Hirdetés
Aktív témák
-
ERPY
őstag
Kint az rc4-es Siyah.
-
agabe
addikt
válasz
C.Brigante #12589 üzenetére
jo esellyel akkor se latnak meg, ha lathatobb lenne, de ezt meg az eletben nem fogod tudni elismertetni veluk...azt mondjaknmajd egyszeruen nem latnak hibat.
ha valami fura korulmeny miatt megis raszannak magukat a cserere, akkor tenyleg dupla lutri milyet kapsz, mert a gyari garis samu szervizes kijelzo csere is nagyobb vaoloszinuseggel mas helyen es mertekben foltos kijelzot eredmenyez...gsm bolti javitasnal bele sem merek gondolni mik lehetnek.
Ha eddig nem zavart, akkor hagyd ami van. -
Psytech
őstag
válasz
C.Brigante #12589 üzenetére
Ha gsm bolti garis, akkor lehet nem is csinálnak vele semmit. Azt mondják majd, hogy hát ezek mind ilyenek, ilyen az amoled (persze ez csak részben igaz, mint tudjuk). Ha meg mégis kicserélnék neked a kijelzőt, akkor is munkaidőben szerintem húzós, akár 1-2 hét is, plusz nagyobb eséllyel kapsz egy használt kijelzőt ami még sokkal rosszabb is a mostaninál, mint a Samsungnál, mert ott legalább csak újat raknak bele. De egy gsm gari... Necces. A foltosodás mértékének és láthatóságának ismeretében mérlegelnék a helyedben, hogy megéri e megkockáztatni azt, hogy még rosszabb lesz mint most. Persze ha nagyon foltos és látható is (bár azt mondtad, most pillantottad meg először), akkor nincs mit veszíteni, de ha elenyésző akkor lehet nem kockáztatnék.
-
C.Brigante
veterán
tegnap este én is észrevettem azt amit nem kellett volna. Villanyoltás után megnéztem vmit még a neten, fekete a hátterem, jobb oldalon egy sávban szabálytalan sötét folt. (wc-ben nézegetős effektus) Anno erre mondtátok, h ez gariban kijelző cserés dolog? Az a meglátásom erről, h nem biztos, h jól járnék egy XXL gsm-es gariztatással!? A samus más tészta lenne de ezek nem tudom mit művelnének vele.... mi a véleményetek?
-
Psytech
őstag
Régebben volt téma, hogy a Getjaros és Amazonos (plusz a khm.. virágboltos) akciós appokat hogyan lehetne market "agyából" eltűntetni, tegnap este a TB-s leírást nézegettem és azon belül itt az oldal alján említenek egy progit ami számos esetben beválhat az ilyenekre. Kipróbálni nem tudtam, de hátha valaki tesz egy próbát és akkor lesz tapasztalat is róla
Más:
Siyah rc3-at használja valaki? Vélemény róla? Tegnap este feldobtam, de rögtön reboot után azzal indított, hogy nem volt IMEI-m... Vissza recovery, flash rc1 és utána megjavult... Ez kicsit elvette tőle a kedvem
-
ferrari1
őstag
Tudnátok mondani egy olyan témát ICS-re, amin nem az a -számomra- gusztustalan kék szín dominál? Viszketést kapok tőle :-) K
öszönöm! -
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
A telefonom I9100G. Szeretnék rá valami jó custom romot és kernelt...
Ezt az egy rom-ot találtam: SuperROM v3.0 ONLY for *I9100G, ez jó is lenne, de mindig azt a hibaüzenetet adja, hogy "nem sikerült a bejelentkezés a google csevegőbe", miközben nem is szeretnék belépni és így kellemetlen használni.
Tudnátok segíteni, hogy honnan tudnék letölteni olyat, ami jól működik?
