- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Aktív témák
-
jajistenem
csendes tag
Egyébként miért macerás annyi mobilt hordani? Nekem volt, hogy 3 telefont kellett cipelnem
Néha kínos helyzet is volt belőle, meg volt, hogy hülyének is néztek, de melóval jár
Egyszer megpróbálkoztam Ebay-os kínai 2sim-es mobillal, kényelmi okokból, na de arról inkább nem nyilatkozom
Tuti lenne SGS2, ha tudna két sim-et kezelni... Bár nekem elsőre az is bizarrnak tűnt, hogy SIM -et ki lehet venni, SD kártyát meg nem... Vajon mit szólna a telefon hozzá, ha menet közben SIM -et cserélnék? -
jajistenem
csendes tag
Értem, nekem pont ez nem tetszik, hogy a cég veszi és te fizeted ki... Jó mondjuk én nem is szoktam válogatni, de ha céges a telefon, akkor tessék csak kifizetni a cégnek... Én pénzt bele biztosan nem adnék, mert az a cég tulajdona marad, nem az enyém...
Vagy már erre is van korrekt megoldás? Én is nagyon le vagyok ám maradva...Pl. nemrég tudtam meg, hogy amit legjobban szeretek a BB-mben (repülő üzemmód), az már tök alap pár éve
-
jajistenem
csendes tag
Ezt nem nagyon értem, de javíts ki ha rosszul gondolkozom. Szóval te kifizeted a cégednek a 181ezer forintot, és a cég veszi meg a készüléket és akkor vissza tudja igényelni az áfát. Namármost ha te vezeted a céget, azaz EV -ként dolgozol akkor ez ok (vagy ha családi vállalkozáson belűl meg tudod oldani), mert gyakorlatilag a háttéren te veszed meg saját magadnak. De ha alkalmazott vagy, akkor sántít a dolog, mert a cég veszi meg, akkor egyrészt mit keres nálad, másrészt mi a garancia, hogy nem veszik el tőled.. Mivel számlával veszik, leltárba kerül, amortizációval majd ki lehet írni, de az idő... Szóval nem igazán értem, hogy fizeti vissza neked a cég az áfát... Ha a második tézisem igaz rád, azt szerintem ne tedd, nagyon rosszul járhatsz...
Ez az áfa visszaigénylős dolog akkor korrekt, ha egyrészt te magad vezetsz vállalkozást ill. családtag, és természetesen a cég tevékenységi körével ez összefügg (pl. mobilbolt).
Egyébiránt érdekes a helyzet..
Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest