Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
#10949376 #1195 üzenetére
A mondanivalód lényeget értem, de te az enyémet nem biztos. Nem reklámozok konkrét névvel ha nem muszáj és pont. Az, hogy ez neked tetszik-e, más kérdés és nem is ebbe a topikba való. Így részemről ezt lezárnak tekinteném ha nem bánod.
moco: Várom már hogy kézbevehessem, mert igazából kicsit félek még a méretétől.
Hardric: Igazad van, de hát ez egy levédetett megnevezés, ami pontosan leírja a színt. Nincs mit tenni.
-
Jadro
veterán
válasz
#10949376 #1190 üzenetére
Tegyük tisztába akkor: Először is a neve T-mobile, ha már a pontosságon lovagolunk. Másodszor meg nem akartam cégnevet írni, mert nem reklám célzattal írtam. Ezért utaltam csak rá. Ezen miért kell felhúznod magad? Mert neked nem esett le a magenta és le kell verni valakin az ostobaságod? Nem volt egyértelmű a célzás vagy mi a baj? Komolyan ekkora a probléma? Jelentkezzek a börtönben? Mennyi elzárást látsz jónak?
(a kóla nem jó példa mert nem egy cég egy adott termékét jelenti)
-
moco22
aktív tag
válasz
#10949376 #1184 üzenetére
nem védeni akarom és bele sem akarok szólni, de keress rá. magenta szolgáltató. kidob egy rakat találatot.
így is hívják t-mobile-t.
magenta szolgáltató -
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest