- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
zseko
veterán
...Az XXI9100KH3-as rom rootolása következik....
...Amennyiben zavar a bekapcsolásnál lévő sárga háromszög, a letöltöttKG2-es romban lévő Kernelt tegyük vissza ugyanúgy, ahogy a rootolt kernelt....
...majd az efs mappa lementését követően lehet frissíteni KH3-ra...
Végül is csak pici dolog.
-
kecsetihunor
aktív tag
Egyelőre nem létezik, de nagyon olyan szaga van, hogy lesz
http://www.gsmarena.com/the_nvidia_tegra_2powered_samsung_i9103_galaxy_s_ii_is_real-news-2385.php
A másik, az NFC-s SGS II, az szerintem a közeljövőben jön, Samsung i9101 néven
De amúgy is, az SGS egy fantasztikus készülék
-
auditore16
csendes tag
Én lehet holnap bemek az egyik közeli T-mobile-ba és megkérdezem hogy ez így van vagy sem
Ja egyszerűen nem tudják már mit írjanak ki. A vicces amikor a Sonyt vettem, akkor azt írták 16 GB belső vinyó. Helyette lett KÜLÖN 8 GB-os mem kártya...Amúgy nem baj ha hülyeséget ír ki én úgyis megveszem
-
rankesz
veterán
Ez nagyon zsír, viszont ha jól értem az angolt akkor ez eléggé elszomorít
-
papi77
addikt
Akkor is nagyon sok!
[ez kicsit jobb ár] -
bigrock
addikt
Tettem egy érdekes próbát: a HTC Desire (sima) telómon - LeeDroid rommal és Dolphin Mini böngészővel kipróbáltam ugyanezeket az oldalakat. Való igaz, nem érte el a Samu S2 sebességét sem a smooth scrolling-ban, sem a pinch-to-zoom minőségben, de simán hozta a Desire S sebességét (néhol talán még gyorsabban is).
Szerintem a bika hardver még nem garancia mindenre, egy jól optimalizált rommal is lehet csodákat tenni egy kvázi kifutó szériás modellel is. Ezzel együtt nagyon tetszik a Samsung, nekem ott van a dobogón. -
LBandi
aktív tag
Nem értem miért spórolták ki belőle a 2 magos procit
Ha már még nagyobb lett a kijelző legalább a felbontáson is növeltek volna, így akinek nem jön be az S2 felbontása erre mit fog mondani?
A fizikai méreteire tekintve kíváncsi leszek mennyivel lesz nagyobb mint az S2.twine: Bennfentes infók alapján magentáéknál lesz elsőként kapható a hazai szolgltatók közül, az is csak május vége június első fele körül +/- egy hét.
babosmiki: tessék
-
Oppenheimer
nagyúr
Kiszűrted a lényeget...
Inkább azt kéne hangoztatni, hogy az új gyár hamarosan működésbe lép és nagyobb mint 300DPI pixelsűrűségű AMOLED kijelzőket fog tudni a Samsung gyártani nagyobb mennyiségben, mint jelenleg. Ilyet akart az Apple is az i5-be, de a Samsung nemet mondott, állítja a cikk. Ezzel a kijelzővel már alázni lehetne.
-
Remus389
veterán
jó lenne élőben látni egy ilyen super amoled plus kijelzőt, azt tudjuk hogy fejlesztettek az elődön, de 4,3-4,5 colban nem lesz kevés a 480X800?
pl a most megjelent Motorola Atrix 4 colosa 960x540(qHD)
mondjuk akinek 4,3-as HTC-je van az nem panaszkodik a 480X800-ra, sokan mondják hogy elég jó az, bár nyílván egészen közelről azért pixeles, amikor megtekintettem a Desire HD-t (ugyanaz a kijelzőméret és felbontás mint az sgs2-ben) nem tűnt pixelesnek
azért örültem volna ha a samoled+ 960x540-et kapta volna, de mindegy élőben kell látni és eldönteni
valószínű hogy egy jó ideig ez lesz a legjobb androidos telefon
, és nagy tételbe fogják nyomatni
ráadásul további előnye pl egy HTC-vel szemben az SGS(2)-nek hogy nagy a rajongótábora és sokféle ROM van hozzá, vagy téma, gondolom csak most tűnik ilyen über-nek az SGS2, jövőre teljesen közönséges lesz mint ahogy tavaly is az sgs1 nagy szám volt, ma pedig teljesen közönséges
és ha ma még nem is olyan sebes(bár panaszkodni sem lehet), gondolom az újabb androidok támaszkodnak majd a kétmagra, iszonyat gyors lesz
-
-
zeroo5ux
aktív tag
eszméletlen csak magamat tudom ismételni
az első telefon lesz amit megjelenés után egyből megveszek
ugyanis ez az i8910 ehhez képest egy tál földdel egyenlő.és remélem végre lesz olyan stabil mint mondjuk egy iphone mert bármennyire is utálom az apple termékét egyszerűen bámulatos az hogy akárki kezébe adják egyszerűen nem akad be nem fagy le nem indul újra egyszóval megfelelően működik.
mert elég kellemetlen az hogy akárkinek adom kölcsön az i8910-emet akár csak egy telefonálásra is de 10-ből 3-szor minimum történik valami olyan dolog amire nincs magyarázat ez akár lehet fagyás, belassulás vagy akár tárcsázó nem nyílik meg stb stb...
-
T.Peter
őstag
Samsung I9100 Galaxy S II preview: Second encounter
Belinkeltem a tesztet is, hogy aki akarja, elolvashassa. Amúgy hogy találtad meg a videót 720p-ben? (nem listázott a videó. Ki is van írva a videó ablaka felett) A tesztben szerepel ugyebár ugyanez a videó, de az csak 360p-s, ráadásul azt 13-án, vagyis ma tették fel, a te általad linkelt videó viszont 11-ei.
-
cqr
aktív tag
Remélhetőleg a kijelző is sokat fejlődött
(Ha csak fogyasztásban közel kerül egy "low-power" IPS-hez már akkor "megéri" az sgs1-ről váltani.. : d )A gyári EXT4 az viszont hájg fájv.. Így utólag viszont kíváncsi vagyok, hogy az elődnél ki nyomta ennyire az RFS-t, vagy inkább arra, hogy él-e még.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest