Hirdetés

Aktív témák

• scapegt

őstag

Ma vásároltunk a családba egy második S2-t és a *#0*# kódra előhozható LCD tesztben érdekes módon az én október 13-án vásárolt S2-m kijelzője sötétebb..van rajta fólia, de biztos, hogy nem amiatt van, ugyanis csak a kék-piros-zöld színek sötétebbek, a fehér az enyémen sokkal világosabb mint a másikon. Egyébként is feltűnt már, hogy valahogy nem az igazi ez a SAMOLED+ kijelző (bár azt hittem, hogy az összes S2-nek ilyen, nem tudtam összehasonlítani másikkal), ugyanis az enyém minimum fényerőnél elég ronda :( A fényképek fehérje elkékül, a Mobilarena oldala mintha valami maszlag lenne, elég ronda, a betűk sem a legszebbek...a front kamera tesztben is ugyanazt fotózva, az enyém színei fakók, a másik telefoné élethűbbek.
    Mit gondoltok, ezt esetleg megvizsgálja a Samsung, ha írok nekik, vagy fogjam be a számat és inkább örüljek hogy egy ilyen szuper telefonom van? :)

Mert hogy az enyém tényleg szuper, semmi gondom nincs vele, nagyon imádom.

Mostanában csinálja azt - amitől azért nem leszek rosszul :D - hogy nem akarja feloldani csak úgy a kijelzőt, sokadszorra tudom elhúzni a fotót róla és úgy oldja csak fel. Vajon ez mitől lehet? Ezt leszámítva semmi gondom vele :) :C

Aktív témák