Hirdetés
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
turika86 #47456 üzenetére
Az elején biztos nem lesz egyszerű. Felesleges rápörögni, majd 1-2 hónap, és jobb lesz a helyzet.
Ha úgy alakulnak a dolgaim, ahogy szeretném, akkor lesz a Nexus 4 mellé egy Nexus 10 is...Nexus ide vagy oda, itt sem árt megvárni az első fecskék beszámolóit. Azért mert Nexus, gondok még lehetnek vele.
-
-
-
-
zolmesz
aktív tag
válasz
turika86 #41918 üzenetére
Ezen már túl vagyok, az Apex volt beállítva, mint alapértelmezett program, de ennek ellenére csinálja ezt.
Érdekes, mert amíg a 4.0.3 volt fent, akkor ott nem történtek ilyen érdekességek, hogy az alapértelmezettség ellenére a másik (TW) launchert indította volna el a programokból való kilépéskor.
Feltettem a 4.0.4-et, és azóta szemétkedik. a 4.0.4 lenne az oka? -
zack
nagyúr
válasz
turika86 #40895 üzenetére
Vívódok...Nekem az S2/Android nagyon bejön, ezzel nincs gond.
Meglátom milyen lesz az iOS6+i5 ill. a WP8+ Lumia 920. Esetleg ott lesz még a titkos favorit is az Optimus G...
Nem fogok kapkodni, alaposan meg fogom rágni a döntést.
1 évet ezek közül szinte mindegyik ki fog bírni a felső kategóriában. -
znagy69
őstag
-
Ádám16
addikt
válasz
turika86 #36506 üzenetére
Foglalkozik valaki a ház teljes cseréjével a fórumon?
fehérré szeretném átalakítani, és ezzel kapcsolatba érdekelne pár dolog:
- Esélytelen, hogy a szolgáltatóm, esetleg a Samu cserélje nekem, ha egy gyári S2 házat beviszek hozzájuk, esetleg ott vásárolok? Így a garanciám tuti, hogy megmaradna.
- Ha maszekbe csináltatom, akkor a jövőbeni esetleges szervizelése során a szerelők észrevennék a dolgot? (kockázatmentességre törekszek..)
Szerk.: bocs, nem válasz
milanmylo: 13-15 közt vannak a neten..
nagy felár egy színváltoztatásért, de nekem megérné, mert amúgy is cserélni akarom, sérült lett a ház..
-
Jadro
veterán
-
pzstm
titán
-
Picco
addikt
válasz
turika86 #33147 üzenetére
nalam 3g tokeletes, ikon arnyek/transparent ikonok tenyleg problemasok, media scannal nincs bajom. mondjuk azota jott egy update is szerencsere.
amugy elegge atlathatatlan szamomra a topicja, tehat
normalis changelogkozben talaltam, normalis bug list-et sem talaltam.... -
Picco
addikt
válasz
turika86 #33132 üzenetére
en CM10-en vagyok, volt 1-2 nagyobb megakadas(par masodperc) de ez max 3szor fordult elo eddig 3 nap alatt, amugy stabil, nincs FC, nincs reboot
nincs viber
mod: mondandom lenyege: hetkoznapi hasznalatra alkalmas, jah es h rom managerbol allandoan frissitheto, wipe meg minden nelkul az ribanck*rvanagy extra szvsz
-
turika86
aktív tag
-
Zé_Mester
őstag
válasz
turika86 #32856 üzenetére
én is feltettem ma délelőtt a tegnapi CM10-et, egész pofás lett, és még nem láttam FC-t sem. bár a Vibert nem engedte elindítani, de minden más, amit eddig próbáltam az működött rendesen. felteszem a mait is, aztán nyúzom tovább azzal, ha valami oltári nagy baromságot csinál akkor meg megy vissza a MIUI amíg jó nem lesz a CM10
-
znagy69
őstag
-
Szelley
senior tag
válasz
turika86 #31514 üzenetére
Én meg csupán Llama-t használok...magától némul suliba beérve, felhangosodik ha elhagyom...este 10től reggel 8ig halk üzemmódba van wifi nélkül...reggel 8tól wifi+sync. bekapcsol...és egyéb nyalánkságok...
Erpy: Ba**meg ezen akkorát nyerítettem!!
"Ha nyernél a lottón, bepróbalnál egy pittel rootolást a szekrény tetején becsukott szemmel, miközben lakozzák a körmöd?" -
BDave
őstag
válasz
turika86 #30460 üzenetére
Amúgy meg érdekes, hogy mennyire oda vannak az embere egy új frissítés megjelenésekor, holott az nem jelenti azt, hogy plusz két maggal bővülne a telefon vagy jobb kijelzője lenne, hanem egyszerűen "csak" szoftveres újdonságokat hoz. Alapesetben nem olyan nagy szám, de mobilos körökben mindenkinek nagyon fontos, pedig lehet hogy az új frissítés nélkül is remekül működik a telefon. Tetszik érteni?
-
BDave
őstag
válasz
turika86 #30424 üzenetére
Dehogynem. Én már lassan egy hónapja, pedig elég új az S2m. De a Samsung ezzel a frissítési zárlatával (mármint hogy nem mond semmit és ha mond is, az csak fényévekkel később kerül rá a telefonra hivatalos úton...) kicsit eltántorított a telefonjaitól. Legközelebb csak Nexus...
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest