Hirdetés
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
turika86
aktív tag
Szerintetek mi fogyaszt többet,ha folyamatos 3g-n vagyok vagy ha hagyom automatikusan és szinte 2percenkent valtogat edge es 3g között???
-
ERPY
őstag
válasz
Lsilent
üzenetére
Magadtól azt pakolsz fel, amit akarsz, a lényeg hogy tartalmazzon magyar nyelvet, ha ez az esetedben számít. Frissíteni hivatalosan csak a telóban levő értékek alapján fog, szal magyar kóddal nem frissíti be a másik országét.
Ha nincs garid, akkor rootold, mentsd le az efs mappát, és tegyél fel egy számodra szimpatikus romot. Akár GB-t, akár ICS-t. Ha olvasgatsz találsz tapasztalatokat több romról, kinek mi tetszik, kinek mi jött be.
Ha hivatalos alapokon akarsz maradni, bár gari nélkül minek, akkor válogass a hivatalos romok között, és odinnal feltudod tenni őket. 1-es hsz-ba le van írva hogy. -
Lsilent
tag
Akkor megpróbálom.
A különböző országokban használt, kernelek és romok között, szabad az átjárás?
Értem ez alatt, ha a telón van pl német szolgáltatós rom és kernel, (nincs rootolva a teló) tudok föltenni pl magyar hivatalos nem szolgáltatósat? Mik a buktatói a garin kívűl? És mi az amit megváltoztat ill, mi az amit nem? Gari már nincs a telón.
-
ERPY
őstag
-
Lsilent
tag
Sziasztok.
Vki aki nagy mágus ezekben, tudna nekem pár kérdésre válaszolni pm-ben? Igérem sokat nem kérdezősködök. Csak néhány dolgot szeretnék tisztázni, amire nem kaptam sehol választ.
-
Tirexi
addikt
Hi all.
Van egy Galaxy S2-m és láttam a hírt, hogy most már elérhető hozzá a MO-n is a hivatalos Android 4.0.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ezt hogyan tudom telepíteni?
Vagy egyáltalán hol van?
A KIES program azt írja, hogy a legújabb van fent rajta (2.3.4) és nincsen újabb.Valakinek ötlete?

-
lujika
csendes tag
Hello,
melyik hivatalos ROM-ot éri meg felrakni amit SamFrimware-en is meg lehet lelni? Jelenleg LPQ (Hungary) van fenn, de nagyon sokszor eldobja a WiFi jelet, és néha úgy lefagy, hogy csak akku ki-be segít rajta. Plusz eszi az akksit.
Segítséget köszi
-
mZoleee
senior tag
őőő ICS Play (Market) alól nem lehet letölteni a shazamot?

-
maki12
senior tag
sziasztok!
sürgösen kellene nekem egy JIG!
Privátban kérlek irjatok beszerzési lehetőségeket köszönöm!!! -
belashx
senior tag
(#15177) Rotate : ki fogom próbálni Thx!
Ha már ilyen kérdezős kedvemben vagyok: Nagyon nem jön be ez az ICS-kék notibar. Tudna valaki linkelni egy modot a Stock kinézethez? XDA-n nézelődök, de eddig nem sok sikerrel.
Jöhet Wanamhoz, és CM9-hez is.

-
Rotate
veterán
esetleg, ha valakinek van több androidos eszköze, ez jól jöhet
[link] -
BossBoss
őstag
-
Lsilent
tag
Sziasztok!
Akkor próbálom az eléjét kérdezni. Szeretnék rootolni. A kernel verzió kf3, kérdésem, az előtte lévő 2 betű számít? Ha keresem a gyári kernelt, és a 2 betű nem egyezik, az okozhat gondot? Vagy jó nekem bármelyik kf3, ha igen mit takar a 2 betű?
-
knyitogato
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Majd írd meg, miben jobb a gyakorlatban, mindennapokban az új teló az S2-nél.
-
belashx
senior tag
Köszi, hogy megnézted, de épp az a lényeg, hogy nem Go-t akarok használni, mert nem érzem elég gördülékenynek.
Bár, ha CM alatt is működik, akkor már elgondolkodtató. Lehet teszek CMel egy próbát, mert megmondom őszintén, hogy ezt a funkciót gyakran használom, és nem akarok nélküle élni.

-
rjg
őstag
Eddig nem foglalkoztam vele, de most megnéztem Neked
a Go Launchert, amit használok. Itt a Gesture settings alatt be lehet állítani, hogy elinduljon a Keresés valamilyen mozdulatra, pl a lentről felfelé swype-ra. -
zso73
veterán
Amerikában van frissítés az ICS 4-re
Forrás. -
ERPY
őstag
-
Richard!
addikt
Nna gyerekek.ma is bebizonyosodott,h szart sem ér a wifi-k.barátnőm SE X8-asa simán fogta a wifi-t a mekibe,én meg csak pislogtam neki,h a 130 ezres tellám,nem találja.busz wifijénél dettó így...
-
belashx
senior tag
Valaki nem tudja, hogy van-e valami mod, ami biztosítja a keresés funkciót a beállítások gomb hosszan nyomásával? Gondolok itt olyan Romokra,ami nem tartalmazza + olyan launcherekre,amelyek nem tartalmazzák (vagy csak én nem találtam meg a beállításaik között).
Sajnos ahogy elnézem ez nem "alaptartozéka" az ICSnek. Szokjak hozzá, hogy ez már nem lesz implementálva az új Romokba? -
Lsilent
tag
Sziasztok!
Most kezdeném az egész, rootolást, romozást. Olvasgatom egy ideje a fórumot, de még nem mertem belevágni. A lényeg, hogy most megpróbálnám, Segítséggel!!!. Ha vki lenne olyan kedves és segítene, lehetőleg lépésről-lépésre, esetleg megkeresni a szükséges hozzávalókat is. Egyedül odinom van. Azt is most szedtem le. Nem fontos főzött rom, megfelel nekem a hivatalosak közül bármelyik. A készülék nem garis. De függő, az sem gond ha a végén azt is megszüntetnénk. Köszönöm előre is.
Nem vagyok műszaki analfabéta, csak még nem csináltam telót, és jó lenne ha nem csak pda-ként működne tovább.
-
derrik
őstag
A Spirit FM-ből sikerült valakinek már hangot kicsikarnia?
XWLA4 alatt vagyok...... -
Rotate
veterán
találtam Sense 4 stílusú óra widgetet, így néz ki nálam
ez konrétan a white v3 [link]
-
Rotate
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
akkor ha minden igaz kmisi99 hamarosan bejelentkezik, mint új tulaj

-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
vagyula
üzenetére
kártyára sajna nem jó...
fontos, hogy gmail-en meglegyenek az sms-im, meg a hívások.lock?

(#15135) belashx!
az rendben van.(#15136) ForRedGlory!
az biztos, hogy minőségileg, anyaghasználatra 5*-ös!remélem azért az SIII topic 1-es hsz-ét te fogod csinálni....ez már hagyomány itt a PH-n, SI, SII, .....nem maradhat el a III. sem!
köszönjük a segítségeidet!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
C.Brigante
üzenetére
Igen, 10:30 óta... Még 0 a tapasztalatom

-
C.Brigante
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
grat hozzá, már akkor a kézben van?

-
BossBoss
őstag
A Droidstats app mennyire működik pontosan? Gondolom használjátok páran. Esetleg ajánlhattok jobbat is.

-
ForRedGlory
félisten
Jöttem "búcsúzni". Márkát váltottam, meglátjuk milyen lesz.. Majd írok egy kis összehasonlítást a témában logout blogon... Viszont azt már most látom, hogy SGSIII jobb lesz HTC One X-től.
-
Jadro
veterán
válasz
HUTCHDB
üzenetére
SMS backup , Call logs backup Ezek még nem hagytak cserben soha és free mind a kettő. Használtam Miuin, GB-n és CM9-en is.

-
HUTCHDB
nagyúr
Tudtok valami normalis SMS ill. hivasnaplo visszaallito programot?
Az smsbackup+ sajnos csak reszben allit vissza, raadasul nem az elso alkalom, hogy megsz.vat.
-
Tuninger
addikt
Hogyan tudok 7 Gb-s MKV-t rámásolni a telefonra? Bárhogy próbálom azt írja ki , hogy a filerendszer nem támogatja ezt a méretet, holott az ext4 elvileg tudja.
-
Gloob
addikt
válasz
Rotate
üzenetére
Persze hogy új! Számoltam a jelenlegi euro árral, akkor az nálatok 135 körül van! Ez lehetett volna kb 1 ezressel még olcsóbb, ha van a boltnak Pikk Pakk Pontba szállítása, de sajnos nincs! Így a futár 1500, a másik megoldással 400 Ft lett volna! Ja és természetesen független! A T-Mobilban jelenleg ennyi a függő, igaz az is két év gari, de a T-Mobilnál!
-
Gloob
addikt
Sziasztok!
Nemsokára jövök közétek! Remélem befogadtok jó szívvel! Eddig is sokat olvasgattam, meg néha kérdeztem is, de eddig "csak" az asszony telefonja ügyében! Ma viszont megrendeltem egy 2 év Samsung garanciás SGS2-őt, ami kedden érkezik! Autós töltővel, 2 év Samu garival, ami 2 hónappal meghosszabítható, futár díjával együtt 114500 Ft lesz egy kis alkudozás után! Szerintetek milyen ár? Én nem találtam jobbat! Ami jobb volt árban ott a gari csak bolti, az meg nekem nem jó, vidékről egy pesti boltba! -
pzstm
titán
Amazon showed a couple of specification about the Galaxy S III
Én már semminek nem vagyok hajlandó hinni. Majd ha hivatalosan bejelentik/bemutatják.

-
trobi28
addikt
Sehol nem találok egy müködő linket Old bootloaderre

Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Suzuki topik
- Robotporszívók
- Fejhallgatós találkozó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lightyear - befektetési app
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(JKay, és társairól nem is beszélek plusznak )

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)