- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
kopasz79
tag
válasz
kopasz79 #2968 üzenetére
megtaláltam a MAC címet
a wifi résznél ha a menüt nyomsz ott megmondja a saját MAC címétmost már csak egy txt-ből be kellene másolni azt a rövid kis jelszót valahogy ötletek?
más szerintem totál felesleges felhívni ügyfélszolgálatot és reklamálni
úgy se fog történni semmi vagy csak kioktatnak hogy hát hogy ez így jól van -
killerjohn
addikt
válasz
kopasz79 #2838 üzenetére
Komolyan, ilyen savanyú, mindenszar hozzáállást általában azoktól látni, akik gyűlölik a rendszert, a kapitalizmust, a politikusokat, a multikat, meg általában mindenkit, mert kiskeresetűek, 12 órában dolgoznak és nem kapnak érte semmit sem. Félreértés ne essék, dehogy nézem én le őket, arra célzok, ritka hogy olyan fossa a szart minden tizedik posztban aki 160.000-es telefont készül venni... A 4.3"-os okoskodás meg nem nyert, mert a HD2 és az SGS2 ugyanaz a képméret, mégis totál más a telefon mérete. A (telefontok-)szolgáltató meg nem fogja fényesre nyalni a hátsód 1000 Ft haszonért, pláne nem a minimálbéres alkalmazottja, aki ld: fenti "savanyú, mindenszar, stb stb" típusú fazon jó eséllyel és kb a pokolba kíván, hogy egy ilyen telefonra akarsz tokot venni és életed legnagyobb baja hogy a "kötsög T-Mobil" nem ad melléd külön konzulenst meg thai masszázst mert kegyeskedsz ott megvenni a telefonodat, amin van 30.000 hasznuk, miközben napi 30.000.000 a nyereségük.
Egyébként, igen, "nekünk" nagyon jó, mert otthon kényelmesen veszel egy kibaszott telefont, egy valag pénzért, meg mehetsz sétálni venni hozzá tokot, miközben az emberiség fele (?) örül ha kidolgozhatja a belét, hogy kenyeret vegyen a gyereknek.
Picit talán elkezdhetnéd értékelni az életed, és azt a sok luxust amit megengedhetsz magadnak. De persze nem az én hatásomra, hanem azért mert kurva gyorsan "baszatlangazdaságivezetőasszony" formát öltesz és onnan nincs visszaút.
-
Jadro
veterán
-
M.A.Z.
aktív tag
-
-
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
kopasz79 #2795 üzenetére
kopasz79: kicsit nyugodj már meg, nekem visszaigazolták mint telefonon mint email-ben.
(amúgy meg miért kapnád meg te holnap amikor az imént írtad hogy 27-re van kiírva a szállítási dátum)
hülyeséget nem kell terjeszteni, idegeskedni meg főleg nem.
és van komment szerkesztés is...
engem a te hülyeséged kezd idegesíteni már ne is haragudj
nem hinném hogy egy adatkábelen spórolnának amúgy. (legalábbis én ilyenről még nem hallottam hogy egy szolgáltatós telefonnál hiányozna valami a dobozból ami amúgy alap tartozék lenne) mindenesetre remélem holnap kiderül, amúgy meg ez legyen a legnagyobb bajom
-
Jadro
veterán
válasz
kopasz79 #2690 üzenetére
SL- SimLock, a t meg talán tartozékok.
A kamionos, ahogy begurult a kapun, már jelentkezett is fel VPN-en a belső T-s hálózatra és indította a mélküldő scriptet, amibe már be volt töltve a címlista. Unta már a sok sírást és igyekezett minél előbb kielégíteni az igényeket. Mégiscsak a világ sorsa múlik rajta.
-
czingerpeter
csendes tag
válasz
kopasz79 #2270 üzenetére
Kedves kopasz79!
Úgy látom, hogy neked már úgy elborult az elméd, hogy már gondolkodni sem tudsz!
Ha így haladsz akkor rövid időn belül meg fogsz őrülni!
Egyrészt, te csak előrendelted a telefont, ami annyit jelent, hogy majd ha raktáron lesz akkor küldeni fogják neked, de tudtommal még nem adták ki közleményben, hogy raktáron van, nem reklámozzák még a tv-ben hogy kapható már náluk, az interneten nincs még fent hogy készleten van a telefon és még egy dátum sem, hogy mikortól lesz kapható, szóval nem tudom, hogy te miről beszélsz, már ne haragudj!
Azért mert nem hivatalosan elterjedt, hogy május 23-án, lesz a T-nél, az még nem azt jelenti, hogy lesz is! Érted?!Ők nem kértek meg rá, hogy rendeld elő a telefont!
Akkor járna kárpótlás, ha nem azt a telefont küldenék véletlenül, vagy ha nem a megadott dátumon kézbesítenék a telefont!Hihetetlen, hogy még mindíg itt tartunk, bakker! Olyan vagy mint egy hisztis gyerek!
Ha majd megjelenik a telefon, akkor majd értesülsz róla!
Az pedig evidens, hogy a T-s dolgozók előbb kapják meg a készüléket mint a nép!
Nem tudom, hogy miért várod el, hogy te ugyan akkor kapjál telefont mint ők!Ne haragudj, de ez már erős volt!
-
-
knyitogato
őstag
válasz
kopasz79 #2268 üzenetére
Nincs megrendelve. Előrendelve van, és nem ígértek dátumot, senki nem vezetett meg, csak megadták a lehetőséget, hogy tervezhess a pénzzel és hogy az első készletből, ami érkezik majd hozzájuk, neked is jusson. Nekem pl. nem fog, ha kevés jön, mert az egy hét múlva lejáró hűségem miatt nem tudom előrendelni a neten. A hisztid akkor lenne érthető, ha már napok óta szállítanák ki, és te még nem kaptál volna. De tudtommal még senkinek nincs T-s SGS2 készüléke. Úgyhogy nyugi.
-
yoogie
aktív tag
válasz
kopasz79 #1930 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg, hogy 2011. április 1-től minden Samsung mobilra 2 év garancia van.
-
Jadro
veterán
válasz
kopasz79 #1970 üzenetére
Gondolom arról kaptál visszaigazolást, hogy a rendelésed megérkezett hozzájuk. Ez ha jól sejtem automatikus. Ezt jóvá kell hagyniuk, hátha fekete bárány vagy a rendszerben. Ez gondolom még nem történt meg. Ennek megtörténte után kapsz infót a szállítási időről.
"Az ígért szállítási határidőt a megrendelés jóváhagyása után kell számítani." - Webshopból idéztem.
A fogyasztóvédelmes dolog meg nem hiszem hogy olyan egyértelmű mint hiszed.
-
Jadro
veterán
válasz
kopasz79 #1965 üzenetére
Ezt a hisztit komolyan... Szerintem indíts rögtön pert.
Az előrendelés arra jó hogy kvázi lefoglalj egy példányt a majdan értékesítendők közül. Így biztosítod, hogy ha megérkezik a szállítmány, neked is jut belőle. Ki mondta hogy ettől előbb kapod meg mintha személyesen mennél érte? Van amelyik boltban így van, van amelyikben nincs.
-
DarkChild
senior tag
válasz
kopasz79 #1930 üzenetére
Újra hívott az üszi
Mondták, hogy nem is kell igazából a jelszó a szállításhoz (az majd csak az aktiváláshoz), úgyhogy leegyeztettük amit kell...
És akkor mindenki vegyen nagy levegőt, következzék a dátum... táááádááááá: "leghamarabb május 23-án, hétfőn" szállítható. Valamikor késő délután landol majd nálam a futár.
Szóval hétvégéig már nem szórják a készletet. -
válasz
kopasz79 #1930 üzenetére
nem kell komnibálni, a korábbi hozzászólásomban szereplő időpont előtt vásárolt független készülékekre 12 hónap volt adott, szolgáltatós esetekben + 12 hónap, de azt is a samsung vállalta - ez szerepelt is a gyártó szervizes irányelveinél! eztán nem csak a szolgáltatós készülékekre ad 24 hónapot a gyártó, hanem a függetlenekre is!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
kopasz79 #1899 üzenetére
Mi a franckarikáról beszélsz? Akkor lenne esetleg igazad, ha HIVATALOSAN már be lenne jelentve a telefon hogy mikortól kapható, de csúszna...
Még csak ilyen "belsős" információtok van a megjelenéssel kapcsolatban, ami lóf@szt sem ér, már megbocsáss...
Meséld el kérlek milyen logisztikai gond bajod van?(#1906) Oppenheimer : kuss a neved
-
pzstm
titán
-
-
beteg
őstag
válasz
kopasz79 #1809 üzenetére
én ugyan csak a HTC Desire HD-hez (illetve a korábbi telóimhoz, Desire, HD2, HD..) tudom hasonlítani, de azokhoz képest minden mérés nélkül azt érzem, hogy a Wifije tényleg gyengébb lehet, ami csak abban mutatkozik, hogy kevesebbet mutat, de amúgy tökéletesen működik, a hálózati térerő viszont nekem tök ugyan olyannak tűnik.
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest