott volna, v csak nem jelezte hogy milyen tapasztalata van, de tenyhogy azon kivul hogy kicsit mas a telo nem lesz upgrade max dowg..
de kiv vagyok nagyon. -
agabe
addikt
válasz
Fail3D!
üzenetére
nekem sony xperia s-el kapcsolatban az tunik fel, hogy alig egy-ket hete elerheto, de mar sok eladoval talalkoztam hasznaltban gyari papiros garis, tehat nem dzsunka behozott darabokrol van szo, es a tulajok par nap utan siman vesztenek rajta 15-20ezret... egy jo telobol az elso honapokban nagyitoval kene keresni az elado hasznalt darabokat.
olyan mintha lenne vele valami bibi (youtube-on talalhati teszt alapjan pl. nem olyan smooth mint s2-es...en mar csupan ezert nem is gondolkodnek rajta)
emellett allitolag minden darab (vagy nagy reszenek) kijelzojet cserelni kell, mert sargul.
gondold meg jol, de ha lesz olyqnod, akkor varjuk a tapasztalati osszehasonlitast, mivel ugyis csak akkor derul ki milyen ha az ember hasznalja. -
Fail3D!
addikt
"gyari" 2.3.6 al eleg jonak tunik az uzem ido.. de vannak kis szaggatasok benne, a mokult romokkal a sebesseg wifi azt kell mondjam megfelelt, energiatakarekos modban egesz elviselte a nyomkodast szoval lenyegeben nem veletlen hogy 1 ev elteltevel is ez a telo meg mindig top, de egyenlore nem talaltam meg olyan telot amire aztmondanam, hogy szivemhez not... kezdek a fogyasztoi tarsadalom rabja lenne es valtani mindig masra... ha nem is a megjelnes napjatol, de lenyegeben fel ev alatt ez a 3ik telom kb.
-
Rotate
veterán
nem kapcsolódik, csak feldobja, hogy vannak elérhető hálózatok... ha kikapcsolom a felderítést, akkor mondjuk tényleg nem dobja fel, talán csak akkor amikor épp bekapcsolom a wifit... meglátjuk, remélem segít...
Fail3D!:
szerintem gyengébb üzemideje lesz mint az S2-nek... de majd ha lesz GSMArena aksiteszt kiderül...
-
Fail3D!
addikt
válasz
Psytech
üzenetére
innen mar megoldom foleg hogy 0azva van elmtileg a telo, ill mivel nem rootolok akkor nem kene prognie a szamlalonak, de koszonom. nem azt mondom upgrade lenne mivel hardverileg meg gyengebb is... ill talan a hangzas, wifi, kijelzo, es a felbontas lehet elony.. viszont meg varok mert 10-15k nal tobbet nem akaork rafizetni, mivel osszesegeben csak ujabb ennyi a kulonbseg...
(#12730) Apakara annak tul draga

(#12728) Rotate r2 romajat hasznaltam!
bar az utrobbi 1-2 hetben kezdte elojonni a bajok vele osszemolas stb.. pedig semmi egyebet nem nyultam bele... viszont a csere osszesegeben csak azert kell mert tetszik a telo
ez meg nem fogott meg ugy hogy orok szerelem legyen, ennyi
-
ERPY
őstag
válasz
Rotate
üzenetére
"akkor egyelőre marad az, hogy megy mindig a WiFi, de ebben meg az a szar, hogy mindenféle idegen hálózatokra akar csatlakozni, ha megyek az utcán akár... "
Ez nem így van teljesen. Csak ahoz csatlakozik, amikhez egyszer már csatlakoztál. Ha kikapcsolod, hogy ne jelezze hogy lát nyílt hálózatot, akkor azzal sem fog zavarni.
-
Psytech
őstag
válasz
Fail3D!
üzenetére
Ezzel nem értek egyet... Az S2-nél kevés olyan készülék létezik aminek a tulajdonságai kevésbé bosszantóak... Ha használod, mindegyik merül, még a Sony S is... Szép az meg minden, de az nekem nem jelentene upgrade-t, kijelzőfelbontás növekedés az kevés ahhoz, hogy én le akarjam cserélni arra.
Ha nem sikerülne és budapesti vagy, akkor szólj, vasárnap járkálok a városban majd, max 1-2 órával előbb indulok aztán megoldjuk (gondolom csak kedden megy a futár).(#12728) Rotate sajnos egyszer én is találkoztam ezzel... De az előtt és az után sem. Nem tudom mi okozhatta, de tényleg zavaró. Bár nekem kis idő után "feladta" és visszaugrott kikapcsoltra.
-
Rotate
veterán
válasz
Fail3D!
üzenetére
főzöttet használsz, és telefonra vagy dühös... oké..
más téma:
LPS-ben sincs javítva a WiFi bug... rányomtam a wifire, de nem vártam meg, hogy bekapcsol-e... fel akartam kapcsolni a kijelzőt, de nem kapcsolt fel... tehát ahogy eddig is, belefagyott a WiFi bekapcsolásba... Power gomb jó hosszan, és újraindult... akkro egyelőre marad az, hogy megy mindig a WiFi, de ebben meg az a szar, hogy mindenféle idegen hálózatokra akar csatlakozni, ha megyek az utcán akár... no mindegy, továbbra is várom ehhez a fixet...
-
Fail3D!
addikt
válasz
Psytech
üzenetére
a cikkben levo fuggetlent olvastam es ranymok a romra kiirja szerzoi jogvedett tartalom miatt torolve lett.
(#12727) Psytech thx remlejuk megofogm tudni csinalni... aztan par het es valtok sony ra, nagyon bejon... meg kezd boszantani az s2...
bar erdekes most a gyari rommal jobban birja az akksi... de el is felejtettem mar hogy nez ki a gyari es milyen ronda...
-
Psytech
őstag
válasz
rankesz
üzenetére
Eddig valahogy elkerülte a figyelmemet, bár nem értem hogyan történhetett meg, Astral-ra meg a 604-re minimum fel kellett volna kapnom a fejem
Nekem nem bírják a kollégák, én nem nyúlhatok az internetrádióhoz idebent, nem tehetek be zenét sem..

(#12724) Fail3D! 2.3.4-et mondtunk és a linkelt leírásban szereplő romra irányító link él és virul, tegnap ki is próbáltam, hogy mit rakott bele mycso.
-
Fail3D!
addikt
udv, tegnap kaptam segitseget hogy milyen romot kell vissza rakni a garihoz mert a 2.3.6 helyett azt modntatok a 2.3.5 kell viszont a megadott linkrol mar eltavolitottak a romot sajnos
ezert kernem valaki linkeljen 1 mukodo linket. -
rankesz
veterán
válasz
turika86
üzenetére
BLN = BackLight Notification
Az érintőgombok világítását haználja eseményjelzőnek LED jelzőfény híján, nagyon jó dolog, és eléggé sokrétűen paraméterezhető
Csak sajnos a kernelben kell hogy támogatva legyen, gyári, illetve cf-root kernellel nem megy,Psytech: Tyű, pedig már egy pár éve ez az aláírásom... jó is hogy eszembe juttattad, indítok is egy kis psyradio.fm-et, azzal gyorsaban elrepül a maradék 1 óra a melóból...

-
Bela52
tag
Kellemes husvétolást, kívánok mindenkinek.
-
turika86
aktív tag
-
Psytech
őstag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Igazából csak egy-egy dolgot tudok felsorolni amit én kihasználok mellette/ellene.
Pro: tényleg gyorsabb vele érzetre a készülék, bár benchmarkok nem igazolják ezt, de érezhető.
Kontra: ennek a sebességnek ára van.. Alvás közben nem ébred fel ideiglenesen, szóval ilyennel nincs gond, de használat közben gyorsabban merül mint cf-roottal.
-
Psytech
őstag
Kint van a SiyahKernel v3.0
Changelog:
fixed android logger
added GENTLE_FAIR_SLEEPERS and ARCH_POWER config to ExTweaks interface
fixed kernel specific options in CWM Touch Recovery
added “Remove init.d scripts” option to kernel specific options menu
usb mass storage mode in CWM Touch Recovery (rc4 is updated for you to test this change)
used latest cm9 kernel’s (codeworkx’s) sensitivity values. works better than my previous values.
set SIO I/O scheduler as default
removed almost all external tweaking scripts of any kind
fixed FM radio problem in rc3 and rc4
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hogy frissítettek? Mi a baj a tiéddel?