Köszönöm előre is! -
agabe
addikt
visszaterve a foliara...kijelzore tettem, bar noneme (ez a harmadik), de se nem karcolodik se nem koszolodik, csak a gyari uvegnel jobban zsirosodik valamennyivel, bar lattam sokkal rosszabbat is ebbom a szempontbol, de volt egy folia egy sonyericsson-on (nem tudom milyen) amin viszont zsirosodasnak nyoma sem volt.
van jo folia (sajna nem tudom melyik ami a legjobb) , viszont normal hasznalat mellett nem hinnem, hogy karcolodna a kijelzo. nem szokott homok, kosz, vagy barmi szemcses szennyezodes kerulni a telora, meg bortokban van, ezert nem tudom extremebb hasznalatnal mit bir, de ahogy olvasom nem panaszkodott ra senki aki folia nelkul hasznalja hogy karcolodna. -
XP NINJA
őstag
frissült a telefonom szoftverje. megint. mi változott? mit javitottak?
-
zseko
veterán
válasz
Shummo #12569 üzenetére
Nagygépen megosztott mappában filmek, telefon wifin az ES File Explorer és azon belül lan kapcsolaton keresztül az MX Video Playerrel gond nélkül lejátsza bármelyik videót (na jó, az m2ts-t nem
) Lejátszotta a wmv-t is, most kipróbáltam. Ha Hardver módban nem ment, akkor a Szoftver(gyors) módban mindig elindult eddig szinte minden.
-
Bali12
csendes tag
Sziasztok, Odinnal raktam fel a Sammobile oldalról az LP4-et azota a kies azt irja ki csatlakozáskor hogy a készülék nem témogatja a Kies által történő szoftverfrissitést. Mi a teendő ilyenkor??
-
Shummo
senior tag
Na haladok előre. Most felmerült problémám. A telő a WMV-t nem játsza le. (GBn ugyan ez volt) . Megnéztem jó pár vidlejátszót, egyik se támogatja. Vagy a teló alapban képtelen rá?
-
Szelley
senior tag
Novemberben vettem a telefont, farmerzsebben hordom, gyönyörűen megtakarítva a kijelzőt egy hajszálkarcot sem lehet észrevenni. Allergiás tudok lenni a karcokra, de nekem bevált a GG
. Barátnőmnek sg3-ra vettem Invisible shield-et, hasonlóan nézett ki az is szóval lekerült róla
-
F-ECT$
titán
V7 criskelot feltette már valaki? Előkerült már valami bug?
-
-
-
djapor96
senior tag
Rommerek!
Van egy app ami fel van telepítve. Rá szeretném egy másikra telefonra is, de nem tudom letolteni, mert már van újabb verzió is. Az új verzió viszont nem tetszik...
Ha kimásolom a deodexed apk filet a system/app -ból és átdobom a másik telefonra, majd ott installálom fog működni?
-
ToMmY_hun
senior tag
Értem, köszönöm a terjedelmes leírást.
Én azért rajtahagyom még a fóliát... múltkor is ráesett a gitár és komoly nyomot hagyott a fólián. Gorilla Glass ide vagy oda, szerintem azt nem bírná az sem.
HUTCHDB:
Én most galnet-en vagyok mert az a legfrissebb/legmagasabb verziószámú. Amúgy általában az official MIUI-t szoktam használni, amit innen lehet letölteni. Azért szeretem ezt, mert a kínai megjelenés után hamar letölthető az angolosított változat.Siyah kernel + MIUI kombóval nekem sincsenek jó tapasztalataim. Fagyások, újraindulások valamint egyszer beragadt deep sleep módban is a teló.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ToMmY_hun #12555 üzenetére
köszi!
ez az egy dolog nem tetszett az új v4-ben, de nem csak nekem, hanem sok más felhasználónak sem.
hála istennek, hogy így döntöttek, hogy visszateszik!
egyébként most próbálgattam a héten több miui-s romot és most a spitya verzió elég jó lett.
első felrakásnál voltak gondjaim, de az emmc törlés helyretette és most igen jól működik.
próbáltam az rc2-s siyah kernellel, de sajnos nálam több újraindulás jelentkezett, így visszatértem a "gyári" kernelhez. ezzel nincs ilyen gondom.
szóval, ha gondolod, azt is kipróbálhatod.
egyébként wajk műve is szuper, de valahogy most spitya-é mintha jobban sikerült volna. -
mycso
veterán
válasz
ToMmY_hun #12553 üzenetére
Egy sima bebújtatós bőrtokot...egyelőre nincsen karc a kijelzőmön, még mikrokarcot sem látok. Meg igazából túlléptem ezen az "ne legyen karcos, mert mi lesz az eladásnál" dolgon. Majd egy 5-össel olcsóbban adom, vagy 10-el....viszont így nem zavar a fólia. És lehet akármilyen minőségi fólia, akkor sem olyan sem az érintése, sem pedig a kinézete, mint nélküle, engem zavar és kész.
Valami hasonló van, csak a teteje is zárható: [link]
Páromnak a galaxy ace, lassan 1 éves, neki tok nincs, fólia sem, táskában, zsebben hordja és azon sem látok karcot, persze vigyáz rá ő is.
Ezek valahogy jól bírják, annó az lg o2x-em, egy hónap alatt rommákarcolódott, pedig úgy vigyáztam rá, hogy csak na....
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
HUTCHDB #12554 üzenetére
Facebookra posztolták ki. Én is kerestem twitteren meg a hivatalos oldalukon is, de ott nem írták. Mindjárt mutatom a pontos leírást.
Leírás:
MIUI phone is added to MIUI V4 for HTC Sensation G14/G18, Huawei Honor and SGSII i9100 this week! Sensation users, pls backup before OTA and wipe data after OTA. This is important. Pls share with your friends.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
-
maki12
senior tag
huuu wanam 10.6 szia kernerel nem nagyon akar müxeni
megy vissza nandroid -
Psytech
őstag
válasz
Rotate #12540 üzenetére
Na ez az az élmény, ami elveszik ezeknél a noname fóliáknál olyan 1-1,5 hónapos korukban legkésőbb. Mikor "megkopik" a fólia, akkor ilyen érdes lesz és azt hinnéd, hogy laggol a telefon, de közben csak akad az ujjad
Viszont egy tényleg jó fólia, az nem ilyen, az nem kopik meg és nem karcolódik meg. Ez is egy ok a mellett, hogy ki akarom próbálni a jobb minőséget is
(#12538) ERPY igazából pont ezt várom el tőle én. Bírja kb annyival tovább amennyivel többe került. Ha ez így van (azaz lesz az én esetemben
) akkor nem lesz kidobott pénz a többletkiadás.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Rotate #12540 üzenetére
Esetleg farmerban? Ezelőtt egy iPhone 3GS-t hordtam úgy, az tök jól viselte a dolgot. Nem találtam rajta karcot az eladás pillanatában, pedig majdnem egy évig úgy hordtam.
Aztán ugyanezt el akarta, játszani egy Xperia Arc-kal, azon két hét után nagyon durva karcok jelentkeztek, úgyhogy a GS2-n most van egy fólia. Ronda is, olcsó is de irritálnak a karcok...
-
Psytech
őstag
válasz
Rotate #12535 üzenetére
Ööö, nem arról van szó, amúgy én is elégedett vagyok vele ha 2-3 hónapot kibír, tudom, hogy ennyi pénzért ezt lehet várni
Ezzel nincs is gond, eddig így is használtam, több ilyen pakkot el. Csak most a legutóbbi beszerzésem olyan gusztustalan minőségű, hogy még felhelyezni sem lehet normálisan (pedig úgy érzem, szereztem már benne gyakorlatot és a legtöbbet elsőre felteszem buborékmentesen). De ennél csak a második fóliát sikerült úgy-ahogy feltenni, az első kuka lett, de ezt is tele buborékkal. Ezen felbuzdulva akarok most valami mást kipróbálni. Meg sokat olvastam arról, hogy egyéves brando fólia és karcmentes meg ilyenek.. Ha tényleg kibír annyit, akkor viszont megéri a pénzt..
Hát az meztelenül az igazi (
), de a kijelzőre azért rakok valamit, kis morzsák ellen mit sem ér a gorilla glass.. No meg tip-top állapotban szándékozom majd a későbbiekben továbbadni. Meg jó eséllyel a lelkem is nyugodtabb ezzel a tudattal, hogy van rajta fólia
-
Rotate
veterán
-
Psytech
őstag
válasz
Rotate #12531 üzenetére
Noname-ből próbáltam már rengeteget, volt pár ami bevált, de mondjuk egyik sem bírta tovább 2-3 hónapnál tovább, mikor már a fólia össze-vissza karcos, akkor már lecserélem inkább..
Ja és úgy lesz karcos, hogy az ujjamtól... Mert minden más időt általában bőrtokban töltMost a legutóbbi is 2 hónapot bírt, ez olyan átlagban elmegy egy 500 Ft-os fóliának. De gondoltam kipróbálom, hogy egy jobb minőségű mennyivel bírja tovább, ha egyáltalán tovább bírja
(#12530) lefkosia na akkor megy privát azért, erre kíváncsi lettem
-
Psytech
őstag
válasz
lefkosia #12523 üzenetére
Néztem ezt is, meg hallottam már régebben is róla sok sok jót, de ennek az ára már átesik egy olyan kategóriába amit nem hiszem, hogy teljes lelki nyugodtsággal egy fóliára tudnék költeni. Mégiscsak egy átlátszó valamiről van szó... Azért meg 7-9 ezer forint... Hát nekem ez már a karcos kategória, nem biztos, hogy ennyit ér nekem
De köszönöm az infót, én is arra tippeltem, hogy ez tuti darab, de a fenti okok miatt kiesik a szórásból.Mindenkinek köszönöm a megjegyzéseket, bepróbálok egy Brando-t, ha nem válik be, akkor majd lehet mégis átlépem azt a bizonyos határt
-
ERPY
őstag
Kint a SiyahKernel v3.0rc3
Changelog:
- Increased TCP buffer size
- Added support for ALL (EDIT: still have problems with the official one. will be fixed on release) Samsung and CM9 based MIUI ROMs
- Merged with upstream 3.0.y, and created a new branch which is updated to 3.0.27 (thanks to codeworkx@XDA for the help with git)
- Removed pegasusq cpu governor
- Fixed theme flashing problems in CWM Recovery
- Fixed most of the lockups and freezes
- Increased touch sensitivity a lot. let’s see if this makes anybody unhappy… -
Psytech
őstag
Gyors kérdés a kijelzővédő fóliát használókhoz:
Normálisabb minőségű fóliát szándékozok rendelni, eddig világéletemben ilyen 500 Ft-os noname-k volt, hellyel-közzel megfeleltek, de a legutóbbi most valami hulladék és gondoltam kipróbálok egy tartósabb darabot.
Eddig a Brando Ultra Clear Protector Plus az amit néztem, hogy az talán jó lenne, hasonló árkategóriában nézegetek még ilyen 3-5 ezer forint között. Esetleg valami jó tanács, vagy bevált darab?
vagy ha brando-ról van használati vélemény, azt is szívesen venném
Köszöntem
-
zso73
veterán
válasz
ToMmY_hun #12514 üzenetére
Igen. Nekem is a fapad LG menü után Sony ICS menüvel, és ICS dolgokkal ment a telefon egy ideje.Nagyon meg voltam vele elégedve. Mindenféle tuning volt rajta, amitől a 600MHz-es masina szuperül hasított. A CM 7 hibák ki voltak gyomlálva belőle.......
Ezért is volt, hogy a gyári ICS-t nagyon vártam. De annyira nem jó. Az elforgatást már az is tudta. Amúgy az SPB is tudja alapon. Persze nem animálva, de megy rajta. -
turika86
aktív tag
"best rom for stand by battery way better than LP3"...
ja és a lp4-ről van szó! van aki már ezt a wanamot használja vagy csak simám lp4-ről írna valaki?!És akkor már esetleg SiyahKernel v3.0rc3?!
Előre is köszi srácok! -
ToMmY_hun
senior tag
Hát igen, a jó dolgokat könnyű megszokni.
Majdnem egy hónap ICS használat után már én sem szeretnék visszatérni GB-re, holott olyan sok újítást számomra nem hozott. Viszont én már az animált képernyőforgatásnak is örülök, mert azt nagyon hiányoltam egy év iPhone használat után.
-
zso73
veterán
válasz
ToMmY_hun #12509 üzenetére
Én spec feldobtam az SPB 3D-t, és a többi meg nem érdekel. A névjegyes dolgokat meg így szoktam meg. Már a P500-on is tetszett az ICS. Hiányolom is a CM7 mod kinézetét. Nagyon jól megfőzte a telefonra a fórumos kolléga.
F-ECT $
Én sem akarom visszatenni. Várom az LPS-t. Főleg ma 16 óra használat után 33 % nem rossz. Ebből 41% kijelző. Ennél sokkal rosszabbat vártam. Főleg amiket hallottam a telefonról. -
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Psytech #12506 üzenetére
Valaki a gyári ICS kinézetet sem szereti, például én. MIUI nélkül sokszor okozna hányingert a telefonom
nyufka69
A független gyári rom felrakása nem egyenlő a függetlenítéssel, de ha ennyire nem vagy képben akkor lehet hogy jobb, ha megvárod a hivatalos ICS-t. Szerintem pár héten belül érkezni fog. Addig legalább lesz időd kitapasztalni a GB-t és tudod majd értékelni az ICS újdonságait. -
nyufka69
tag
Na most akkor mivan?
Nem akarok én függetleníteni stb... Tehát ezek szerint még nincs hivatalosan -
ToMmY_hun
senior tag
válasz
nyufka69 #12502 üzenetére
Hivatalos sajnos nincs még rá. Egyelőre nem is lehet tudni, hogy mikor érkezik.
A jó hír viszont az, hogy szoftveresen bármikor vissza tudod állítani a telefonodat gyári állapotba, tehát a garanciát nem tudod elbukni azzal, hogy raksz rá egy független szoftvert Odin segítségével.
Ha érdekel ez a folyamat, akkor olvasd el az első hozzászólást.UI.: Gratula az új készülékedhez!
zso73: Ezzel nem értek egyet. Az új ICS romok már teljesen használhatóak, ha valaki nem lesz rosszul a kinézetüktől
-
nyufka69
tag
heló
Ma vettem a T-nél egy S2-t.
2.3.4 van rajta. Van már ICS-rá hivatalosan? Azaz kies-en keresztül? -
csukasi
tag
válasz
ToMmY_hun #12500 üzenetére
Köszi a választ, nem nagyon szeretek kockáztatni, de azért szeretek alapos munkát végezni ha már nekifogok valaminek. Mondjuk én az ICS-t úgy raktam fel, hogy megadtam a módját. CWM-ből wipeok, aztán a 3 format, utánna odinnal KH3, KI4, majd Kiessel ICS. Lehet hogy ennek köszönhetem, de nekem kifogástalanul fut az ICS. A tartalék filléres kínai aksiaim megtáltosodtak. GB-vel 3órát sem bírtak, most meg 4óra 15 p-et is mentek már, a gyári 1650 -es meg a 6 órát elérte kijelző idővel. Ettől rosszabb sose legyen.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest